توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی جهت جمع کردن گیربکس cg125
mohammadkurd
07-05-1395, 10:28 بعد از ظهر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان همچنین با عرض پوزش جهت اینکه برای سوالم تاپیک ایجاد کردم عزیزان امروز گیربکس موتورم رو باز کردم فنر هندل عوض کردم وقتی داشتم موتور جمع میکردم متاسفانه پوسته از دستم افتاد و گیربکس ریخت به هم الان گرفتار شدم میدونم که چرخ دنده ها رو هرکدوم روی کدوم شافت نصب کنم فقط مشکلم اون واشر های فلزی بین دنده ها هست نمیدونم بین کدوم دنده ها بندازم لطفا من رو راهنمایی کنین عزیزان اگه امکان داشت و زحمت بکشین با تصویر توضیح بدین با تشکر فراوان بنده گیربکسم 4 دنده هست دوتا ماهک داره.
Komando
08-05-1395, 08:57 قبل از ظهر
سلام.ازشون عکس بزار
mohammadkurd
08-05-1395, 09:13 قبل از ظهر
سلام داداش عزیز با تشکر از پاسخ شما گیربکس توی خونه دیگه گذاشتم خیلی دور برم عکس بگیرم واقعا شرمندم فقط مشکلم اینه هر کدوم از اون واشر ها رو کجا بندازم گیربکسم 125cc عادی هست استارت ندارره موتورم
mohammadkurd
08-05-1395, 11:11 بعد از ظهر
عزیزان منظور بنده اینکه مثلا دنده سه و چهار روی شافت ورودی گیربکس قرار دادم فلان واشر با فلان ضخامت بین شون قرار بدم همون طور که شما داداش های عزیز تجربه دارین و استاد کارین این واشر ها ضخامت یکسانی ندارن و متفاوت هستن که بنده هم در همین مورد به راهنمایی شما عزیزان نیازمندم.
ghool
09-05-1395, 01:31 بعد از ظهر
سلام
[Only registered and activated users can see links]
لینک بالا رو بزن کمکت میکنه
باز اگه نتونسنی از داغی که رو واشر انداخته معلوم میشه مال کجاست
[Only registered and activated users can see links]
mohammadkurd
09-05-1395, 01:35 بعد از ظهر
با تشکر از شما داداش عزیز و گرامی همین میخواستم واقعا ممنون
مجتبی۷۲
01-02-1398, 07:25 بعد از ظهر
واقعا دستتون دردنکنه کار ماهم راه افتاد .گیربکس و باز کردم دو روزه تو جمع کردنش مشکل داشتم مرسی تشکر
مصيب
21-02-1398, 09:34 بعد از ظهر
ممون از شما دوستان خوب .خیلی عالی و مفید بود.مرسی