PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : موتور سوییچ

blackwhite
11-09-1394, 07:51 بعد از ظهر
سلام دوستان ....

میخوام یه موتور سوییچ بخرم در حد 7 یا 8 میلیون که تقریبا zx یا همون موتور مرگ میشه خرید با این پول

آیا با این قیمت موتور دیگه ای هم میشه خرید که سوییچ باشه و از zx بهتر باشه یا نه

2 تا هم سوال از دوستان ؟

1 . ضمنا این موتورهای سوییچ رو میشه فهمید دزدیه یا نه واقعا مال خود طرفه ؟

2 . تو سایتها بگردم پیدا کنم و بخرم یا اینکه جایی هست که بشه یه همچین موتورایی خرید ؟

ممنون میشم هم راهنمایی کنید و هم 2 تا سوالم رو جواب بدید ...

با تشکر از همگی ...

Babak
16-09-1394, 01:14 قبل از ظهر
موتور سوییچ مال هر کسی هست سوارشه.طرفش نرو

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Afshin007
16-09-1394, 03:42 قبل از ظهر
تو سایتا موتورسوییچ ریخته ولی بهتره سمتش نری/موتور سوییچ بهتره از زد ایکس نمیتونی پیدا کنی با این پول حداقل من بعید میدونم/پولتو بده یه مگلی یا دایلیم وردار حداقل خیالت راحتره مدارک دارن ////

blackwhite
16-09-1394, 04:15 بعد از ظهر
موتور سوییچ مال هر کسی هست سوارشه.طرفش نرو

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

آره درسته اما خب وقتی آدم میره سراغ این چیزا باید هواسشم خیلی جمع باشه ...

- - - Updated - - -

تو سایتا موتورسوییچ ریخته ولی بهتره سمتش نری/موتور سوییچ بهتره از زد ایکس نمیتونی پیدا کنی با این پول حداقل من بعید میدونم/پولتو بده یه مگلی یا دایلیم وردار حداقل خیالت راحتره مدارک دارن ////

والا به جز zx چیز دیگه ای پیدا نکردم که سوییچ باشه

Mohsen_14
17-09-1394, 09:42 قبل از ظهر
آره درسته اما خب وقتی آدم میره سراغ این چیزا باید هواسشم خیلی جمع باشه ...

موضوع حواس جمعی نیست که موتور نبرن ، موضوع اینه که وقتی برادرا شما رو گرفتن هر جرمی شامل دزدی و قتل و ... بهت میچسبونن (حالا جرم قاچاق بماند) ، اونموقع دعا میکنی کاش فقط موتور سرقت شده بود .
کسی که سوییچ سوار همیشه آماده فرار ـه ، اما تنها نه با موتور ! تا مامور دید سوییچ و برمیداره و یا علی ... چون اگه با موتور گرفتنش خیلی مکافات داره .

.