PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی خرید بین هیوسانگ اکسیو و 250gtr

amir huayra
27-07-1396, 01:37 بعد از ظهر
سلام دوستان.
با حدود 20 تومن پول کدوم یکی رو بهتره بخری؟
مواردی که مهمه پیدا شدن و کم نبودن قطعاتش تو بازار و استحلاکشه. یه موتور عمری میخام.
اگه نظرتون رو موتورای دیگس لطفا اعلام کنید
ممنون میشم جواب بدید.
Sent from my TRT-L21A using Tapatalk

Exel
27-07-1396, 02:39 بعد از ظهر
سلام دوستان.
با حدود 20 تومن پول کدوم یکی رو بهتره بخری؟
مواردی که مهمه پیدا شدن و کم نبودن قطعاتش تو بازار و استحلاکشه. یه موتور عمری میخام.
اگه نظرتون رو موتورای دیگس لطفا اعلام کنید
ممنون میشم جواب بدید.

سلام جفتشون موتورای خوب و با کیفیتی هستن ، البته تو بحث اصطحلاک اکسیو با توجه به تک سیلندر بودنش کم مصرف تر ، سبک تر و اصطحلاک پایینتری هم داره و موتور عمری هم هست !

amir huayra
27-07-1396, 02:43 بعد از ظهر
سلام جفتشون موتورای خوب و با کیفیتی هستن ، البته تو بحث اصطحلاک اکسیو با توجه به تک سیلندر بودنش کم مصرف تر ، سبک تر و اصطحلاک پایینتری هم داره و موتور عمری هم هست !درسته. نظر خودمم رو اکسیو هست. اما ترسم از کمبود قطعاتشه. چون خیلی اذیت کنندس.اگه مشکل کمبود قطعه نداشته باشه بهترین گزینه س اکسیو آر.تشکر از راهنماییتون

hamid3369
27-07-1396, 06:48 بعد از ظهر
درسته. نظر خودمم رو اکسیو هست. اما ترسم از کمبود قطعاتشه. چون خیلی اذیت کنندس.اگه مشکل کمبود قطعه نداشته باشه بهترین گزینه س اکسیو آر.تشکر از راهنماییتون

موتور ریسکش بالاست بعد که بخوای بفروشی افت قیمت میکنه کسی نمیخره ..قطعات هم که دردسر..تعمیرکار خوب هم نیست ..پس یک موتور متوسط بگیر مباقی پول رو ذخیره

amir huayra
27-07-1396, 07:19 بعد از ظهر
موتور ریسکش بالاست بعد که بخوای بفروشی افت قیمت میکنه کسی نمیخره ..قطعات هم که دردسر..تعمیرکار خوب هم نیست ..پس یک موتور متوسط بگیر مباقی پول رو ذخیرهبله درسته هر چیزیو که میخای صفر بگیری افت قیمت داره. ولی قطعات بیشترین مشکلو داره

hamid3369
27-07-1396, 10:05 بعد از ظهر
بله درسته هر چیزیو که میخای صفر بگیری افت قیمت داره. ولی قطعات بیشترین مشکلو داره

دوست موتور سازم یک موتور هارلی اوردن پیشش .لنتش به اندازه ای بزرگه 4 برار لنت موتور های معمولیه نایابه اومده 3 ساعت نشسته لنت تراش داده جا انداخت بعضی وقت ها تعمیر کار ها این کارو نمیکنن ..خدایی نکرده زمین افتادن شکستن فلاپ چراغ راهنما رکاب جلو هست بعد قطعه گیر نمیاد ...خودم yamha 400 دارم خیلی احتیاط میکنم فقط صفحه عوض کرده بس با لامپ

amir huayra
27-07-1396, 10:15 بعد از ظهر
دوست موتور سازم یک موتور هارلی اوردن پیشش .لنتش به اندازه ای بزرگه 4 برار لنت موتور های معمولیه نایابه اومده 3 ساعت نشسته لنت تراش داده جا انداخت بعضی وقت ها تعمیر کار ها این کارو نمیکنن ..خدایی نکرده زمین افتادن شکستن فلاپ چراغ راهنما رکاب جلو هست بعد قطعه گیر نمیاد ...خودم yamha 400 دارم خیلی احتیاط میکنم فقط صفحه عوض کرده بس با لامپ

عاره لامصب تو خرج بیفته کمر ادمو میشکونه. دیگه دردسر کم بودنش به کنار