توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روشن نشدن موتور سیکلت
arash_sard
03-11-1396, 09:21 بعد از ظهر
دوستان من من موتورم نه با استارت نه با هندل روشن نمیشد . آقا حالمون گرفته بود بردیم پیش تعمیرکار گفت سیستم برقش مشکل داره . اگه سیستم برقش مشکل داره دیگه با هندل که باید روشن شه . خلاصه ۶۰ تمن کرد پاچمون بعد گفت شمعشم عوض کردم . آقا من الان دارم فکر میکنم فقط شمعشو عوض کرده و مشکل شمعش بود چون اواخر وقتی گاز ول میکردم از اگزوز صدای جرقه میومد . یعنی سناریو اینکه برق مشکل داره الکی بود واسه اینکه پول بیشتر از ما بگیره . فقط واسه اینکه مطمئن شم اومدم از دوستان بپرسم اگه شمع تموم شده باشه یا خراب باشه هنگام استارت زدن و هندل زدن موتور روشن نمیشه ؟؟؟ چون اگه برق مشکل داشت که دیگه با هندل روشن میشد . درسته ؟
HaMiD.TcI
03-11-1396, 10:51 بعد از ظهر
شمع هم از سری قسمت های برقی موتوره و ایراداتش مربوط به ایرادات برقی موتور میشن
بله شمع میتونه توی روشن شدن موتور تاثیر به سزایی داشته باشه
arash_sard
04-11-1396, 01:35 قبل از ظهر
شمع هم از سری قسمت های برقی موتوره و ایراداتش مربوط به ایرادات برقی موتور میشن
بله شمع میتونه توی روشن شدن موتور تاثیر به سزایی داشته باشه
ممنون . یه سوال . اگه با هندل هم موتور روشن نشه پس ایراد برق منتفی میشه . چون قاعدتا اگه باتری هم نباشه باید با هندل روشن شه . موتور من حتی با هندلم روشن نمیشد . من بنظرم ایشون سر من رو کلاه گذاشته و با تعویض شمع مشکل حل میشده . آخه زمستون بود اصلا فکرم روو شمع نبود وگرنه خودم عوض میکردم . بیشتر فکرم سردی هوا ، خفگی و کثیفی کاربراتور بود و بنظرم احتمالا ایشون از دسپاچگی من سوء استفاده کرده .
farshad 54
04-11-1396, 11:52 قبل از ظهر
سوال در مورد هر موتوری تو تاپیک خودش
تاپیک قوانین سایت رو مطالعه کنید قبل از هر فعالیتی
قفل ...