توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هیرو هانک یا دیسکاور 150 ؟؟
Mojtaba_021
28-06-1395, 08:16 بعد از ظهر
سلام دوستان
لطف مکنید یه راهنمایی بکنید
من تاحالا موتور نداشتم ولی طی تحقیقی که کردم , هیرو هانک (البته میگن چون تازه اومده افت قیمت زیاد داره) یا دیسکاور 150 واسم خوبه بنظرم
حالا مثلا باکسر 150 یا ان اس 150 هم هست ولی خب یکم من از فرمشون خوشم نمیاد
حالا شما میگید کدوم و چرا؟میخوام کارکرده ش بخرم تا 4 تومن
اگر هم بگیید چه نکاتی رو مورد خرید دقت کنم که یه دنیا ممنون میشم
Mojtaba_021
29-06-1395, 01:43 بعد از ظهر
دوستان پالس 135 چطوره نسبت به اینا؟
shahriar
30-06-1395, 12:47 بعد از ظهر
دوستان پالس 135 چطوره نسبت به اینا؟
تا حالا هیرو سوار نشدم اما دیسکاور 150 4 سوپاپ و دو شمعه فک کنم از لحاظه انجین سگ جون تر باشه نسبت به هیرو
اما هیرو به نظر زیبا تر میاد
معمار
30-06-1395, 09:23 بعد از ظهر
خوب شما با چهار تومن میخای موتور کارکرده بخری یا خشک ؟
Mojtaba_021
01-07-1395, 12:31 قبل از ظهر
خوب شما با چهار تومن میخای موتور کارکرده بخری یا خشک ؟
نه کارکرده
اینکه میگن موتور زمین خورده مشکل داره دقیقا چه مشکلی میتونه داشته باشه؟ممنون
sadegh.iman
20-08-1395, 08:35 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز منم دقیقا مثل شما مشکل انتخاب بین این دوتا مارک رو دارم....عاشق قیافه هانکم....ولی همه میگن قطعات نداره....تعمیرکاری که امروز رفتم گفت آپاچی بخر ولی من پولم به این دو میرسه......یه راهنمایی کنید همگی یه چیز بخریم دیگه.....دیسکاوری تعمیرش چطوره؟هزینه کدوم کمتره؟استهلاک کدوم کمتره؟کدوم راحت تره؟ کدوم قوی تر هستش به نسبت وزنش؟کدوم فروشش بهتره؟
Mojtaba_021
21-08-1395, 12:47 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز منم دقیقا مثل شما مشکل انتخاب بین این دوتا مارک رو دارم....عاشق قیافه هانکم....ولی همه میگن قطعات نداره....تعمیرکاری که امروز رفتم گفت آپاچی بخر ولی من پولم به این دو میرسه......یه راهنمایی کنید همگی یه چیز بخریم دیگه.....دیسکاوری تعمیرش چطوره؟هزینه کدوم کمتره؟استهلاک کدوم کمتره؟کدوم راحت تره؟ کدوم قوی تر هستش به نسبت وزنش؟کدوم فروشش بهتره؟من که بخاطر زمستون دیگه از خرید موتور پشیمون شدم ولی موتوری که میخواستم بخرم پالس 135 هست که از این دو موردی که گفتم توی هرزمینه ایی بهتره.
sadegh.iman
21-08-1395, 03:17 بعد از ظهر
اصلا اشتباه نکن....من پرسیدم میگن خیلی بده.....به روغن ریزی میوفته....خیلی خشکه....من این ماه هانک میخرم.
Afshin007
21-08-1395, 09:19 بعد از ظهر
من که بخاطر زمستون دیگه از خرید موتور پشیمون شدم ولی موتوری که میخواستم بخرم پالس 135 هست که از این دو موردی که گفتم توی هرزمینه ایی بهتره.
بهترین تصمیمو گرفتی من تا حالا 2بار پالس135 خریدم موتور فوق العاده بی دردسریه البته اینم بگم بستگی به رانندگی خودتم داره اگه بخای هی گاز ببندی به موتور خوب هر موتوری باشه خراب میشه ////
- - - Updated - - -
من که بخاطر زمستون دیگه از خرید موتور پشیمون شدم ولی موتوری که میخواستم بخرم پالس 135 هست که از این دو موردی که گفتم توی هرزمینه ایی بهتره.
بهترین تصمیمو گرفتی من تا حالا 2بار پالس135 خریدم موتور فوق العاده بی دردسریه البته اینم بگم بستگی به رانندگی خودتم داره اگه بخای هی گاز ببندی به موتور خوب هر موتوری باشه خراب میشه ////
Mojtaba_021
22-08-1395, 12:51 بعد از ظهر
اصلا اشتباه نکن....من پرسیدم میگن خیلی بده.....به روغن ریزی میوفته....خیلی خشکه....من این ماه هانک میخرم.
دلیل نمیشه بخاطر حرف یکی دو نفربگی موتور بدی هست چون به موتور سوارش بستگی داره
در ضمن هانک هم دکمه خاموش کرده موتور رو نداره و با خفه کردن موتور باید خاموشش کنی که بهش بعدها اسیب جدی ایی میزنه