PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ** YAMAHA MT 25 یاماها ام تی 25 نیروموتور **

نیما نادری
02-11-1398, 06:03 بعد از ظهر
در سال 2015 این محصول یاماها در کلاس موتورسیکلت های خیابانی به دنیا معرفی شد

در واقع اگر نسخه R25 را عریان کنیم به مغز بادام میرسیم

MT25 مجهز به انجین کاملا جدید دو سیلندر با آرایش پارالل و هشت سوپاپ است که نسخه کم حجم شده 321 سی سی در مدل MT03 می باشد

آقای گشتاور به قیمت گزاف 123.000.000 میلیون تومان و سال تولید 2015 توسط نیروموتور بفروش میرسد .

(MT(Master of Torque

[Only registered and activated users can see links]

日本の暗黒面に会う

​[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links](3).jpeg ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links](1).jpeg ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links](2).jpeg ([Only registered and activated users can see links])

ARSH
02-11-1398, 11:31 بعد از ظهر
یعنی سری mt یکی از بهترین سری های موتور که بشر ساخته هست که سوار شدم
mt9 رو تست کردم اصلا نمیتونم هیچچچچچچچچ ایرادی بگیرم هیچ حرفی بزنم دربارش
مطمئنم این حجمش هم تو کلاس خودش شدیدا حرف برا گفتن داره

s.mm
03-11-1398, 09:33 بعد از ظهر
یعنی سری mt یکی از بهترین سری های موتور که بشر ساخته هست که سوار شدم
mt9 رو تست کردم اصلا نمیتونم هیچچچچچچچچ ایرادی بگیرم هیچ حرفی بزنم دربارش
مطمئنم این حجمش هم تو کلاس خودش شدیدا حرف برا گفتن داره

abs نداره؟؟

نیما نادری
03-11-1398, 09:46 بعد از ظهر
هیچی نداره ،۲۰۱۷ به بعد دارن ، اکتبر ۲۰۱۹ کلا فیس لیفت

اینا موتورهایی هست که استاندارد ایمنی پایین و همچنین قیمت پایینی داشتن

مفت خریدن ،کلی هم خوابیدن روش

Seyed.mahdi
04-11-1398, 10:54 قبل از ظهر
یکی از آرزوهای من داشتن ام تی 03 بود و مدت ها عکسش رو تو گوشیم داشتم!

با این قیمت ها که بعیده هرگز دست امثال من به این موتورها برسه

دیدم این نمایندگی رو تو خیابون آیت الله کاشانی بود اگر اشتباه نکنم.

واقعا که خیلی از زد250 و 300 بیشتر دوسش دارم و موتور بسیار خوش استایل تر و اگونومیک تریه نسبت به اون.

البته الان زد250 سری جدید اومده که من یک بار تو سه راه آذری! دیدمش و صدای نعره موتور هم خیابون رو پر کرده بود. واقعا زیباست و علی الخصوص کیلومتر شمارش خیره کنندس. با ای بی اس و قیمتش هم احتمالا همین حدودا باشه.
البته نمیدونم کی آورده چون هیچ جای دیگه ای ندیدم و فقط نینجای جدید دیدم.
از نظر فنی هم برتر از ام تی 25 هست.

نیما نادری
04-11-1398, 12:43 بعد از ظهر
کهیر موتور z250نیو فیس داره ۱۲۵ تومن

ARSH
04-11-1398, 09:46 بعد از ظهر
abs نداره؟؟

نه من 2015 سوار شدم نداشت
نرمی خیلی منحصر به فردی داشت گاز خورش به نسبت ریس ( البته از کلاسش مشخصه )
نور چراغ جلوش اندازه لندکروز بود
اگزوزش همش حس میکنی الان میخوره زمین یه جورایی حس خوبی بهم نمیداد کلا
نشیمنش فوق العاده بود هم زاویه نسبت به فرمان هم کلا راحتی باسن و اینا
به باقیش دقت نکردم کلا 20 دیقه دستم بود

- - - Updated - - -

راستی این فقط همین یه رنگ رو داره ؟

حجم بالاهاش خیلی رنگای خوشگلی دارن

Seyed.mahdi
07-11-1398, 12:32 بعد از ظهر
نه من 2015 سوار شدم نداشت
نرمی خیلی منحصر به فردی داشت گاز خورش به نسبت ریس ( البته از کلاسش مشخصه )
نور چراغ جلوش اندازه لندکروز بود
اگزوزش همش حس میکنی الان میخوره زمین یه جورایی حس خوبی بهم نمیداد کلا
نشیمنش فوق العاده بود هم زاویه نسبت به فرمان هم کلا راحتی باسن و اینا
به باقیش دقت نکردم کلا 20 دیقه دستم بود

- - - Updated - - -

راستی این فقط همین یه رنگ رو داره ؟

حجم بالاهاش خیلی رنگای خوشگلی دارن

خیلی عالیه با این اوصاف

رنگ قرمز و نقره ای آبی هم داره

Seyed.mahdi
14-11-1398, 07:16 بعد از ظهر
سلام
مدل 98 در گمرک 123 تومن به همراه ABS مدل ریس هم 128 تومن!

Morteza220
14-11-1398, 11:29 بعد از ظهر
با 22.6nm تو دور 10000 چطوره آقای گشتاوره؟
الان دوک ۲۵۰ داره 24nm تو دور 7500 گشتاور میده. پس گشتاورش چنان مالی نیست

میلاد محمودی
15-11-1398, 07:34 قبل از ظهر
کلا گشتاور دوک تو 250ها بالاست 200هم گشتاورش تو 200ها بالاس
نینجا و زد نیو فیس با 39 اسب 23.5 گشتاورشونه تو 12 هزار
اما تاپ اسپید بالایی داره یاماها واقعا خوب راه میره

Alireza Farzin
15-11-1398, 09:49 قبل از ظهر
با 22.6nm تو دور 10000 چطوره آقای گشتاوره؟
الان دوک ۲۵۰ داره 24nm تو دور 7500 گشتاور میده. پس گشتاورش چنان مالی نیست

سلام,

گشتاور زیاد تو دور پائین تر از 8000~8500 برای کارخونه های انجین سازی هنر نیست,......کار مشکل,....تولید کردن گشتاور بالا,....تو دور بالاست,......وگرنه انجین های هارلی دیویدسون گشتاور بسیار بالائی تولید میکنن,.......

از زمانی که موتورها به طریقه الکترونیکی کنترل میشن و تابع استاندارد "LAMS" هستن,......دیگه مقایسه سنتی گشتاور با اسب بخار در مورد یه موتورسیکلت درست نمیتونه باشه,......

farshad 54
15-11-1398, 02:25 بعد از ظهر
سلام,

گشتاور زیاد تو دور پائین تر از 8000~8500 برای کارخونه های انجین سازی هنر نیست,......کار مشکل,....تولید کردن گشتاور بالا,....تو دور بالاست,......وگرنه انجین های هارلی دیویدسون گشتاور بسیار بالائی تولید میکنن,.......

از زمانی که موتورها به طریقه الکترونیکی کنترل میشن و تابع استاندارد "LAMS" هستن,......دیگه مقایسه سنتی گشتاور با اسب بخار در مورد یه موتورسیکلت درست نمیتونه باشه,......

اتفاقا تولید گشتاور بالا تو دور پایین چه برای ماشین چه برای موتور هنر یه خودروساز هست

گشتاور انجین وقتی تو دورپایین به حداکثر برسه و تا دورهای بالا ادامه پیدا کنه عملکرد خوبی داره و همه طراحان انجین سعیشون همینه

Alireza Farzin
15-11-1398, 03:06 بعد از ظهر
اتفاقا تولید گشتاور بالا تو دور پایین چه برای ماشین چه برای موتور هنر یه خودروساز هست

گشتاور انجین وقتی تو دورپایین به حداکثر برسه و تا دورهای بالا ادامه پیدا کنه عملکرد خوبی داره و همه طراحان انجین سعیشون همینه

سلام فرشاد خان,

من دیگه حال و حوصله متقاعد کردن شماها رو ندارم,.......شما کاملا درست میفرمائید,.......

نیما نادری
15-11-1398, 05:45 بعد از ظهر
مگه دیوانن حداکثر گشتاور تو دور بالا بزارن

الان دیگه رقمش مهم نیست ، توزیعش تا لحظه ای که

به حداکثر میخواد برسه مهمه ،راهی که ۲۵۰ های یاماها میره واقعا

نینجا تو دور پایین نمیره

این تاپیک رو به ... نکش لطفا

استاندارد LAMSهم همه فهمیدن تا آخرین نفس

از جاهایی دیگه بگو قربونت

هوای شمال چطوره الان ؟

Alireza Farzin
15-11-1398, 06:52 بعد از ظهر
مگه دیوانن حداکثر گشتاور تو دور بالا بزارن

الان دیگه رقمش مهم نیست ، توزیعش تا لحظه ای که

به حداکثر میخواد برسه مهمه ،راهی که ۲۵۰ های یاماها میره واقعا

نینجا تو دور پایین نمیره

این تاپیک رو به ... نکش لطفا

استاندارد LAMSهم همه فهمیدن تا آخرین نفس

از جاهایی دیگه بگو قربونت

هوای شمال چطوره الان ؟

هوای شمال رو نمیدونم,
اما هوای تهران سرده,.....گمان نمیکنم شما چیزی بیشتر از فقط خود قانون LAMS بدونی,......یعنی نمیدونی چطوری این قانون رو روی ECM پیاده میکنن,....اگر میدونستی اینطوری حرف نمیزدی,.......

من هی سعی میکنم فرهنگ این سا یت رو ببرم بالا, ولی مثل اینکه شما فرهنگ سرت نمیشه,
یکم از حرف های نقطه ای (.....) که مفهوم بدی داره دست بکش و ساده و روان (علمی) توضیح بده برای اقای مرتضی (سوال منم هست) که چرا تو پستت نوشتی ""آقای گشتاور"",.......نمودار اسب بخار با گشتاور این موتور رو لطفا بزار اینجا تا درباره اش صحبت بشه,......نمودار رو نداری پس حرفی هم نداریم بزنیم,.....رو هوا که نمیشه برای اعضای دیگه حرف زد,....

farshad 54
16-11-1398, 09:30 قبل از ظهر
سلام فرشاد خان,

من دیگه حال و حوصله متقاعد کردن شماها رو ندارم,.......شما کاملا درست میفرمائید,.......

ممنون که رعایت بنده رو میکنید

نیما نادری
21-11-1398, 10:58 بعد از ظهر
هوای شمال رو نمیدونم,
اما هوای تهران سرده,.....گمان نمیکنم شما چیزی بیشتر از فقط خود قانون LAMS بدونی,......یعنی نمیدونی چطوری این قانون رو روی ECM پیاده میکنن,....اگر میدونستی اینطوری حرف نمیزدی,.......

من هی سعی میکنم فرهنگ این سا یت رو ببرم بالا, ولی مثل اینکه شما فرهنگ سرت نمیشه,
یکم از حرف های نقطه ای (.....) که مفهوم بدی داره دست بکش و ساده و روان (علمی) توضیح بده برای اقای مرتضی (سوال منم هست) که چرا تو پستت نوشتی ""آقای گشتاور"",.......نمودار اسب بخار با گشتاور این موتور رو لطفا بزار اینجا تا درباره اش صحبت بشه,......نمودار رو نداری پس حرفی هم نداریم بزنیم,.....رو هوا که نمیشه برای اعضای دیگه حرف زد,....

هر انسانی یک سطح فرهنگی داره ،اگر در ارتقا سطح فرهنگ سایت موفق نیستید من اطلاعی ندارم

چند بار تکرار شده واژه "نمیدونی" و "کاملا غلطه" من فرهنگم حساسه به این الفاظ و عکس العملم این شکلیه "..." ok?

شما طریقه پیاده کردن قانون lams رو روی ecm توضیح بدید و چه موتورهایی الان تو بازار ایران به این سیستم مجهز شدن ،همه استفاده میکنن

آقای گشتاور یکی از اسمهایی است که خوده سازنده روی موتور گذاشته کاره من نیست !!!

انجین یاماها

قطرپیستون 60 mm کورس پیستون 44.1 mm

انجین کاوازاکی

قطر پیستون 61.2 mm کورس پیستون 41.2 mm

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

در همین بین که ما بحث میکنیم z250 مدل 2020 با 3 کیلو کاهش وزن 165 kg شده و قدرت موتور به 36.8 اسب افزایش یافته(دورموتور قید نشده ) , گشتاور مدل 2020 رو من پیدا نکردم

رنگ آبی=z250
رنگ قرمز =mt25

بین دورموتور 5000 تا 7000 کاوا برتری کوچیکی داره ولی بین 9000 تا 10500 این اختلاف به نفع یاماها بیشتر میشه هم در گشتاور هم در اسب بخار

در نقطه 12250 دور دیگه این اختلاف خیلی واضح مشخصه در یاماها برآمده شده ولی در کاوا فرورفته و در حال سقوط به پایینه

Alireza Farzin
22-11-1398, 06:33 بعد از ظهر
هر انسانی یک سطح فرهنگی داره ،اگر در ارتقا سطح فرهنگ سایت موفق نیستید من اطلاعی ندارم

چند بار تکرار شده واژه "نمیدونی" و "کاملا غلطه" من فرهنگم حساسه به این الفاظ و عکس العملم این شکلیه "..." ok?

شما طریقه پیاده کردن قانون lams رو روی ecm توضیح بدید و چه موتورهایی الان تو بازار ایران به این سیستم مجهز شدن ،همه استفاده میکنن

آقای گشتاور یکی از اسمهایی است که خوده سازنده روی موتور گذاشته کاره من نیست !!!

انجین یاماها

قطرپیستون 60 mm کورس پیستون 44.1 mm

انجین کاوازاکی

قطر پیستون 61.2 mm کورس پیستون 41.2 mm

در همین بین که ما بحث میکنیم z250 مدل 2020 با 3 کیلو کاهش وزن 165 kg شده و قدرت موتور به 36.8 اسب افزایش یافته(دورموتور قید نشده ) , گشتاور مدل 2020 رو من پیدا نکردم

رنگ آبی=z250
رنگ قرمز =mt25

بین دورموتور 5000 تا 7000 کاوا برتری کوچیکی داره ولی بین 9000 تا 10500 این اختلاف به نفع یاماها بیشتر میشه هم در گشتاور هم در اسب بخار

در نقطه 12250 دور دیگه این اختلاف خیلی واضح مشخصه در یاماها برآمده شده ولی در کاوا فرورفته و در حال سقوط به پایینه

با سلام,

بله موافقم که گفتید هر انسانی یک سطح فرهنگی داره,......ولی هر انسان با هر درجه فرهنگی سعی میکنه خودشو به بالاترین سطح فرهنگ موجود در اجتماع خودش برسونه,....وگرنه تکاملی صورت نمیگیره,.....

من در ارتقاء سطح فرهنگ این سایت موفق نیستم, چون شما و یه سری از اعضا دوست دارید از این مدل کلمات استفاده بکنید,......یا لااقل یه سری از اعضا براشون مهم نیست یا تفاوتی نمیکنه که از اینجور نوشتارها استفاده بشه,....

فرمودید;

((من فرهنگم حساسه به این الفاظ و عکس العملم این شکلیه "...." )),....

مهم نیست فرهنگتون حساسه و عکس العملتون این شکلیه,......شما باید با فرهنگ سایت جلو برید,.......اگر فرهنگتون بالاتر از فرهنگ سایته,.....چه بهتر,....ممنونتم هستم,......اگر پائینتر هست,.......باید بیاریش بالا,......

تنها کسی که از شنیدن کلمه ""نمیدونی"" حساس میشه,.....کسیه که واقعا نمیدونه,....وگرنه به راحتی به اعضا میتونه ثابت بکنه که میدونه,......حساس شدن نداره,......واژه ""کاملا غلطه"" مفهومش ساده است,.......اگر بر ضدش نمیتونید مطلب موثقی بیارید که باز هم,..........حساس شدن نداره,.....

شما از کلماتی استفاده میکنید که مفهوم دقیق رو نمیرسونه,......مثلا میگید((استاندارد LAMS رو فهمیدین تا آخرین نفس)),.....اگر این آخرین نفس شما معنیش اینه که تمام زیر و بم این استاندارد و پیاده کردنشو میدونید,......اونوقت من مجبور میشم بگم که نمیدونید,.......

شما در این سایت مرجع یه سری اطلاعات به حساب میائید,......ولی یه سری از پست هاتون رو با بی حوصله گی مینویسید و حتی دوباره نمیخونید که ببینید غلطی درش هست یا نه,......بقیه اعضا هم اگر متوجه بشن,......حال و حوصله اش رو ندارن,......شایدم فکر میکنن اگر به شما بگن فلان جای پستتون غلطه,.....شما کلمه های نقطه ای(".....") نثارشون بکنید,.......

البته من در مورد نوشته های غلط شما زیاد هم مته به خش خاش نمیزنم و ازش رد میشم,.......بطور مثال همین تاپیک رو وقتی شما باز کردید,.......متوجه شدم که حداکثر قدرت و حداکثر گشتاور در دور یکسان 12000دور نوشتید, که همچین چیزی ممکن نیست,.......ولی چیزی نگفتم,

و یا, در تاپیک"""اسکوترهای جدید SIM مونتاژ نیرو موتور۱٣٩٨"",.....یکی از اعضا در مورد مقدار حجم 700cc سوال کرده بود,.......و شما گفتید;

٧۰۰ سی سی یعنی ٧۰۰ گرم

این جمله خودتون رو چند بار بخونید,.....با این جمله شما دارید مقیاس حجم رو مساوی مقدار ثابت مقیاس وزن قرار میدید,.........این جمله کاملا غلط هست و فقط در یک صورت درست هست که گفته بشه ""٧۰۰ سی سی آب در شرایط متعارفی ٧۰۰ گرم وزن دارد"",.....ولی صحبت از روغن بود نه آب,.......و بقیه مایعات در رده سنگین تر و یا سبک تر از آب قرار میگیرند,.......خوب نظرتون چیه؟؟؟؟,.....جمله غلط رو شما نوشتین,.......من سزاوار این(".....") هستم؟؟؟؟,.....چون شما فرهنگتون حساس به واژه ""کاملا غلط"" هست,......

اوایل سال که صحبت تفاوت بنلی 96 با 97و98 بود من سعی کردم توضیحاتی در مورد نحوه کمک گیری از ری-مپ استاندارد LAMS بگم,......اما کسی علاقهای به دونستنش نداشت,......

در مورد پست بالاتون,
شما در نوشتارتون MT25 رو با نینجا مقایسه کردید و در نمودار MT25 با Z250 مقایسه شده,.......این نمودار داره از MT25 یی صحبت میکنه که حداکثر قدرتش 28.95 اسب بخاره و حداکثر گشتاورش 19.25,........این مشخصات با MT25 این تاپیک همخونی نداره,......دور موتورها هم همینطور,........پس صحبت در این باره رو محول میکنیم به زمانی که نمودار MT25 با مشخصات درج شده در این تاپیک پیدا بشه,.....

در مورد بلندتر بودن کورس پیستون یاماها صحبت کردید که بخاطر داشتن 3 میلیمتر کورس پیستون بلندتر,........تونسته به این قدرت و گشتاور برسه,.......موضوع اینه کاوازاکی هم به بلندتر بودن کورس پیستون واقفه,........ولی از زاویه دیگه ای به نینجاشون نگاه میکنن,......خوب من مسئله رو یه کمی با اعداد و ارقام میشکافم,.....

خوب کورس پیستون نینجا تقریبا 3 میلیمتر کمتره,.......بدین معنی که شاتون 3میلیمتر کوتاه تره,.......شاتون کوتاه تر باعث سریعتر دور گرفتن انجین میشه,.....

اگر در نظر بگیریم هر دو موتور هر روز مسافت یک ساعته رو با دور موتور8000 طی میکنن,........((این اعداد تقریبی هست ولی به واقعیت نزدیکه)),

پیستون نینجا در هر بالا وپائین رفتن 6 میلیمتر کمتر از یاماها مسافت داخل سیلندر رو طی میکنه,......بدین معنی است که رینگ های پیستون 6 میلیمتر کمتر روی جداره سیلندر کشیده میشوند,........خوب 8000 دور دقیقه,......بدین معنی که 8000 تا 6میلیمتر کمتر,.....48 متر از سائیده شدن رینگ به سیلندر کمتر,........در یک ساعت میشه 2880 متر از سائیده شدن رینگ به سیلندر کمتر,......اگر 200 روز از سال از این موتور استفاده بشه,.......میشه576000 متر در سال کمتر,......کم کردن 576 کیلومتر از سائیده گی در سال میتونه کمک بزرگی به طول عمر انجین بکنه,........

Seyed.mahdi
23-11-1398, 05:30 قبل از ظهر
حالا کاری به این فرمایشات تخصصی دوستان ندارم اما بنظر بنده هیچ کدوم از این موتور های ژاپنی پلاک ملی ارزش خرید ندارند.
با 120 میلیون که هیچ، بخواید کارکردش رو هم بگیریم با 100 میلیون میشه راحت یه سی بی 1300 سند دار خرید لااقل هفته ای یکی دوبار عشق دنیا رو کرد.

وگرنه برای 20 تا سرعت بیشتر نسبت به مثلا بنلی یا دوک 250 (که کارکرده هاش اکثرا رو 50 میلیونه) واقعا معقولانه نیست 100 میلیون هزینه بکنیم!

باز گلی به جمال دوک 250 خیلی قیمت بهتری داره مخصوصا کارکردش.

اون هایی هم که دنبال تک بودن و تو چشم بودن هستن انصافا بنلی حداقل با طراحیش و صداش اگر نگم تو چشم تره لااقل چیزی از اینا کم نداره.

نمیخوام بگم بنلی از اینا بهتره ها الان نیاید بگید آقا موتور ژاپنی رو با چینی مقایسه نکن. بله این کجا و آن کجا ولی دیگه واقعا انقدر اختلاف اصلا معقولانه نیست.

اگر بنلی در حال حاضر 60 تومن قیمتشه اینها باید نهایت نهایت 80 باشن؛ بیشتر پول دور ریختنه. البته برا اونایی که دارن ما که نداریم:gigglesmile:

نیما نادری
23-11-1398, 07:02 بعد از ظهر
به شما ربطی نداره سطح فرهنگ کاربرا

دوتا موتور نیکد مقایسه شدن ،اگر نینجا جایی گفتم منظور Zهست

با فرهنگ ، وقتی طرف سوال میکنه ۷۰۰ سی سی رو چطوری اندازه بگیرم

باید یک چیزی بگی قابل درک باشه

چیزی که پرسیدن جواب بده

خوب شکافتم برات دور ورنداری

Alireza Farzin
23-11-1398, 11:56 بعد از ظهر
به شما ربطی نداره سطح فرهنگ کاربرا

دوتا موتور نیکد مقایسه شدن ،اگر نینجا جایی گفتم منظور Zهست

با فرهنگ ، وقتی طرف سوال میکنه ۷۰۰ سی سی رو چطوری اندازه بگیرم

مثل تو کس شعر نباید براش بافت باید یک چیزی بگی قابل درک باشه

یکساعت مذخرف نوشتی ، گوز به شغیغه ربط میدی

خودت روزا اول فارسی بلد نبودی بنویسی یادت هست

576000 متر چرت و پرت نباف ، چیزی که پرسیدن جواب بده

خوب شکافتم برات دور ورنداری

کلا دهنتون شله,.....کاریشم نمیشه کرد,......نمودار درست MT25 رو لطفا پیدا کنید بزارید اینجا,....این نموداری که گذاشتید, اعضا رو گمراه میکنه,....

پس شما یه مسئله بسیار ساده مثل ""حجم"" رو بصورت غلط با ""وزن"" میشکافید که شخص راحت تر متوجه بشه,.......ایده جالبیه,.......چرا من به این فکر نیوفتادم,......

شما مرجع یه سری اطلاعات درست هستید,.......مرجع مثل یک معلم باید همیشه اتیکت خودش رو حفظ بکنه,....حتی موقعی که مواجه عضو نادانی مثل من میشه,......شل بودن دهنتون رو لطفا بزارید برای افرادی که در طول روز باهاشون درگیر هستید,.....که اقلا اوناهم بتونن چهار تا روش بزارن بهتون بگن,.....تو این سایت نباید از این کارها کرد,......وسلام,

لطفا دور موتور حداکثر گستاور رو تو این تاپیک تصحیح بفرمائید,......ممنونم,

Alireza.BMW
25-11-1398, 10:17 قبل از ظهر
تاپیک داره به جاهای بی معنی میره در مورد موتور و مشخصاتش صحبت کنید سایت برای این مدل حرفای بی معنی نیس که رعایت کنید... اگر هم باهم مشکلی دارید اوکی توی پیام خصوصی رفعش کنید ممنونتون میشم
دوباره میگم لطفا رعایت کنید اخطار اول و آخرمه

Alireza Farzin
25-11-1398, 08:53 بعد از ظهر
تاپیک داره به جاهای بی معنی میره در مورد موتور و مشخصاتش صحبت کنید سایت برای این مدل حرفای بی معنی نیس که رعایت کنید... اگر هم باهم مشکلی دارید اوکی توی پیام خصوصی رفعش کنید ممنونتون میشم
دوباره میگم لطفا رعایت کنید اخطار اول و آخرمه

آقای علیرضا سلام,...

اولا معذرت میخوام که این پست ربطی به تاپیک نداره,.....ولی جای دیگه نمیشد گفت چون شما اخطار اول و اخرتون رو تو این پست قرار دادین,
لطفا کمی وجدانه به این مسئله نگاه کنید و اجازه بدید اعضاء دیگه هم این پست رو بخون و قضاوت کنن,.......با حذف این پست کاری درست نمیشه,

اطفاقا تاپیک به هیچ عنوان به جاهای بی معنی کشیده نشده,.....
من تو تمام پست هام راجب به این موتور و رقیباش اطلاعاتی دادم که تو هیچ مجله ای و رسانه ای به این شکل صحبت نمیکنن,.....به انزمام این که اسرار کردم اقای نادری دست از کلمات زیباشون بردارن,......به انزمام اشتباهات نوشتاری در تاپیک و اشتباه بودن نمودار اسب بخار و گشتاور که ربط پیدا میکنه به این تاپیک,.....تنها در مورد ایراد حجم و وزن گفتم که از این تاپیک خارج بود,

معلومه که کسی به رقم های ریاضی که داخل موتور اتفاق میوفته علاقه ای نداره,......تنها اعدادی رو که میشناسن,.....اسب بخار,.....گشتاور,....تاپ اسپیده,.....
مسائل غیر از این سه موضوع هم هست که ارزش صحبت کردن دارن,....

شما ناظم سایت هستید,.....نظارت دارید که تک تک قوانین سایت از مهمترین تا بی اهمیت ترین به ترتیب رعایت بشه,.......گمان نمیکنم قانون حرف رکیک نزدن جزء بی اهمیت ترین قوانین سایت باشه,.....براتون یه نمونه میارم,

چند سال پیش اقای s.mm یه پست مفید مینویسن در مورد یه موتور,......اقای gezhen بدون تحقیقات کافی و دیدن پست تو سایت دیگری, آقای s.mm رو محکوم کردن به کوپی کردن اون مقاله و قراردادنش تو این سایت,.....میتونید تصورش رو بکنید که اقای s.mm چقدر میتونستن عصبانی بشن,....به هر حال ثابت کردن که پست رو خودشون نوشتن,......و با تمام این افترأ و عصبانیت ایشون,....فقط از واژه """گوز به شقیقه""" استفاده کردن و این عکس العمل ناظم سایت(اقای farshad54) بود👇👇👇👇👇👇,

دوستان گرامی
سایت پرشین موتور محلی برای تبادل اطلاعات راجب انواع موتورسیکلت هست
لطفا با حفظ احترام به همدیگه سعی کنیم فرهنگ تبادل نظر و تجارب خودمونو ارتقا بدیم
اختلاف نظر همیشه و همه جا وجود داره پس تلاش کنیم با احترام و صمیمیت و دوستانه راجب موضوعات
بحث و تبادل اطلاعات کنیم
ممنون از توجهتون,

خوب اقای نیما نادری همین کلمه "" گوز به شقیقه""" و کلمات نا مناسب دیگه ای هم استفاده کردن,......چرا هیچ ناظمی به ایشون تذکر نداده که از این کلمات دست بردارن؟؟؟؟,...

جالبی قضیه میدونید کجاست,......دو ماه پیش که آقای gezhen از حرف رکیک تو پستشون استفاده کردن,.....به هیچ عنوان با اخطار ناظم ها روبرو نشدن که هیچ,.....یه سری از اعضاء ازش تشکر هم کردن,.......چند روز بعد به نوعی اقای نیما نادری همون کلمه رکیک رو استفاده کردن و باز هم اعضاء تشکر کردن,........

این قانون دوم سایت دو ماه پیش بود که من اسکرین شات ازش گرفتم,......👇👇👇👇👇👇👇

قانون شماره 2) کاربران سايت مي بايست در هنگام ارسال پيغام در انجمن ها از کلمات مناسب استفاده نمايند. در صورت مشاهده کلمات رکيک و نامناسب ، اكانت آن كاربر در اولين فرصت حذف خواهد شد و دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد,....

طبق این قانون,.......دو ماه پیش,....آقای نیما نادری و gezhen باید از سایت اخراج میشدند,.......اما میدونید چه اطفاقی افتاد,........این قانون تو دو ماه اخیر دستکاری شد و دیگه صحبتی از حذف اکانت و اخراج نیست و فقط درج شده که استفاده هر گونه کلمات رکیک و نامناسب رو به مدیران اطلاع بدهید,........قانونی رو که سالها در سایت درج شده بود با اعتراض من به حرف های رکیک و نا مناسب تغییر کرد,....شما با این کارتون کنترل استفاده از حرف های رکیک و نامناسب رو مشکل کردین, و البته بهتون اجازه داد که اقای نیما نادری و gezhen رو از سایت بیرون نکنین,......

من به تذکرم به کلمات نامناسب ادامه میدم,...... چون یکی از قانون های مهم سایت هست و الان مدتهاست کسی تذکر جدی نمیده,

موفق باشید

میلاد محمودی
26-11-1398, 08:39 قبل از ظهر
اقای فرزین شما متاسفانه دیدت به این سایت و اعضاش از بالا به پایینه و تفکر شما در مورد همه اینه که کسی به اندازه شما بلد نیست و اطلاعات نداره و نمیدونه و براش مهم نیست و علاقه ای نداره و شما هستید که خیلی بلدید و میدونید و علاقه دارید و بارها گفتی که من از یه زاویه دیگه به قضیه نگاه میکنم و یه جور دیگه بررسی میکنم و این داستانها
نگید این چیزایی که گفتم صحت نداره چون همه این رو درک کردن و فهمیدن و به نظرم خیلی از کاربرا از این مورد شاکی هستن از جمله من اما چیزی نمیگن به هر دلیلی...
این نگاه از بالا به پایین رو کسی نمیپسنده و باهاش کنار نمیاد برای همین اکثر افراد با شما زاویه پیدا کردن.

شما که خیلی مو شکافانه مسایل رو بررسی میکنی چند نکته رو دوستانه بگم بهت
1:شما اشکال نوشتاری رو مطرح میکنی در صورتی که خودت در نوشتارت مشکل داری چند نمونه میگم:اتفاقا رو با ط نوشتی چند جا ولی یه جا با ت نوشتی.
وجدانه معنیش چیه؟راجب به درستش راجع به هست.انضمام رو با ز نوشتی.اصرار رو با س نوشتی.
خب حالا خوبه به شما بگن بی سوادی یا بی حوصله ای یا بلد نیستی و این الفاظ؟؟ یا بگن من دیدم ولی مته به خشخاش نزاشتم؟؟
مگه اینجا مدرسه است و شما مدیر یا ناظم یا معلمی که به همه ایراد میگیری به همه چیز ایراد میگیری؟؟
2:پستهات با عرض پوزش البته بسیار طولانی و خیلی پر نقطه هست و یه چیزی که تو یه خط میشه گفت رو تو ده تا خط میگی هی اینو به اون ربط میدی یه چیزایی میگی که همه بفهمن خیلی بلدی و این ادم رو خسته میکنه برادر.
یه عیب مشخص رو میای از پیچ رو فرمون میخوای چک کنی تا سوراخ اگزوز خب طرف گمراه میشه خسته میشه به دردش نمیخوره واقعا.
همه افراد قبول داریم شما خیلی حالیته پس دیگه برای اثباتش انقدر تلاش نکن ما قبولت داریم.
و اما یه سوال:اینکه شما مطالبی رو در مورد مقایسه دو موتور گفتی که تو هیچ مجله ای نیست دقیقا کدوم مطلبه من متوجه نشدم؟؟
و اینکه بحث در مورده گشتاور دو موتور کاواساکی و یاماها بود اینکه 3 میلیمتر کوتاه بودن شاتون کاوا 576 کیلومتر سایش رو کم میکنه به کجای این مطلب ریط داشت اخه؟
این کاهش سایش چه ربطی به موضوع داشت؟

طرف موتورش خرابه یا یه اشکالی پیدا کرده راهنماییش کن درست بشه هی توضیح میدی اونجاشو چک کن و کاغذ شیرینی بزار و سوپاپ رو چک کن و نی رو ببر بزار زیر پیستون گاز و این حرفا که برا طرف فایده نداره در کوتاهترین زمان و راه حل درست به افراد کمک کن برادر.

Alireza Farzin
26-11-1398, 09:40 بعد از ظهر
اقای میلاد محمودی عزیز سلام,

من یه خورده حرف میزنم. و بعد به سوالتون که به این تاپیک ربط داره جواب میدم که از موضوع تاپیک خارج نشده باشیم و سوال کاغذ شیرینی رو تو تاپیک خودش عنوان بکنید,.... من در خدمتم,.....

اقای میلاد محمودی عزیز, شک نکنید که من اطلاعات فنیم از شماها بیشتره,......و با نوشته هام اصلا قصد خود نمائی ندارم,......اگر بخوام قد علم کنم جلوی یه استاد مکانیک میکنم نه اینجا,.....من بارها گفتم که صحبت ها تا این سطح انقدر پیچیده نیست تا من بخوام خودی نشون بدم,.......

شما خودتون هم میدونین که غلط دیکته ای اصلا مد نظر نیست,....تو این سایت پره از غلط های دیکته ای,.....من نگفتم متخصص ادبیات هستم,..... ولی غلط علمی و اطلاعاتی رو نمیشه ازش گذشت و در خیلی مسائل مکانیکی و علمی نمیشه مطلق صحبت کرد,......وقتی مطلق صحبت میشه من مجبورم از زاویه دیگه ای صحبت کنم که بگم اون گفته نباید مطلق گفته بشه,.....همه چیز در علم سیاه و سفید نیست که مطلق صحبت بشه,......

خوب در مورد این موتور,.....به عنوان یکی از نکات مثبتش, اول گفتم که گشتاور تو دور بالا اسون نیست,....
اول باید از خودتون بپرسید که مثلا چرا وقتی میشه انجینی250cc دیزاین کرد که تا 9000 دور بزنه و کارائی خوبی هم داشته باشه,.....اونوقت انجین250cc دیزاین کنیم که برسه به 11000 یا 12000 دور؟؟؟؟,...... چون هم اصطکاک بالا میره که طبیعتا انجین بیشتر داغ میکنه و همچنین تو اون دور بالا سوپاپ ها به دردسر میوفتن,..... اگر جواب این سوال رو نتونی دقیق و شکافته به خودت بدی,.....من هر چقدر هم که توضیح بدم حرفم رو قبول نمیکنی,......

تو بیشتر انجین ها, گشتاور از دور مشخصی تولید میشه و با بالا رفتن دور موتور,.....گشتاور هم زیاد میشه تا اینکه از دور مشخصی دیگه بالاتر نمیره و بیشتر مواقع سیر نزولی رو طی میکنه,.....از دور موتوری که گشتاور بیشتر نمیشه,....زیاد شدن اسب بخار کمک انچنانی به توان تولید شده نمیتونه بکنه,.....برای همین در دو انجین یک سایز که هر دو حداکثر اسب بخارشون رو یکسان در 9000 دور تولید میکنن,.....اونی که حداکثر گشتاورش به حداکثر دور اسب بخار نزدیکتره برای اسب بخار تولید شده در اون دور کمک بزرگیه,......برای همین گفتم که حداکثر گشتاور تولید شده تو دور بالا مشکله(خرج آوره),......البته این یه قانون همه گیر برای هر سه خوانواده انجین ها نیست,.....

من دارم با احداف سایت جلو میرم(( نگاه علمی و دقیق تر)),.... که گفته شده;👇👇👇👇

"""هدف اصلی این انجمن بالا رفتن کیفیت و سطح موتورسواری و نگاه علمی و دقیق تر بر موتورسیکلت میباشد""",

farshad 54
27-11-1398, 01:49 بعد از ظهر
دوستان گرامی

بحث های بی سر و ته و پست های طولانی و کل کل و همین مواردی که به شدت تو این تاپیک و تاپیکایه دیگه رواج پیدا کرده مشاهده بشه پاک میشه و در صورت تکرار کاربر از انجمن باید خداحافظی کنه

پایدار باشید

farshad 54
29-11-1398, 07:54 قبل از ظهر
جناب فرزین

من اصلا دوست ندارم باعث جدا شدن شما از سایت بشم ولی به نظر میرسه شما خودتون اصرار دارین که این اتفاق بیوفته

پس خواهش میکنم این داستان رو تموم کنید . این آخرین باره که فقط به پاک کردن پستتون بسنده میکنم.

راجب نظر سنجی هم عرض کنم خدمتتون که تعداد بسیار زیادی از کاربران تو خصوصی برای بنده پیغام دادن و از نحوه فغالیت شما و بحث های طولانی که راه میندازین تو تاپیکا گله دارن

بنده هم باید کنترل سایت را انجام بدم و تا جاییکه برام امکان داشته باشه رضایت کاربرای سایتو تامین کنم .

پایدار باشید

Alireza Farzin
29-11-1398, 03:36 بعد از ظهر
جناب فرزین

من اصلا دوست ندارم باعث جدا شدن شما از سایت بشم ولی به نظر میرسه شما خودتون اصرار دارین که این اتفاق بیوفته

پس خواهش میکنم این داستان رو تموم کنید . این آخرین باره که فقط به پاک کردن پستتون بسنده میکنم.

راجب نظر سنجی هم عرض کنم خدمتتون که تعداد بسیار زیادی از کاربران تو خصوصی برای بنده پیغام دادن و از نحوه فغالیت شما و بحث های طولانی که راه میندازین تو تاپیکا گله دارن

بنده هم باید کنترل سایت را انجام بدم و تا جاییکه برام امکان داشته باشه رضایت کاربرای سایتو تامین کنم .

پایدار باشید

اقای فرشاد عزیز,

من پست هامو انتقال میدم به تاپیک پیشنهادات و انتقادات, که دیگه بهونه ای برای پاک کردن پست هام نباشه,

ولی گمان نمیکنم که خواسته قلبی شما این باشه که من از این سایت حذف نشم,.....چون این بی احترامی ها و کشمکشها که ماها پیش شروع شد,.....شما با تشکر کردن از پست های همین عزیزان که بر علیه من دست به یکی کرده بودن, جبهه خودتون رو نشون دادین,
با تشکر,

نیما نادری
04-12-1398, 06:31 بعد از ظهر
ام تی ۲۵ در دونسخه آوردن هم ABS هم ساده

جفتشم یک قیمت میگن ، چقدر خوبن اینا

میلاد محمودی
05-12-1398, 08:28 قبل از ظهر
این نیرو موتور تا دیروز فقط دایچی و عمو چی و عمه چی میاورد در انواع مختلف حالا معلوم نیست یاماها رو چطوری اورده نمیدونه چیکار باید بکنه.

Alireza Farzin
05-12-1398, 08:45 بعد از ظهر
سلام,
دو روز پیش رفته بودم نمایندگی تو ستارخان,......قیمت این موتور رو زده بود 123,600,....موتور بدون ABS بود,....کنجکاو شدم و پرسیدم,....مسئول فروش گفت ;" قیمتی که زدیم مربوط به ABS داره",.....گفتم این که ABS نداره و شما روش قیمت گذاشتین,....گفت;"این فقط برای نمایش هست و برای فروش نیست و مدلش قدیمی تره",