PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روغن گیربکس

arash_sard
29-01-1397, 06:42 بعد از ظهر
سلام دوستان خسته نباشید
من یه اسکوتر تایوانی گیربکس cvt دارم . حدود ۳ سال پیش گرفتم و نزدیک ۷۰۰۰ کیلومتر روندم . خیلی مراعاتش کردم و فشار زیاد روو موتور نیاوردم . روغن موتور رو مرتب عوض کردم اما روغن گیربکس رو تا حالا دست نزدم بهش . خواستم ببینم نیازی هست یه روغن کاری بشه ؟ اگه نیازه روغن کاری چه روغنی بریزم ؟ همین روغن موتور خوبه ؟

s.mm
30-01-1397, 06:27 بعد از ظهر
سلام دوستان خسته نباشید
من یه اسکوتر تایوانی گیربکس cvt دارم . حدود ۳ سال پیش گرفتم و نزدیک ۷۰۰۰ کیلومتر روندم . خیلی مراعاتش کردم و فشار زیاد روو موتور نیاوردم . روغن موتور رو مرتب عوض کردم اما روغن گیربکس رو تا حالا دست نزدم بهش . خواستم ببینم نیازی هست یه روغن کاری بشه ؟ اگه نیازه روغن کاری چه روغنی بریزم ؟ همین روغن موتور خوبه ؟

روغن واسکازین باید بخوره ولی اینکه چند وقت یه بار باید عوض بشه رو نمی دونم

farshad 54
01-02-1397, 12:06 بعد از ظهر
سلام دوستان خسته نباشید

اگه گیربکسش روغن جدا میخوره

طبق دفترچش اگر داره باید عمل کنید و سر کیلومتر خاصی روغنشو تعویض کنید

اگر نه که فکر کنم حداقل رو 10000 کیلومتر باید عوض بشه و از روغن مخصوص گیربکسهای اتوماتیک باید استفاده بشه

arash_sard
02-02-1397, 11:54 قبل از ظهر
اگه گیربکسش روغن جدا میخوره

طبق دفترچش اگر داره باید عمل کنید و سر کیلومتر خاصی روغنشو تعویض کنید

اگر نه که فکر کنم حداقل رو 10000 کیلومتر باید عوض بشه و از روغن مخصوص گیربکسهای اتوماتیک باید استفاده بشه
آقا فرشاد این عکس دفترچه هست ، زیاد سر در نیاوردم . یه نگاه بندازید ببینید ذکر کرده یا خیر ؟ اگه تیکه چپش معلوم نیست توو یه new page باز کنید درست میشه .

[Only registered and activated users can see links]۲۰۱۸۰۴۲۲_۱۲۵۹۳۴.png

farshad 54
04-02-1397, 12:54 بعد از ظهر
طبق این جدول باید سر 5000 کیلومتر عوض بشه روغنش

arash_sard
13-02-1397, 03:46 بعد از ظهر
مقدار ۱۵۰ سی سی باید روغن بریزم . چه روغنی خوبه ؟ اگه بخوام روغن ماشین های اتوماتیک بریزم خیلی از روغن اضاف میاد و دور ریختن میره . اصلا داریم روغن گیربکس اتوماتیک که ۱۵۰ سی سی باشه ؟ موتور فروشیا گیرم میاد ؟ چون با تحقیقاتی که من کردم باید روغن مخصوص اتومات بریزم و با روغن موتور های دنده ای فرق داره . ممنون

behrng
13-02-1397, 06:58 بعد از ظهر
من اسکوتر کیمکو داشتم روغن دنده بهران سمند 85w90 می ریختم. قوطیش یک لیتریه و خیلی گرون نیست.

arash_sard
16-02-1397, 01:45 بعد از ظهر
من اسکوتر کیمکو داشتم روغن دنده بهران سمند 85w90 می ریختم. قوطیش یک لیتریه و خیلی گرون نیست.
بهران گیرم نیومد . addinol گرفتم یه لیتری ۳۸ تمن . نامردا سپاهان سیکلت که مونتاژ میکنن روغن موتور جای روغن گیربکس ریخته بودن ، تابلو بود روغن موتور هست . خیلی غلیظ بود . یه ۲۰ کیلومتری روندم خیلی تفاوت آنچنانی نبود فقط یه ۱۵ درصدی بنظرم موتور آزادتر شده بود .