ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید اولین موتور

SAM SAM
16-08-1396, 03:58 قبل از ظهر
سلام
من تازه دارم گواهینامه میگیرم و هنوز دستم راه نیوفتاده میخواهم یک موتور دست دوم بگیرم
به نظرتون چه موتوری بگیرم ؟؟؟

شرایط و موارد استفاده :
میخواهم باهاش برم دانشگاه و بعد از اون از طریق پیک امرار معاش کنم

کم خرج باشه
هرچی ارزونتر بهتر
به درد ترافیک تهران شلوغ بخوره
میخوام زیر 150 سی سی باشه
خودم از طرف ویو رادیسون خوشم اومده ولی بدش گفتن میگن خرج برمیداره :297:

معمار
16-08-1396, 11:14 قبل از ظهر
پیشنهاد من با توجه به شرایطی که گفتید
بوکسر 150 _ نرم و خر کار همه جوره با شرایط شما عالیه

SAM SAM
16-08-1396, 08:38 بعد از ظهر
پیشنهاد من با توجه به شرایطی که گفتید
بوکسر 150 _ نرم و خر کار همه جوره با شرایط شما عالیه

اقا یه خورد گرونه :297:
تو شیپور یه سرچ زدم دست دویم از دو تومن به بالاست با این پول میشه ساوین MKZ200 خرید

ذهنیتم حدودای 1 تا 1.5 هست

نمیخواهم زیاد خرج کنم

farshad 54
17-08-1396, 10:55 قبل از ظهر
موتور 1 تومنی به درد کار نمیخوره 10 تومن باش کار میکنی 12 تومن باید خرجش کنی

میخوای هم راحت بری بیای هم دوزار برات بمونه باید بیشتر هزینه کنی برای خرید موتور

A_V
20-03-1397, 09:52 بعد از ظهر
سلام. یه سوال بنظر شما بین مگلی۲۵۰وns200کدوموبخرم

farshad 54
21-03-1397, 11:33 قبل از ظهر
...........

SAM SAM
27-04-1397, 01:21 بعد از ظهر
سلام
بین طرح ویو ها مثل جترو - رادیسون و ادیسون :gigglesmile: و ... کدومشون داشتید ؟
کدومشون کم دردسر تر است ؟
(پول برای هندا اصلی ندارم :297:)

s.mm
27-04-1397, 03:55 بعد از ظهر
طرح ویو بهترینش رادیسون کویر هست که خودم داشتم موتور خر کاریه
تاپیک هم باید در بخش مشاوره بزنید!

aidin m
27-04-1397, 04:16 بعد از ظهر
سلام
بین طرح ویو ها مثل جترو - رادیسون و ادیسون :gigglesmile: و ... کدومشون داشتید ؟
کدومشون کم دردسر تر است ؟
(پول برای هندا اصلی ندارم :297:)
به نظرم یه tvs راکز مدل 90 91 بخری سالم باشه خیلی بهتره
و اگه نشد به قول اقا سام کویر رادیسون هم خوبه من هم کویر رادیسون داشتم هم tvs هر دوشونم 4-5 سالشون بود ولی سالم بودنو راضی بودم خوبی کویر رادیسون اینه لوازمشارزونه ولی tvs وحشتناک گرونه ولی خیلی با کیفیته خرابی من که ندیدم فقط باید حواست باشه اینور اونور نزنی فلاپاش گرونه ولی فلاپها کویر ارزونه
فقط یادت باشه حتما کویر رادیسون بخر رکورد و کبیرو کیپکو بقیه طرح ویوها اصلا به رادیسون نمیرسن رادیسون یه چیریه بین طرح ویو و ویو ژاپن

SAM SAM
27-04-1397, 07:05 بعد از ظهر
رکورد مگه مال کویر نیست ؟ :297:

- - - Updated - - -

اون مدل های لیفان - گلکسی و احسان و یکی دیگه بود پاژن ؟ پاتن ؟ یه همچین چیزی (البته پاژن لبنیات میزد) اونها چطورن؟
بادران فهمیدم خوب نیست
پیشرو چطور ؟ یا پرواز ؟
هرکی از راه رسیده یه موتور زده سکینه و گل مراد و افت و نصرت و نهضت و قاسم و ممد و ...:jelf:

s.mm
28-04-1397, 02:47 قبل از ظهر

- - - Updated - - -

اون مدل های لیفان - گلکسی و احسان و یکی دیگه بود پاژن ؟ پاتن ؟ یه همچین چیزی (البته پاژن لبنیات میزد) اونها چطورن؟
بادران فهمیدم خوب نیست
پیشرو چطور ؟ یا پرواز ؟
هرکی از راه رسیده یه موتور زده سکینه و گل مراد و افت و نصرت و نهضت و قاسم و ممد و ...:jelf:

تنها طرح ویو واقعی کویر رادیسونه که سعی کرده همه چیزش عین ویو باشه بقیه الکی هستن خودم مدلای مختلف داشتم

aidin tvs
28-04-1397, 01:08 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

بادران فهمیدم خوب نیست
پیشرو چطور ؟ یا پرواز ؟

سلام بلاخره میدونم کویر رادیسون کمتره هر کسی نمیفروشه سالمشو یا قیمت فضایی میده این باعث میشه ادم یه پرواز یا پیشرو ببینه تمیز بگه بابا اونم طرحه اینم طرحه و خسته شه از گشتنو مثلا همون پیشرو بخره
ولی اینو بدون رادیسون های کپی ویو هست خیلی از لوازمشون به هم میخوره من یادمه رفتم ژیگنور و لوازم کاربراتشو تو پک هندا تایلند خریدم انداختم روش البته گرون بودا ژیگنورو سوزنش و لوازم کاربراتش پول یه کاربرات کامل چینی بود موتورش کپ ویو هست لوازمش خیلی با کیفیته طرح ویوهای دیگه یکی دو سال نهایت سه سال سوار شی لش میشه و داغون ولی به رادیسون برسی حالا حالاها برات کار میکنه موقع فروشم چون خواهان زیاد داره زیاد ضرر نمیکنی
در یک کلام منم با s.mm کاملا موافقم رادیسون یه طرح ویوه واقعیه بقیه فقط شبیه ویون میری و دقت میکنی میبینی کلا متفاوتن

aidin tvs
28-04-1397, 01:48 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

بادران فهمیدم خوب نیست
پیشرو چطور ؟ یا پرواز ؟

سلام بلاخره میدونم کویر رادیسون کمتره هر کسی نمیفروشه سالمشو یا قیمت فضایی میده این باعث میشه ادم یه پرواز یا پیشرو ببینه تمیز بگه بابا اونم طرحه اینم طرحه و خسته شه از گشتنو مثلا همون پیشرو بخره
ولی اینو بدون رادیسون های کپی ویو هست خیلی از لوازمشون به هم میخوره من یادمه رفتم ژیگنور و لوازم کاربراتشو تو پک هندا تایلند خریدم انداختم روش البته گرون بودا ژیگنورو سوزنش و لوازم کاربراتش پول یه کاربرات کامل چینی بود موتورش کپ ویو هست لوازمش خیلی با کیفیته طرح ویوهای دیگه یکی دو سال نهایت سه سال سوار شی لش میشه و داغون ولی به رادیسون برسی حالا حالاها برات کار میکنه موقع فروشم چون خواهان زیاد داره زیاد ضرر نمیکنی
در یک کلام منم با s.mm کاملا موافقم رادیسون یه طرح ویوه واقعیه بقیه فقط شبیه ویون میری و دقت میکنی میبینی کلا متفاوتن

SAM SAM
29-04-1397, 01:27 قبل از ظهر
سایت کویر چک کردم رادیسون از رکورد قوی تر هست ولی مصرفش کمتر
حالا چطوری تشخیص بدم کدومشون هست ؟

s.mm
29-04-1397, 01:47 بعد از ظهر
سایت کویر چک کردم رادیسون از رکورد قوی تر هست ولی مصرفش کمتر
حالا چطوری تشخیص بدم کدومشون هست ؟

اسمش تو کارت نوشته شده دیگه ولی
توپی عقب فرق داره
کیلومتر رکورد آمپر بنزینش چراغ داره و آنالوگه رادیسون دیجیتال و داخل نمایشگره
شکل انجینشون فرق داره
رکورد طوقه و پره داره رادیسون رینگیه
رکورد کمک فنر لاغر معمولی داره رادیسون کمک فنر های خیلی با کیفیت زرد رنگ توپول(برندش یادم نیست)

farshad 54
30-04-1397, 10:33 قبل از ظهر
..............

- - - Updated - - -

SAM SAM ([Only registered and activated users can see links])

کاربر عزیز شما برای یک موضوع و سوال سه تا تاپیک زدین که من همشونو تو همین تاپیک ادغام کردم

لطفا بیخودی تاپیک ایجاد نکنید چون دفعات بعد بدون هیچ تذکری تاپیکاتون پاک میشه

تاپیک یاد آوری قوانین سایت رو هم حتما مطالعه کنید

cybex
29-04-1398, 03:47 بعد از ظهر
سلام دوستان
من موتور سوار نبودم و تازه میخوام اولین موتورم رو بگیرم
الان قیمت رادیسون ۱۴ تومن شده
تو اماری که گرفتم تو بازار کبیر و پرواز تو بازار بیشتر بودن که قیمتشون ۱۲ تومن بود
میخواستم ببینم چه تفاوتی دارن این دو موتور با رادیسون ؟
هم در مورد مسائل فنی هم تامین قطعات؟