PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره در مورد انتخاب موتور سگ جون

Amin108
11-04-1395, 01:08 بعد از ظهر
سلام دوستان . یه راهنمایی میخواستم ازتون .
من تا الان فقط یه cg125 هرمز داشتم . 4 ساله دارم میرونمش و فقط پول بنزین دادم و سه چهار بار روغن . نه آچار کشی کردم نه هیچ کار دیگه ای فقط روندم و هیچ مشکلی واسش پیش نیومده . حدود 15 هزار تا راه رفتم باهاش و طولانی ترین مسافتی ک باهاش رفتم 60 کیلومتر بوده . الان میخوام یه موتور جدید بخرم از قیافه آن اس 150 خیلی خوشم اومده . میتونه مثل موتور قبلی واسم سگ جون کار کنه یا ن ؟ ان اس 150 بهتره واسه من یا 220 ؟ میخوام یه عمر بدون دردسر واسم کار کنه . البته یه مدت سوار این موتور بی کلاجا هم شدم ک افتضاح بود اصلا ن لذت داشت ن صدا داشت ن سرعت بعد چن ماه دوباره رفتم سراغ 125 سی سی خودم ک صد برابر بهتر از اون بود . ممنون ببخشید ک طولانی شد

ali.motahari
11-04-1395, 02:05 بعد از ظهر
سلام دوستان . یه راهنمایی میخواستم ازتون .
من تا الان فقط یه cg125 هرمز داشتم . 4 ساله دارم میرونمش و فقط پول بنزین دادم و سه چهار بار روغن . نه آچار کشی کردم نه هیچ کار دیگه ای فقط روندم و هیچ مشکلی واسش پیش نیومده . حدود 15 هزار تا راه رفتم باهاش و طولانی ترین مسافتی ک باهاش رفتم 60 کیلومتر بوده . الان میخوام یه موتور جدید بخرم از قیافه آن اس 150 خیلی خوشم اومده . میتونه مثل موتور قبلی واسم سگ جون کار کنه یا ن ؟ ان اس بهتره واسه من یا 220 ؟ میخوام یه عمر بدون دردسر واسم کار کنه . البته یه مدت سوار این موتور بی کلاجا هم شدم ک افتضاح بود اصلا ن لذت داشت ن صدا داشت ن سرعت بعد چن ماه دوباره رفتم سراغ 125 سی سی خودم ک صد برابر بهتر از اون بود . ممنون ببخشید ک طولانی شد
220موتور کم استحلاک بی دردسر و جا افتاده تریه نسبت به بقیه محصولات هندی
ولی باید درست گازش بدی و روغنشو سر وقت عوض کنی ک یه عمر باست کار کنه

تو خاکی ازش انتظاری نداشته باش و تو جاده خیلی عالیه یه ترک(نسبت به قیمتش)

ARSH
11-04-1395, 02:42 بعد از ظهر
داداش از همین طرح هندا ها 200 سی سی بگیر همه نیازاتو برطرف میکنه 125 سوار هم بودی دیگه بهتر مسلط
ان اس این چیزا واسه اینه با قیافه طرح هندا حال نکنی بگیری
یا یه 125 بگیر رینگ پیستون 150 بزن
خلاصه اگه سگ جونی واسط مهمه از طرح هندا نکش بیرون چون بقیه موتورا سوسولن

amirhosein021
11-04-1395, 06:00 بعد از ظهر
به قول رفیقمون هوندا دویست بگیر مناسبه برات.هم شتاب هم صداش کلفت تر از 125 .ولی ترمزاش زیاد تعریفی نیس.من خودم قبلا ان اس 200 داشتم ولی چون میترسیدم همه جا بزارمش هوندا دویست نیکتاز گرفتم. توهم اگه خاستی 200 بگیری یا نیکتاز یا پرواز بگیر البته کویر هم خوبه

فرستاده شده از HUAWEI RIO-L01ِ من با Tapatalk

MANHUNT
11-04-1395, 06:04 بعد از ظهر
موتورهايي مثل ان اس نياز به رسيدگي و مراقبت دارن مثل سي جي نيستن يه هندل بزني روشن كني بسم الله حركت كني بري اين نوع موتورها بايد روغنشون به موقع تعويض بشه بنده پالس ١٨٠ دارم تو سگ جوني سي جي پيشش هيچه اما روغنشو سر موقع عوض ميكنم شمع هاشو سرويس ميكنم زنجيرش هم همينطور و چيزاي ديگه الانم چهار ساله به غير از روغن و بنزين هيچ هزينه اي نداشته اگه با اين شرايط نميتوني كنار بياي بايد از همون طرح سي جي ١٢٥ استفاده كني وسيله اي كه سواري بهت ميده بايد بهش برسي

Amin108
11-04-1395, 11:21 بعد از ظهر
اگه یه ان اس 150 بگیرم . به غیر از روغنو گیریس کاریو این جور چیزا کار دیگه ای هم باید انجام داد ؟ آخه من اطلاع زیادی از انجینو تعمیر موتورو فیلترو فیلرو این داستانا ندارم . الانم 125 ام بعد از 4 سال روندن نمیدونم چرا گاز میخوره ولی راه نمیره دیگه یعنی بیشتر از 60 تا نمیره فک کنم صفحه کلاج بخواد .

- - - Updated - - -

موتورهايي مثل ان اس نياز به رسيدگي و مراقبت دارن مثل سي جي نيستن يه هندل بزني روشن كني بسم الله حركت كني بري اين نوع موتورها بايد روغنشون به موقع تعويض بشه بنده پالس ١٨٠ دارم تو سگ جوني سي جي پيشش هيچه اما روغنشو سر موقع عوض ميكنم شمع هاشو سرويس ميكنم زنجيرش هم همينطور و چيزاي ديگه الانم چهار ساله به غير از روغن و بنزين هيچ هزينه اي نداشته اگه با اين شرايط نميتوني كنار بياي بايد از همون طرح سي جي ١٢٥ استفاده كني وسيله اي كه سواري بهت ميده بايد بهش برسي
اگه یه ان اس 150 بگیرم . به غیر از روغنو گیریس کاریو این جور چیزا کار دیگه ای هم باید انجام داد ؟ آخه من اطلاع زیادی از انجینو تعمیر موتورو فیلترو فیلرو این داستانا ندارم . الانم 125 ام بعد از 4 سال روندن نمیدونم چرا گاز میخوره ولی راه نمیره دیگه یعنی بیشتر از 60 تا نمیره فک کنم صفحه کلاج بخواد .

farshad 54
11-04-1395, 11:53 بعد از ظهر
پالس 180 بهترین انتخاب برای شماست
این موتور مرگ نداره
روغنشو به موقع عوض کن بنزین بزن سوار شو هر جا میخوای برو
با خیال راحت

B-MAX
12-04-1395, 12:37 قبل از ظهر
به نظرم پالس 180 یا 220 با تعویض به موقع روغن مناسبه شماست هر 1000 تا 1500 کیلومتر

من العان 220 مدل 89 دارم غیر از باتری و روغن خرجی نداشته (1 بار هم زنجیر تاب برداشته بود عوض کردم که طبیعیه تو این کارکرد) حدود 28 هزارتا راه رفته لنت جلو و عقبش تازه با همدیگه تموم شده باید عوض کنم
گاز هم زیاد خورده تو دنده 5 تو مسافت کوتاه ولی روغن کم نمیکنه مشکلی هم نداره خدارو شکر

پالس 180 هم خوب و مطمئنه ترمز هم معیار مهمیه که مال پالس از CG خیلی خیلی قویتره

موتور باز
13-04-1395, 04:37 قبل از ظهر
اصلا هم روی هیچ موتوری با طراحی CG125 برنگرد
طراحی CG125 یا CDI125 به علت شیب کم کمک عقب ، موجب کمر درد و همینطور شیب کم کمک جلو موجب احساس خستگی دست ها در مسیر های غیر کوتاه میشه

نسخه اصلاح شده CDI125 هوندا تیتان بود که سال 80-82 موجود شده بود کمک عقب از نظر شیب اصلاح شده بود و بسیار موتور خوبی بود ( یه نفر یه تمیزش رو توی سایت دیوار آگهی کرده بود 2.5 )

من باشم باجاج 180 می گیرم ( حتی کار کرده )

پالس 180 با کیفیت ترین محصول باباج هست ،
از نظر آلیاژ انجین هم از آپاچی مقاوم تر هست ،
از نظر قطعات پلاستکی نیز بی عیب و نقص ( آپاچی قطعات پلاستکیش کمی پِلیسه داره ( خیلی برام عجبیه ) )

اگه سبک کاب می پسندی و می تونی هزینه کنی گلکسی 130 هم گزینه خوبیه

s.mm
13-04-1395, 06:14 بعد از ظهر
پالس 135 هم به این منو اضافه کند

یه سری تو دیوار بچرخونید می بینید که یه عالمه پالس 135 50 هزار کیلومتر کارکرد گذاشتن برای فروش!

M@hdi
13-04-1395, 07:14 بعد از ظهر
اصلا هم روی هیچ موتوری با طراحی CG125 برنگرد
طراحی CG125 یا CDI125 به علت شیب کم کمک عقب ، موجب کمر درد و همینطور شیب کم کمک جلو موجب احساس خستگی دست ها در مسیر های غیر کوتاه میشه

نسخه اصلاح شده CDI125 هوندا تیتان بود که سال 80-82 موجود شده بود کمک عقب از نظر شیب اصلاح شده بود و بسیار موتور خوبی بود ( یه نفر یه تمیزش رو توی سایت دیوار آگهی کرده بود 2.5 )

من باشم باجاج 180 می گیرم ( حتی کار کرده )

پالس 180 با کیفیت ترین محصول باباج هست ،
از نظر آلیاژ انجین هم از آپاچی مقاوم تر هست ،
از نظر قطعات پلاستکی نیز بی عیب و نقص ( آپاچی قطعات پلاستکیش کمی پِلیسه داره ( خیلی برام عجبیه ) )

اگه سبک کاب می پسندی و می تونی هزینه کنی گلکسی 130 هم گزینه خوبیه

دوست عزیز این سری جدیداش که کیلومتر دیجیتالی و دو رنگ هم داره کیفیت ساختشون مثه سری قدیمی هاش هست؟ ترمز عقب هاش رو چرا دیسکی نکردن؟ ترمزهای کاسه ای که روشه از نظر عملکرد چطورن؟ من از چند نفر پرسیدم گفتن ترمز عقبش تعریفی نداره

sajjadme
14-04-1395, 10:55 بعد از ظهر
220 بگیر خودتو خلاص کن...:hanghead:

موتور باز
14-04-1395, 11:45 بعد از ظهر
دوست عزیز این سری جدیداش که کیلومتر دیجیتالی و دو رنگ هم داره کیفیت ساختشون مثه سری قدیمی هاش هست؟ ترمز عقب هاش رو چرا دیسکی نکردن؟ ترمزهای کاسه ای که روشه از نظر عملکرد چطورن؟ من از چند نفر پرسیدم گفتن ترمز عقبش تعریفی نداره

در مورد سری های جدید من چیزی در مورد کاهش کیفیت تاحالا نشنیدم
ترمز کاسه ای پالس 180 من که بسیار بسیار عالی عمل می کنه ( اصلا قابل مقایسه با 125 نیست ) مطمئن باش راضی ت می کنه ( البته برای یه ترک که عالیه ، شاید ( نمی دونم ) اونهایی که از ترمز عقب صحبت کردند یا خیلی سنگین وزن بودند یا دو ترک سنگین )

من سبک وزنم ( 65 کیلو ) و تک و دو ترک تا حالا احساس ضعف نکردم.

zeroamin
16-04-1395, 02:47 بعد از ظهر
دوست عزیز بهترین انتخاب برای شما یا پالس 180 یا پالس 220 هست.البته 180 کم دردسر تر و کم صدا تر از 220 هست.پالس 135 هم نیاز به رسیدگی داره.من قبلا هم 180 داشتم هم 220 و الانم ان اس 200 دارم.ان اس 150 هنوز از لحاظ موتوری ناشناخته و کیفیتش ثابت نشده است.ان اس 200 هم نیاز به رسیدگی بیشتری داره نسبت به سایر هندی ها ولی موتور خوبیه.ترمز عقب پالس 180 با وجود کاسه ای بودن بسیار قوی و کار آمده.ترمز جلوش هم واقعا در کلاس خودش عالیه و مثل آپاچی قفل نمیکنه.موتور باکسر 150 هم موتوره کاری و خوبیه ولی امکاناته 180 رو نداره.

Amin108
16-04-1395, 06:04 بعد از ظهر
دوست عزیز بهترین انتخاب برای شما یا پالس 180 یا پالس 220 هست.البته 180 کم دردسر تر و کم صدا تر از 220 هست.پالس 135 هم نیاز به رسیدگی داره.من قبلا هم 180 داشتم هم 220 و الانم ان اس 200 دارم.ان اس 150 هنوز از لحاظ موتوری ناشناخته و کیفیتش ثابت نشده است.ان اس 200 هم نیاز به رسیدگی بیشتری داره نسبت به سایر هندی ها ولی موتور خوبیه.ترمز عقب پالس 180 با وجود کاسه ای بودن بسیار قوی و کار آمده.ترمز جلوش هم واقعا در کلاس خودش عالیه و مثل آپاچی قفل نمیکنه.موتور باکسر 150 هم موتوره کاری و خوبیه ولی امکاناته 180 رو نداره.

180 چراغ گرد یا دیجیتالی ها ؟ فرقی نمیکنن ؟؟ قیمت صفرش تقریبا هم قیمت ان اس 150 هست خیلی وسوسه شدم ان اسو بخرم . ولی نمیدونم منظور از رسیدگی چیه ؟ غیر از روغن چه چیز دیگه ای رو باید حواسم بهش باشه

zeroamin
21-04-1395, 11:52 قبل از ظهر
180 چراغ گرد یا دیجیتالی ها ؟ فرقی نمیکنن ؟؟ قیمت صفرش تقریبا هم قیمت ان اس 150 هست خیلی وسوسه شدم ان اسو بخرم . ولی نمیدونم منظور از رسیدگی چیه ؟ غیر از روغن چه چیز دیگه ای رو باید حواسم بهش باشه
ان اس 150 موتور ضعیفیه از لحاظ شتاب و راه رفتن.و لاستیکهای باریکشم نسبت به جسه ی موتور به شدت توی ذوق میزنه.من ان اس 200 رو گفتم نیاز به رسیدگی بیشتری داره اونم نسبت به پالسای قبلی و گرنه هر وسیله ای رسیدگی میخواد.ان اس 200 روی سرویسهای دوره ای و آب و روغنش حساسه.اگر اینارو سر موقع و به بهترین نحو انجام بدی توی رنج قیمتی خودش عالیه.سرویسای دوره ای هم شامل کاربرات و شمع و فیلر گیری و آچارکشی و روغن و فیلتر روغن و فیلتر هوا و گیریس کاری بلبرینگهاشه.
پالس 180 چراغ گرد و دیجیتال هم فرقی با هم ندارن از لحاظ کیفی

پوویا
08-05-1395, 05:38 بعد از ظهر
داداش از همین طرح هندا ها 200 سی سی بگیر همه نیازاتو برطرف میکنه 125 سوار هم بودی دیگه بهتر مسلط
قربون ادم چیز فهم

- - - Updated - - -

قربون ادم چیز فهم

- - - Updated - - -

قربون ادم چیز فهم

- - - Updated - - -

قربون ادم چیز فهم

- - - Updated - - -

قربون ادم چیز فهم

yaser688
30-05-1395, 06:31 بعد از ظهر
من چهار سال cg داشتم.
بعد از کلی تحقیق و جستجو پالس 220 گرفتم.
جاده زیاد میرم
سه ماهه خریدمش تا الان 8900 تا رفته
از تهران دو سه بار چالوس
یه بار رامسر
یه بار رشت-اسالم-خلخال
یه بار هم کردستان-مریوان-اورامان

من که تا الان راضی بودم
ولی طبق نظر دوستان، باید روغنشو به موقع عوض کنی
همیشه سر هزارتا عوض کن و روغن خوب بریز
اینم در نظر داشته باش که تعمیرش به راحتی هوندا نیست
مثلا هفته پیش چراغ جلوم سوخت. بازکردن فلاپ و عوض کردن چراغش خیلی دنگ و فنگ داشت
ولی با این وجود تا الان راضیم ازش