توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشورت خرید موتور سیجی125
میثم1
23-12-1394, 10:43 قبل از ظهر
سلام.
میخواهم یک موتور سیجی 125 ایرانی دست دوم بخرم. لطفا راهنمایی کنید از لحاظ ایمنی و دیگر نکات در هنگام خرید موتور دست دوم به چه چیزهایی باید توجه بکنم؟
تا اینجا مواردی که خودم فهمیدم :روغن ریزی نداشته باشد - چراغ و راهنماها درست کار کند - ریپ نزند - روغن سوزی نداشته باشد-
اگر موارد دیگر هم هست از لحاظ ایمنی لطفا راهنمایی کنید موتور را چه تستهایی بکنم؟ مثلا تستهای ظاهری و تستهای داخل موتوری مثل گیربکس و پیستون و دنده ها و زنجیر و اینها.
منتظر پاسخ شما هستم.ممنون.
afra.ghorbani70
23-12-1394, 11:04 قبل از ظهر
سلام اقا میثم،داداش درست انجین موتور رو چک کن یه وقت مشکلی نداشته باشه و سرو صدا نکنه،صدا شاطون،پیستون،دنده تایم ،بربرنگ میللنگ و ... توش نباشه،گریبکس رو هم حتما چک کن مخصوصا دنده سه رو.خلاصه انجینش خوب باشه باقی چیزاش اگرم مشکلی داشته باشه خرج زیادی نداره
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
میثم1
23-12-1394, 11:17 قبل از ظهر
سلام اقا میثم،داداش درست انجین موتور رو چک کن یه وقت مشکلی نداشته باشه و سرو صدا نکنه،صدا شاطون،پیستون،دنده تایم ،بربرنگ میللنگ و ... توش نباشه،گریبکس رو هم حتما چک کن مخصوصا دنده سه رو.خلاصه انجینش خوب باشه باقی چیزاش اگرم مشکلی داشته باشه خرج زیادی نداره
سلام داداش ممنون از توجه شما
این موارد که شما گفتین به چه صورت هرکدوم رو باید چک کنم؟
صداشون چجوری چک کنم تشخیص بدم؟ موتور رو باید روشن کنم و برونم چک کنم یا نه موتور روشن کنم و ایستاده بدون روندن؟
گیربکس رو به چه صورت چک کنم نحوه چک کردن گیربکس به چه صورته؟
ممنون.
ali_r
23-12-1394, 12:05 بعد از ظهر
صداشون چجوری چک کنم تشخیص بدم؟ موتور رو باید روشن کنم و برونم چک کنم یا نه موتور روشن کنم و ایستاده بدون روندن؟
ممنون.
این کار مکانیک هستن نه شما
mehdig
23-12-1394, 10:14 بعد از ظهر
ممنون.
برای صدا ها باید قبلا تجربه داشته باشی تا بفهمی
ولی برا دنده 3 برو باهاش تا دنده 3 و دور موتور ببر بالا بعد سرعت کم کن سر کوچه ای خیابونی دنده کم کن ببر 2 یبار هم کامل خلاص کن مستقیم از 3 ببین خلاس میشه
اگر دیدی کلاچ ول کردی و رد کرد یا صدای هرز گردی داخل گیربکس اومد یعنی مشکل داره
afra.ghorbani70
24-12-1394, 12:13 قبل از ظهر
قربونت اینو مکانیک باید تشخیص بده ،من خودم کارم مکانیک موتور سیکلته اما این مواردی که گفتم چک کنی نیاز به تجربه داره،شما بهترین کاری که میتونی انجام بدی اینه که موتورو پیش یه مکانیک درست ببری
Komando
02-01-1395, 09:07 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]