PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میخوام موتور سنگین بگیرم ، به صورت قسطی ، لطفا کمکم کنید

sina40
27-08-1394, 12:03 قبل از ظهر
میخوام موتور بگیرم به صورت قسطی
موتوری مثل پالس 200 هندی یا بهتر
ولی میخوام به صورت قسطی بگیرم چون پولشو نقدی ندارم
کسی میدونه کدام فروشگاهی با بهترین شرایط موتور هم قسطی میده؟
بهتره در استان فارس یا شهر های نزدیک استان فارس باشه
چون نمیخوام راهم زیاد دور بشه
موتورش قسطی باشه و قیمتش بیشتر از 10 میلیون نشه
خیلی ممنونم

Gladiator
27-08-1394, 12:19 قبل از ظهر
برادر موتور سنگین کجا ، پالس 200 کجا
شما به موتور فروشی های شهرتون مراجعه کنید شرایطتون رو عنوان کنید بهتر راهنماییتون میکنن

sina40
27-08-1394, 12:23 قبل از ظهر
سلام
متاسفانه شهرمون اونقدرا بزرگ نیست که موتور فروشی زیادی توش باشه
بنده منظورم موتور در حد 10 میلیون تومن مثل پالس یا موتور سنگین در حد 10 میلیون تومن

Gladiator
27-08-1394, 10:57 قبل از ظهر
کسی موتور سنگین رو قسطی نمیفروشه برادر

rrezaa
27-08-1394, 02:09 بعد از ظهر
داداش بهترین کار اینه که بری وام بگیری .

Exel
27-08-1394, 06:31 بعد از ظهر
میخوام موتور بگیرم به صورت قسطی
موتوری مثل پالس 200 هندی یا بهتر
ولی میخوام به صورت قسطی بگیرم چون پولشو نقدی ندارم
کسی میدونه کدام فروشگاهی با بهترین شرایط موتور هم قسطی میده؟
بهتره در استان فارس یا شهر های نزدیک استان فارس باشه
چون نمیخوام راهم زیاد دور بشه
موتورش قسطی باشه و قیمتش بیشتر از 10 میلیون نشه
خیلی ممنونم

سلام ، رفیق ب شما پیشنهاد میکنم طرف سنگین نری با این شرایط ، اینطور ک من متوجه شدم شما وجه نقد نداری ب اون صورت و موتور سنگین تا سطح 10 ت میتونی سی بی 400 در حد سوییچ یا بندیت تروتمیز پیدا کنی ولی منتها هیچکدوم اینا اول اینکه نه صفرن ، دوم اینکه نه مدارک دارن ، سوم اینکه مجاز ب تردد نیستن.
موتور سنگین صفر ، هم کویر موتور میفروشه اقساطی ولی با قیمت هایی ک نه من و نه شما قادر ب پرداختش نیستن مثلا سی بی آر 2015 ، 125 میلیون ناقابل :consoling2:
بله اینطوریا اقساطی میدن ، شما اگر تجربه سنگین سواری نداری و شرایط ب این صورت هست پیشنهاد میکنم بیخیال این قضیه بشی و پولاتو جمع کنی در حد 10 -12 ت اونوقت ببین دلت میاد پول بدی ی موتوری بگیری ک فقط سوئییچ داره و هر لحظه اگر بگیرنت برای همیشه از دستش میدی ، بازم تصمیم با خودته رفیق
یا حق ...

farshad 54
28-08-1394, 08:26 قبل از ظهر
دوستانی که تاپیک مشاوره میزنن

لطف کنن محل زندگیشونو مشخص کنن که اگر کسی میخواد راهنماییشون کنه لااقل بدونه طرف کدوم شهر و استان زندگی میکنه الان این دوستمون هی میگه شهرمون شهرمون خو شهرتون اسم نداره تو استان فارس 50 تا شهر هست یعنی ملت باید بشینن شهر محل زندگی

شمارو حدس بزنن یا با توجه به نوع نوشتار شما بفهمن بچه کجایی ؟

من نمیدونم چرا تو یه سری مسائل ساده هنوز ما گیر کردیم .

اطلاعات درست بدین اطلاعات درست بگیرین