kaveh_am
11-03-1395, 07:02 بعد از ظهر
جای که من با موتور میرم خیلی وقتا از باد خبری نیست.. در نتیجه به این فکر افتادم که یه فن براش بزارم که یکم خنک شه...
بهتریی جا برای خنک کردن انجن سر سیلندر هست که تو موتور من رو سر سیلندر جا نیست....
در نتیجه گذاشتمش رو سینی...(کاچی بهتر از هیچی)
موتور من کراس هست و سیمکشی رقی چیزی نداره...پس یکم سخت میشه...
لوازم لازم...
[Only registered and activated users can see links]
1عدد رگلاتور یا همون شارژر باطری
2 تا سیم از تو جعبه برق میاد بیرون که یکیش زرد هست و اونیکی سفید...یکیش رو وصل میکنید به پایه بالا سمت راست و دیگری به پاین سمت چپ...شمت راست پاین وصل میشه به زمین...سمت چپ بالا میره برای باطری(یا باطری الکترونیکی)و لامپ و فن...
نکته این که اگر لامپ نباشه فن میسوزه....
برای وصل کرن سیم رگلاتور میشه از فیش کولر استفاده کرد و روکش ضد آب هم داره...
فن مخصوص موتور تو بازار هست که از 100 تومن هم شروع میشه.....
من فن کامپیوتر انداختم 8 در 8 بیشتر جا نداشتم....همین مدل هم 5 تومنیش هست هم 14 تومنی...14 تومنی دورش بالاتره 2 برابر باد میده..
برای اینکه فن خوب کار کنه باید گارد سوراخ سوراخ بشه و یه واشتر بین فن و گارد گذاشتم که فاصله ایجاد بشه بتونه هوا رو خوب بکشه...
فن کامپیوتر تو آب مشکلی نداره پریروز با کارواش شستم باز روشن شد... و دیروز هم موتور تا ته رفت تو آب...یعنی تو کاربراتم هم آب رفت و مشکل پیدا کرد ولی فن سالمه....
میشه یه فیش گذاشت تا هروقت خاستید سینی رو جدا کنید مشکلی نداشته باشید....
همه چی زیر زین جا میشه...
همینننن
بهتریی جا برای خنک کردن انجن سر سیلندر هست که تو موتور من رو سر سیلندر جا نیست....
در نتیجه گذاشتمش رو سینی...(کاچی بهتر از هیچی)
موتور من کراس هست و سیمکشی رقی چیزی نداره...پس یکم سخت میشه...
لوازم لازم...
1عدد رگلاتور یا همون شارژر باطری
2 تا سیم از تو جعبه برق میاد بیرون که یکیش زرد هست و اونیکی سفید...یکیش رو وصل میکنید به پایه بالا سمت راست و دیگری به پاین سمت چپ...شمت راست پاین وصل میشه به زمین...سمت چپ بالا میره برای باطری(یا باطری الکترونیکی)و لامپ و فن...
نکته این که اگر لامپ نباشه فن میسوزه....
برای وصل کرن سیم رگلاتور میشه از فیش کولر استفاده کرد و روکش ضد آب هم داره...
فن مخصوص موتور تو بازار هست که از 100 تومن هم شروع میشه.....
من فن کامپیوتر انداختم 8 در 8 بیشتر جا نداشتم....همین مدل هم 5 تومنیش هست هم 14 تومنی...14 تومنی دورش بالاتره 2 برابر باد میده..
برای اینکه فن خوب کار کنه باید گارد سوراخ سوراخ بشه و یه واشتر بین فن و گارد گذاشتم که فاصله ایجاد بشه بتونه هوا رو خوب بکشه...
فن کامپیوتر تو آب مشکلی نداره پریروز با کارواش شستم باز روشن شد... و دیروز هم موتور تا ته رفت تو آب...یعنی تو کاربراتم هم آب رفت و مشکل پیدا کرد ولی فن سالمه....
میشه یه فیش گذاشت تا هروقت خاستید سینی رو جدا کنید مشکلی نداشته باشید....
همه چی زیر زین جا میشه...
همینننن