PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جهانرو CF 150 NK

معمار
04-12-1394, 09:34 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links]

با سلام
این موتور محصول جدید شرکت جهانرو هستش و انژکتوری هستش و
و برای شرکت چینی CF MOTO هستش و
طی تماسی که بنده با جهانرو داشتم قیمتش هم 7200 گفتن
بقیه عکس ها هم طی پست های بعد ارسال میشه

مشخصات فنی

Engine

Engine Type
Single-Cylinder,Overhead Camshaft, Liquid-cooled, EFI

Displacement
149.4cc

Bore & Stroke
57X58.6mm

Compression Ratio
10.5:1

Fuel System
EFI

Max. Power Output
8.8kw/8500r/min(11.8hp/8500rpm)

Max. Torque
10.7N·m/7000r/min

Ignition
ECU

Max Speed
100 (km/h)

Transmission
6-speed

Dimensions and Weight

LxWxH
2,025 x 770 x 1070mm(80x30x42in)

Wheelbase
1,360mm(54in)

Seat Height
785mm(30.9in)

Mini Ground Clearance
150mm(5.9in)

Fuel Capacity
10L(2.64gal)

Curb weight
142kg(313ib)

Max Payload Capacity
150kg(330ib)

Chassis

Suspension
Front: Upside down, Rear: Mid Positioned,Single

Brake
Front: Hydraulic, Rear: Hydraulic

Rim
Front: 2.5×17MT Cast Aluminum, Rear: 3.5×17MT Cast Aluminum

Tire Pressure (kpa)
Front: 100/80 R17 M/C 52H 175, Rear: 130/70 R17 M/C 62H 200

Color(s) Available
Royal Blue, Pearl Black, Pearl White

Ali
04-12-1394, 09:37 قبل از ظهر
ظاهرش که خیلی خوبه اما با این قیمت فکر نکنم موفق باشه

معمار
04-12-1394, 09:54 قبل از ظهر
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

معمار
04-12-1394, 11:35 قبل از ظهر
49071

- - - Updated - - -

49071

تبلیغات این موتور تو روزنامه که دیدم

mohsen7077
04-12-1394, 03:33 بعد از ظهر
طراحیش خوشگله ولی فک نمی کنم آنچنان کیفیتی داشته باشه.کاشکی حجم موتور بیشتر بود یا حداقل قیمتش کمتر:s (9):

roma
04-12-1394, 05:58 بعد از ظهر
طراحی این موتور به دست طراحان ktm بوده هیچ چیز خاصی هم نداره جز یه قیمت گذاف 7.200 بدی سه ماه بعد تحویل بگیری با 12 اسب بخار و 100 تا تاپ اسپید
انژکتور باشه خوب باشه ترمز عقب دیسکه خوب باشه 6 دنده است الکی خوب باشه رادیات داره خوب داشته باشه اخه 7200 و تحویل سه ماه بعد میدن مگه طرف مغز خر که میگن بد جور خورده باشه که بره ثبت نام کنه و یکی از این cf معلوم نیست fc چیه بخره
خوب میری ns میخری 23 اسب نه یه موتور چینی خون پر خون پر 4.5 تا 5 میارزه اونم به خاطر قیافش
چقدر مگه میخوان سود از ملت بگیرن ا

s.mm
06-12-1394, 03:19 بعد از ظهر
سال 2014 توی انگلستان 1575یورو فروخته می شده که با نرخ امروز یورو میشه حدود 6 میلیون و 100 هزار تومان

این هم دو تا کلیپ تبلیغاتی

ARSH
06-12-1394, 08:26 بعد از ظهر
تا 4 تومن ردیفه
بیشتر حرام است

ahmadra.2520
08-12-1394, 03:01 قبل از ظهر
خداوکیلی خیلی مملکت بیخودی داریم هرکی هر پست و مقامی داره فقط به فکر دوشیدن از مردمه
الان تو سایت دیوار تا دلت بخواد ns200 در حد هست خیلی زیاد
تمام کسایی که عشق ان اس داشتن تا دیدن کوچیکترین قطعه ان اس خدا تومن قیمتشه عطاشو به لقاش بخشیدن و زدن برای فروش
اینم داستانش همینجوره
الان بخوای موتور تک سوار بشی ۷۲۰۰ پول بدی و ۳ ماه بعد تحویل بگیری نه تضمین قطعات هست نه گارانتی درست حسابی هنوزم نیومده که جواب پس بده معلوم بشه ارزش خرید داره یا نه
خدایی ارزو به دلمون موند یه موتور خوب با قیمت مناسب بتونیم سوار بشیم

dreamworld
08-12-1394, 12:48 بعد از ظهر
واقعا انگار پولتو تو جوب ریختی هر کس این عتیقه رو بخره. فقط اومدن به ظاهرش رسیدن بزک دوزکش کردن بعد روانه بازار کردن
قدرتش خیلی مسخرس. بعد از یه سال فقط جنازش میمونه.

hamid_007
14-12-1394, 11:29 بعد از ظهر
دیروز تو خیابان 17 شهریور یکی دیدم جلوی مغازه موتور فروشی خدایش خیلی ضایع بود عقبش رو که میدی حالت کلا بهم میخورد بغلش نوشته بود cf moto
واقعا زشته به تمام معنا و از قیافش هم بی کیفیتی میبارید

فرنام
18-12-1394, 08:16 قبل از ظهر
مدرن‌ترین ۱۵۰سی‌سی ایران

عصر خودرو: کمپانی CF Moto به‌تازگی سروصدایش در بازار ایران شنیده می‌شود. گروه صنعتی جهان‌رو موفق به اخذ نمایندگی انحصاری CF Moto شده و به همین دلیل نیز در اولین قدم خود درصدد عرضه موتورسیکلت‌های این کمپانی به بازار ایران است. CF Moto تاکنون ۲موتورسیکلت آن هم با حجم انجین‌های ۶۵۰ و ۱۵۰ ساخته؛ نسخه ۶۵۰ آن فعلا دو مدل دارد با نام‌های ۶۵۰TK در کلاس اسپرت‌تورینگ‌ و همچنین ۶۵۰NK در کلاس نیکد

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو ([Only registered and activated users can see links])»، از نسخه 150 نیز CF Moto تاکنون 3موتورسیکلت با طرح‌های متفاوت ساخته که عرضه یکی از آنها به بازار ایران کاملا قطعی شده و صحبت این هفته ماست. البته باید این نکته را هم یادآوری کرد که CF Moto برای برخی کشورها، موتورسیکلت‌های دیگری با حجم‌های 125 و 250 نیز ساخته ولی چون بازار خاصی دارند، معمولا کمتر از آنها یاد می‌شود.جدیدترین محصول CF Moto
CF Moto پروژه تولید موتورسیکلت‌‌های ساخت خودش را از سال 2009 شروع کرد. 2سال بعد نخستین موتورسیکلتش را با نام 650NK ساخت که انجین 2سیلندر خطی داشت. یک‌سال بعد یعنی در 2012 نیز نسخه دیگرِ آن‌را با نام 650TK عرضه کرد. همچنین قرار بود نسخه ادونچری هم از 650 ساخته شود که هنوز این اتفاق نیفتاده. اما موتورسیکلتی که سوژه این هفته ما شده را باید جدیدترین محصول CF Moto دانست چراکه در زمستان 2014 رونمایی و در 2015 نیز وارد بازار شد. نام این موتورسیکلت را 150NK گذاشته‌اند که ابتدا مختص بازار چین ساخته شده بود ولی 150NK آنقدر پتانسیل‌های خوبی برای موفقیت داشته و دارد که هم‌اکنون می‌توان علاوه‌بر چین در برخی بازارهای آسیایی دیگر نیز آن‌را پیدا کرد مثل فیلیپین و اندونزی. همچنین CF Moto در استرالیا، نیوزیلند و ترکیه نیز 150NK را به مشتریانش می‌فروشد.
چه ارتباطی با اتریشی‌ها دارد؟

CF Moto در سال 2013 موفق به گرفتن خط‌مونتاژ برخی موتورسیکلت‌های KTM برای تولید در بازار چین شد. این اتفاق بسیار خوب باعث شد تا با پادرمیانی KTM، یک قرارداد همکاری مابین CF Moto و استودیوی طراحی Kiska امضا شود؛ اگر این استودیوی اتریشی را نمی‌شناسید باید بدانید همان‌جایی است که از سال 1992 تا به‌امروز، KTM طراحیِ نهایی تمامی محصولاتش را در آنجا انجام داده و می‌دهد. اما اولین همکاری رسمی Kiska با CF Moto به خلق 150NK منجر شد؛ موتورسیکلتی که صفرتاصد طراحی آن در اتریش انجام شده.

چرا مدرن‌ترین 150سی‌سی است؟

به 5 دلیلی که در ادامه توضیح می‌دهیم، می‌توان 150NK را مدرن‌ترین 150سی‌سی ایران و حتی مدرن‌ترین 150سی‌سی نیکد آسیا دانست. از انجین شروع می‌کنیم؛ با اینکه CF Moto خط‌تولید KTM 150SX را در اختیار دارد اما برای 150NK هیچ‌وقت به سراغ انجین قدرتمند 20 اسبی DOHC کی‌تی‌ام نرفت ولی درعوض انجین SOHC خود را به‌کار گرفت که با قطر 57میلی‌متر و کورس 58.6میلی‌متر دارای ضریب تراکم 10.5 بر یک است. این تراکم خوب به لطف استفاده از انژکتورهای دیجیتالی Bosch آلمان حاصل شده و این نخستین دلیل برای مدرن‌بودن 150NK است. دومین دلیل را باید در سیستم خنک‌کاری 150NK دانست؛ درحالی‌که تقریبا همه نیکدهای 150سی‌سی آسیایی (و حتی نیکدهای یاماها و سوزوکی) انجین هواخنک دارند اما برای 150NK از انجین مایع‌خنک استفاده شده.

سومین و چهارمین دلیل را باید در گیربکس 150NK پیدا کرد؛ نیکدهای 150سی‌سی چون نه برای سرعت طراحی شده‌اند و نه برای جابه‌جایی‌های طولانی‌مدت به همین دلیل گیربکس اکثر آنها را با 5 دنده می‌سازند ولی CF Moto ظاهرا خودش را از این قاعده مستثنی دانسته و تعداد دنده‌ها را یکی افزایش داده تا 150NK از این لحاظ درمیان همکلاسانش منحصربه‌فرد باشد. ویژگی دیگر این گیربکس وجود شفت بالانسر برای کاهش ارتعاشات و همچنین روان‌تر‌کردن تعویض‌‌هاست.

به لطف این‌دو ویژگی حالا باید گیربکس 150NK را یکی از پیچیده‌ترین و البته گران‌ترین‌ گیربکس‌ها درمیان همکلاسانش دانست. پنجمین و آخرین دلیل برای خاص‌بودن 150NK مربوط به ترمز عقبی آن است که به صورت استاندارد از نوع دیسکی انتخاب شده درصورتی‌که در تمام بازارهای آسیایی به غیر از هوندا CB150R هیچ نیکد 150سی‌سی دیگری پیدا نمی‌کنید که ترمز دیسکیِ عقب داشته باشد.

چه رقیبانی در ایران دارد؟

150NK در بازارهای آسیایی باید با نیکدهای بسیاری مقابله کند ولی وقتی صحبت از بازار ایران می‌شود قاعدتا نام برخی از آنها خود به خود حذف می‌شود مثل یاماها FZS150 یا هوندا CB Hornet 160R و همچنین مدل کاملا جدید هوندا CB150R که فعلا در اندونزی و فیلیپین قابل خریداری است. پس با این شرایط بازار، در ایران 3 نیکد بسیار مهم چشم‌انتظار آمدن 150NK در سال 95 هستند. معروف‌ترین آنها NS150 است که توسط گروه فارس در سال آینده به ایران می‌آید.

دومین رقیب او بنلی 150سی‌سی با نام TnT15 است که مونتاژ آن به دست نیکران‌موتور افتاده. البته TnT15 رقیب مستقیمی برای 150NK محسوب نمی‌شود ولی چون که محدوده قیمتی و همچنین مشخصات فنی آنها نزدیک به هم است، به‌ناچار رقیب یکدیگر شده‌اند!

سومین رقیب 150NK نیز عضو تازه‌واردی از خانواده سوزوکی در بازار ایران است که جیکسِر نام دارد. سوزوکی جیکسر البته مونتاژ ژاپن نبوده و ساخت هندوستان است و اساسا برای هندی‌ها طراحی و ساخته شده. سوزوکی جیکسر از سال 95 توسط گروه تکتازموتور به ایران می‌آید. نکته جالبی که در مورد هرسه رقیب 150NK وجود دارد این است که همگی کاربراتوری هستند و طبق قانون جدیدی که تصویب شده، تولید موتورسیکلت‌های کاربراتوری از نیمه دوم سال 95 در ایران متوقف می‌شود.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

kamangir
24-12-1394, 11:29 قبل از ظهر
این موتور رو تو نمایشگاه اصفهان آوردن به معنی واقعی کلمه

شتر گاو پلنگ

بود و جالبی کار اینجا بود که تو مدل 600 سی سی ترخیص به عهده مشتری بود و

قیمت 38000000 تومان

sajjadme
24-12-1394, 01:04 بعد از ظهر
چرا باید HONDA CBR 150 حذف بشه ؟
HONDA هم شش دنده هست و هم اب خنک و هم ترمز هاش دیسکی هست هم قدرتش بیشتره 17-18 اسب بخار قدرتشه و هم انژکتور هست
هوندا به هیچ وجه حذف نمیشه در ضمن کیفیت و قدمت و اصالتش هم بیشتره ...
حالا اگه توی ایران ازش استقبال نشد دلیل نمیشه که چیز بدیه ...فقط هم تقصیر عوارض گمرک هست که قیمت تخیلی زیاد میشه وگرنه همه بجای اینکه برن اپاچی و پالس بخرن میرفتن هوندا CBR 150 میخریدن

موتور باز
05-01-1395, 01:24 بعد از ظهر
سلام

فیلم های این موتور رو توی کانال آپارات ([Only registered and activated users can see links])آپلود کردم ( همه با کیفیت بالاتر از سایت جهانرو )

شتاب 0-100 - صدای اگزوز - بررسی از نزدیک و ...

به ترمز جلو این موتور یه نگاه بندازید ، به نظر به ABS مجهز هست ( سنسور چشمی و دیسک شبکه ای رو داره ) !
توی یه مقاله خوندم قرار بوده برای سری 2016 از ABS استفاده کنه
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

شرکت اصلی اش 2 سال گارانتی نامحدود داده ( اعتماد به نفس امیدوارم واقعی باشه )

اینکه به جای DOHC از SOHC استفاده کرده ؟

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

موتور باز
05-01-1395, 05:56 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

VAHID
06-01-1395, 11:04 قبل از ظهر
سلام

فیلم های این موتور رو توی کانال آپارات ([Only registered and activated users can see links])آپلود کردم ( همه با کیفیت بالاتر از سایت جهانرو )

شتاب 0-100 - صدای اگزوز - بررسی از نزدیک و ...

به ترمز جلو این موتور یه نگاه بندازید ، به نظر به ABS مجهز هست ( سنسور چشمی و دیسک شبکه ای رو داره ) !
توی یه مقاله خوندم قرار بوده برای سری 2016 از ABS استفاده کنه

شرکت اصلی اش 2 سال گارانتی نامحدود داده ( اعتماد به نفس امیدوارم واقعی باشه )

اینکه به جای DOHC از SOHC استفاده کرده ؟

ممکنه abs باشه و امکانش هم هست که سیستم سرعت سنج باشه.

اگر دو سوپاپ باشه باید از یک میل سوپاپ استفاده کنه.

موتور باز
06-01-1395, 10:59 بعد از ظهر
در مورد قیمت که دوستان گفتند گرونه

قیمت تک فروشی این موتور در چین 11980 یوان هست
اگه تبدیل بشه میشه حدودا 6.250 تومان

در مورد قطعات سایت تائوبائو چین پر از لوازم جانبی این موتور هست حتی لوازم جانبی ( میل فرمون اسپورت - اگزوز و ... )

[Only registered and activated users can see links]春風-cfmoto-150nk/p-1.htm

توی سایتهای مختلف که درمورد شرکتش تحقیق کردم ،
محصولاتش باکیفیت باکیفیت بوده
خیالم از تولید کننده راحت شد
از فروشندش ( جهانرو ) نگرانم

ahmadra.2520
01-02-1395, 01:25 قبل از ظهر
الان تو بازار ایران غیر از موتور های شتر گاو پلنگ ۱۲۵ سی سی تا ۲۰۰ چینی
یه سری موتورای تازه وارد با قیمت مناسب و کیفیت خوب اومدن که با دلیل میگم که ۱۰۰ درصد این موتور cf 150 ارزش خرید تو ایران رو نداره!
۱- طبق این جدول بالا قدرت و گشتاورش از ان اس ۱۵۰- جیکسر و بنلی کمتره. و از اپاچی ۱۵۰ و هیرو هانک ۱۵۰ هم خیلی کمتره
۲-قیمتش خیلی نسبت به حجمش بالاست طبیعتا کسی بخواد ۷۲۰۰ پول موتور بده خیلی گزینه های بهتری برای انتخاب داره
۳- چون انژکتوریه و اب خنک و گیربکسش ۶ دنده و پیچیده هستش ۱۰۰ درصد هزینه قطعات و تعمیرات و نگهداریش خیلی بالا میره(حالا با دستمزد تعمیر اینجور موتور ها و نابلد بودن تعمیرکارا کاری نداریم)
۴-از همه دلایل مهمتر اینه که شرکت جهان رو نمایندگی cf moto رو گرفته. جهان رو از این شرکت هایی هست که برای ارگان ها موتور میاره ایده اصلی این موتور ها هم این بود که برای پلیس- اتش نشانی و یه سری ارگان دیگه مدل های ۶۵۰ رو اوردن این موتورش رو هم خواست به مردم معرفی کنه. هر موقع بخواد تولیدش رو قطع میکنه و هرکی خریده باید در به در دنبال لوازم بگرده
نمونش شرکت کویر که موتور MH200 رو که میگفت یاماها اسپانیا زده رو یه تعداد اورد بعدش کنسل شد. یا موتور دایچی ۲۵۰ و خیلی های دیگه که ۱ سال مهمان ایران بودن... اینم از هموناس
۵- از لحاظ قیمت هم بخوای بررسی کنیم :
- اپاچی ۱۵۰ قیمتش ۵۳۰۰-۵۴۰۰
- بنلی ۱۵۰ قیمتش ۴۲۰۰
-جیکسر ۱۶۰ قیمتش ۸۵۰۰
- ان اس ۱۵۰ قیمتش ۶۶۰۰-۶۷۰۰
- هیرو هانک ۱۵۰ قیمتش ۵۱۰۰
...
حالا شما خودتون دو دوتا چهار تا کنید ببینید برای خوشگلیش که تازه سلیقه ایه ارزش ۷.۵ پول خرج کردن داره یا نه؟

ممنون که کامل خوندید

موتور باز
02-02-1395, 04:25 بعد از ظهر
بررسی شتاب این موتوسیکلت

RpOL8

- - - Updated - - -

یه ویدئوی دیگه از رونمایی در نمایشگاه

udWh5

sajjadme
02-02-1395, 04:31 بعد از ظهر
طراحی کیلومترش چققققدددددرررر شبیه ان اس هست...بنظرم که بدرد نمیخوره ...

sabin
18-02-1395, 04:34 بعد از ظهر
اول بگم که نظر هر شخصی حتی بطور قطع اشتباه هم که باشه از نظر من محترمه
ولی چطور میگیم ترمز عقب دیسکی که نشد امکانات ؟! پس امکانات چیه ؟!
وقتی از سیستم خنک کنندگی آب خنک استفاده میشه اسمش رو میزاریم مورد خرج تراشی و اصطحلاک بالا
ی دنده اضافی هم که چیزی نیست گیربکسش پیچیده میشه خرج تعمیرش زیاد میشه
پس چیکار باید بکنیم ؟ همون موتورای قدیمی رو سوار شیم ؟!
من هیچ تعصبی روی این موتور ندارم نه روی این موتور نه روی هیچ موتور دیگه چون تعصب باعث میشه که من نخوام فکر کنم
پالس ns 150 قیمتش 6900000تومنه این 7200000 اون 300 تومن اختلاف فقط پول سیستم دیسک ترمز عقبشه / سرعتی که برای این موتور سیکلت زده 100Km/h سرعت مطمئنه ی این موتور هستش نه ماکسیمم سرعت یعنی شما فک میکنید ی موتور 150 سیسی در دنده ی 6 با سیستم سوخت رسانی انزکتوری بیشتر از 100 تا نره ولی موتور 125 چینی طرح هندا که 4 دندس هم که 100 تا رو راحت میره
راجع به قیافه که سلیقه ایه و نمیشه حرفی زد ولی فک کنم جثش نسبت به 150 هایی که در بالا ذکر کردن کوچیکتر باشه
در هر صورت تا این موتور نیاد توی خیابونای شهر و چند هزار تا کار نکنه و معایب و محاسنش در نیاد نمیشه کلا ردش کرد . باید ببینیم شرکت وارد کننده میتونه قطعات یدکی رو تهیه و در دسترس قرار بده یا نه بخاطر ی خورشیدی عقب باید یک هفته منتظر پست چی بشینیم بعد که آورد تازه ببینیم کارمند فروش قطعات در نمایندگی چون ی خانوم بوده متوجه منظور ما نشده و زنجیر سفت کن فرستاده ( اتفاقی که برای خود من در مورد شرکت سابین افتاد و عوض زنجیر پیچ تنظیم شل و سفتی زنجیر فرستادن )

موتور باز
18-02-1395, 07:18 بعد از ظهر
من ته شرکت تولید کننده رو هم درآوردم ( اون هم محصولات با کیفیتی میزنده - بیشتر ATV ) و بیشتر محصولاتش برای اروپا و آمریکا ساخته میشه

من از نزدیک دیدم

موتور خیلی خوبیه

- کیفیت ساخت خوب
- کیفیت رنگ بدنه خیلی خوب ( برخلاف بنلی چین )
- طراحی زیبا و کوچک ( از طراح KTM )
- ECUخیلی خوبی هم داره ( بوش )
اغلب چین ها از ecu های ارزون قیمت تر استفاده می کنند
- شما می تونید لوازم جانبی این موتور رو از فروشگاه های چین که ارسال به ایران دارند تهیه کنید

از نظر سنسور خیل کامله

حتی سنسور سقوط هم داره ( که موتور را خاموش می کنه _ جهانرو حتی به این اشاره هم نکرده - من توی دفترچه تعمیراتش دیدم )

فقط نمی دونم جهانرو آیا برای تعمیر این موتور تعمیر کاری آموزش داده یا نه ( اگه کسی با جهانرو در ارتباط هست ، بپرسه و خبرش رو بده )

موتور باز
16-03-1395, 06:26 بعد از ظهر
نگاهی به این موتور

sTq18

s.mm
24-01-1396, 02:20 بعد از ظهر
توی خیابون دیدم رخ عالی و به روزی داره مرکز ثقل پایینی داره که به تو دست بودنش کمک بیشتری می کنه
ولی 150 بودن و داشتن قدرت اعلامی کم آدم رو نا امید می کنه
من فقط سفید و سبزش رو دیدم

TAktaz-Arak
14-02-1396, 10:28 بعد از ظهر
میشه حجم موتور این ها رو افزایش داد؟

s.mm
18-02-1396, 10:47 قبل از ظهر

نه نمیشه از نظر فنی ارزش نداره کل موتور رو بهم میریزه
دنبال چه چیزایی هستید شما

s.mm
29-02-1396, 11:19 قبل از ظهر
سرعت نهایی در حالت انفجار 120

بسم الله الرحمن الرحیم
09-03-1396, 01:11 قبل از ظهر
سلام
حجم موتورهای انژکتوری رو اگه افزایش بدی هیچ سودی نداره مگر اینکه سیستم انژکتورش رو هم با نمونه ی متناسب اون حجم تغییر بدی.

mehdidavodi
13-04-1396, 06:21 بعد از ظهر
سلام من بین این موتور و ان اس ۱۵۰ گیر کردم
خب این انژکتوره، ۶دنده،رادیاته که من بخوام بین شهری هم استفاده کنم عالیه
اما ان اس هواخنکه و انجینش به جاش پدر ومادر داره

پیشنهاد شما چيه؟؟؟

بسم الله الرحمن الرحیم
13-04-1396, 11:15 بعد از ظهر
سلام من بین این موتور و ان اس ۱۵۰ گیر کردم
خب این انژکتوره، ۶دنده،رادیاته که من بخوام بین شهری هم استفاده کنم عالیه
اما ان اس هواخنکه و انجینش به جاش پدر ومادر داره

پیشنهاد شما چيه؟؟؟
سلام
به نظر بنده HERO HONDA HUNK 150 از خیلی لحاض ها بهتره از این دو مدل و شدیدا توصیه می کنم
بین این دوتا هم 150NS بیشتر رواج داره و به همین دلیل قطعاتش بهتر پیدا می شه و قدرت موتورش خیلی بهتره و فروشش راحتتره و صندلی ترک نشینش راحتتره و جک دوبل داره برای کار مناسبتره ولی ترمز عقبش کاسه است و لنتش زود تموم می شه و هر چند وقت پیچش رو باید تنظیم کنی ولی دردسر هیدرویک ها رو هم نداره.

mehdidavodi
13-04-1396, 11:59 بعد از ظهر
سلام
به نظر بنده HERO HONDA HUNK 150 از خیلی لحاض ها بهتره از این دو مدل و شدیدا توصیه می کنم
بین این دوتا هم 150NS بیشتر رواج داره و به همین دلیل قطعاتش بهتر پیدا می شه و قدرت موتورش خیلی بهتره و فروشش راحتتره و صندلی ترک نشینش راحتتره و جک دوبل داره برای کار مناسبتره ولی ترمز عقبش کاسه است و لنتش زود تموم می شه و هر چند وقت پیچش رو باید تنظیم کنی ولی دردسر هیدرویک ها رو هم نداره.

ممنون از توضیحت، من بیشتر دنبال يه موتور انژکتور میگردم، در ضمن رخ موتورم برام مهمه، هیرو هانک زیاد به دلم نمیشینه
توی موتورای انژکتور زیر ۷،۸ تومن چی پیشنهاد داری؟

Alireza.BMW
14-04-1396, 12:33 قبل از ظهر
ممنون از توضیحت، من بیشتر دنبال يه موتور انژکتور میگردم، در ضمن رخ موتورم برام مهمه، هیرو هانک زیاد به دلم نمیشینه
فعلا ارزون ترین انژکتور صفر همین سی اف هستش که از نظر من ارزش خرید نداره چون لوازم شدید کم و افت قیمت بدجور زیاده... در حال حاظر ان اس 200 انژکتور اومده با 10500 و آپاچی 200 که اونم هم قیمت ان اسه بقیه انژکتورشون نیومده

بسم الله الرحمن الرحیم
14-04-1396, 01:22 بعد از ظهر
سلام
فعلا انژکتوری ها کم هستند به گفته شرکت ها تا آخر امسال 10 مدل موتور انژکتوری به بازار عرضه می شه مثل: باکسر انژکتور-هیرو تریلر یا هانک انژکتور-پیشرو گلد آ انژکتور-آپاچی 180 انژکتور - بنلی 150 انژکتور و ... ولی بد قولی شرکت ها زیاده!

بسم الله الرحمن الرحیم
14-04-1396, 02:10 بعد از ظهر
سلام
فعلا انژکتوری ها کم هستند به گفته شرکت ها تا آخر امسال 10 مدل موتور انژکتوری به بازار عرضه می شه مثل: باکسر انژکتور-هیرو تریلر یا هانک انژکتور-پیشرو گلد آ انژکتور-آپاچی 180 انژکتور - بنلی 150 انژکتور و ... ولی بد قولی شرکت ها زیاده!

bizinesman
22-06-1396, 02:42 بعد از ظهر
سلام
من موتورسیکلت cf150 رو خریدم و برای تهیه قطعاتش به مشکل نخوردم
هر کسی به مشکل برخورد میتونه به آدرس خدمات پس از فروش مرکزی: خیابان فردوسی، خیابان نوفل لوشاتو، خیابان بابی ساندز، پلاک 44
تلفنشون: 02166704989

ehsan23
06-01-1397, 10:14 قبل از ظهر
این نفر بالایی ک معلومه از خوده نمایندگیه؟ D:
من پریروز یه ۸ هزار تا کارکرد مدل ۹۵ خریدم ۶ تومن خشکش رو اینجا میدادن ۸۲۰۰ ک با شرایطی ک من میخواستم میشد ۹۰۵۰
قبلا پالس ۱۳۵ و اپاچی و تریل سوار میشدم بخوام مقایسه کنم از نظر شتاب و سرعت تفاوتی نداره اما راحتی موتور از اپاچی کمتره و پالس یکیه تقریبا،بدی این موتور فقط ناشناخته بودن و بورس نبودنش بوده توی این دوروز طوری ک تعمیرکارا اطلاعی در موردش ندارن و بین مردمم زیاد جلب توجه میکنه این دو روز ده نفر سوال پرسیدن چیه و قیمتش چنده

s.mm
06-01-1397, 04:47 بعد از ظهر
این نفر بالایی ک معلومه از خوده نمایندگیه؟ D:
من پریروز یه ۸ هزار تا کارکرد مدل ۹۵ خریدم ۶ تومن خشکش رو اینجا میدادن ۸۲۰۰ ک با شرایطی ک من میخواستم میشد ۹۰۵۰
قبلا پالس ۱۳۵ و اپاچی و تریل سوار میشدم بخوام مقایسه کنم از نظر شتاب و سرعت تفاوتی نداره اما راحتی موتور از اپاچی کمتره و پالس یکیه تقریبا،بدی این موتور فقط ناشناخته بودن و بورس نبودنش بوده توی این دوروز طوری ک تعمیرکارا اطلاعی در موردش ندارن و بین مردمم زیاد جلب توجه میکنه این دو روز ده نفر سوال پرسیدن چیه و قیمتش چنده

اگه تونستید یه درگ با آپاچی 150 و ان اس 150 بزنید نتیجه رو هم اینجا بنویسید. البته فکر کنم توی شتاب اولیه از ان اس 150 عقب بیفته اما قطعا کیفیت و فناوریش از همه اینها بالا تره

ehsan23
06-01-1397, 10:51 بعد از ظهر
متاسفانه اطرافیان کسی نه اپاچ داره نه پالس ولی با سی جی درگ میکنم حتما!!!
یه دفترچه راهنمای انگلیسی پیدا کردم براش در مورد روغن نوشته sg استفاده بشه پرس و جو کردم میگن قدیمیه و گیر نمیاد و فقط sl هست نظر اساتید چیه؟

aidin tvs
07-01-1397, 08:35 قبل از ظهر
متاسفانه اطرافیان کسی نه اپاچ داره نه پالس ولی با سی جی درگ میکنم حتما!!!
یه دفترچه راهنمای انگلیسی پیدا کردم براش در مورد روغن نوشته sg استفاده بشه پرس و جو کردم میگن قدیمیه و گیر نمیاد و فقط sl هست نظر اساتید چیه؟

سلام sgاستاندارد کیفیت روغن هست هرچی حرف بعد از اس به انتهای حروف الفبای انگلیسی نزدیکتر باشه روغن مرغوبتر هست مثلا sj از sg بهتره sl از sg بهتره و و sm از sl بهتره و جدیتره و پیشرفته تر هر چی سال میگذره و خودروها جدیدتر میشن استلندارد سطخ کیفی روغنشونم بالاتر میره اگه مطمعنی رو دفترچه موتورت زده sg منظور این نیست که‌روغن بهتر نریزی بلکه منظورش اینه از sg پایینتر نباشه مثلا se نباید بریزی ولی روغن با کیفیت بیشتر میتونی بریزی
ولی تو سطح کیفی sl به بالا چون مواد افزودنی روغن برای پایین اوردن اسکاک زیاده و موتور سیکلت صفحه کلاجش در روغن غوطه وره نباید از روغن خیلی با اسکاک کم کننده استفاده کرد و عمر صفحه رو‌کم میکنه به خاطر همین توی سطح کیفی sl به بالا که روغنها نیمه یا تمام سنتیک هستن و با مواد افزودنی ازمایشگاهی ترکیب میشن باید حتما استاندارد jaso ma هم داشته باشه که استاندارد ژاپنه مخصوص موتور سیکلت ولی همونطور که گفتم اگه‌مطمعنی کارخونه اون سطح کیفیو که به نظرم پایبنه مغرفیکرده از این کاسترول یک لیتریا که مخصوص موتوره استفاده کن که سطح کیفیش فکر کنک sg یا sj هست که و اگه sj باشه خیلی ام بهتره چون سطح کیفیش حتی از پیسنهاد کارخونه یه پله بالاتره و به sl هم نرسیده‌که نیمه سنتیک باشه و افزودنی داشته باشه و jaso هم نیاز باشه داشته باشه

ehsan23
07-01-1397, 09:37 قبل از ظهر
سلام sgاستاندارد کیفیت روغن هست هرچی حرف بعد از اس به انتهای حروف الفبای انگلیسی نزدیکتر باشه روغن مرغوبتر هست مثلا sj از sg بهتره sl از sg بهتره و و sm از sl بهتره و جدیتره و پیشرفته تر هر چی سال میگذره و خودروها جدیدتر میشن استلندارد سطخ کیفی روغنشونم بالاتر میره اگه مطمعنی رو دفترچه موتورت زده sg منظور این نیست که‌روغن بهتر نریزی بلکه منظورش اینه از sg پایینتر نباشه مثلا se نباید بریزی ولی روغن با کیفیت بیشتر میتونی بریزی
ولی تو سطح کیفی sl به بالا چون مواد افزودنی روغن برای پایین اوردن اسکاک زیاده و موتور سیکلت صفحه کلاجش در روغن غوطه وره نباید از روغن خیلی با اسکاک کم کننده استفاده کرد و عمر صفحه رو‌کم میکنه به خاطر همین توی سطح کیفی sl به بالا که روغنها نیمه یا تمام سنتیک هستن و با مواد افزودنی ازمایشگاهی ترکیب میشن باید حتما استاندارد jaso ma هم داشته باشه که استاندارد ژاپنه مخصوص موتور سیکلت ولی همونطور که گفتم اگه‌مطمعنی کارخونه اون سطح کیفیو که به نظرم پایبنه مغرفیکرده از این کاسترول یک لیتریا که مخصوص موتوره استفاده کن که سطح کیفیش فکر کنک sg یا sj هست که و اگه sj باشه خیلی ام بهتره چون سطح کیفیش حتی از پیسنهاد کارخونه یه پله بالاتره و به sl هم نرسیده‌که نیمه سنتیک باشه و افزودنی داشته باشه و jaso هم نیاز باشه داشته باشه

تعمیرکارا ک میگفتن sg گیر نمیاد تو گوگل گشتم بهران تکتاز رو پیدا کردم بعد این روغن یه بار امتحان میکنم ببینم فرقی میکنه یا نه،دیروز روغن گلد ترن ریختم sl 20w50

نیما نادری
07-01-1397, 11:04 قبل از ظهر
تورو خدا نریزید این روغنها رو ... ترن و بهران

بیا روغن MOTUL 3000 گرید 20w50 مینرال فرانسوی مخصوص موتور بهت بدم ببین چه روغنیه ....

ehsan23
07-01-1397, 09:56 بعد از ظهر
تورو خدا نریزید این روغنها رو ... ترن و بهران

بیا روغن MOTUL 3000 گرید 20w50 مینرال فرانسوی مخصوص موتور بهت بدم ببین چه روغنیه ....

مخلص اقای نادری
من مشهدم نمیتونم خدمت برسم اما حتما اینجا دنبالش میگردم
این روغنو ریختم هر چند کیلومتر عوض کنم؟

aidin tvs
08-01-1397, 12:23 بعد از ظهر
تعمیرکارا ک میگفتن sg گیر نمیاد تو گوگل گشتم بهران تکتاز رو پیدا کردم بعد این روغن یه بار امتحان میکنم ببینم فرقی میکنه یا نه،دیروز روغن گلد ترن ریختم sl 20w50

Sg چون کیفیت پایینی هست و دیگه کارخونه ها توصیه نمیکنن کم تولید میشه و سهت گیر میاد نمیدونم چرا شما اسرار دارید حتما sg گیر بیارید فقط باید ویسکوزیته همون باشه که توسط کارخونه توصیه شده مثلا اگه نوشته ۲۰ -۵۰ حتما باید همون رو بریرید
سطح کیفی sl هم که ریختید سطح کیفیه بالا و خوبیه و از ،sg ,خیلی بهتره فقط روغنهای ایرانی اکثرشون برای ماشین طراحی شدن که صفحه کلاج در روغن نیست و گیربکس هم جداست ولی موتور سیکلت چون این سه با همن و دور موتور هم بالاتره و فسار بیشتری رو‌موتوره باید از روغن مخصوص موتور سیکلت استفاده بشه که استاندارد jaso ma داشته باشه
البته این به اون معنی نیست که اگه‌ روغن ماشین استفاده کنید صفحه درجا بسوزه ولی تو طولانی مدت طول عمر صفحه کم میشه

ehsan23
08-01-1397, 01:51 بعد از ظهر
دلیل اصرارم روی sg اینه چون روغنای sl ک دیدم تا الان مثل همین ترنی ک استفاده میکنم در حال حاضر استاندارد jasoma رو ندارن یا حداقل من نه روی قوطیش و نه توی سایتش ندیدم شما میتونی لطف کنی برندی با سطح کیفی sl و استاندارد jasoma بهم معرفی کنی

aidin tvs
10-01-1397, 01:01 بعد از ظهر
دلیل اصرارم روی sg اینه چون روغنای sl ک دیدم تا الان مثل همین ترنی ک استفاده میکنم در حال حاضر استاندارد jasoma رو ندارن یا حداقل من نه روی قوطیش و نه توی سایتش ندیدم شما میتونی لطف کنی برندی با سطح کیفی sl و استاندارد jasoma بهم معرفی کنی

سلام روغن موتول که اقای نادری گفت کلا برای موتور هست و خیلی با کیفیت
روغن موتورکس همینطور
و روغن انی که ایتالیایی هست و فعلا نیکران موتور از این روغن استفاده میکنه برای بنلی
از این سه روغن با هر سطح کیفی گیرت اومد با خیال راحت بریز چون سطح کیفی هر سه بالاست و مخصوص موتور سیکلت هست jaso ma و ختی jasoma2 که استاندارد جدیدتریرو‌داره فقط باید حتما همون ویسکوزیته توصیه کارخونه رو استفاده کنی حالا چه نوشته باشه ۱۰۴۰ فقط ۱۰-۴۰ استفاده کنی و اگه ۲۰-۵۰ فقط همون چه در تابستون و چه در زمستون
فقط چیزی که هست این سه‌برندی که گفتم خیلی گرونه البته میتونی روغن گرون و با کیفیت استفاده کنی به جاش دیرتر عوض کنی مثلا اگه روغن ایرانی میریزی و هزارتا عوض میکنی این روغنهارو راحت میتونی دو سه هزارتا با اطمینان استفاده کنی
یه روغنم جدید اومده کره ای هست به ایم هیوندا جعبشم مشکیه اون هم استاندارد jaso ma داره دیجی کالا هم داره به قیمت لیتری ۲۵ تومن که خوب کیفیت سه برند بالارو نداره مثل اکثر اجناس کره ای متوسطه
روغن‌ بهران پیشتاز هم که تو چهار لیتریه پلاستیکی طوسی هست سطح کیفی sg داره که همه جا ام هست‌که ۴ لیترش ۳۷ هشت تومنه همه جا ام هست
یه‌ پله بخوای بهتر باشه همونیرو که قبلا هم‌گفتم روغن کاسترول مخصوص موتور سیکلت هست که یک لیتریه و سطح کیفیش sj هست که از sg خیلی بهتره و چون معدنی هم هستو مواد افزودنی روغنهای سنتیک رو نداره احتیاج به استاندارد jaso ma نیست سطح کیفی sl به بعد استاندارد jaso ma داره
تو روغنهای ایرانی ام من فعلا ندیدم استاندارد جیسو رو رعایت کنن که با توجه به کیفیت خوب روغنهای ایرانی و پیشرفت ایران تو این صنعت جای تعجب و تاسف داره که مجبوریم برای موتور سیکلتامون دستمون به چشم کارخونه های خارجی باشه
توی‌باطری ام‌همینطور باطری ماشین با کیفیت و قیمت مناسب برای ماشین هست
ولی برای‌موتور باید کلی پول اجناس بی کیفیت چینی و گاها فاسد بدیم
باطری اتمی ۶۰ امپر اتمی صبا ۱۴۰ تومن اونوقت یه باطری هفت امپر موتور که یک دهم اونه ۸۰ ،۹۰ تومن اونم با کیفیت پایین که خیلی وقتها فاسده و چند ماه بعد خراب میشه

ehsan23
14-01-1397, 03:31 بعد از ظهر
یجا خوندم فک کنم تی نی بود طرف میگفت موتورکس میریزم لیتری ۶۰ تومن ولی هر ۱۰ هزارتا عوض میکنم هیچ مشکلی ام ندارم

HaMiD.TcI
15-01-1397, 01:42 قبل از ظهر
10 هزار تا؟!
روغن موتور، چه بیزول چه موتول چه تاپ وان چه بهران، باید حداکثر تا 2 هزار کیلومتر (پر پرش) تعویض بشه

نیما نادری
15-01-1397, 01:37 بعد از ظهر
یجا خوندم فک کنم تی نی بود طرف میگفت موتورکس میریزم لیتری ۶۰ تومن ولی هر ۱۰ هزارتا عوض میکنم هیچ مشکلی ام ندارم

اون من بودم ... هنوزم مشکلی ندارم کارکرد نزدیک 39 تا

s.mm
20-01-1397, 12:06 بعد از ظهر
قیمت این موتور در ترکیه 10690 لیر هست، قیمت لیر هم امروز 1500 هست میشه حدود 16 میلیون

نیما نادری
20-01-1397, 08:52 بعد از ظهر
۱۵۰ سی سی ۱۶ میلیون

aidin tvs
20-01-1397, 11:07 بعد از ظهر
۱۵۰ سی سی ۱۶ میلیون

اقای نادری خدا رحم کنه با این وضعیت گرونی دلار و بی ارزش شدن پول ملی باید هر لحظه منتظر گرون شدن موتور سیکلت بود والا مثل بمب ساعتی هر لحظه ممکنه منفجر شه

s.mm
21-01-1397, 06:37 بعد از ظهر
این قیمت موتور های cf در سایت رسمی cfmoto ترکیه هست

s.mm
24-01-1397, 11:09 قبل از ظهر
دقت داشته باشید که لیر ترکیه هم به شدت سقوط داشته مانند ریال

ehsan23
26-01-1397, 03:55 بعد از ظهر
اقا رو این موتورکاتالیزور اگزوز حذف بشه اسیبی ب انجین نمیرسونه؟
اگزوز موتور دیگه رو میشه بهش خوروند؟ اگزوز میخوام مث ان اس زیر انجین باشه

milad2m2
21-06-1397, 11:41 بعد از ظهر
آقا من الان یه cf دارم مثل خر تو گل موندم الان هر جا میبرم میگن ما دست نمی زنیم ببر نمایندگیش نمایندگی هم نداره حالا من موندم و یه موتور خراب رو دستم

s.mm
22-06-1397, 12:55 قبل از ظهر
آقا من الان یه cf دارم مثل خر تو گل موندم الان هر جا میبرم میگن ما دست نمی زنیم ببر نمایندگیش نمایندگی هم نداره حالا من موندم و یه موتور خراب رو دستم

همون بهتر که دست نمی زنند مشکلش جیه؟

arashd
09-08-1397, 11:23 بعد از ظهر
سلام دوستان. من اردیبهشت یه cf 150 خریدم فعلا که ازش راضی هستم. فقط یه مشکلی دارم اونم اینه که میخوام روشن و خاموش کردن چراغش دستی شه و یه سره روشن نمونه. کسی میتونه راهنمایی کنه؟

Alireza.BMW
10-08-1397, 04:37 بعد از ظهر
سلام دوستان. من اردیبهشت یه cf 150 خریدم فعلا که ازش راضی هستم. فقط یه مشکلی دارم اونم اینه که میخوام روشن و خاموش کردن چراغش دستی شه و یه سره روشن نمونه. کسی میتونه راهنمایی کنه؟

انژکتور همینه دستش نزن کلن بهم میخوره سیستم برقش

shangoli
03-12-1397, 02:27 قبل از ظهر
دوستانی که cfگرفتن خواهشا اطلاع دقیق بدن این نیو ها که اومده چطورین من بنلی ۱۳۵ دارم وسایلش سخت گیر میاد و گرونه میخواستم بدونم این موتور چطوری هست خدماتش

hadi56
29-01-1398, 09:46 قبل از ظهر
دوستان گرامی کسی میدونه غیر نمایندگی مرکزی تو تهران کجا نماینده تعمیر هست برای cf 150 ؟ و اینکه فیلتر روغن این موتور با چه موتوری مشترکه ؟ اصلا داره یا فقط باید بریم نمایندگی تعویض روغن انجام بدیم ؟

linux_linda
03-10-1398, 09:56 بعد از ظهر
این موتور جک وسط نداره؟

نیما نادری
04-10-1398, 06:20 بعد از ظهر
متاسفانه نداره

پیمان اسماعیلی
20-03-1399, 07:51 بعد از ظهر
سلام
از دوستانی که این موتور رو دارن سوال دارم
این که انجینش بعد دو سال کیفیتش چجوریاست؟؟