توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تقاضای کمک برای خرید موتور سیکلت شهری خوب
Hossein_E
22-02-1399, 10:13 بعد از ظهر
سلام دوستان
وقتتون بخیر باشه :bunnyearsmiley:
خیلی خیلی خوشحالم که تونستم سایتتون رو پیدا کنم، چون واقعا نمی دونستم از کجا و چطوری برای خرید موتور سیکلت راهنمایی بگیرم :297:
بی مقدمه میرم سر اصل مطلب.
من تاحالا موتورسیکلت نداشتم و چون محل کار جدیدم میدون آرژانتین هستش به دلیل ترافیک مرگبار تهران در ساعت اول صبح و بعدظهر تو فکرم که موتور بخرم.
منزل بنده شهران هستش و محل کارم میدون آرژانتین و به عبارتی برای رفتن به محل کار و برگشت باید ساعت 8 صبح که اوج ترافیک هستش از مسیر اتوبان باکری -> اتوبان همت -> اتوبان مدرس جنوب -> بلوار نلسون ماندلا برم و شب ساعت 6 الی 8 شب برگردم منزل.
چنتا سوال دارم
1- با توجه به مسیری که گفتم اصلا خرید موتور رو پیشنهاد میکنین ؟
2- موتور دنده اتوماتیک بگیرم یا کلاج دار ؟ ( چون تجربه ی موتور سواری ندارم توی اینترنت چرخ زدم و با توجه به چیز هایی که خوندم درست یا غلطش رو نمیدونم گلکسی مدل J200 ([Only registered and activated users can see links] 9%84%D8%AA-%DA%AF%D9%84%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D9%84-j200-%D8%B3%D8%A7%D9%84-1399) به نظرم بد نیومدش)
3- هزینه راستش برام در اولیت نیستش و میتونم موتور خوب بخرم، فقط میخوام ی موتور بگیرم که سواری باهاش از امنیت برخوردار باشه (عشق سرعت و این چیزا نیستم) + مشکل عدم یافتن قطعات هم نداشته باشم.
یک دنیا ممنون میشم اگر راخنماییم کنین :grouphug:
farshad 54
23-02-1399, 08:01 قبل از ظهر
خوش اومدی حسین جان
بهترین گزینه علاوه بر همین موتوری که خودتون گفتین
موتورهای لاکی 180 و 200 شرکت sym هستن كه اون گلكسي هم متعلق به همين شركته
اگر از موتورهاي اسكوتر خوشت مياد ميتوني به فيدل 200 همین شرکت هم که مثل موتورهای وسپا میمونه نیم نگاهی داشته باشی
در هر صورت انتخابت برای استفاده ای که میخوای از موتور بکنی درسته حالا تو این موتورای شرکت sym يه بررسي كن و هر كدوم و خوشت میاد بگیر
در نظر داشته باش که همه این موتورایی که اسم بردم از نظر فنی و انجین با هم تفاوتی ندارن و فقط شما باید ببینی از قیافه کدومشون خوشت میاد
در آخر هم شاید یه عده موتور ویگو 110 شرکت tvs رو بهت پیشنهاد بدن که موتور خوبیه و لوازم و بازارش خوبه ولی برای تردد تو بزرگراه مناسب نیست و ضعیفه
Hossein_E
23-02-1399, 04:56 بعد از ظهر
از اینکه وقت گذاشتیم و برام توضیح یک دنیا ممنونم. از اینکه فرمودین به درد اتوبان نمیخوره، برام سوال شدش که چه ویژگی هایی تعیین کننده ی این که یک موتور برای اتوبان مناسب هستش و یا خیر؟
من این 3 تا موتور رو رفتم دیدم و نمیتونم تشخصی بدم کودومش رو بگیرم ، مثلا شما ی هزینه ای میکنی و میگی واقعا نسبت به هزینه ای که میکنی بهره وری عایدت میشه
موتور J200 نزدیک 40 میلیون پولش در حالی که موتور لاکی و فیدل خیلی ارزون تر هستن.
آیا J200 به اون قیمت واقعا می ارزه و کارایی داری یا پول بیخودی میگیره؟
سوال بعدیم هم این که اگر بخوام موتور سواری یادبگیرم از کی میتونم کمک بگیرم که موتور سوار خوبی بشم در جهت تصادف نکردن
Alireza Farzin
23-02-1399, 08:11 بعد از ظهر
سوال بعدیم هم این که اگر بخوام موتور سواری یادبگیرم از کی میتونم کمک بگیرم که موتور سوار خوبی بشم در جهت تصادف نکردن
سلام,
شما گواهینامه موتورسیکلت رو که گرفتین,......درسته؟؟؟,....
linux_linda
23-02-1399, 09:10 بعد از ظهر
از اینکه وقت گذاشتیم و برام توضیح یک دنیا ممنونم. از اینکه فرمودین به درد اتوبان نمیخوره، برام سوال شدش که چه ویژگی هایی تعیین کننده ی این که یک موتور برای اتوبان مناسب هستش و یا خیر؟
من این 3 تا موتور رو رفتم دیدم و نمیتونم تشخصی بدم کودومش رو بگیرم ، مثلا شما ی هزینه ای میکنی و میگی واقعا نسبت به هزینه ای که میکنی بهره وری عایدت میشه
موتور J200 نزدیک 40 میلیون پولش در حالی که موتور لاکی و فیدل خیلی ارزون تر هستن.
آیا J200 به اون قیمت واقعا می ارزه و کارایی داری یا پول بیخودی میگیره؟
اصلا طرح ویو و اسکوترها بدرد اتوبان نمیخورن سرعتی نیستن
خیلی زور بزنن 100 کیلومتر سرعت اونم تازه با انجین 170 سی سی
Hossein_E
23-02-1399, 09:32 بعد از ظهر
خیر، کلا تازه میخوام اقدام کنم که ی معلم برای آموزش بگیرم و شروع به یادگیری کنم
- - - Updated - - -
اصلا طرح ویو و اسکوترها بدرد اتوبان نمیخورن سرعتی نیستن
خیلی زور بزنن 100 کیلومتر سرعت اونم تازه با انجین 170 سی سی
شاید سوالم خنده دار باشه براتون ولی خوب مگه سرعت زیاد برای موتور خطرناک نیستش؟ آدم مگه نباید اروم بره؟
J200 برای اتوبان اوکی هستش؟
راست که سال نمیشه بالای 150 سی سی سوار شد؟
linux_linda
24-02-1399, 12:22 قبل از ظهر
خیر، کلا تازه میخوام اقدام کنم که ی معلم برای آموزش بگیرم و شروع به یادگیری کنم
- - - Updated - - -
شاید سوالم خنده دار باشه براتون ولی خوب مگه سرعت زیاد برای موتور خطرناک نیستش؟ آدم مگه نباید اروم بره؟
J200 برای اتوبان اوکی هستش؟
راست که سال نمیشه بالای 150 سی سی سوار شد؟
یه جاهایی که همه دارن لاین عوض میکنن شامل سرعتتون با جریان ترافیک یکی نباشه موجب تصادف میشه
معمار
24-02-1399, 10:15 قبل از ظهر
شما اول گواهینامه بگیرید بعد اقدام به خرید موتورسیکلت بکنید
لازم هم نیست برای یادگیری اولیه از کسی کمک بگیرید برید اموزشگاه اونجا بهتون یاد میدن حالا تا بعدش که گواهینامه بگیرید و بخاهید حرفه ای تر بشید
من کلا با اسکوتر ها حال نمیکنم . از هیچ کدوم هم خوشم نمیاد و نظری هم بدم از باب نفرت و تعصبه ولی کلا بدرد اتوبان و سرعت بالا نمخورن
شما نهایت مبلغی که میخای هزینه کنی رو بگو
farshad 54
24-02-1399, 01:02 بعد از ظهر
به نظرم شما از بین همین گزینه ها که گفتی و منم گفتم یکیشو زودتر انتخاب کن و بخر بعد برای گرفتن گواهینامه اقدام کن
جون الان نخری دو ماه دیگه باید گرونتر بخری
این موتورهایی هم که صحبش شد تو شهر و بزرگراه های شهری کاملا جوابگو هستن و هیچ مشکلی پیش نمیاد برای استفاده شما و تردد روزانه با این موتورها
دوستان توجه کنن این سبک موتورها برای تردد روزانه با سرعت معقول طراحی شدن و قرار نیست با این موتورا تو اتوبان تو لاین سرعت تاپ اسپید بزنید
وقتی میخواید به کسی مشاوره بدین راجب خرید موتور خوب دقت کنید ببینید طرف برای چه کاری و جه موتوری میخواد و تجربه موتورسواریش در چه حد هست و بر اساس اون بهش مشاوره بدین
موفق باشید
Cheetah
24-02-1399, 01:47 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز
کاملا فکر خوبی بود که موتور بخری، وقتی سوار شدی و ترافیک رو خیلی خیلی جلو افتادی کاملا از تصمیمی که گرفتی خوشحال میشی!
منتها بشرطی که کاملا احتیاط کنی دنبال تاپ اسپید و این چیزا نری حداقل تا شش ماه اول موتورسواری اصلا سمتش نرو چون موتور شوخی نداره، اولین اشتباه خدایی نکرده تصادف میتونه آخرین اشتباه باشه، حداقل اگه سر بخوری دست و پا مجروح میشه، مشخصه رو دو چرخ میخوای برونی، ده برابر ماشین باید محتاط باشی :16:
بعد از این نصایح اولیه، بنظر من کسی که بخواد موتورسواری یاد بگیره باید از طرح هوندا 125 شروع کنه، ولی باتوجه به وضعیت بازار و اینکه شما هرچه زودتر موتور رو بخری بهتره چون چند ماه دیگه ممکنه افزایش قیمت داشته باشیم!
پس 125 رو اگه از دوستان و آشنایان کسی داره میتونه مثلا نیم ساعت در روز بهت آموزش بده که با حرکت پایه رو یاد بگیری کافیه دیگه لازم نیست خودت بخری مثلا یک سال رو اون باشی قشنگ تجربه پیدا کردی بری رو موتور بهتر!
بنظر من اسکوتر و طرح ویو و اینا زیاد جالب نیستن، این فقط نظر شخصی منه
شما که میخوای مثلا تا چهل تومن پول خرج کنی خیلی گزینه ها پیش روی شما بازه
پیشنهاد من موتورهای پالس هستش
از 135 به بالا بستگی به خودت داره، پیشنهاد من پالس ns200
هم خوش دسته قدرت خوبی داره کاملا تو بازر حضور داره قطعات به وفور پیدا میشه
به درد تهران و ترافیک و اتوبان میخوره
هروقت خواستی بفروشی هم خوش فروشه مشتریش راحت پیدا میشه
پیشنهاد من برای شما درکل موتورهای طرح پالس
حالا مدلش رو خودت بستگی به بودجه و سلیقه شخصیتت میتونی انتخاب کنی :clap:
گواهینامه موتور حتما حتما بگیر ولی چون مراحل ثبت نام تا رسیدن گواهینامه دم خونه دو سه ماه طول میکشه اول موتورو بخر که افزایش قیمت احتمالی گرفتارت نکنه
ولی استارت گواهینامه رو از همین امروز بزن، تو آموزشگاه خودشون با طرح هوندا 125 بهت آموزش میدن
آرزوی موفقیت :14:
- - - Updated - - -
Hossein_E
24-02-1399, 08:06 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز
کاملا فکر خوبی بود که موتور بخری، وقتی سوار شدی و ترافیک رو خیلی خیلی جلو افتادی کاملا از تصمیمی که گرفتی خوشحال میشی!
منتها بشرطی که کاملا احتیاط کنی دنبال تاپ اسپید و این چیزا نری حداقل تا شش ماه اول موتورسواری اصلا سمتش نرو چون موتور شوخی نداره، اولین اشتباه خدایی نکرده تصادف میتونه آخرین اشتباه باشه، حداقل اگه سر بخوری دست و پا مجروح میشه، مشخصه رو دو چرخ میخوای برونی، ده برابر ماشین باید محتاط باشی :16:
بعد از این نصایح اولیه، بنظر من کسی که بخواد موتورسواری یاد بگیره باید از طرح هوندا 125 شروع کنه، ولی باتوجه به وضعیت بازار و اینکه شما هرچه زودتر موتور رو بخری بهتره چون چند ماه دیگه ممکنه افزایش قیمت داشته باشیم!
پس 125 رو اگه از دوستان و آشنایان کسی داره میتونه مثلا نیم ساعت در روز بهت آموزش بده که با حرکت پایه رو یاد بگیری کافیه دیگه لازم نیست خودت بخری مثلا یک سال رو اون باشی قشنگ تجربه پیدا کردی بری رو موتور بهتر!
بنظر من اسکوتر و طرح ویو و اینا زیاد جالب نیستن، این فقط نظر شخصی منه
شما که میخوای مثلا تا چهل تومن پول خرج کنی خیلی گزینه ها پیش روی شما بازه
پیشنهاد من موتورهای پالس هستش
از 135 به بالا بستگی به خودت داره، پیشنهاد من پالس ns200
هم خوش دسته قدرت خوبی داره کاملا تو بازر حضور داره قطعات به وفور پیدا میشه
به درد تهران و ترافیک و اتوبان میخوره
هروقت خواستی بفروشی هم خوش فروشه مشتریش راحت پیدا میشه
پیشنهاد من برای شما درکل موتورهای طرح پالس
حالا مدلش رو خودت بستگی به بودجه و سلیقه شخصیتت میتونی انتخاب کنی :clap:
گواهینامه موتور حتما حتما بگیر ولی چون مراحل ثبت نام تا رسیدن گواهینامه دم خونه دو سه ماه طول میکشه اول موتورو بخر که افزایش قیمت احتمالی گرفتارت نکنه
ولی استارت گواهینامه رو از همین امروز بزن، تو آموزشگاه خودشون با طرح هوندا 125 بهت آموزش میدن
آرزوی موفقیت :14:
- - - Updated - - -
از راهنماییتون ممنونم
موتور مثل ماشین پیش خرید و ثبت نام و این چیزا هم داره یا نه کلا نقدی هستش ؟
Cheetah
24-02-1399, 11:42 بعد از ظهر
من تا بحال نشنیدم و ندیدم که پیش فروش موتور جایی انجام بشه
اینکه مبلغی رو نقدی بدن و باقی مثلا چک چند ماهه وجود داره
ولی پیش فروش نه!
تو نظر قبلیم یه چیزی یادم رفت
کلاه ایمنی :29:
ایشالا موتور خریدی همون روز کلاه ایمنی حتما بگیر
کلاه ایمنی، گواهینامه موتورسواری، احتیاط و موقعیت شناسی تو رانندگی
شرایط اصلی ایناست بنظر من
Ardalan1992
26-02-1399, 05:22 بعد از ظهر
خوش اومدی حسین جان
بهترین گزینه علاوه بر همین موتوری که خودتون گفتین
موتورهای لاکی 180 و 200 شرکت sym هستن كه اون گلكسي هم متعلق به همين شركته
اگر از موتورهاي اسكوتر خوشت مياد ميتوني به فيدل 200 همین شرکت هم که مثل موتورهای وسپا میمونه نیم نگاهی داشته باشی
در هر صورت انتخابت برای استفاده ای که میخوای از موتور بکنی درسته حالا تو این موتورای شرکت sym يه بررسي كن و هر كدوم و خوشت میاد بگیر
در نظر داشته باش که همه این موتورایی که اسم بردم از نظر فنی و انجین با هم تفاوتی ندارن و فقط شما باید ببینی از قیافه کدومشون خوشت میاد
در آخر هم شاید یه عده موتور ویگو 110 شرکت tvs رو بهت پیشنهاد بدن که موتور خوبیه و لوازم و بازارش خوبه ولی برای تردد تو بزرگراه مناسب نیست و ضعیفه
دوست عزیز تصمیم خوبی گرفتی به خصوص که همش داخل ترافیک هستی تو صرفه جویی زمان موتور خیلی کاربرد داره.
خب شما هر چه سریع تر موتور مورد نظرتو بخر چون قیمتا روز به روز داره میره بالاتر.
به نظرم چون شما تا به حال هیچ موتوری سوار نشدی بهتره موتور اتومات یا کلاس کاپ بگیری مثل TVS rockz یا تمام اتومات مثل Honda click
حداقل زمان مورد نیاز برای این که قلق موتور سواری بیاد دستت و تعادل خوب بتونی حفظ کنی 1 سال میشه
پس بهتره از موتور اتومات شروع کنی تا بعد ها خواستی بری سمت موتورهای حجم بالا
ولی اصلا به هیچ وجه سمت موتورایی مثلا پالس و آپاچی و بنلی نرو چون قطعا توی رانندگی و حفظ تعادل و کنترل موتور با کلاچ به مشکل میخوری چون شما میگی تایم پیک ترافیک هم هستی تازه هم میخوای موتور سوار شی قطعا بخوای بین ماشین ها بندازی و عبور کنی به مشکل میخوری چون مانور این موتور ها تو ترافیک قطعا از موتور های سری کاپ یا اسکوتر پایین تره.
چون داستان کلاچ موتور با ماشین خیلی فرق داره
شما با کلاچ موتور قشنگ موتور کنترل میکنی و تعادلتو حفظ میکنی.
ولی موتوری مثلا rockz نیاز به این کلاچ نیست فقط باید دنده عوض کنی. که اگر میخوای تمام اتومات باشه که میشه مثل TVS wego یا Honda click
چون شما بیشتر مسیرت اتوبان هست توصیه میکنم بین این 2 مدل TVS rockz بگیری چون فوق العاده موتور نرم و راحت هست و رُند بازار هست وهر موقع هم ازش شتاب بخوای نه نمیگه. البته سری کاربرات هاش یعنی قبل 97 از نظر سرعت وشتاب بهتره ولی جدیدا انژکتوری ها هم خوبه.
و اگر بخوای بیشتر هزینه کنی مورد نهاییHonda click حجم 150 هست که دیگه حرف نداره فوق العاده هست.
البته اینم یادم رفت بگم که تو کلاس کاپ موتور Honda blade هم خیلی خوبه حدود 40 میلیون هست قطعا از برند TVS بهتره.
در مورد گواهی نامه هم که فعلا آموزشگاه ها که جز مشاغل پرریسک هست تعطیلن.
پس فعلا برای گواهی نامه نمیتونی اقدام کنی
ولی در اسرع وقت حتما دنبالش برو.
بعد دیگه مثل قدیم که شهرک آزمایش امتحان می گرفت نیست
باید کلاسای تئوری و عملی بری
و حدود 4 ماهی هم زمان میبره از زمان شروع کلاس تا امتحان.
امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم
Hossein_E
01-03-1399, 08:03 قبل از ظهر
دوست عزیز تصمیم خوبی گرفتی به خصوص که همش داخل ترافیک هستی تو صرفه جویی زمان موتور خیلی کاربرد داره.
خب شما هر چه سریع تر موتور مورد نظرتو بخر چون قیمتا روز به روز داره میره بالاتر.
به نظرم چون شما تا به حال هیچ موتوری سوار نشدی بهتره موتور اتومات یا کلاس کاپ بگیری مثل TVS rockz یا تمام اتومات مثل Honda click
حداقل زمان مورد نیاز برای این که قلق موتور سواری بیاد دستت و تعادل خوب بتونی حفظ کنی 1 سال میشه
پس بهتره از موتور اتومات شروع کنی تا بعد ها خواستی بری سمت موتورهای حجم بالا
ولی اصلا به هیچ وجه سمت موتورایی مثلا پالس و آپاچی و بنلی نرو چون قطعا توی رانندگی و حفظ تعادل و کنترل موتور با کلاچ به مشکل میخوری چون شما میگی تایم پیک ترافیک هم هستی تازه هم میخوای موتور سوار شی قطعا بخوای بین ماشین ها بندازی و عبور کنی به مشکل میخوری چون مانور این موتور ها تو ترافیک قطعا از موتور های سری کاپ یا اسکوتر پایین تره.
چون داستان کلاچ موتور با ماشین خیلی فرق داره
شما با کلاچ موتور قشنگ موتور کنترل میکنی و تعادلتو حفظ میکنی.
ولی موتوری مثلا rockz نیاز به این کلاچ نیست فقط باید دنده عوض کنی. که اگر میخوای تمام اتومات باشه که میشه مثل TVS wego یا Honda click
چون شما بیشتر مسیرت اتوبان هست توصیه میکنم بین این 2 مدل TVS rockz بگیری چون فوق العاده موتور نرم و راحت هست و رُند بازار هست وهر موقع هم ازش شتاب بخوای نه نمیگه. البته سری کاربرات هاش یعنی قبل 97 از نظر سرعت وشتاب بهتره ولی جدیدا انژکتوری ها هم خوبه.
و اگر بخوای بیشتر هزینه کنی مورد نهاییHonda click حجم 150 هست که دیگه حرف نداره فوق العاده هست.
البته اینم یادم رفت بگم که تو کلاس کاپ موتور Honda blade هم خیلی خوبه حدود 40 میلیون هست قطعا از برند TVS بهتره.
در مورد گواهی نامه هم که فعلا آموزشگاه ها که جز مشاغل پرریسک هست تعطیلن.
پس فعلا برای گواهی نامه نمیتونی اقدام کنی
ولی در اسرع وقت حتما دنبالش برو.
بعد دیگه مثل قدیم که شهرک آزمایش امتحان می گرفت نیست
باید کلاسای تئوری و عملی بری
و حدود 4 ماهی هم زمان میبره از زمان شروع کلاس تا امتحان.
امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم������
یک دنیا از راهنماییت ممنونم
امروز رفتم آموزشگاه موتور بهم گفتن اسمت رو می نویسیم، یک ماه دیگه بهت زنگ میزنیم ، چون وقت هامون پر هستش و تا آخر ماه رزرو شده!
موتور کلیک هوندا رو دیدم، خیلی خوب و ناز بودش ولی قیمتش واقعا فضایی برام! 70 میلیون شده. طرح کلیک کویر موتور بگیرم چطوره؟ حدود 35 تومن (کلیک S2)
راستش بین کلیک کویر موتور با گلکسی J200 موندم؟ گلکسی ترمز عقبش دیسکی و 200 سی سی، کلیک S2 کویر موتور ترمز عقبش کاسه ای و 150 سی سی هستش
باز شما که اهل فن هستی راهنمایی کنی ممنون میشم
راجب Rockz، دوست دارم موتوری بگیرم که پاهام کنار هم باشه، نه بغل موتور، حس امنیت بیشتری دارم اون طوری و فکر میکنم حفظ تعادلش راحت تر باشه برام توی ترافیک + توی تصادف پاک آسیبی نبینه
Wego، jupiter, هم بدم نمیاد بگیرم، حدود 20 تومن هستش اگه اشتباه نکنم ولی نمیدونم برای اتوبان مناسب یا بهتر بگم چون تجربه ی موتور سواری نداشتم، نمیدونم چقدر بین ی موتور Wego 20 تومنی با گلکسی یا کلیک s2، سی و خورده ای میلیون تومنی تفاوت هستش
یک دنیا ممنونم
linux_linda
01-03-1399, 02:06 بعد از ظهر
سلام
بنظرم بعنوان کسیکه میخوای گواهینامه بگیری موتور اولت سی جی 125 باشه
به چند دلیل اگر موقع یادگیری موتور سیکلت خراب شد یا میخواستی اوضاع مکانیک موتور رو یاد بگیری یا اینکه موترو بخرج افاد این موتور لوازمش از همه ارزونتره
امروز رفتم آموزشگاه موتور بهم گفتن اسمت رو می نویسیم، یک ماه دیگه بهت زنگ میزنیم ، چون وقت هامون پر هستش و تا آخر ماه رزرو شده!
موتور کلیک هوندا رو دیدم، خیلی خوب و ناز بودش ولی قیمتش واقعا فضایی برام! 70 میلیون شده. طرح کلیک کویر موتور بگیرم چطوره؟ حدود 35 تومن (کلیک S2)
راستش بین کلیک کویر موتور با گلکسی J200 موندم؟ گلکسی ترمز عقبش دیسکی و 200 سی سی، کلیک S2 کویر موتور ترمز عقبش کاسه ای و 150 سی سی هستش
باز شما که اهل فن هستی راهنمایی کنی ممنون میشم ������
راجب Rockz، دوست دارم موتوری بگیرم که پاهام کنار هم باشه، نه بغل موتور، حس امنیت بیشتری دارم اون طوری و فکر میکنم حفظ تعادلش راحت تر باشه برام توی ترافیک + توی تصادف پاک آسیبی نبینه ������
Wego، jupiter, هم بدم نمیاد بگیرم، حدود 20 تومن هستش اگه اشتباه نکنم ولی نمیدونم برای اتوبان مناسب یا بهتر بگم چون تجربه ی موتور سواری نداشتم، نمیدونم چقدر بین ی موتور Wego 20 تومنی با گلکسی یا کلیک s2، سی و خورده ای میلیون تومنی تفاوت هستش ������
یک دنیا ممنونم
Hossein_E
02-03-1399, 07:45 قبل از ظهر
الان ی معلم خصوصی گرفتم به سی جی داره بهم یاد میده که بتونم گواهینامه بگیرم.
به نظرم خیلی رانندگی با موتور سخت میاد :297:
Ardalan1992
04-03-1399, 04:44 بعد از ظهر
باز شما که اهل فن هستی راهنمایی کنی ممنون میشم ������
راجب Rockz، دوست دارم موتوری بگیرم که پاهام کنار هم باشه، نه بغل موتور، حس امنیت بیشتری دارم اون طوری و فکر میکنم حفظ تعادلش راحت تر باشه برام توی ترافیک + توی تصادف پاک آسیبی نبینه ������
Wego، jupiter, هم بدم نمیاد بگیرم، حدود 20 تومن هستش اگه اشتباه نکنم ولی نمیدونم برای اتوبان مناسب یا بهتر بگم چون تجربه ی موتور سواری نداشتم، نمیدونم چقدر بین ی موتور Wego 20 تومنی با گلکسی یا کلیک s2، سی و خورده ای میلیون تومنی تفاوت هستش ������
یک دنیا ممنونم
خواهش میکنم انجام وظیفست
عزیز به نظرم انتخاب بین های کلیک کویر و گلکسی j200 سلیقه ایه
ولی تو بازار فعلی کلیک کلا چه اصلی و چه طرحش خوش فروشه
از جهتی هم گلکسی برای شرکت با کیفیت SYM هست ولی تو بازار هنوز جا نیفتاده
و اینکه شما گفتی TVS خب این موتور هم پا ها به هم میچسبه اگر سبد وصل نکنی و من خودم داشتم مشکلی نداشت
از نظر اینکه تو ترافیک کدوم بهتره قطعا TVS بهتر از 2 مدل بالایی هست
چون که فلاپ های جمع و جور تری داره و به قول گفتنی فلاپ ها مثل کلیک پهن و تپل نیست که استرس اینو داشته باشی که بین ماشینا تو ترافیک گیر کنه یا مالیده شه به جایی و من راحت از بین همه ماشینا عبور میکردم.
از جهت دیگه چون کلیک و گلکسی j200 تمام فلاپ و تمام رنگ آمیزی هستن خدایی نکرده به جایی مالیده شه و خط و خش بیفته و بخوره زمین تمام زیباییش از دست میده و به همون نسبت خرج زیاد برای خرید فلاپ و یا افت قیمت هست
ژوپیتر هم نه به نظرم آن چنان مناسب نیست و موتور مطرحی نبوده
ولی TVS rocks خیلی موتور خوب و شهری عالی بوده و من حتی تو اتوبان هم باهاش میرفتم و مشکلی نداشتم
و از نظر شتاب و تیز بودن بهت قول میدم از طرح کلیک و گلکسی j200 بهتره و توی فروش هم بازار بسیار خوبی داره
و نکته آخر اصلا اصلا طبق همون چیزی که بالاتر گفتم با موتور کلاج دار شروع نکن که زیر دستت باشه
چون قطعا به مشکل میخوری
Hossein_E
05-03-1399, 05:17 بعد از ظهر
سلام دوستان وقتتون بخیر باشه
من برای رفتن سرکار می خوام موتور بخرم و مسیرمم از اتوبان های تهران مثل همت و نیایش و باکری و مدرس میگذره.
به نظرتون گلکسی J200 بگیرم یا کلیک کویر موتور S2 ؟
کلیک ترمز عقبش کاسه ای هستش و 150 سی سی
گلکسی J200 ترمز عقبش دیسکی و 200 سی سی
ممنون میشم راهنماییم کنیم
vali854
05-03-1399, 06:01 بعد از ظهر
در ترافیک تهران ، راحتی موتور از لحاظ کنترل بسیار اهمیت دارد . موتور های دنده ای طبیعتا سرعت و شتاب بهتری خواهند داشت ، ولی تمرکز بیشتری را هم میطلبد .
اسکوتر ها بدلیل گیربکس اتومات cvt که دارند ، کار را راحت کرده اند . فقط گاز و ترمز .
در اسکوتر ها میتوان. از هوندا کلیک ، فیدل۳ sym و j200. sym و ویگو هندی نام برد .
من هم وگو و هم j200 دارم . وگو در بازار براحتی خرید و فروش می شود و لوازم ان بفور یافت میشود . ولی در اتوبان اگر لازم شود که سریعا سرعت بگیری و از موقعیت خطرناک دور شوی ، کم خواهد اورد . موتور وگو ۱۱۰ سی سی است و ترمز انهم چندان مناسب نیست..
فیدل ۳ و j200 هر دو ساخت SYM تایوان هستند و موتور یکسانی دارند . ۱۷۰ سی سی . قدرت موتور فوق العاده است و شتاب گیری خوبی برای اتوبان دارد . ترمز هر دو مدل هیدرولیک و دیسکی بوده و در مقابل وگو محشر عمل می کند . فیدل ۳ بخاطر شباهتش با. وسپا. بیشتر طرفدار دارد . ولی j200 بسیار بهتر از آن است اما هنوز در بازار ایران جا نیافتاده است . ترمز CBS دارد . یعنی که اگر ترمز عقب را بگیری ، اتوماتیک ترمز جلو را هم خواهد گرفت که در کنترل موتور بسیار موثر است . j200 نسبت به فیدل ۳ سنگینتر است . چون اتاق بزرگتری دارد .
در مجموع نسبت به وگو. ، j200 یک سر وگردن بهتر است ولی در خرید و فروش و تهیه قطعات فعلا مثل وگو. نیست . ضمنا آینه j200 را هیچکدام از موتورهای دیگر ندارند و پشت سر را بسیار عالی پوشش میدهد .
حتما اگر موتور اسکوتر خریدی ، بسیار احتیاط کن که در خیابان های خیس. اگر تجربه کافی نداشته باشی خیلی زود لیز خورده و زمین خواهی خورد .
Alireza Farzin
05-03-1399, 08:35 بعد از ظهر
سلام دوستان وقتتون بخیر باشه
من برای رفتن سرکار می خوام موتور بخرم و مسیرمم از اتوبان های تهران مثل همت و نیایش و باکری و مدرس میگذره.
به نظرتون گلکسی J200 بگیرم یا کلیک کویر موتور S2 ؟
کلیک ترمز عقبش کاسه ای هستش و 150 سی سی
گلکسی J200 ترمز عقبش دیسکی و 200 سی سی
ممنون میشم راهنماییم کنیم
آقای حسین سلام,
من هر طرف این قضیه رو نگاه میکنم, قراره این اوتوبان ها براتون خطر آفرین بشه, حالا با موتور کلاچ دار و یا بدون کلاچ,
من روز اول قبل از اینکه پیشنهاد موتوری رو بهتون بدم, سوال کردم, ""گواهینامه که دارین؟؟""",....
سوال دیگرم;
""عیالوار که نیستی؟؟"""
تا بدست اوردن تجربه کافی, نمیتونید برای مدتی, مسیرتون رو عوض کنید و از این اتوبان ها رد نشین,...البته من صحبت از زمان ترافیک شدید این اتوبان ها که ماشین ها بزور 15 کیلومتر در ساعت میرن نمیکنم,
تا الان چند ساعت تمرین موتور سواری کردین؟؟,.... یه فیلم از نحوه راه افتادنتون و ترمز گرفتنتون و دور زدن کامل تو یه خیابون خلوت بگیرید و اپلود کنید تو اپارات که ببینم وضعتون چطوره,
با تجربه ای که تو این مدت بدست اوردین, فکر میکنید کنترل بهتری روی کدوم یک از ترمزها(ترمز جلو و یا ترمز عقب)دارید, و چرا؟,..
رو چه سرعتی احساس میکنید که موتور داره براتون غیر قابل مهار کردن میشه؟؟, از لحاظ ایستادن در کوتاه ترین مسافت,
اگر یه روز رفتید سر کار و موقع برگشتن بارون گرفت, قطع هم نشد وباید برگردین خونه,...چه نکاتی رو رعایت میکنید؟؟,
اگر بطور مثال شما 4 ملیون تومن اضافه داشتید, و فقط این دو تا آپشن براتون وجود داشته باشه, کدوم رو انتخاب میکنید و چرا؟؟,.....,جواب علمی و درست یا منطقی نمیخوام,....میخوام بدونم نظر شخصی خودتون چیه,
#1 4 ملیون رو میتونید بزارید روی موتور و نوع ABS دار رو بخرید,
#2 یا اینکه موتور رو بدون ABS بر میدارید و یه کلاه بسیار خوب 4 ملیونی میخرید,
تشکر,
Hossein_E
06-03-1399, 03:36 بعد از ظهر
آقای حسین سلام,
من هر طرف این قضیه رو نگاه میکنم, قراره این اوتوبان ها براتون خطر آفرین بشه, حالا با موتور کلاچ دار و یا بدون کلاچ,
من روز اول قبل از اینکه پیشنهاد موتوری رو بهتون بدم, سوال کردم, ""گواهینامه که دارین؟؟""",....
سوال دیگرم;
""عیالوار که نیستی؟؟"""
تا بدست اوردن تجربه کافی, نمیتونید برای مدتی, مسیرتون رو عوض کنید و از این اتوبان ها رد نشین,...البته من صحبت از زمان ترافیک شدید این اتوبان ها که ماشین ها بزور 15 کیلومتر در ساعت میرن نمیکنم,
تا الان چند ساعت تمرین موتور سواری کردین؟؟,.... یه فیلم از نحوه راه افتادنتون و ترمز گرفتنتون و دور زدن کامل تو یه خیابون خلوت بگیرید و اپلود کنید تو اپارات که ببینم وضعتون چطوره,
با تجربه ای که تو این مدت بدست اوردین, فکر میکنید کنترل بهتری روی کدوم یک از ترمزها(ترمز جلو و یا ترمز عقب)دارید, و چرا؟,..
رو چه سرعتی احساس میکنید که موتور داره براتون غیر قابل مهار کردن میشه؟؟, از لحاظ ایستادن در کوتاه ترین مسافت,
اگر یه روز رفتید سر کار و موقع برگشتن بارون گرفت, قطع هم نشد وباید برگردین خونه,...چه نکاتی رو رعایت میکنید؟؟,
اگر بطور مثال شما 4 ملیون تومن اضافه داشتید, و فقط این دو تا آپشن براتون وجود داشته باشه, کدوم رو انتخاب میکنید و چرا؟؟,.....,جواب علمی و درست یا منطقی نمیخوام,....میخوام بدونم نظر شخصی خودتون چیه,
تشکر,
سلام مجدد
عرض کنم خدمتتون که معلم خصوصی گرفتم و دارم پیشش کلاس میرم برای آموزش، هفته ای دو جلسه تا بلد از اینکه اموزشم تموم شدش برام گواهینامه بگیرم.
بدون گواهینامه پشت موتور دوست ندارن بشینم. متاهل هستم. ماشین هم دارم و فقط موتور رو به جهت ترافیک دارم میخرم.
موتور سواری زیاد نکردم برای همین میدونم که باید حتی اگه گواهینامه هم گرفتم تا 6 ماه توی اتوبان نرم و فقط توی شهر بچرخم تا راه بیافته دستم.
ترمز عقب مسلط تر هستم و برام راحت تره.
روی سرعت 50 کیلومتر در ساعت با موتور اوکی هستم در اتوبان (البته ترک موتور بودم)، توی شهر تا 25 کیلومتر.
روزی که بارون بگیره و مجبور بشم برگردم خونه مطمئنم تا 6 ماه دیگه حتما باید با آزانس برگردم اگه مسیرم اتوبانی بودش
راجب سوال آخر هم
ترجیه میدم ی موتور abs دار با کلاه معمولی داشته باشم تا ی موتور با ترمز معمولی کلاه گرون قیمت
راستش من دوچرخه حرفه ای هم که دارم ترمز دیسکی گرفتم براش چون خیلی بهتر ترمز میگیره
البته اگه محدود به گزینه های شما نبودم، موتور abs دار میخریدم و کلاه 4 تومنی، یعنی سعی میکردم امنیت رو در حد ماکسیمم داشته باشم واقعا هر چقدر که نیاز باشه خرج میکنم تا امنیتم رو تامین کنم
اگه الان میخوام موتور بخرم، راستش چون از گرون شدنش میترسم، وگرنه هر چی که بگیرم میدونم تا سال 1400 نمیتونم باهاش اتوبان برم و باید تجربه لازم رو کسب کنم با تردد در مسیرهای غیر اتوبانی.
میدونین من هیچ عجله ای برای اینکه زودتر با موتور برم توی اتوبان ندارم، فقط برام امنیت مهم چون جون خودم و آینده ی خانوادم رو دوست دارم
Hossein_E
06-03-1399, 03:49 بعد از ظهر
در ترافیک تهران ، راحتی موتور از لحاظ کنترل بسیار اهمیت دارد . موتور های دنده ای طبیعتا سرعت و شتاب بهتری خواهند داشت ، ولی تمرکز بیشتری را هم میطلبد .
اسکوتر ها بدلیل گیربکس اتومات cvt که دارند ، کار را راحت کرده اند . فقط گاز و ترمز .
در اسکوتر ها میتوان. از هوندا کلیک ، فیدل۳ sym و j200. sym و ویگو هندی نام برد .
من هم وگو و هم j200 دارم . وگو در بازار براحتی خرید و فروش می شود و لوازم ان بفور یافت میشود . ولی در اتوبان اگر لازم شود که سریعا سرعت بگیری و از موقعیت خطرناک دور شوی ، کم خواهد اورد . موتور وگو ۱۱۰ سی سی است و ترمز انهم چندان مناسب نیست..
فیدل ۳ و j200 هر دو ساخت SYM تایوان هستند و موتور یکسانی دارند . ۱۷۰ سی سی . قدرت موتور فوق العاده است و شتاب گیری خوبی برای اتوبان دارد . ترمز هر دو مدل هیدرولیک و دیسکی بوده و در مقابل وگو محشر عمل می کند . فیدل ۳ بخاطر شباهتش با. وسپا. بیشتر طرفدار دارد . ولی j200 بسیار بهتر از آن است اما هنوز در بازار ایران جا نیافتاده است . ترمز CBS دارد . یعنی که اگر ترمز عقب را بگیری ، اتوماتیک ترمز جلو را هم خواهد گرفت که در کنترل موتور بسیار موثر است . j200 نسبت به فیدل ۳ سنگینتر است . چون اتاق بزرگتری دارد .
در مجموع نسبت به وگو. ، j200 یک سر وگردن بهتر است ولی در خرید و فروش و تهیه قطعات فعلا مثل وگو. نیست . ضمنا آینه j200 را هیچکدام از موتورهای دیگر ندارند و پشت سر را بسیار عالی پوشش میدهد .
حتما اگر موتور اسکوتر خریدی ، بسیار احتیاط کن که در خیابان های خیس. اگر تجربه کافی نداشته باشی خیلی زود لیز خورده و زمین خواهی خورد .
طرح کلیک S2 شرکت کویر موتور، CBS داره ؟
- - - Updated - - -
خواهش میکنم انجام وظیفست
عزیز به نظرم انتخاب بین های کلیک کویر و گلکسی j200 سلیقه ایه
ولی تو بازار فعلی کلیک کلا چه اصلی و چه طرحش خوش فروشه
از جهتی هم گلکسی برای شرکت با کیفیت SYM هست ولی تو بازار هنوز جا نیفتاده
و اینکه شما گفتی TVS خب این موتور هم پا ها به هم میچسبه اگر سبد وصل نکنی و من خودم داشتم مشکلی نداشت
از نظر اینکه تو ترافیک کدوم بهتره قطعا TVS بهتر از 2 مدل بالایی هست
چون که فلاپ های جمع و جور تری داره و به قول گفتنی فلاپ ها مثل کلیک پهن و تپل نیست که استرس اینو داشته باشی که بین ماشینا تو ترافیک گیر کنه یا مالیده شه به جایی و من راحت از بین همه ماشینا عبور میکردم.
از جهت دیگه چون کلیک و گلکسی j200 تمام فلاپ و تمام رنگ آمیزی هستن خدایی نکرده به جایی مالیده شه و خط و خش بیفته و بخوره زمین تمام زیباییش از دست میده و به همون نسبت خرج زیاد برای خرید فلاپ و یا افت قیمت هست
ژوپیتر هم نه به نظرم آن چنان مناسب نیست و موتور مطرحی نبوده
ولی TVS rocks خیلی موتور خوب و شهری عالی بوده و من حتی تو اتوبان هم باهاش میرفتم و مشکلی نداشتم
و از نظر شتاب و تیز بودن بهت قول میدم از طرح کلیک و گلکسی j200 بهتره و توی فروش هم بازار بسیار خوبی داره
و نکته آخر اصلا اصلا طبق همون چیزی که بالاتر گفتم با موتور کلاج دار شروع نکن که زیر دستت باشه
چون قطعا به مشکل میخوری
با TVS Rocks موتور سواری راحت و کنترل بیشتری روی موتور داره ادم یا با J200؟ (بین J200 و کلیک S2 کویر کودوم بهتره به نظرتون؟) (کلیک ABS نداره خیلی تاثیر داره ؟)
vahidshah
06-03-1399, 04:39 بعد از ظهر
آقای حسین سلام,
سوال دیگرم;
""عیالوار که نیستی؟؟"""
تشکر,
اول که سوالها رو دیدم با خودم گفتم سوالات یکم زیاده و شاید اصلا طرف نتونه توصیف کنه، یا به اصطلاح متر و عیار رو ندونه که به اونا استناد کنه و اطلاعات صحیحی بده
ولی در ادامه که جواب ها رو دیدم و اشاره به مبتدی بودن و....باخودم گفتم .شاید اگه این سوالامطرح نمیشد این مرحله اطلاع از مهارتشون رو رد میشدن و خدایی نکرده دچار حادثه ای میشدن
درکل دقصد نظردادن در مورد صحیح یا اشباه بودن اون سوالارو ندارما(جسارتی ندارم )....بیشتر عبان شدن مبتدی بودن و باعث رسیدن به نکته مهم برا سلامتی از توش برام واضح شد
و برای انتی اسپم
کاربری که زمان نسبتا طولانی رو موتور خواهد بود.علاوه به موارد بالا(ایمنی )که بخوبی ذکر شدن/در ادامه بررسی به نرمی موتور ..لرزش ..گرما و//هم دقت بشهو بین گزینه ها این مواردم سنجیده بشه بهتره.لرزش که ادمو خیلی زود خسته و کلافه میکنه.گرما شاید تو تابستون اذیت کنه نرمی کمک ها تو دست انداز.یا پیش بینی راهکارهایی برا سفت یا نرم کردن فنرها
واقعا حیف که موتور های با کیفیت معمولی هم خیلی گرون شدن ....
Hossein_E
06-03-1399, 06:25 بعد از ظهر
اول که سوالها رو دیدم با خودم گفتم سوالات یکم زیاده و شاید اصلا طرف نتونه توصیف کنه، یا به اصطلاح متر و عیار رو ندونه که به اونا استناد کنه و اطلاعات صحیحی بده
ولی در ادامه که جواب ها رو دیدم و اشاره به مبتدی بودن و....باخودم گفتم .شاید اگه این سوالامطرح نمیشد این مرحله اطلاع از مهارتشون رو رد میشدن و خدایی نکرده دچار حادثه ای میشدن
درکل دقصد نظردادن در مورد صحیح یا اشباه بودن اون سوالارو ندارما(جسارتی ندارم )....بیشتر عبان شدن مبتدی بودن و باعث رسیدن به نکته مهم برا سلامتی از توش برام واضح شد
و برای انتی اسپم
کاربری که زمان نسبتا طولانی رو موتور خواهد بود.علاوه به موارد بالا(ایمنی )که بخوبی ذکر شدن/در ادامه بررسی به نرمی موتور ..لرزش ..گرما و//هم دقت بشهو بین گزینه ها این مواردم سنجیده بشه بهتره.لرزش که ادمو خیلی زود خسته و کلافه میکنه.گرما شاید تو تابستون اذیت کنه نرمی کمک ها تو دست انداز.یا پیش بینی راهکارهایی برا سفت یا نرم کردن فنرها
واقعا حیف که موتور های با کیفیت معمولی هم خیلی گرون شدن ....
واقعا من از دوستان ممنونم که وقت میزارن و راهنمایی و کمک میکنن. موسس TED میگه اگه دنبال جواب خوبی می گردین باید سوال خوبی بپرسین.
دوستان با سوالاتشون حتی باعث راهنمایی ی فرد مبتدی مثل من میشن.
فقط حس میکنم ی مقدار جا داره to the point هم راهنماییم کنن
Alireza Farzin
06-03-1399, 08:06 بعد از ظهر
سلام مجدد
عرض کنم خدمتتون که معلم خصوصی گرفتم و دارم پیشش کلاس میرم برای آموزش، هفته ای دو جلسه تا بلد از اینکه اموزشم تموم شدش برام گواهینامه بگیرم.
بدون گواهینامه پشت موتور دوست ندارن بشینم. متاهل هستم. ماشین هم دارم و فقط موتور رو به جهت ترافیک دارم میخرم.
موتور سواری زیاد نکردم برای همین میدونم که باید حتی اگه گواهینامه هم گرفتم تا 6 ماه توی اتوبان نرم و فقط توی شهر بچرخم تا راه بیافته دستم.
ترمز عقب مسلط تر هستم و برام راحت تره.
روی سرعت 50 کیلومتر در ساعت با موتور اوکی هستم در اتوبان (البته ترک موتور بودم)، توی شهر تا 25 کیلومتر.
روزی که بارون بگیره و مجبور بشم برگردم خونه مطمئنم تا 6 ماه دیگه حتما باید با آزانس برگردم اگه مسیرم اتوبانی بودش
راجب سوال آخر هم
ترجیه میدم ی موتور abs دار با کلاه معمولی داشته باشم تا ی موتور با ترمز معمولی کلاه گرون قیمت
راستش من دوچرخه حرفه ای هم که دارم ترمز دیسکی گرفتم براش چون خیلی بهتر ترمز میگیره
البته اگه محدود به گزینه های شما نبودم، موتور abs دار میخریدم و کلاه 4 تومنی، یعنی سعی میکردم امنیت رو در حد ماکسیمم داشته باشم واقعا هر چقدر که نیاز باشه خرج میکنم تا امنیتم رو تامین کنم
اگه الان میخوام موتور بخرم، راستش چون از گرون شدنش میترسم، وگرنه هر چی که بگیرم میدونم تا سال 1400 نمیتونم باهاش اتوبان برم و باید تجربه لازم رو کسب کنم با تردد در مسیرهای غیر اتوبانی.
میدونین من هیچ عجله ای برای اینکه زودتر با موتور برم توی اتوبان ندارم، فقط برام امنیت مهم چون جون خودم و آینده ی خانوادم رو دوست دارم
ممنون از پاسخ دادنتون,
قصد من اینه که اطلاعات رو به شما بدم و شما خودتون موتور رو انتخاب بکنید,
اذیت نکردن موتور, پیدا شدن قطعاتش و بازار خوب داشتنش, فاکتور های بسیار مهمی هستن برای انتخاب موتور, ولی در مورد موتور سوار مبتدی, راحت بودن و زیر کنترل گرفتن موتور میتونه بدست اوردن تجربه رو بسیار تسریع ببخشه تا اینکه مثلا یه هوندا کلیک بگیرید ولی باهاش راحت نباشید و نتونید بخوبی کنترلش کنید,
از روی عکستون معلومه که قدتون بالای 178 هست, اگر حدسم درست باشه, هر موتوری برای افراد قد بلند راحت نیست(البته برای موتور سوار با تجربه این مسائل خیلی مهم نیست),
خیلی از موتور سواران مبتدی احساس امنیت و کنترل کمتری میکنند نسبت به موتورسیکلت های مجهز به چرخ های کوچک,.......دو تا از موتور هائی رو که شما مد نظر دارید, چرخهای 14 دارن,
farshad 54
07-03-1399, 03:48 قبل از ظهر
Hossein_E ([Only registered and activated users can see links])
شما دو تا تاپیک که در رابطه با مشاوره خرید موتور شهری هستن ایجاد کردین
یکی از تاپیک ها حذف و پستهاش به این تاپیک منتقل شد
از ایجاد تاپیک با موضوعات مشترک خودداری کنید
Hossein_E
07-03-1399, 10:56 قبل از ظهر
ممنون از پاسخ دادنتون,
قصد من اینه که اطلاعات رو به شما بدم و شما خودتون موتور رو انتخاب بکنید,
اذیت نکردن موتور, پیدا شدن قطعاتش و بازار خوب داشتنش, فاکتور های بسیار مهمی هستن برای انتخاب موتور, ولی در مورد موتور سوار مبتدی, راحت بودن و زیر کنترل گرفتن موتور میتونه بدست اوردن تجربه رو بسیار تسریع ببخشه تا اینکه مثلا یه هوندا کلیک بگیرید ولی باهاش راحت نباشید و نتونید بخوبی کنترلش کنید,
از روی عکستون معلومه که قدتون بالای 178 هست, اگر حدسم درست باشه, هر موتوری برای افراد قد بلند راحت نیست(البته برای موتور سوار با تجربه این مسائل خیلی مهم نیست),
خیلی از موتور سواران مبتدی احساس امنیت و کنترل کمتری میکنند نسبت به موتورسیکلت های مجهز به چرخ های کوچک,.......دو تا از موتور هائی رو که شما مد نظر دارید, چرخهای 14 دارن,
ممنونم ازتون، بله قدم 185 هستش.
اتفاقا موتورهایی که طرح اسکوتر هستش کن حس امنیت بیشتری باهاش دارم!
Alireza Farzin
07-03-1399, 11:55 قبل از ظهر
ممنونم ازتون، بله قدم 185 هستش.
اتفاقا موتورهایی که طرح اسکوتر هستش کن حس امنیت بیشتری باهاش دارم!
بسیار خوب,
این اسکوترهائی رو که انتخاب کردین بشینین روش,.....فرمون رو بگیرین و پاهاتون رو بزارین داخل و بعد روی زمین و ببینید رو کدومیکی احساس راحتی بیشتری دارین,...همون رو بخرین,...این موتور اول تونه,....حتما لازم نیست از هر جهات موتور ایده التون باشه, بعد از یک سال موتورسواری ممکنه بخواین موتورتون رو عوض کنید,
موفق باشید,
Hossein_E
09-03-1399, 12:56 بعد از ظهر
دوستان سلام مجدد
من دیروز رفتم گمرک برای تحقیقات میدانی تا ببینم کودوم موتور رو بخرم :297:
چیزهایی که براتون می نویسم تجربه ی شخصی خودم هستش و میتونه درست باشه یا غلط و به علاوه شاید برای خیلی ها تکراری باشه ولی برای منی که تازه دارم وارد دنیای موتور میشم جدید هستش
راجب موتور کلیک
توی بازار 3 مدل کلیک وجود داشت
1 - کلیک ژاپنی یا همون هیوندای خودمون که 70 میلیون به بالا بود
2 - طرح کلیک که خودش باز چند مدل داشت
2-1- طرح کلیک شرکت کویر موتور
کویر موتور قصد داره طرح کلیک تولید کنه و برای همین منظور اقدام به پیش فروش موتور هاش کرده. تحویل این موتور ها برج 8 هستش و برای خردیش به دو مدل میشه اقدام کرد. مدل اول این که شما 10 ملیون نقد میدی و بقیش رو چک های 2 ماه میده و مبلغ هر چک حدود 2 میلیون هستش. 7 فقره چک میگیرن ازتون که در مجموع موتور 39 ميليون براتون تموم میشه. به علاوه اینکه یک چک ضمانت به مبلغ حدود 33 میلیون باید علاوه بر اون چک ها شخص دیگری باید به شرکت کویر موتور تسلیم کنه! خلاصه من که اصلا با شرایطش حال نکردم! ( تاریخ تحویل پاییز، نیاز به ضامن و دسته چک اصلا جالب نبود برام!) خوب حالا دختر مدیر عامل شرکت رو نمیخوای بگیری!
طرح دوم این که 37 میلیون نقد میدی و موتور رو باز همون برج 8 بهت تحویل میدن!
2-2- طرح کلیک شرکت رهرو که با اسم کریستال توی بازار فروش میره
توی بازار دو مدل کریستال داریم، 125 سی سی و 150 سی سی
150 سی سی بیشتر به موتور کلیک نزدیک هستش از نظر ظاهری و من شخصا با 125 سی سی اصلا حال نکردم!
قیمت 150 سی سی این موتور 34 میلیون بودش و در رنگ های مات قرمز و آبی و مشکی و سفید نقره به وفور یافت می شد
البته این موتور با سویچ روشن میشه در حالی که موتور کلیک اصلی با ریموت روشن میشه.
3-2- موتور hi click
این موتور به نسبت کریستال و خود کلیک اصلی هوندا کمتر توی بازار موجود بودش و قیمتش هم 40 میلیون بود. تفاوتش با کریستال این بودش که مثل خود موتور کلبیک هوندا با ریموت روشن میشد ( البته من متوجه فرق دیگه ای نشدم و به نظر 6 میلیون بیشتر برای ی ریموت منطقی نیستش)!
طبق پرس و جویی هم کردم طرح کلیک 150 سی سی تک سرنشین 106 کیلومتر و دو ترک 60 تا بیشتر نمیره.
گلکسی J200
اولین چیزی که توی این موتور نظرم رو به خودش جلب کرد، بزرگی صندلی موتور سوار و فرمون ثابت و چراغ های بزرگ این موتور بود.
اندازه ی این موتور 50 درصد از طرح کلیک بزرگتر و قدرت بیشتری هم داره از هر لحاظ ولی با طرح کلیک ی قیمت تقریبا ( 35 ملیون قیمت فروش این موتور بود)
برای شخص خود من که تازه موتور میخوام بخرم کنترل و رانندگی با طرح کلیک و عبور از بین ماشین ها در ترافیک راحت تر هستش به نسبت گلکسی J200.
جمع بندی اینکه طرح کلیک رو تصمیم دارم در هفته ی جاری بخرم.
(عکس هم از موتور ها گرفتم که براتون بزارم ولی نتونستم اپلود کنم متاسفانه)
Hossein_E
10-03-1399, 08:13 بعد از ظهر
دوستان من امروز رفتم موتور رو خریدم.
از جایی که اعتماد به گمرک نداشتم و حس خوبی هم بهشون نداشتم رفتم پایین تر از میدان شهدا و دروازه دولاب.
اونجا ارزون ترین رنگ زرشکی بود 33 تومن و گرون ترین رنگ که آبی مات بود 35.7 من خریدم
گمرک میشد آبی مات رو 35 هم خرید ولی خوب میگم دیگه بدجور چشم و دلم ازشون ترسیده!
ناگفته نماند که رفتم نمایندگی کثیر موتور در پایین تر از میدون شهدا به نام آقای مقدمی و ایشون یک دو دره باز و دزد به تمام معنا بود!
اصلا اینکه من رفتم اونجا خرید کنم از اینجا شروع شدش که زنگ زدم کثیر موتور و آدرس نمایندگی اونجارو داد، رفتم نمایندگی به اسم آقای مقدمی. ایشون موتور طرح کلیک کریستال رو مدل 98 میگفتش 35 تومن، که نداشت! مدل 99 رو میگفتش 30 حالا 39 هم با منت میدم!!
خلاصه هواستون باشه قیمت بگیرین درست و حسابی وگرنه می کنن توی پاچتون. ی سر برین گمرک کف قیمت رو میتونین اونجا در بیارین.
بیمه ی موتور هم شدش 560 تومن.
الان دنبال خرید یک کلاه ایمنی مناسب و یک قفل خوب برای موتور هستم.
نمیدونم چه کلاهی بگیرم ولی حتما میخوام عینک دودی داشته باشه
نمیدونم با بلوتوث بگیرم یا بدون بلوتوث و اینکه جلو باز باشه یا بسته. البته من زیاد پشت موتور نیستم، در حد رفتن ی سرکار و برگشتن.
توی کلاه خریدن هم بحث ایمنی و راحتی واقعا بیشتر از هزینه برای در اولیت هستش
- - - Updated - - -
دوستان من امروز رفتم موتور رو خریدم.
از جایی که اعتماد به گمرک نداشتم و حس خوبی هم بهشون نداشتم رفتم پایین تر از میدان شهدا و دروازه دولاب.
اونجا ارزون ترین رنگ زرشکی بود 33 تومن و گرون ترین رنگ که آبی مات بود 35.7 من خریدم
گمرک میشد آبی مات رو 35 هم خرید ولی خوب میگم دیگه بدجور چشم و دلم ازشون ترسیده!
ناگفته نماند که رفتم نمایندگی کثیر موتور در پایین تر از میدون شهدا به نام آقای مقدمی و ایشون یک دو دره باز و دزد به تمام معنا بود!
اصلا اینکه من رفتم اونجا خرید کنم از اینجا شروع شدش که زنگ زدم کثیر موتور و آدرس نمایندگی اونجارو داد، رفتم نمایندگی به اسم آقای مقدمی. ایشون موتور طرح کلیک کریستال رو مدل 98 میگفتش 35 تومن، که نداشت! مدل 99 رو میگفتش 30 حالا 39 هم با منت میدم!!
خلاصه هواستون باشه قیمت بگیرین درست و حسابی وگرنه می کنن توی پاچتون. ی سر برین گمرک کف قیمت رو میتونین اونجا در بیارین.
بیمه ی موتور هم شدش 560 تومن.
الان دنبال خرید یک کلاه ایمنی مناسب و یک قفل خوب برای موتور هستم.
نمیدونم چه کلاهی بگیرم ولی حتما میخوام عینک دودی داشته باشه
نمیدونم با بلوتوث بگیرم یا بدون بلوتوث و اینکه جلو باز باشه یا بسته. البته من زیاد پشت موتور نیستم، در حد رفتن ی سرکار و برگشتن.
توی کلاه خریدن هم بحث ایمنی و راحتی واقعا بیشتر از هزینه برای در اولیت هستش
- - - Updated - - -
عکس موتورهایی که دیدم
[Only registered and activated users can see links]
- - - Updated - - -
اینم عکس های گلکسی J200
Afshin007
10-03-1399, 10:10 بعد از ظهر
اگه خریدی مبارکت باشه فقط هواست به اب بندیش باشه در مورد کلاه ایمنیم کلاه فک متحرک بگیر که عینکم دارم
در ضمن عکسایی که گذاشتی اپلود نشده باز دوباره بزار ///
linux_linda
11-03-1399, 06:52 قبل از ظهر
تبریک میگم مبارک باشه
اسکوتر روندنش حتی از طرح ویو هم آسونتره
یعنی فقط باید بهش گاز بدی
Hossein_E
15-03-1399, 10:02 قبل از ظهر
اگه خریدی مبارکت باشه فقط هواست به اب بندیش باشه در مورد کلاه ایمنیم کلاه فک متحرک بگیر که عینکم دارم
در ضمن عکسایی که گذاشتی اپلود نشده باز دوباره بزار ///
سلامت باشی
برای آب بندی باید کار خاصی انجام بدم ؟
200 کیلومتر سرویس اولیه است که توی ضمانت نامه نوشته
Hossein_E
15-03-1399, 11:32 قبل از ظهر
امروز توی پارکینگ که کفش سنگ بود ، ترمز زدم موتور لیز خورد خوردم زمین کلی حالم گرفته شد. :(
Alireza Farzin
15-03-1399, 03:37 بعد از ظهر
امروز توی پارکینگ که کفش سنگ بود ، ترمز زدم موتور لیز خورد خوردم زمین کلی حالم گرفته شد. :(
سلام,
یادتونه یکی از سوال هام در مورد روز بارونی بود,...سنگ فرش های صیقلی بدتر از جاده های خیس هستن,....همینطور رو جاده ای که سنگ ریزه و یا شن ریخته شده باشه,...ضد یخ ریخته شده تو خیابون ها در اثر تصادف ماشینها, بسیار لغزنده هست,
linux_linda
15-03-1399, 04:04 بعد از ظهر
دلیلش اینه که شما تازه کار هستین
پیشنهاد میشه برای اینکه مجدد سر نخورید باد لاستیک رو کمتر کنید و از زدن ترمز های ناگهانی پرهیز کنید
Hossein_E
15-03-1399, 04:35 بعد از ظهر
دقیقا همش به حرف شما امروز فکر میکردم که گفتین چند ساعت تاحالا موتور سواری کردی!
تصمیم گرفتم تا زمانی که به رانندگیم اطمینان خاطر پیدا نکردم و گواهینامه نگرفتم اصلا توی بزرگراه نرم و فقط توی همین خیابون های فرعی با کلاه ایمنی رانندگی کنم
زمین خوردن توی پارکینگ ی جورایی کم خطر ترین تجربه ی زمین خوردن به نظرم بود! فارغ از اینکه تلق روی اگزوزم ترک خورد، به نظرم تجربه ی ارزشمندی بود!
حداقل خوبی اسکوتر این که زیر موتور نمی مونی!
ورکینگ ما چون دو طبقه است من سرعت گرفتم که توی رمپ مارپیچ نمونم، وقتی رسیدم به طبقه ی اول و شب رمپ تموم شدش یهو موتور سرعت گرفت و ترمز کردم اما لیز خوردش موتورم)
راستش بعد از این داستان 2 تا چشم داشتم 4 تا دیگه هم قرض کردم که ی وقتی بلایی سرم نیاد! ذاتا ادم جون دوستی هستم! خخخخخخ
- - - Updated - - -
ی مشکلی که دارم این که موقع دور زدن موتور رو خیلی میخوابونمو دارم تلاش میکنم با تمرین این مشکلم رو درست کنم
+
وزنم رو جهت مخالف چرخش موتور هدایت کنم تا تعادلم رو حفظ کنم
البته تا الان 6 جلسه کلاس رفتم با CG125 ولی قلق این موتور با CG فرق داره
farshad 54
17-03-1399, 05:40 قبل از ظهر
خب به سلامتی موتور خریداری شد
امیدوارم سریعتر گواهینامتون رو هم بگیرید و از موتورسواری لذت ببرید
جهت جلوگیری از تبدیل شدن تاپیک به دفتر خاطرات روزانه تاپیک قفل میشه
موفق باشید