PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : موتور سیکلت هیرو مدل تریلر

Detective
20-03-1395, 09:10 بعد از ظهر
سلام دوستان
موتور سیکلت تریلر هیرو که با نام Xtreme در هند شناخته میشود جدیدترین محصول شرکت هندی هیرو است.مشخصات فنی این موتور به شرح زیر است:

engine

Air Cooled, 4 - Stroke Single Cylinder OHC

Displacement
149.2 cc

Max. Power
[Only registered and activated users can see links]

Max. Torque

Bore x Stroke
57.3 x 57.8 mm

Carburettor
CV Type with Carburetor Controlled Variable Ignition

Compression Ratio
10 : 1

Starting

Self start / Kick start

دوستان این موتور هم مانند هانک دو سوپاپ میباشد اما به گفته سالار گستر آسیا این موتور سیکلت سریع ترین موتور هیرو در رده موتور های خیابانی میباشد.
این موتور سیکلت در دو مدل Sports و معمولی تولید میشود که از لحاظ فنی با هم یکسانند و فقط ظاهری کمی با هم تفاوت دارند
فناوری جدیدی که در این موتور شاهد آن هستیم شارژر موبایل در زیر زین است:
([Only registered and activated users can see links])
تصاویر این موتور سیکلت زیبا:
([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] tocorp%2Fxtreme%2F&bvm=bv.124088155,d.d24&psig=AFQjCNHQJnPP41LMANHMlmEwgh77ET81jw&ust=1465580260888108)

([Only registered and activated users can see links] Fhero-xtreme-refresh-launched-rs-67362&bvm=bv.124088155,d.d24&psig=AFQjCNHQJnPP41LMANHMlmEwgh77ET81jw&ust=1465580260888108)[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] Fhero-xtreme-refresh-launched-rs-67362&bvm=bv.124088155,d.d24&psig=AFQjCNHQJnPP41LMANHMlmEwgh77ET81jw&ust=1465580260888108)
سوالی بود در خدمتم

MANHUNT
20-03-1395, 10:13 بعد از ظهر
قدرتش بد نيست از يه سري ١٥٠ هاي موجود تو بازار ايران بيشتره به غير از پالس ان اس ١٥٠ رنگ قرمز مشكيش از بغل واقعا قشنگه كيلومترش هم همينطور وزنش يه مقدار بالا هستش بالا كه وزنش با پالس ١٨٠ يو جي فور يكي هستش

Detective
30-03-1395, 09:55 قبل از ظهر
بالاخره اینو خریدمش...:999::29:
موتور خوبی بنظر میرسه(اینو از مسیر فروشگاه تا خونه فهمیدم)یه ذره بخاظر وزن بالاش ماور دادن توی ترافیک و کوچه پس کوچه ها سخته ولی عادت میکنم بهش.فعلا که نمیشه به موتور فشار آورد ولی بعد از آب بندی یه تاپ اسپید میزنم همینجا اطلاع میدم.یه ذره از آپاچی بلند تره و نحوه نشستنش و ارتفاع فرمونش جوریه که روی موتور اصلا خسته نمیشید و احساس خوبی داره(نسبت به موتور قبلیم rkv )
فعلا بدرود دوستان

موتور باز
30-03-1395, 08:50 بعد از ظهر
این هم ویدئوی شتاب 0-60 و 0-100 این موتورسیکلت

lru1g

Detective
06-04-1395, 02:11 بعد از ظهر
خب بالاخره موتور آب بندی شد و فرضتی پیدا کردم تا بتونم نهایت سرعت این موتور رو بسنجم...آقا این موتور بیشتر از 120 تا نمیره من با دور موتور 10 تونستم تا 121 باهاش برم.برای یک موتور شهری کافیه من برا سرعت موتور نخریدم اینم تست کردم که اینجا اطلاع رسانی کنم.ولی در کل موتور نرم و خوبیه تو اون سرعت هم هیچ لرزشی حس نمیکردم.

MANHUNT
06-04-1395, 02:14 بعد از ظهر
خب بالاخره موتور آب بندی شد و فرضتی پیدا کردم تا بتونم نهایت سرعت این موتور رو بسنجم...آقا این موتور بیشتر از 120 تا نمیره من با دور موتور 10 تونستم تا 121 باهاش برم.برای یک موتور شهری کافیه من برا سرعت موتور نخریدم اینم تست کردم که اینجا اطلاع رسانی کنم.ولی در کل موتور نرم و خوبیه تو اون سرعت هم هیچ لرزشی حس نمیکردم.
داداش تونستي چنتا عكس از موتورت بزار ممنون

Shl105
26-01-1396, 01:25 بعد از ظهر
سلام خسته نباشید.
من این موتورو چند روزه که خریدم،یه مشکلی ک دارم اینه ک نمیدونم ساعتش چطور تنظیم میشه و هنوز نتونستم تنظیمش کنم.ممنون میشم کسی اگر این موتورو خریده و اطلاع داره بگه ک چطور میتونم تنظیمش کنم؟ :20:

shahriar
30-01-1396, 10:19 قبل از ظهر
سلام یکی از دوستام داده اچار کشی نمیدونم چرا همیشه چراغ اچارش چشمک میزنه و خاموش نمیشه میدونید بخاطر چیه و چیکار باید کرد؟؟؟
و چ جاهایی از این موتور سنسور داره؟؟؟؟

gongbok
04-02-1396, 09:08 بعد از ظهر
سلام یکی از دوستام داده اچار کشی نمیدونم چرا همیشه چراغ اچارش چشمک میزنه و خاموش نمیشه میدونید بخاطر چیه و چیکار باید کرد؟؟؟
و چ جاهایی از این موتور سنسور داره؟؟؟؟
ببرید نمایندگی چراغشو خاموش کنه هر 5000 تا روشن میشه این

gongbok
31-03-1396, 02:42 بعد از ظهر
این هم موتور بنده
خوبی های این موتور اینه که بسیار نرمه،خیلی خیلی کم خرجه، ظاهر شیکی داره و کم مصرفه و شتاب خوبی داره
بدی هاشم اینه که حجم موتور کمه و کاربراتی و رادیاتور نداره(البته به نظر بنده)

فرنام
31-03-1396, 09:50 بعد از ظهر
قیمتش چند تموم شد

gongbok
31-03-1396, 11:35 بعد از ظهر
حدود 6 تومن با بیمه

gongbok
01-04-1396, 02:41 بعد از ظهر
چراغ خطر [Only registered and activated users can see links]

و چراغ جلو که تازه نئون هم انداختم واقعا خوشگل شده

Behrad13
09-06-1397, 05:08 بعد از ظهر
سلام به همگی . من یه ماهه این موتورو خریدم و راضی هستم، فقط یه سوال فنی دارم.
کسی دستکاری کرده موتور رو از لحاظ شتاب و کاربرات یا تیونینگ ؟
:297:

gongbok
09-06-1397, 06:24 بعد از ظهر
سلام به همگی . من یه ماهه این موتورو خریدم و راضی هستم، فقط یه سوال فنی دارم.
کسی دستکاری کرده موتور رو از لحاظ شتاب و کاربرات یا تیونینگ ؟
:297:
سلام منم دو سالی هست تیریلر دارم خیلی موتوری خوبیه!
داداش چند گرفتی؟
از لحاظ شتاب شمع سوزنی دنزو بنداز چتری کاربرات و فیلتر هواش رو بده نمایندگی چک کنه!