ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی جهت خرید

masoud33
13-03-1395, 06:21 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان گرامی قصد خرید یک موتور سیکلت 125cc با قیمت مناسب را دارم مصرف سوخت پایین و کیفیت قطعات برایم مهم هستند و کاربرد ش نیز جهت رفت و آمد به محل کار است لطفا با توجه به تجربه و دانش تان راهنمایی بفرمائید.

MANHUNT
13-03-1395, 10:25 بعد از ظهر
با سلام خدمت دوستان گرامی قصد خرید یک موتور سیکلت 125cc با قیمت مناسب را دارم مصرف سوخت پایین و کیفیت قطعات برایم مهم هستند و کاربرد ش نیز جهت رفت و آمد به محل کار است لطفا با توجه به تجربه و دانش تان راهنمایی بفرمائید.
سلام چقدر ميتوني هزينه كني موتور هاي بي كلاچ براي شما مناسب هستن سبك و خوشدست و كم مصرف هستن مثل كوير راديسون ١٢٥ سي سي

Detective
24-03-1395, 06:30 بعد از ظهر
سلام.همونطور که دوست عزیزمون فرمودند موتور های بی کلاچ برای شما ایده آل هستند.اما اگر دنده دستی دوست دارید میتونید روی باجاج باکسر 125 یا 150 و یا باجاج پلاتینا 125 و یا باجاج دیسکاور 125 حساب کنید.تمامی موتور های ذکر شده 125 یا 150 هستند و کیفیت بسیار بالایی دارند(نرمی،راحتی،کیفیت،شت ب)گزینه های دیگه مثل هیرو اشیور هم هست ولی باجاج ها رو در اولویت قرار بدید.

- - - Updated - - -

سلام.همونطور که دوست عزیزمون فرمودند موتور های بی کلاچ برای شما ایده آل هستند.اما اگر دنده دستی دوست دارید میتونید روی باجاج باکسر 125 یا 150 و یا باجاج پلاتینا 125 و یا باجاج دیسکاور 125 حساب کنید.تمامی موتور های ذکر شده 125 یا 150 هستند و کیفیت بسیار بالایی دارند(نرمی،راحتی،کیفیت،شت ب)گزینه های دیگه مثل هیرو اشیور هم هست ولی باجاج ها رو در اولویت قرار بدید.

- - - Updated - - -

are
01-04-1395, 03:38 بعد از ظهر
سلام من 14 سالمه قدم هم 1متر و 55 هستش میخام یه موتور با کیفیت و ارزان در حد زیر پنج میلیون بگیرم و دوست دارم شکلش شبیه آپاچی یا موتور های مشابه آپاچی باشه و دوست ندارم مثل هوندا 125 یا بیکلاجا باشه اگه اطلاعاتی از هم چین موتوری داشتین راهنمایی کنید با تشکر

irmacfa
10-04-1395, 12:07 قبل از ظهر
دوستان برای خرید موتور صفر از استان دیگه چطور باید اقدام کرد میگن با استان های دیگه موتور استان فرونشده موتور رو نمیدن