PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : apach rtr 200 4 V

صفحه ها : 1 [2]

gggmail
08-10-1397, 09:30 بعد از ظهر
من سری جدیدشو دارم اصلی ترین تفاوتش که من میدونم سیستم کلاجش هست که سری جدید بهتر شده و رنگ بندیش که خشکل تره

دوست عزیز این جدیدا هم مشکل سخت جا خوردن دنده و شل شدن زنجیر رو داره؟چون یکی از کاربرای همین سایت میگفت که دو ترکه توی دنده پنج و چهار زنجیر و گیربکس صدا میده؟
و اینکه میگن شتابش نسبت به سری قدیم بهتر شده درسته؟

ساسانخان
10-10-1397, 01:22 قبل از ظهر
من سری قدیمش رو سوار نشدم که قضاوت کنم. ولی شتابش با ان اس یکیه تا هفتاد تا ولی بعدش ان اس کمی جلو میفته در حد سه متر. دنده هاش مثله موتور سنگین میمونه کمی صدا میده موقع جا زدن ولی امیدوارم با کارکرد بیشتر رفع بشه این صدا. من با زنجیرش تا الان مشکلی نداشتم. دوتا برتری نسبت به ان اس که داره یکی کیلومترشه که با کلاس تره و مثله دوک میمونه و یکی نرمیشه که فنر بندیش عالیه. بنظره من چون دوتا موتور زیره پامه یکی آپاچی خودم و دو ان اس داداشم برتری ان اس شش دنده بودنشه که شتابه بهتره داره البته از سرعت هفتاد به بالا

gezhen
10-10-1397, 06:31 قبل از ظهر
به نظر من زیاد توجه به سرعت نکن خریدی حال کنی نه اینکه کورس بذاری
موتور باحالیه سواریش رو از ان اس بیشتر دوس دارم
اپاچی هم کلا موتور کم خرجیه
البته ان اس کلا ثابت شدس ولی من از سواری و هندلینگش خوشم نمیاد
مبارکت باشه

vivabayern
10-10-1397, 11:46 قبل از ظهر
به نظر من زیاد توجه به سرعت نکن خریدی حال کنی نه اینکه کورس بذاری
موتور باحالیه سواریش رو از ان اس بیشتر دوس دارم
اپاچی هم کلا موتور کم خرجیه
البته ان اس کلا ثابت شدس ولی من از سواری و هندلینگش خوشم نمیاد
مبارکت باشه

چون هم ان اس سوار شدم هم آپاچی 180 و 200 از نظر هندلینگ آپاچی 200 گزینه ی بهتری هست بعدش ان اس و آپاچی 180 رو اصلا توصیه نمیکنم . ان اس کمی چابکتر و قویتر هست ولی آپاچی 200 سواری لذت بخش تری داره

gggmail
14-10-1397, 01:10 قبل از ظهر
ببخشید یه سوال یادم رفت بپرسم...
یادمه آپاچی 180 لرزش زیادی داشت که رو اعصاب بود... آپاچی 200 هم لرزش داره؟

نیما نادری
14-10-1397, 04:56 قبل از ظهر

نه اصلا لرزش نداره ,قدیمیاش مگه خراب باشه بلرزه

vivabayern
14-10-1397, 12:27 بعد از ظهر

نه داداش خیالت راحت آپاچی 200 از همه نظر یک موتور شهری خوبیه. آپاچی 180 بالانسر نداره برای همین لرزش زیادی داره .

ساسانخان
15-10-1397, 01:17 قبل از ظهر
بچه ها بوق بنزی دارم تو وسایلم اگه بندازم رو آپاچیم باطریش مشکلی پیدا میکنه یا نه؟

پوویا
17-10-1397, 03:10 قبل از ظهر
از دوستان کسی هست که آپاچی 200 مدل ساده و این مدل ریس ادیشن جدید رو سوار شده باشه؟؟؟میخوام بدونم تفاوته شتابش اینقدر هست که آدم احساس کنه فرق دارن؟ من از همه چی این موتور راضی هستم بجز بی جون بودنش تو دنده 5 .شاید تو جدیدا یکم بهتر شده باشه.اگه اینجور باشه موتورو بفروشم این جدیدا بگیرم.متاسفانه لوازمش پیدا نمیشه که خورشیدی و اسلیپر کلاج جدیدا بندازم رو موتور چون تنها فرقشون فکر کنم همینه

ساسانخان
17-10-1397, 04:47 بعد از ظهر
من این جدیداشو دارم تو دنده پنج یه نفره اصلا کم نمیارم. چند روز پیش تو اتوبان با داداشم که ان اس داره کورس گذاشتیم باهم یکی بودیم تو کفی

- - - Updated - - -

من این جدیداشو دارم تو دنده پنج یه نفره اصلا کم نمیارم. چند روز پیش تو اتوبان با داداشم که ان اس داره کورس گذاشتیم باهم یکی بودیم تو کفی:bunnyearsmiley:

ساسانخان
21-10-1397, 12:22 قبل از ظهر
اساتید یه سوالی رو آپاچی میشه لاستیک پهن تر انداخت هم عقب هم جلو و مارک ایرانی هم داره پهن تر. حدوده قیمت هم اگه دارین بدین ممنونم

abbas_karbassi
02-11-1397, 02:50 بعد از ظهر
سلام

بنده به تازگی یک موتور آپاچی 200 خریدم و الان دوتا موتور دارم (موتور قبلیم آپاچی 180 مدل 90) که احتمالا موتور قبلی رو اگر قیمت مناسب بخرن ردش کنم
اما یک سوال؟
مقدار روغن آپاچی 200 چقدره؟
180 1.1 لیتر بود این رو نمیدونم اگر پاسخ بدید ممنون میشم

پوویا
03-11-1397, 03:23 قبل از ظهر
برادر باید یک لیتر و دویست میلی بریزی.و حتما فول سنتتیک 10 40 باشه.روغن ایرانی با این مشخصات نداریم.بعد کلا دفترچه موتور رو بخون همه اینا توش هست.تو یوتوب هم کلیپها سرویس زنجیر و روغن حتی تعویض صفحه کلاجم هست.فقط حتما همین اول کار روغن هوض کن و فیلترم جنس اصلی بگیر.
دوستان کسی هست آپاچی دویست معمولی و این جدیدا سوار شده باشه تجربه بده چقدر سواری و کلاجش تغییر کردهونمیدونم ارزش داره عوض کنم از این جدیدا بگیرم

ساسانخان
04-11-1397, 03:23 قبل از ظهر
برادر باید یک لیتر و دویست میلی بریزی.و حتما فول سنتتیک 10 40 باشه.روغن ایرانی با این مشخصات نداریم.بعد کلا دفترچه موتور رو بخون همه اینا توش هست.تو یوتوب هم کلیپها سرویس زنجیر و روغن حتی تعویض صفحه کلاجم هست.فقط حتما همین اول کار روغن هوض کن و فیلترم جنس اصلی بگیر.
دوستان کسی هست آپاچی دویست معمولی و این جدیدا سوار شده باشه تجربه بده چقدر سواری و کلاجش تغییر کردهونمیدونم ارزش داره عوض کنم از این جدیدا بگیرم

من روغن سوپر پیشتاز ریختم 10،40 نظرت چیه راجبش؟ فیلترم رو هم گذاشتم رو هزار تا عوض کنم. الان یه 4 ماهی هست خریدم ولی کلا 400 کیلومتر رفتم چون تو خونه یه سی جی 200 و پژو 206 هم دارم. سوارش نشدم هواهم سرده میلم نبوده. کدوم شهری؟ من اصفهانم میومدی پشته موتور من میشستی میفهمیدی فرقشو. ماله من سری جدیدشه

ساسانخان
17-11-1397, 01:57 قبل از ظهر
بچه ها من امروز اومدم موتور رو روشن کنم باطریش خابیده بود یک ماهی میشد روشنش نکرده بودم به نظرتون طبیعی هست یا به خاطره انداختن دزدگیر باطریش خاب رفته؟

SMS
17-11-1397, 09:52 بعد از ظهر
بچه ها من امروز اومدم موتور رو روشن کنم باطریش خابیده بود یک ماهی میشد روشنش نکرده بودم به نظرتون طبیعی هست یا به خاطره انداختن دزدگیر باطریش خاب رفته؟

طبیعیه.وقتی طولانی مدت قراره موتور روشن نشه دزدگیر رو فعال نکن.بزارش خاموش که دیرتر باطری خالی شه.چند روز یه بارم یه استارتی بزن چند دقیقه بزار روشن بمونه.اگرم شارژ کن داری باطری رو کلا در بیار ببر داخل خونه دو سه هفته یه بار یکی دو ساعت شارژش کن.

Erfi_cg
19-11-1397, 02:36 بعد از ظهر
تو این فیلم گفته چه جوری باید اسلیپر کلاچ رو روموتور نصب کرد خیلی راحته فک کنم به موتور های دیگه هم بخوره

[Only registered and activated users can see links] u tu be.com/wa tch?v=Vxyz4GVt9i8

فاصله ها رو بردارید

اسلیپر کلاچ چی هست ؟

senior.alireza
19-11-1397, 08:20 بعد از ظهر
اسلیپر کلاچ چی هست ؟

وقتی با 60 70 تا سرعت میری تو دنده دو یا کلا با سرعت بالا تو دنده های سنگین که میری به موتور فشار میاد و دور موتور میره بالا و چرخ عقب قفل میکنه و باعث میشه تعادل بهم بخوره یا اگه تو پیچ باشه طرف بخوره زمین . اسلیپر کلاچ با طراحی که داره نمیزاره چرخ عقب قفل کنه و فشار زیادی بیاد به موتور یه جورایی نیم کلاچ میکنه

ساسانخان
20-11-1397, 01:56 قبل از ظهر
طبیعیه.وقتی طولانی مدت قراره موتور روشن نشه دزدگیر رو فعال نکن.بزارش خاموش که دیرتر باطری خالی شه.چند روز یه بارم یه استارتی بزن چند دقیقه بزار روشن بمونه.اگرم شارژ کن داری باطری رو کلا در بیار ببر داخل خونه دو سه هفته یه بار یکی دو ساعت شارژش کن.

اخه دزدگیرو فعال نکرده بودم تو حیاطه خونه خودمون بود موتور من گفتم شاید بخاطره سوار کردن دزدگیر رو موتور باطری خابیده به عبارتی اگه موتور فابریکه کارخونه بود بازم میخابید بنظرتون یا نه؟

پوویا
20-11-1397, 03:18 قبل از ظهر
متاسفانه دور هستیم و کلا بخاطر اینکه وعضیت تامیین قطعات یدکی موتورها هندی مشخص نیست و یه مدت دیگه کلا لوازم هندی اصلی تمام میشه و تاجرا و وارد کننده ها رفتن دنبال لوازم کپی چینی و صد در صد آشغال قید هزینه کردن و موتور جدید خریدنو زدم.همین آپاچی ساده دویست رو سوار میشم تا آینده ببینم چی میشه.هند کاملا داره قید بازار ایران رو میزنه.فیلا سعی میکنن صداشو در نیارن و موتورا انباراشونو رد کنن بره.همین الان لوازم گیربکس و صفحه کلاج حتی اون چراغ پلاک هیچ جا تو تهران پیدا نمیشه و این یکم لوازم ظاهری هم داره تمام میشه.مطمعنا یه مدت دیگه سنسورها موتور شروع به خراب شدن میکنن و همین الانم وجود نداره.اگه کسی لوازم فنی آپاچی دویست سراغ داره اطلاع بده که من میخوام سنسور و یه سری خرید کنم.هر چند میدونم وجود نداره.
شما هم سعی کن روغن خوب بریزی که تو استهلاک و عمر موتورت خیلی مهمه.روغنه ماشین مناسب نیست و دلیلشم دیگه همه میدونن.با این وعضیت همون سی جی ایرانی یا موتور چینی باید سوار شیم.مگه در مورد تحریمها فرجی بشه.
فردا دارم میرم لاستیکها آشغال یاسا رو با سایز فابریک خارجی عوض کنم تا به کشتن نداده.الان که 3 ماهه چند ساعتم سواری نکردم ولی هر بار ترمز ناگهانی یا یکم خیسی بوده قشنگ نزدیکه بزنه زمین.نتیجشو به دوستان اعلام میکنم.مطمعنم این موتور نرم و خوش دست با یه جفت لاستیک خوب بهترم میشه.

shangoli
03-12-1397, 01:35 بعد از ظهر
سلام بچها یه راهنمایی بکنید لطفا
من بین آپاچی 200 و زونتس 250 کدوم و بگیرم چوم قیمتاشون فک کنم تو یه رنج باشه
زونتس و خیلی تعریفشو شنیدم و قوی تر هست ولی میترسم لوازم و خدمات پس از فروشش به مشکل بخورم مثل الان که بنلی 135 دارم و لوازمش سخت پیدا میشه

ساسانخان
06-12-1397, 03:10 قبل از ظهر
اگه زیاد از موتور استفاده نداری و بحث فروششم برات مهم نیست بنظرم زونتس ولی اگه میخای موتور نرم و بی آزار و راحت باشی مبحث لوازم آپاچی. آپاچی موتور نرم و پر شتابیه و چیزی کم نمیاره از زونتس ولی خوب باید قبول کنیم که کلاس 250 از 200 هیجانی تره

soleymani
08-12-1397, 04:52 بعد از ظهر
زونتس و خیلی تعریفشو شنیدم و قوی تر هست ولی میترسم لوازم و خدمات پس از فروشش به مشکل بخورم مثل الان که بنلی 135 دارم و لوازمش سخت پیدا میشه

داداش آپاچی کیفیت و امتحان خودش رو پس داده و در سطح شهر خیلی بیشتر از زونتس هست و بیشتر تعمیرکار ها تسلتشون بیشتره

پوویا
13-12-1397, 03:19 قبل از ظهر

من خودم بدلیل ظاهر و کیفیت و در دسترس بودن مکانیک آپاچی انتخاب کردم ولی باید بگم تقریبا از لوازم فنی آپاچی دویس هیچ کدوم موجد نیست و نمایندگی ها میگن یه مدت دیگه همین یکم لوازم بدنه و خورده لوازم تمام میشه بدلیل تحریمها.من چند ماهه چراغ پلاکم شکسته و کله تهران ندارن.الان موتور دوستان کم کارکرده.یه مدت دیگه به سنسور و لوازم فنی احتیاج پیدا کنه اونوقت متوجه میشن شرکت فقط موتور میفروشه و هند هیچ لوازمی بش نمیده.مگه تحریمها درست بشه و شرکت هم به فکر خدمات باشه.

دوستان نظرتون راجع به لاستیک SWALLOW چیه.من یه سایز بزگتر از فابریک انداختم ولی هنوز بخاطر سرما نشده که تست کنم.کسی تجربه داره.و بنظرتون این لاستیک ساخت اندونزی هم تقلبی داره؟
خواستم پیرلی بندازم حقیقتش تمامه پیرلیها بازار ساخت 4 سال پیشن و تاریخشون تمام شده.ساخت اندونزی هم هستن که البته یکم از ساخت اروپا پایین تره.

farshad 54
13-12-1397, 09:11 قبل از ظهر
لاستیک خوبیه کسایی که استفاده کردن راضین از اسوالو

mohammad63
14-12-1397, 02:26 بعد از ظهر
امروز توی بزرگراه با 80 تا سرعت و دنده 5 داشتم می رفتم به خروجی که رسیدم کلاچ و ترمز رو آروم گرفتم یه خورده که سرعت کمتر شد دیدم موتور خاموش شده اما برقش وصل بود. وایسادم هرچی استارت زدم روشن نشد. آخر یه خورده گاز دادم و استارت زدم روشن شد. دلیلش چی بود. اولین بار بود اینجوری می شد.

behrng
16-12-1397, 07:16 بعد از ظهر
امروز توی بزرگراه با 80 تا سرعت و دنده 5 داشتم می رفتم به خروجی که رسیدم کلاچ و ترمز رو آروم گرفتم یه خورده که سرعت کمتر شد دیدم موتور خاموش شده اما برقش وصل بود. وایسادم هرچی استارت زدم روشن نشد. آخر یه خورده گاز دادم و استارت زدم روشن شد. دلیلش چی بود. اولین بار بود اینجوری می شد.
وقتی داری پر گاز میری و یکدفعه گاز رو ول میکنی و کلاچ میگیری انجین در شرایط idle قرار میگیره و یه قطعه به نام stepper که وظیفه اش تنظیم میزان هوای دور درجا یا همون idle هست باید سریع عمل کنه و مسیر هوای فرعی را باز کنه که موتور خاموش نکنه. بعضی مواقع استپر دیر عمل میکنه و موتور خاموش میشه. ماله منم بعضی مواقع خصوصا وقتی موتور سرده اینطوری میشه. اینم که موتورت روشن نشده احتمالا خفه کرده بوده چون بخاطر کمبود هوا خاموش شده بوده و سوخت اضافی تو سیلندر مونده و با یه نیش گاز گرفتن موقع استارت هوای بیشتری رسوندی و روشن شده

mohammad63
19-12-1397, 08:35 قبل از ظهر
هفته پیش رفتم گمرک فیلتر روغن آپاچی بگیرم دیدم اسپری زنجیر داره یدونه چینی گرفتم 20 تومان. جمعه باهاش زنجیر رو سرویس کردم موتور عالی شده صدای زنجیر کلا از بین رفته موتورم خیلی روان شده شتابش بیشتر شده. ایتالیایی هم داشت 65 می داد فیلترم اصلشو 8 تومان گرفتم کلاه دابلیو استاندارد 370 با بلوتوث شد 600 ردلاین هم همین قیمتا بود. روغن بهران سوپر پیشتاز گرفتم 16 تومان برای طرح ویو . قیمتا رو گفتم در جریان باشید

ساسانخان
23-12-1397, 01:12 قبل از ظهر
هفته پیش رفتم گمرک فیلتر روغن آپاچی بگیرم دیدم اسپری زنجیر داره یدونه چینی گرفتم 20 تومان. جمعه باهاش زنجیر رو سرویس کردم موتور عالی شده صدای زنجیر کلا از بین رفته موتورم خیلی روان شده شتابش بیشتر شده. ایتالیایی هم داشت 65 می داد فیلترم اصلشو 8 تومان گرفتم کلاه دابلیو استاندارد 370 با بلوتوث شد 600 ردلاین هم همین قیمتا بود. روغن بهران سوپر پیشتاز گرفتم 16 تومان برای طرح ویو . قیمتا رو گفتم در جریان باشید

من تا حالا اسپری استفاده نکردم همیشه گریس رو با روغن مخلوط و به زنجیرم زدم فیلتر هم اصلی گرفتم رو پلاستیکش نوشته genuine. روغن هم ده چهل بهران سوپر پیشتاز گرفتم چهار لیتری که ماله ماشینه چند ماهه پیش 80 تومن فکر کنم

- - - Updated - - -

اساتید با تجربه یه سوالی. یک دونه بوق بنزی اصلی آلمانی دارم اگر بندازم رو آپاچیم بنظرتون واسه باطری موتور ضرر داره؟

ساسانخان
01-01-1398, 03:09 قبل از ظهر
سلام به همه بچه هایه سایت. عیدتون مبارک باشه خوشحالم هوا داره خوب میشه و فصل موتور سواری داره میاد. بچه ها یکمی تو تایپیک آپاچی هم فعالیت بکنین. آقایه نادری شما پیش قدم فعالیت بچه ها شو و جوابه سوالامون رو بده. انشالله سالی بی خطر از خطرات موتور سواری برایه شما عزیزان باشه

abbas_karbassi
25-01-1398, 10:11 قبل از ظهر
سلام
سال نو مبارک
یک سوال داشتم اساتید لطفا جواب بدن
توی حالت خلاص گاهی اوقات کیلومتر شمار دنده 2 رو نشون میده که با عث میشه وقتی موتور رو میخوای استارت بزنی فکر کنه تو دنده است و استارت نخوره.
کلاج رو هم که میگیری یک نیش استارت میخوره ولی موتور روشن نمیشه
باید دنده رو کمی جابجا کنم تا حالت خلاص رو نشون بده تا بتونم موتور رو روشن کنم

مشکل از کجاست به نظر شما
خودم میتونم رفع عیب کنم یا خیر؟

نیما نادری
25-01-1398, 09:50 بعد از ظهر
سلام
یک قطعه گرده پشت خورشیدی جلو gear sensor
یا سنسور دنده ,خرابه باید تعویض بشه:-)
N9060680 شماره قطعه
Switch gear position اسمش

mohammad63
21-02-1398, 02:18 بعد از ظهر
ایرانول به تازگی روغن مخصوص موتور سیکلت با مشخصات API : SL و JASO MA 20-50 زده دیروز از گمرگ خریدم برای آپاچی 200 ظرفش هم 1.3 لیتره 27 هزار تومان امروز باهاش دور زدم موتور خوب و نرم کار می کرد. کلاچ هم عالی بود دنده ها روون عوض میشد. قبلا هیوندای با همین مشخصات می ریختم لیتری 70 تومان شده
[Only registered and activated users can see links]

s.mm
22-02-1398, 12:33 بعد از ظهر
ایرانول به تازگی روغن مخصوص موتور سیکلت با مشخصات API : SL و JASO MA 20-50 زده دیروز از گمرگ خریدم برای آپاچی 200 ظرفش هم 1.3 لیتره 27 هزار تومان امروز باهاش دور زدم موتور خوب و نرم کار می کرد. کلاچ هم عالی بود دنده ها روون عوض میشد. قبلا هیوندای با همین مشخصات می ریختم لیتری 70 تومان شده
[Only registered and activated users can see links]

می تونستن کمتر قیمت گذاری کنند

mohammad63
07-03-1398, 11:53 قبل از ظهر
می تونستن کمتر قیمت گذاری کنند

ناراحت بودی 10 تومان گرونتر هم شد. شده 37 تومان

s.mm
07-03-1398, 08:14 بعد از ظهر

بله سوپر پیشتاز 20-50 هم شده 90 دیجی دزد هم قیمت زده 120

s.mm
21-04-1398, 11:29 بعد از ظهر
قدر موتورتون رو بدونید
نقدی بر خدمات پس از فروش باجاج و فارس موتور ([Only registered and activated users can see links])

big_00a
22-04-1398, 06:45 بعد از ظهر

سال قبل طرف منتمو میکشید 8 تومن بزور این موتور رو ازش خریدم 7.5 خونه داره خاک میخوره
هم این هم ار اس 200 که اونم 96 خریدم 9.400 (ار اس)
بیشتر ازینم نمی ارزه نمیدونم با چه عقلی 40تومن پول این موتور میدید

واقعا در عجبم

ساسانخان
07-05-1398, 07:24 قبل از ظهر
اساتید محترم یه سوالی زیره زین عقب پشت چراغ عقب یه قطعه هست که سربی رنگه و وقتی موتور روشن کردم دیدم داغ شده و روش پره ای شکل بود این قطعه چی هست و داغ شده عیبی نداره؟

farshad 54
07-05-1398, 07:35 قبل از ظهر
شارژره باطری موتوره و وقتی موتور روشنه باید داغ بشه اگر نشه یعنی شارژر خرابه

mojtaba00
30-05-1398, 11:07 قبل از ظهر
سلام دوستان . من خیلی وقته دارم بررسی میکنم تا موتور جدید بگیرم ولی هرچی بیشتر تحقیق میکنم انتخاب موتور جدید برام سخت تر میشه . قدیما قیمت ها بهتر بود میرفتیم گمرک از هرچی خوشمون میومد قیمت میکردیم اگر به جیبمون میخورد میخریدیم ولی الان اونقدر گرون شده که باید مدتها در مورد یک موتور تحقیق کنیم تا بعدا پشیمون نشیم و موتور بی نقص بخریم تا پولمون از بین نره. من بعد از کلی بررسی انواع موتور به دوتا گزینه رسیدم آپاچی 200 جدید و زونتس 250. از قیافه آپاچی خیلی خوشم اومده مخصوصا رنگ زردش ولی مشخصات فنی زونتس به نظرم بهتره هردوتاشو توی مغازه ها دیدم البته صدای موتور روشن آپاچی رو نشنیدم و صدای زونتس رو که شنیدم زیاد خوشم نیومد البته در جا کار میکرد. زونتس ساخت چین هست و آپاچی ساخت هند . حالا به نظرتون برای من که قراره موتوری که میخرم برام حد اقل بیشتر از ده سال کار کنه و اهل فروشش نیستم چه گزینه ای خوبه؟؟ ظاهرش برام مهمه و سرعتش هم مهمه و اینکه زیاد خراب نشه الان 125 طرح هوندا دارم مخارجش صفر هست تقریبا فقط بنزین میزنم و لنت عوض میکنم . در ضمن اگر کسی جایی رو میشناسه که قسطی هم بدن که عالی میشه .

معمار
30-05-1398, 11:39 قبل از ظهر
سلام دوستان . من خیلی وقته دارم بررسی میکنم تا موتور جدید بگیرم ولی هرچی بیشتر تحقیق میکنم انتخاب موتور جدید برام سخت تر میشه . قدیما قیمت ها بهتر بود میرفتیم گمرک از هرچی خوشمون میومد قیمت میکردیم اگر به جیبمون میخورد میخریدیم ولی الان اونقدر گرون شده که باید مدتها در مورد یک موتور تحقیق کنیم تا بعدا پشیمون نشیم و موتور بی نقص بخریم تا پولمون از بین نره. من بعد از کلی بررسی انواع موتور به دوتا گزینه رسیدم آپاچی 200 جدید و زونتس 250. از قیافه آپاچی خیلی خوشم اومده مخصوصا رنگ زردش ولی مشخصات فنی زونتس به نظرم بهتره هردوتاشو توی مغازه ها دیدم البته صدای موتور روشن آپاچی رو نشنیدم و صدای زونتس رو که شنیدم زیاد خوشم نیومد البته در جا کار میکرد. زونتس ساخت چین هست و آپاچی ساخت هند . حالا به نظرتون برای من که قراره موتوری که میخرم برام حد اقل بیشتر از ده سال کار کنه و اهل فروشش نیستم چه گزینه ای خوبه؟؟ ظاهرش برام مهمه و سرعتش هم مهمه و اینکه زیاد خراب نشه الان 125 طرح هوندا دارم مخارجش صفر هست تقریبا فقط بنزین میزنم و لنت عوض میکنم . در ضمن اگر کسی جایی رو میشناسه که قسطی هم بدن که عالی میشه .

خوب چند تا نکته خدمت تون عرض کنم

اول که یک تاپیک جداگانه در قسمت مشاوره خرید و فروش موتورسیکلت بزنید
و اونجا در خاست مشاوره کنید تا بیشتر رو این موضوع بحث بشه

دوم اگه دنبال کیفیت هستید خوب هندی ها جواب شون و پس دادن و
تامین قطعاتشون هم به مشکل نمی خوری

سوم چند روز پیش تو پیج اینستاگرام نیرو موتور دیدم که
از فروش اقساطی موتورهاشون تبلیغ میکردن
از شرایط اقساط و نوع موتورها یی که برا این فروش گذاشتن خبری ندارم
خودتون یه زنگ بزنید به نمایندگی و اگه اطلاعاتی کسب کردید لطفا برا بچه های سایت هم گزارش بدید تا بقیه هم مطلع بشن

big_00a
30-05-1398, 11:43 قبل از ظهر

هرکسی نظری بده میشه شخصی

نظر من اپاچی هست
چون یه مثال موبایل بزنم
گوشی تکنو سی ام tecno cm عالیه ولی شما با دوتومن تکنو بر میداری یا سامسونگ ای 10؟
حکایت زونتس و اپاچی همینه
چیزی باید بگیری ک تو ایران شناخته شده باشه
لوازمش گیر بیاد
موقع فروش حتی یک درصد اذیتت نکنه
و هرچی دیگ
کسی نمیگه زونتس بده ولی برای لوازم جانبی , قطعات وکلی داستان دیگ اپاچی سر تره

ساسانخان
19-06-1398, 04:06 بعد از ظهر
بچه ها آپاچی مدل ۹۷ کارکردش ۵۰۰ تا بود فروختم ۲۹۹۰۰ نظرتون چیه خوب دادم رنگش مشکی قرمز بود نسخه ریسش .بنظرتون حالا چه موتوری بخرم؟

omidco2003
20-06-1398, 12:18 بعد از ظهر
بچه ها آپاچی مدل ۹۷ کارکردش ۵۰۰ تا بود فروختم ۲۹۹۰۰ نظرتون چیه خوب دادم رنگش مشکی قرمز بود نسخه ریسش .بنظرتون حالا چه موتوری بخرم؟

دلیل فروختن ت چی بود دوست عزیز؟

big_00a
23-06-1398, 08:27 بعد از ظهر

ببخشید طرف خر بوده
شماهم کردی تو ماتحت طرف صفرش 29 هست

..

ساسانخان
25-06-1398, 01:58 بعد از ظهر
موتور خوبی بود کیفیت قطعاتش عالی بود خیلی نرم بود ترمزاشم عالی عیبش رو من پنج دنده بودن که شتابش رو تو سرعته بالا نسبت به ان اس کمتر کرده بود میدونستم و دنده هاش با اینکه کلاجم تنظیمم بود و روغن خوب توش بود موقع عوض کردن صدا میداد میدونستم

samuraii40
16-09-1398, 11:33 قبل از ظهر
سلام من میخواستم این موتور را بخرم میگن مشگل گیربکس داره و صدا میده ایا راسته یا نه اگر اینجوریه بیخیالش بشم الان 135 دارم تو 5 سال اخ نگفته هیچ مشگلی هم نداشته.نمیخوام برای خودم دردسر درست کنم

linux_linda
17-09-1398, 07:19 بعد از ظهر
بنظرم zontes چینی ازین بهتر باشه

نیما نادری
19-09-1398, 04:03 بعد از ظهر
ظاهرا ۲۰۰ رو نمیخوان بیارن ،منطقی نیست

موتور بدون دنباله رو خرید کرد

omidco2003
24-10-1398, 09:38 بعد از ظهر
میگم یه سوال
وقتی این موتور دیگه تولید نمیشه این سایت چطوری صفر ش داره؟

مشخصات، قیمت و خرید موتورسیکلت تی وی اس مدل Apache RTR 200 | فروشگاه پدال ([Only registered and activated users can see links] 9%84%d8%aa-%d8%aa%db%8c-%d9%88%db%8c-%d8%a7%d8%b3-%d9%85%d8%af%d9%84-apache-rtr-200-%d8%b3%d8%a7%d9%84-1398-%da%a9%d9%be%db%8c/)

نیما نادری
24-10-1398, 11:44 بعد از ظهر
صفرش هست هنوز

مدل نیو فیس فکر کنم بیارن تا آخر سال

بعد مدل ۹۹ بدن بیرون

farshad 54
26-10-1398, 11:16 قبل از ظهر
یعنی آپاچی 200 دیگه نمیاد ؟

linux_linda
26-10-1398, 12:28 بعد از ظهر
هیرو 200 انژکتور تو سایت پدال نوشته بزودی میاد
گشتاورش هم 17 نیوتن متر مثل آپاچی 200
بنظرتون با چه قیمتی بیاد؟

نیما نادری
26-10-1398, 03:35 بعد از ظهر
یعنی آپاچی 200 دیگه نمیاد ؟

فکر نکنم نیارن موتور خوبیه ، جدیدش فیس لیفتم شده قاعدتا میارن

omidco2003
15-12-1398, 10:29 بعد از ظهر
باتری این موتور جند آمپر هست ؟
حدود قیمتش چقدره؟

omidco2003
29-12-1398, 07:27 بعد از ظهر
سلام خدمت همه دوستان
بنده هم بالاخره بعد از کش و قوس های فراروان آپاچی سوار شدم
بنده مدل 97 با کارکرد 2800 کیلومتر رو توی هفته دوم اسفند ماه 98 خریدم به 33 میلیون تومان
موتور سند سفید و فاقد بیمه بود
همون اول کار روغن و فیلتر ش رو عوض کردم که فیلتر واقعا خیلی کثیف بود
زنجیر هم شُل بود که تنظیم شد
توی شهر واقعا زیر پای خوبی داره و حتی استفاده از دنده 5 هم نیاز نمیشه
موتور خیلی تو دست هست و انگار اصلا طراحی شده برای لایی کشی
لرزش توی دور موتور 8 هزار به بالا پیدا میشه و قبل از اون اصلا لرزشی نداره بر خلاف آپاچی 180 که کلا لرزش
صدا و ظاهر موتور سلیقه ای هست و بنده کاملا دوست دارم و به خاطر این دو مورد حاضر شدم 5 دنده بودن و رادیات آب نداشتن ش رو بپذیرم
بالاترین سرعتی که رفتم 120 بود ولی بعد از بستن آینه ها و گارد 115 شد (برای اینکه باد و شیب جاده تاثیری نداشته باشند داخل تونل شهری این ازمایش رو انجام دادم)
توی سرعت های بالای 95 یکمی حس ناپایداری به ادم دست میده که نمیدونم به خاطر خود موتور هست یا چون بنده دوسالی هست که موتور سواری نکردم یکم میترسم
دنده ها خیلی خوب جا میرند و همراه با یه صدای تق بزرگ هست که نمیدونم باید کلا اینطوری باشه یانه؟
سیستم سوپر کلاچ واقعا عالیه چون هم کلاچ نرمی داره و هم معکوس کشیدن های لذت بخشی رو به راکب میده
توی این مدت تنها چیزی که فکر میکنم ایراد این موتور باشه نشانگر دنده هست که به درستی نمیتونه نمایش بده
دفتر چه فارسی که براش پیدا نکردم دفترچه انگلیسی کامل و خوبی داره که فقط کارکردن با صفحه کیلومتر رو توش نداره
سعی میکنم در روز های آینده اطلاع مفید دیگه ای هم برای خواننده گان اینجا بزارم
مرسی

نیما نادری
02-01-1399, 12:34 قبل از ظهر
مبارکت باشه

نمایشگر دنده مشکل فنی داره نسخه جدیدش اومده تعویض میکنن درست میشه

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

یکم به لاستیکها برسی مثل تنظیم باد و تعویض اگر نیاز بود اون حس ناپایداری بهتر میشه

همچنین کمک فنرهای این موتورها معمولا برای راننده ۷۰ کیلویی بهترین عملکرد رو دارند

برای وزنهای کمتر یا بیشتر میشه یکم تغییرات داد

کلا کمکهای نرم برای سرعتهای بالا دلچسب نیستن ولی تو سرعت پایین

عالین و نمیشه هر دو سر این معامله رو برد ،میشه متعادلش کرد

omidco2003
02-01-1399, 11:46 بعد از ظهر
مبارکت باشه

نمایشگر دنده مشکل فنی داره نسخه جدیدش اومده تعویض میکنن درست میشه

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

یکم به لاستیکها برسی مثل تنظیم باد و تعویض اگر نیاز بود اون حس ناپایداری بهتر میشه

همچنین کمک فنرهای این موتورها معمولا برای راننده ۷۰ کیلویی بهترین عملکرد رو دارند

برای وزنهای کمتر یا بیشتر میشه یکم تغییرات داد

کلا کمکهای نرم برای سرعتهای بالا دلچسب نیستن ولی تو سرعت پایین

عالین و نمیشه هر دو سر این معامله رو برد ،میشه متعادلش کرد

ممنون جناب نادری عزیز

سعی میکنم با نمایشگر دنده کنار بیام تا اینکه بخوام عوض بکنم

من قدم 175 و وزنم 80 کیلو هست

چون بیشترین استفاده ام داخل شهر هست و ترافیک فکر میکنم این تنظیمی که الان کمک ها دارند بهتر باشه

حق با شما بود باد تایر ها تنظیم نبود و بعد از تنظیم کردن اوضاع کاملا فرق کرد

تایر ها هم ایران یاسا هست

در مورد سرعت نهایی هم فکر نمیکنم این موتور توان بیشتر از 120 تا رفتن رو داشته باشه

چون تا 100 خیلی راحت بهش میرسه ولی از اون به بعد به سختی میره و به اصطلاح جون میکنه تا سرعت بالا بره

حدس میزنم این کیلیپ هایی که میزارند که 130 140 تا داره میره صد در صد دستکاری شده هست و موتور فابریک اصلا توان رفتن چنین سرعتی رو نداره

دور موتور توی همه دنده ها خیلی راحت به 10 هزار میرسه ولی توی دنده 5 خیلی به سختی میتونه 8 هزار رو رد بکنه

به اضافه اینکه لرزش توی دور 6 هزار توی دنده 5 شروع میشه در صورتی که توی بقیه دنده ها از 8 هزار لرزش شروع میشه

بعد از تعویض روغن صدای دنده ها کمتر شد و نرم تر

فقط هنوز دنده یک صدای تق بزرگی میده که نمیدونم مشکل هست یا طبیعت این موتور همین

نیما نادری
03-01-1399, 11:48 قبل از ظهر
120سرعت خوبیه براش چون ns 200با قدرت بیشتر فقط ۱۰ کیلومتر

بیشتر میره ،موتورهایی که تندتر میرن ، ممکنه تعویض خورشیدی و زنجیر

کرده باشن ، سرازیری برن ، باد موافق داشته باشن ، بنزین خاصی تو باک بزنن ، بخوابن رو موتور و... در نهایت استاندارد سرعتش همینه

تقه زدن موقع جا رفتن دنده معمولا ماله شل بودن زنجیره

علی الخصوص تو دنده یک ، اوله راه افتادن ، حتما زنجیر رو چک کن

لرزش نباید داشته باشه ، ممکنه اتصالات دسته موتور ها خوب سفت نباشن

حتما فیلتر هوا رو چک کن خیلی حیاتیه ، مورد داشتیم موتور فیلتر هوا کلا نداشته یکسال بعد فهمیدن

و شمع رو هم چک کن ، اگر دوست داشتی عکس نوک شمع رو بزار

ببینیم وضعیت سوخت این موتور چجوریه

omidco2003
05-01-1399, 05:30 بعد از ظهر
زنجیر شل بود تنظیم کردم همون روز های اول

این تقه دنده فقط توی دنده یک هست و موقع زدن توی دنده این صدا میده نه موقع راه افتادن

هیچ لرزش خاصی حس نکردم توی موتور به نظرم همه چیزش اوکی باشه

شما که گفتید رفتم تموم موتور رو باز کردم اصلا چیزی به اسم آچار نداره یا شاید هم صاحب قبلی بهم نداده

دفعه بعدی که برم تمیرگاه از شمع ش هم عکس میگیرم

نیما نادری
05-01-1399, 06:21 بعد از ظهر

این تقه دنده فقط توی دنده یک هست و موقع زدن توی دنده این صدا میده نه موقع راه افتادن

شما که گفتید رفتم تموم موتور رو باز کردم اصلا چیزی به اسم آچار نداره یا شاید هم صاحب قبلی بهم نداده

تقه تو دنده یک دقیقا موقع جا زدن منظور م هست

شل بودن زنجیر ، خوردگی یا مشکلات در خورشیدی جلو

خوردگی یا مشکلات بوش توپی چرخ عقب همه باعث تولید صدا

موقع جازدن دنده یک میشه

اگر اینا نباشه ، یا اهرم کلاچ تنظیم نیست ، خلاصی زیاد داره
.یا دور درجای موتور زیاده که اونو اغلب نمیشه دستی تنظیم کرد

در مورد لرزش فرموده بودی اگر اشتباه نکنم تو دور موتور و سرعت مشخص

من در مورد آچار چیزی نگفتم ، متوجه نشدم ، دنبال جعبه آچار موتور گشتید ؟

Alireza Farzin
05-01-1399, 08:40 بعد از ظهر

سلام و عیدت مبارک,
یه سوال دارم,......این تقه خوردن دنده یک,...آیا وقتی موتور کاملا داغ میشه, از شدت این تقه خوردن کم میشه و یا تغییری درش حس نمیشه؟؟,

omidco2003
06-01-1399, 05:24 بعد از ظهر
تقه تو دنده یک دقیقا موقع جا زدن منظور م هست

شل بودن زنجیر ، خوردگی یا مشکلات در خورشیدی جلو

خوردگی یا مشکلات بوش توپی چرخ عقب همه باعث تولید صدا

موقع جازدن دنده یک میشه

اگر اینا نباشه ، یا اهرم کلاچ تنظیم نیست ، خلاصی زیاد داره
.یا دور درجای موتور زیاده که اونو اغلب نمیشه دستی تنظیم کرد

در مورد لرزش فرموده بودی اگر اشتباه نکنم تو دور موتور و سرعت مشخص

من در مورد آچار چیزی نگفتم ، متوجه نشدم ، دنبال جعبه آچار موتور گشتید ؟

آچار برای باز کردن شمع

دنبالش گشتم که پیدا نکردم

زنجیر کاملا تنظیم هست طبق کاتالوگ هم چک کردم که اوکی بود

چون موتور نو هست فکر نمیکنم مشکل خرابی داشته باشه

حدس میزنم کلاچ ریگلاژ نباشه

موتور انژکتور هست و دور موتور اصلا دست من نیست به محض روشن شدن دور موتور بالا هست و بعد از چند ثانیه افت میکنه دقیقا شبیه ماشین توی زمستون

- - - Updated - - -

سلام و عیدت مبارک,
یه سوال دارم,......این تقه خوردن دنده یک,...آیا وقتی موتور کاملا داغ میشه, از شدت این تقه خوردن کم میشه و یا تغییری درش حس نمیشه؟؟,

سلام نوروز شما هم مبارک باشه

نه به هیچ وجه تغییری توی صدا ش نیست با داغ شدن موتور

- - - Updated - - -

سلام و عیدت مبارک,

Alireza Farzin
07-01-1399, 10:53 قبل از ظهر

سلام,
اگر همه جا درست باشه(که طبیعتا باید درست باشن چون موتور نو هست) و فقط کلاج احتیاج به رگلاژ داشته باشه, توام با این صدای تق,....موتور هم باید یه تکون کوچک به طرف جلو بخوره,......و یا این که اگر با دنده دو شروع کنی,....این صدای تق خفیفتر به گوش میرسه و تکون خوردن هم کمتره,....درسته؟؟,....

omidco2003
07-01-1399, 05:21 بعد از ظهر
سلام,
اگر همه جا درست باشه(که طبیعتا باید درست باشن چون موتور نو هست) و فقط کلاج احتیاج به رگلاژ داشته باشه, توام با این صدای تق,....موتور هم باید یه تکون کوچک به طرف جلو بخوره,......و یا این که اگر با دنده دو شروع کنی,....این صدای تق خفیفتر به گوش میرسه و تکون خوردن هم کمتره,....درسته؟؟,....

بله دقیقا درسته
تکون کوچیک میخوره

Alireza Farzin
07-01-1399, 06:05 بعد از ظهر
بله دقیقا درسته
تکون کوچیک میخوره

این حالت, برای کلاچ و گیربکس خوب نیست,.....عملا دنده یک باید بدون انتقال گشتاور جا بره نه به این شکل,....هر چه زودتر پیگیر این عیب بشو,

omidco2003
11-02-1399, 05:57 بعد از ظهر
نمودار گشتاور و قدرت این موتور توی نت هر چی سرچ زدم پیدا نکردم
از بچه های اینجا کسی نداره بفرسته ببینم چطوریه؟
اخه حس میکنم این موتور همیشه باید باهاش توی دور موتور بالا رانندگی کرد وگرنه اصلا جون نداره
برای همین خیلی باید هی معکوس بدی
فکر میکنم اصلا برای همین سیستم سوپر کلاچ براش گذاشتن چون راکب خیلی باید معکوس بده

- - - Updated - - -

نمودار گشتاور و قدرت این موتور توی نت هر چی سرچ زدم پیدا نکردم
از بچه های اینجا کسی نداره بفرسته ببینم چطوریه؟
اخه حس میکنم این موتور همیشه باید باهاش توی دور موتور بالا رانندگی کرد وگرنه اصلا جون نداره
برای همین خیلی باید هی معکوس بدی
فکر میکنم اصلا برای همین سیستم سوپر کلاچ براش گذاشتن چون راکب خیلی باید معکوس بده

linux_linda
12-02-1399, 04:35 بعد از ظهر
این موتور 16.5 نیوتن متر گشتاور داره که چیز جالبی نیست

نیما نادری
12-02-1399, 05:37 بعد از ظهر

حداکثر گشتاورش رو تو دور ۷۰۰۰ داده که این خوبه ،ان اس همین عدد رو

تو ۱۰۰۰ دوربالاتر میده ،

حداکثر قدرتش هم ۸۵۰۰دور داده که این یعنی گاز دادن بعد از دور موتور ۷۰۰۰ چندان دلچسب نیست با این موتورهای ،بهترین شتابگیری و تعویض دنده باید قبل ۷۰۰۰ دور انجام میشه پس موقع شتاب گیری دنده به جلو زود و سریع باشه قشنگ تر میره

سیستم اسلیپر کلاچ هم برای راحت معکوس دادن تو دورهای بالاس

یعنی شما با ۱۰۰ تا سرعت میخوای وارد پیچ تیزی بشه و نمیخوای

موتور از دستت در بره و آرومم نمیخوای بری ، تا آخرین لحظه گاز میدی

دوتا معکوس پرگاز میکشی با ۳ پرگازوارد پیچ میشی ، این سیستم کمک میکنه وقتی به دنده سنگیتر میری فشار چرخ عقب به مجموعه کلاچ و به انجین منتقل نشه ،یکم این انتقال رو شل میکنه ، سر میده ،نرمش میکنه

در نهایت من باشم اگر خورشیدی جلو رو یک دندونه کوچکتر میکنم ،

اونوقت کنندن خیلی قوی میشه ، سره گاز با زور بهتری میره مثلا دیگه هر جایی نیاز نیست ۳ رو ۲ کنید یا چهارو ۳ کنید ولی یکم ممکنه تاپ اسپیدش متاثر بشه ، کم نمیشه تو دور بالاتری بدست میاد ، این کار برای رانندگی شهری عالیه ولی اگر موتوریه که همش تو اتوبان و سرعت بالا داره میره برعکس ، خورشیدی جلو رو اگر جا داد یدونه بزرگ کنید

damad
16-02-1399, 04:47 بعد از ظهر
بله دقیقا درسته
تکون کوچیک میخوره
دادا من این موتور رو داشتم این تقه ایی که میگی فقط واسه توپی چرخ عقب هست به خاطر همین مشکل فروختمش چون بالایه 10 بار لاستیک ضربه گیر توپی عقب رو عوض کردم هیچ فایده ایی نداشت
تنها مشکل این موتور همینه چون توپی چرخ عقبش با توپی چرخ عقب اپاچی 180 و 150 یکیه در حالی که قدرت این خیلی بیشتره باید توپی قویتری بکار میبردن

pooriah
25-03-1399, 03:31 قبل از ظهر
سلام به همگی
دوستان برای سرویس دوره ایی کجا رو پیشنهاد میدید در تهران ؟
تیونینگ محسن رو چند نفر پیشنهاد کردن
و اینکه مناسب ترین روغن برای این موتور چیه ؟

farshad 54
25-03-1399, 04:46 قبل از ظهر
ببر پیش همون محسن

روغن 10 - 40 بهران رانا نیمه سنتتیک قوطی فلزی به رنگ سبز و طوسی از نظر قیمت و کیفیت مناسبه

اگر بیشتر میتونی هزینه کنی موتول 5100 10 - 40 هم خوبه که استاندارد jasoma هم داره که مناسبه موتور هست

بهران 4 لیتریش فکر کنم حدود 100 یا 110 تومن هست

موتول 1 لیتریش 135 تومن هست

ARASH KENJI
18-11-1400, 11:01 قبل از ظهر
دروود من یه اپاچی ۱۵۰ دارم
عاشق آپاچی هستم
نمیدونم به چه دلیل کسی آپاچی ۲۰۰ رو توصیه نمیکنه
علت خاصی داره
چرا همه ازین موتور بدشون میاد؟

- - - Updated - - -

عاشق آپاچی هستم
علت خاصی داره

معمار
18-11-1400, 11:18 قبل از ظهر
عاشق آپاچی هستم
علت خاصی داره

- - - Updated - - -

عاشق آپاچی هستم
علت خاصی داره

موتور واقعا خوبیه ولی از همون اول که اومد استقبالی ازش نشد
و الان که دیگه توقف تولید خورده
ولی همه جوره موتور خوبی هستش

omidco2003
05-12-1400, 11:18 قبل از ظهر
عاشق آپاچی هستم
علت خاصی داره

- - - Updated - - -

عاشق آپاچی هستم
علت خاصی داره

من 180 داشتم و خیلی راضی بود بعد رفتم 200 خریدم و اصلا انتطارم بر اورده نشد یعنی فکر میکردم خیلی باید فرق داشته باشه ولی در عمل اینطور نبود
همه موتور ها 6 دنده هستند درصورتی که این هنوز 5 دنده هست همه موتورا رادیات اب دار شدن درصورتی که رادیاتور روغن داره

اصلا کاری به مساعل فنی ندارم چون زیاد سر در نمیارم ولی برای من که 180 ش سوار بودم 200 چیز متفاوتی نداشت
اما انصافا صفحه کیلومترش خیلی عالیه توی نور شدید افتاب هم جواب میده