PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : TVS Apache RR310

Seyed.mahdi
17-09-1396, 11:55 قبل از ظهر
Engine Type : SI, 4 Stroke, 4 valve, Single Cylinder, Liquid Cooled, Reverse Inclined DOHC ( Double Overhead Cam )

Engine Displacement (CC) : 312.2 cc

[Only registered and activated users can see links]

Fuel System : Fuel Injection

Gears : 6 Speed

Brakes Front : Disc
Brakes Rear : Disc
ABS

0-60 (km/h) : 2.93

Top Speed (Km/h) : 160 kmph

Tyre Size (Front) : 110/70 R17 Rear :-150/60 R17
Wheel Size : Front :-17 inch Rear :-17 inch
Tyre Type : Tubeless
Tyre Make : Michelin

Length*Width*Height : 2001*786*1135
Ground Clearance (mm) : 180 mm
Fuel Capacity (Litres) : 11 L
Kerb Weight : 160.5 kg

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

انصافا زیبا، مدرن، وزن و طراحی ایده آل و پر شتاب و پر سرعت.

واقعا که خیلی عالیه

قیمت هم ۲۰۰ هزار روپیه تقریبا با ABS

vivabayern
17-09-1396, 04:18 بعد از ظهر
200 هزار روپیه ! الان ان اس 95 هزار روپیه هست حدود 11 میلیون تومن به خلق الله میفروشنش . بعید میدونم اینو زیر 25 میلیون تو ایران قیمت گذاری کنن

s.mm
18-09-1396, 03:06 بعد از ظهر
انجین با BMW G310 یکی هست ولی ECU رو بهینه کردند

BMW 310 لخت هست ولی این رو فلاپ دارش کردند
شاسی هم کم و بیش یکی هست

s.mm
19-09-1396, 10:21 بعد از ظهر
کانال تلگرام نیرو موتور آب پاکی رو روی دست همه ریخت و خبر داد که به دلیل پلاک نشدن این موتور، هیچ برنامه ای برای مونتاژش نداره

یه موضوع دیگه هم اینکه کمک فنرهای وسط و جلوی این موتور ساخت ژاپن هستند.

Seyed.mahdi
20-09-1396, 11:49 قبل از ظهر
فکر کنم تنها موتور بالای ۲۵۰ سی سی، سی بی آر ۳۰۰ و سی بی ۳۰۰ اف باشه که پلاک میشه که اونم ۲۸۶ سی سی هست.
نینجا و زد۳۰۰ رو هنوز دقیق نمیدونم ۳۰۰ واقعا هستن یا نه.
احتمالا زد۳۰۰ که باید باشه چون رو باکش حک شده زد۳۰۰.

آر۲۵ یاماها و بنللی ۲۵۰ جفت سیلندر هم که در عین خیال پردازی مردم، همون ۲۴۹ هستند.
این گمرکی های دزد هم به اسم ۳۰۰ سی سی و ۴۲ اسب بخار قدرت (یاماها) ۴۵ میلیون میچپونن به مردم. خدا ذلیلشون کنه

واقعا معلوم نیست اینا چه غل... میکنن، زد ۳۰۰ که جفت سیلندره و ۱۸۰ تا هم راه میره رو پلاک میکنن بعد این که تک سلیندره نه.
واقعا آدم میمونه چی بگه.

hamidreza_pahlavan
20-09-1396, 05:53 بعد از ظهر
خب مشخصه جنس باکیفیت یا نمی یاد تو بازار یا با یه قیمتی می یاد که همه کف و خون قاطی کنن
مافیاست بابا مافیاست
مارو بگو فکر کردیم وارد بازار می شه

farshad 54
21-09-1396, 09:20 قبل از ظهر
با این سیاستی که شرکتا در پیش گرفتن و رو آوردن به ساخت موتور با حجم های 300 و 400 فکر کنم دیگه موتور درست درمون تو بازار ایران نیاد و بازار بیوفته دست این چینیاییه بی کیفیت

تی وی اس با ساخت این موتور نشون داد که حواسش به طرفداراش هست فقط حیف که طرفدارای ایرانیش باید با مدل 200 سی سیش با قیمت غیر منطقیش سرشونو گرم کنن

F.A
01-11-1396, 10:56 بعد از ظهر
از برادران کسی خبری نداره از این موتور ؟!
کی میاد؟ اصلاً میاد؟ قیمتش چنده؟ ..

s.mm
02-11-1396, 10:10 قبل از ظهر
از برادران کسی خبری نداره از این موتور ؟!
کی میاد؟ اصلاً میاد؟ قیمتش چنده؟ ..

دقت کرده باشید توی همین چندتا پست دوبرابر سوالاتون جواب وجود داره!

soleymani
02-11-1396, 05:46 بعد از ظهر
از بابت ورودش بنده در نمایشگاه اخیر در مصلی از مدیران فروش سوال پرسیدم و فرمودند که این محصول برای پلاک وارد نمیشه و فقط دارن صحبت می کنند تعدادی به عنوان ورزشی بیاد ایران اون هم زیر نظر فدراسیون و پلاک نمیدن

aidin m
02-11-1396, 07:16 بعد از ظهر
سلام به همه برادرها والا در مورد موتور داره یواش یواش بهتر میشه من پستی با همین مضمون تو پالس 400 گذاشتم اگه توجه کرده باشید يه زمانی شرکتها دنبال موتور 150 یا نهایت 180 بودن و مثلا x7 250 ممنوع بود ولی الان بازار پر شده از 250 الان که کشور ما امنیتش زیاد شده باید به فکر تغییر قانون باشیم و موتور سواران و مردم از همین فضای مجازی شروع کنن از مسولين بخوايم این رقم 250 رو مثلا تا 400 بالا ببرن کسی ام که موتور 400 نمیخره بره توی نقاط شلوغ بازار نهایت يه پنج شنبه جمعه یا بعد از ظهر یا شبی که ترافیک نیست بیرون مياد یا تو هوای خوب مسافرت میره و توی ترافیک شهر زیاد نقشی نداره الانم که پر دوربین و امنیت بالا و تو چشم بودن موتورهای سیسی بالا به نظر من بدرد خلاف یا ترور اصلا نمیخوره الان بهترین موتور برای خلاف همون طرح هونداست که تو چشم نیست و اگه مسولين این موارد رو برسی کنن میشه ممنوعیتهارو کمتر کرد مگه جونهای ایران چه گناهی کردن مورد دوم شرکتهایی مثل نیرو موتور از باجاج یا تی وی اس بخوان موتور 250 دو سیلندر با قدرت و شتاب خوب طراحی کنن با توجه به فروش بالاشون توی ایران باید به فکر نظر مشتریان باشن اینم که بعضيا ميگن مثلا ان اس یازده تومنه فلان موتور اگه بیاد زیر 25 ملیون نیست اتفاقا به نظر من چون ما تو ایران ممنوعیت زیاد داریم باعث میشه موتورهایی مثل ان اس فروش بیش از اندازه ای داشته باشن و خواهان و مشتری زیاد داشته باشن و قیمتهاشون کاذب باشه وگرنه اگه موتورهای بهتری وارد بازار بشه قیمت کاذب اونها ام میشکنه نمونه الان توی هند بنلی تک خیلی از آن اس گرونتره ولی توی ایران چون بنلی هنوز تازه وارده و قطعاتش مثل ان اس زیاد و ارزون نیست مردم ان اس رو بیشتر ميخرن و طالب بیشتری داره و باعث میشه قيمتش به شکل کاذب کمی گرونتر از بنلی باشه به امید روزی بهترین موتورها وارد کشورمون بشه

- - - Updated - - -

سلام به همه برادرها والا در مورد موتور داره یواش یواش بهتر میشه من پستی با همین مضمون تو پالس 400 گذاشتم اگه توجه کرده باشید يه زمانی شرکتها دنبال موتور 150 یا نهایت 180 بودن و مثلا x7 250 ممنوع بود ولی الان بازار پر شده از 250 الان که کشور ما امنیتش زیاد شده باید به فکر تغییر قانون باشیم و موتور سواران و مردم از همین فضای مجازی شروع کنن از مسولين بخوايم این رقم 250 رو مثلا تا 400 بالا ببرن کسی ام که موتور 400 نمیخره بره توی نقاط شلوغ بازار نهایت يه پنج شنبه جمعه یا بعد از ظهر یا شبی که ترافیک نیست بیرون مياد یا تو هوای خوب مسافرت میره و توی ترافیک شهر زیاد نقشی نداره الانم که پر دوربین و امنیت بالا و تو چشم بودن موتورهای سیسی بالا به نظر من بدرد خلاف یا ترور اصلا نمیخوره الان بهترین موتور برای خلاف همون طرح هونداست که تو چشم نیست و اگه مسولين این موارد رو برسی کنن میشه ممنوعیتهارو کمتر کرد مگه جونهای ایران چه گناهی کردن مورد دوم شرکتهایی مثل نیرو موتور از باجاج یا تی وی اس بخوان موتور 250 دو سیلندر با قدرت و شتاب خوب طراحی کنن با توجه به فروش بالاشون توی ایران باید به فکر نظر مشتریان باشن اینم که بعضيا ميگن مثلا ان اس یازده تومنه فلان موتور اگه بیاد زیر 25 ملیون نیست اتفاقا به نظر من چون ما تو ایران ممنوعیت زیاد داریم باعث میشه موتورهایی مثل ان اس فروش بیش از اندازه ای داشته باشن و خواهان و مشتری زیاد داشته باشن و قیمتهاشون کاذب باشه وگرنه اگه موتورهای بهتری وارد بازار بشه قیمت کاذب اونها ام میشکنه نمونه الان توی هند بنلی تک خیلی از آن اس گرونتره ولی توی ایران چون بنلی هنوز تازه وارده و قطعاتش مثل ان اس زیاد و ارزون نیست مردم ان اس رو بیشتر ميخرن و طالب بیشتری داره و باعث میشه قيمتش به شکل کاذب کمی گرونتر از بنلی باشه به امید روزی بهترین موتورها وارد کشورمون بشه

F.A
03-11-1396, 08:39 قبل از ظهر
میدونم عزیز ، آمار و اطلاعات جدید منظورم بود.

Seyed.mahdi
03-11-1396, 11:31 بعد از ظهر
از بابت ورودش بنده در نمایشگاه اخیر در مصلی از مدیران فروش سوال پرسیدم و فرمودند که این محصول برای پلاک وارد نمیشه و فقط دارن صحبت می کنند تعدادی به عنوان ورزشی بیاد ایران اون هم زیر نظر فدراسیون و پلاک نمیدن

عجب آدمایین

انگار زد ایکس هزاره انقد سخت میگیرن:gigglesmile:

خوب این هر چی باشه شتاب متابش در حد کاوا های پلاک ملی هست دیگه بیشتر که نیست. چرا انقد سخت میگیرن.

با ورود این حجم موتور ها، لااقل بازار بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ داغ تر و رقابتی تر و در نتیجه کیفیت بالاتر میشه و قیمت بهتر. که اینا نمیزارن.

بله اگه تا ۴۰۰ آزاد میشد که خیلی خوب بود.
تو خط ویژه خیابون مولوی هم میشد پر از سی بی ۴۰۰:gigglesmile:

F.A
01-12-1396, 07:48 قبل از ظهر
خبر خوش. طبق گفته شرکت وارد کننده، این موتور به زودی در ایران عرضه خواهد شد و قیمت تقریبی مابین ۱۲~۱۵ میلیون خواهد داشت.

vivabayern
01-12-1396, 11:22 قبل از ظهر
خبر خوش. طبق گفته شرکت وارد کننده، این موتور به زودی در ایران عرضه خواهد شد و قیمت تقریبی مابین ۱۲~۱۵ میلیون خواهد داشت.
اگه پلاک بشه عالیه وگرنه مورد استقبال قرار نمیگیره

mentiroso
01-12-1396, 11:26 قبل از ظهر
اگه پلاک بشه عالیه وگرنه مورد استقبال قرار نمیگیره

به احتمال زیاد پلاک میشه...من از ساسان اکبری قهرمان کشور موتور ریس و نماینده نیرو موتور پرسیدم گفتن خبرهای خوبی تو راهه

F.A
12-12-1396, 08:32 قبل از ظهر
:19:

و بلاخره، پرده برداری و معرفی محصول جدید tvs توسط آقایان میثم کبودانیان و ساسان اکبری .

نیما نادری
12-12-1396, 10:01 قبل از ظهر
با اینکه نیکد دوست دارم ولی بیاد من میخرم

نیما نادری
12-12-1396, 04:39 بعد از ظهر
اینفوگرافی آپاچی 310RR

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

نکته جالب این انجین یکی معکوس بودن پورت ورودی و خروجی مثل موتور کراس های یاماها همچنین زاویه سیلندر به سمت عقب است و دیگری کارتل روغن بزرگ اون هست واقعا قولیه

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

([Only registered and activated users can see links])

Seyed.mahdi
12-12-1396, 11:22 بعد از ظهر
به طرز عجیبی این موتور خوبه!

۱۲ تا ۱۵ میلیون فوق العادهس :22:

واقعا شتاب و سرعت بسیار عالی ای داره

خدا کنه لاستیک میشلن رو بر ندارن ازش

aidin m
13-12-1396, 02:49 قبل از ظهر
با اینکه نیکد دوست دارم ولی بیاد من میخرم

سلام آقای نادری با توجه به اطلاعات شما ممکنه بشه يه موتور سیصدو ده سیسی رو پلاک کرد؟
این قانون رو اوایل انقلاب که ترور زیاد بود گذاشتن و چون سوزوکی 250 اون زمان موتور خیلی پر شتاب و قولی بود اینها 250 رم ممنوع کردن الان موتورهای 250 هم که پلاک میشه همگی تو سندشون سیسی حقیقی خورده مثلا 249 یا 248 حتی خود 250 بنا بر قانون نباید پلاک شه ولی الان که امنیت کشور بالا رفته و خيابونها پر دوربینه ديگه اين قانون قانوندکارامدی نیست مثلا اگه طرف بخواد کاری کنه با همین طرح هندا یا پالس کارشون انجام میده که تو چشم نباشه یا اگردقت موتور سرعتی بخواد که پلاک هم باشه برای کار خلاف همین نینجا سیصد رو ميتونه سوار شه با توجه به این دلایل نميشه مثلا خواست که این قانون مورد بازنگری قرار بگيره و مثلا 250 رو بالاتر ببرن و بگن مثلا تا 400 سیسی پلاک میشه
اگر از این راه نشد مثلا نیرو موتور هم از tvs بخواد همین موتور 310 سیسی رو حجم انجین رو کم کنه تا 249 که بتونه براش پلاک بگيره مثلا بنلی 300 دو سیلندر که برای ایران سیسی رو.کم کردن یا همون نینجا سیصد که کویر 250 سیسی سفارش داد و وارد کرد
اگه از این دو راه بتونن موتور رو.پلاک کنن خیلی خوب ميشه و روی قیمتهای موتورهای 250 هم تاثیر میزاره و باعث میشه قیمت اونها ام پایین بیاد
وگرنه اگه بخواد پلاک نشه و محدود با سند ورزشی وارد شه که اصلا فایده نداره

F.A
13-12-1396, 08:41 قبل از ظهر
احتمالاً شاهد ی تغییراتی در این زمینه خواهیم بود، خیلی جدیداً شایعه شده که همین مورد تا ( 400cc ) قرار پلاک بشه.
امید به خدا

نیما نادری
13-12-1396, 09:10 قبل از ظهر
درود

نینجا نسخه 250 داشته ولی موتوری مثل بنلی 2 سیلندر اصلا 250 نداره و اینایی که هست همه 300 سی سی هستن

CBR300F اصلا نسخه 250 نداره ولی پلاک داره

CBR300 R جفت چراغ اصلا 250 نداره ولی پلاک داره

این موتور هم با حذف برچسبهای 310 میشه 249 و پلاک میشه بستگی داره خوب خرج کنن و این کاره باشن

برای بازار ایران این موتورو کاهش حجم نخواهند داد البته استانداردهای سخته BMW رو شامله این انجین هست

امیدوارم بتونن انجام بدن تو اینستاگرام نیرو موتور صریحا عنوان شده بزودی در بازار ایران

این شرکتها فروش با سند ورزشی براشون سوده خاصی نداره علی القاعده نباید این اتفاق بیفته و سند ورزشی بیارن

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links](india)_powerplant_p romo_video.mp4)

aidin m
15-12-1396, 02:56 بعد از ظهر
درود

نینجا نسخه 250 داشته ولی موتوری مثل بنلی 2 سیلندر اصلا 250 نداره و اینایی که هست همه 300 سی سی هستن

CBR300F اصلا نسخه 250 نداره ولی پلاک داره

CBR300 R جفت چراغ اصلا 250 نداره ولی پلاک داره

این موتور هم با حذف برچسبهای 310 میشه 249 و پلاک میشه بستگی داره خوب خرج کنن و این کاره باشن

برای بازار ایران این موتورو کاهش حجم نخواهند داد البته استانداردهای سخته BMW رو شامله این انجین هست

امیدوارم بتونن انجام بدن تو اینستاگرام نیرو موتور صریحا عنوان شده بزودی در بازار ایران

این شرکتها فروش با سند ورزشی براشون سوده خاصی نداره علی القاعده نباید این اتفاق بیفته و سند ورزشی بیارن

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links](india)_powerplant_p romo_video.mp4)

ممنون با حرفاتون منم امیدوار شدم که ایشالاه وارد بشه
والا اينهمه طرح هندا یک شکل حتی سیمای شهر هم بهم زده خدا کنه این محدودیتهارو کم کنن وموتورهای بهتری وارد کشورمون بشه که با دیدنشون آدم لذت ببره از زیبایی شون
من از برند tvs دو مدل راکز داشتم یکی مدل 89 و دست دوم و چندین سال کار کرده یکی ام 94 که از لحاظ کیفیت ساخت و قطعات و مخصوصا فنی و موتوری بی اندازه ازش راضی بودم اون موتور 89 که تا همین دو سال پیش داشتمش و پنج سال بود تو شرایط سخت کار کرده بود حتی یک بارم ایراد فنی پیدا نکرد و غیر از چند تکه فلاپ و یک جک وسط تمام قطعاتش فابریک و سالم مونده بود قطعات یدکیش هم گرون بود ولی وقتی کیفیت ساخت و.وکیم و بسته بندی اورجینال رو میدیدی متوجه میشدی ارزش داره
وقتی کیفیت خوب اون موتور و کم استهلاک بودنش بهم ثابت شد یک 94 در حد خریدم که اونم ازش راضی بود و غیر از روغن چیزی براش نخريدم تو یکی دو سالی که سوار شدم
آپاچی ام نداشتم ولی با توجه به استقبال خوبی که ازش شده اطمینان دارم موتور خوبيه

کلا ميخوام بگم یک برند اینجوری ميتونه اطمینان برای نام خودش کسب کنه با موتورهای عامیانه که تولید و فروش بالایی دارن حالا ميخواد ساخت هند یا اندونزی یا تايوان یا هر جایی باشه
این موتور هم تو کشور ما نیست که بدونيم چجوریه ولی با توجه به محصولات قبلی کمپانی

Tvs من اطمینان دارم موتور خوبيه فقط من فکر میکردم دو سیلندره که وقتی فهمیدم تک هست کمی تو ذوقم خورد ولی به هر حال ایشالاه وارد کشورمون بشه و از همه مهمتر قيمتش هم مناسب

باشه حتی خودم هم اگه نتونم بخرم از ابتدای ورودش از اینکه دوستان و جوونهای ديگه ایران سوارش میشن و لذت ميبرن خوشحال میشم به امید روزی که بهترین موتورها و ماشينهاي جدید دنیا رو ابتدا جوانهای عزیز هم وطنمان سوار بشن

F.A
26-03-1397, 02:49 قبل از ظهر
نقد و بررسی آپاچی 310 در ایران ([Only registered and activated users can see links] 8%B35%2F_%D9%86%D9%82%D8%AF_%D9%88_%D8%A8%D8%B1%D8 %B1%D8%B3%DB%8C_%D8%A2%D9%BE%D8%A7%DA%86%DB%8C_310 )

F.A
28-03-1397, 06:12 بعد از ظهر
طبق آخرین اطلاعات
طی رایزنی های شرکت در صورت قبول کردن شورای امنیت ملی و نیروی انتظامی پلاک فقط برای تردد در پیست های مجاز و متأسفانه پلاک برای تردد در شهر به این موتور تعلق نمیگرد.

بنازم به این کشور ........

s.mm
31-03-1397, 05:38 بعد از ظهر
ممنون با حرفاتون منم امیدوار شدم که ایشالاه وارد بشه
والا اينهمه طرح هندا یک شکل حتی سیمای شهر هم بهم زده خدا کنه این محدودیتهارو کم کنن وموتورهای بهتری وارد کشورمون بشه که با دیدنشون آدم لذت ببره از زیبایی شون
من از برند tvs دو مدل راکز داشتم یکی مدل 89 و دست دوم و چندین سال کار کرده یکی ام 94 که از لحاظ کیفیت ساخت و قطعات و مخصوصا فنی و موتوری بی اندازه ازش راضی بودم اون موتور 89 که تا همین دو سال پیش داشتمش و پنج سال بود تو شرایط سخت کار کرده بود حتی یک بارم ایراد فنی پیدا نکرد و غیر از چند تکه فلاپ و یک جک وسط تمام قطعاتش فابریک و سالم مونده بود قطعات یدکیش هم گرون بود ولی وقتی کیفیت ساخت و.وکیم و بسته بندی اورجینال رو میدیدی متوجه میشدی ارزش داره
وقتی کیفیت خوب اون موتور و کم استهلاک بودنش بهم ثابت شد یک 94 در حد خریدم که اونم ازش راضی بود و غیر از روغن چیزی براش نخريدم تو یکی دو سالی که سوار شدم
آپاچی ام نداشتم ولی با توجه به استقبال خوبی که ازش شده اطمینان دارم موتور خوبيه

کلا ميخوام بگم یک برند اینجوری ميتونه اطمینان برای نام خودش کسب کنه با موتورهای عامیانه که تولید و فروش بالایی دارن حالا ميخواد ساخت هند یا اندونزی یا تايوان یا هر جایی باشه
این موتور هم تو کشور ما نیست که بدونيم چجوریه ولی با توجه به محصولات قبلی کمپانی

Tvs من اطمینان دارم موتور خوبيه فقط من فکر میکردم دو سیلندره که وقتی فهمیدم تک هست کمی تو ذوقم خورد ولی به هر حال ایشالاه وارد کشورمون بشه و از همه مهمتر قيمتش هم مناسب

باشه حتی خودم هم اگه نتونم بخرم از ابتدای ورودش از اینکه دوستان و جوونهای ديگه ایران سوارش میشن و لذت ميبرن خوشحال میشم به امید روزی که بهترین موتورها و ماشينهاي جدید دنیا رو ابتدا جوانهای عزیز هم وطنمان سوار بشن

دوست عزیز، این موتور یه چیزی فراتر از tvs هست از کمک فنر و رینگ و لاستیک گرفته تا انجین و شاسی همه و همه ساخته ی بهترین برند های دنیا هست که هیچکدوم هندی نیستند و برخی از اون قطعات حتی در هند تولید هم نمی شن مانند کمک فنر ها
این موتور اگه بیاد شما bmw با کمک فنر های kyb ژاپن سوار میشید

F.A
02-04-1397, 12:50 بعد از ظهر
رونمایی در شرکت ([Only registered and activated users can see links])