PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خورده شدن قسمت پیچ تخلیه روغن

pedram9
25-05-1395, 07:10 بعد از ظهر
سلام من موتور سیکلت ویو رادیسون دارم پیچ تخلیه روغن در زیر انجین قرار داره امروز روغن عوض کردم پیچ رو که باز کردم دیدم مقداری براده به شکل حلقه همراه با پیچ خارج شد و الان که پیچ رو میبندم خوب محکم نمیشه و رد میکنه این باعث میشه کمی از دور پیچ روغن به بیرون درز میکنه پیچ سالمه و خورده نشده فکر کنم خود انجین قسمت قسمیش که پیچ بهش محکم میشه خورده شده باید چکار کنم ؟ اینطوری روغن میده

Mohsen_14
25-05-1395, 09:50 بعد از ظهر
برات سایز بالاتر قلاویز میکنن پیچ نو میبندی حل میشه غصه نخور .
20..30 تومن نهایت خرجشه .

Alireza.BMW
26-05-1395, 09:53 قبل از ظهر
نه میتونن هم سایز خودشم قلاویز کنن فقط یه مقدار بیشتر میگیرن...پیشنهاد من اینه که بدید هم سایز خودش قلاویز کنند...که برای یک پیچ تخلیه همه جا رو نگردید

pedram9
26-05-1395, 01:39 بعد از ظهر
قلاویز چیه ؟ کجا باید برم ؟ همون تعمیر کاه های موتور؟

farshid37
27-05-1395, 07:55 قبل از ظهر
قلاویز کردن درست کردن جای پیچ جدیده. از تعمیرگاه موتور و ماشین بپرسید ببینید کی ابزارشو داره. بعضی از مکانیک ها دارن و انجام می دن.

shahriarr
27-05-1395, 06:36 بعد از ظهر
یه تک پا میری تراش کاری. میگی برات قلاویز بزنند.

اما یه نظریه.بهتره یه شماره از سایز اصلی قلاویزو بزرگ تر بزنه تا یه پیچ بزرگتر ببندی در نتیجه یه پیچ مقاوم تر داری برای استفاده و راحت تری...

pedram9
27-05-1395, 08:47 بعد از ظهر
یه تک پا میری تراش کاری. میگی برات قلاویز بزنند.

اما یه نظریه.بهتره یه شماره از سایز اصلی قلاویزو بزرگ تر بزنه تا یه پیچ بزرگتر ببندی در نتیجه یه پیچ مقاوم تر داری برای استفاده و راحت تری...
باید قسمت انجین رو باز کنم و ببرم پیش تراشکار ؟ یا نه کلا با موتور برم ؟

چسب خاصی هم وجود داره بتونم بزنم فعلا به جای تراشکاری؟

shahriarr
30-05-1395, 10:51 قبل از ظهر
نه با موتور میری.خاموش میکنی.کابل های باتری رو قطع میکنی هیچ اتصال برقی به موتور نباشه اصلا باتری رو جدا کن ببر.

بعد بگو درستش کنه

هر کار کنی نمیشه.فقط مطمئن ترین راه قلاویزه و تمام

pedram9
30-05-1395, 05:40 بعد از ظهر
نه با موتور میری.خاموش میکنی.کابل های باتری رو قطع میکنی هیچ اتصال برقی به موتور نباشه اصلا باتری رو جدا کن ببر.

بعد بگو درستش کنه

هر کار کنی نمیشه.فقط مطمئن ترین راه قلاویزه و تمام

باتری وصل باشه چی میشه ؟ باشه حتما جدا میکنم