توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بالارفتن دور موتور سوزوکی تریل rmx250
nima99
13-08-1394, 10:10 بعد از ظهر
سلام
مشکل بالارفتن دور موتور سوزوکی تریل rmx250 و دیر پایین اومدن ؟
Gladiator
13-08-1394, 10:50 بعد از ظهر
سیم گازتو چک کن گیر نباشه
سوزن کاربراتورتو چک کن پله نکرده باشه
nima99
13-08-1394, 11:37 بعد از ظهر
سیم گازتو چک کن گیر نباشه
سوزن کاربراتورتو چک کن پله نکرده باشه
سیم گاز مشکلی نداره
منظور از پله نکرده چیه ؟
Komando
14-08-1394, 08:03 قبل از ظهر
سلام
مشکل بالارفتن دور موتور سوزوکی تریل rmx250 و دیر پایین اومدن ؟یکی از دلایل اصلی اببند نبودن رابط بین کاربرات و سرسیلندر و هوا کشیدن هست .از سالم بودن اورینگ دهانه کاربرات به رابط مطمعن شو .میتونی با چسب مزدا خوب هر دو طرفش رو اببندی کنی .
Gladiator
14-08-1394, 09:34 قبل از ظهر
سیم گاز مشکلی نداره
منظور از پله نکرده چیه ؟
سوزن کاربراتور اگه در عرض روش خط افتاده باشه یا چاله کرده باشه میگن پله کرده که باعث میشه گیر کنه
nima99
14-08-1394, 12:47 بعد از ظهر
یکی از دلایل اصلی اببند نبودن رابط بین کاربرات و سرسیلندر و هوا کشیدن هست .از سالم بودن اورینگ دهانه کاربرات به رابط مطمعن شو .میتونی با چسب مزدا خوب هر دو طرفش رو اببندی کنی .
سلام حتی واشر هم اضاف کردم که از هیچ جاش باد نره داخل ولی بازم خودش یهو گاز زیاد میکنه
حتی پیچ هوا هم بستم بازم دور موتور بالاس به نظر شما بنزین زیاد میخوره یا کم ؟ که این حالت میشه
- - - Updated - - -
سوزن کاربراتور اگه در عرض روش خط افتاده باشه یا چاله کرده باشه میگن پله کرده که باعث میشه گیر کنه
سوزن مشکلی نداره موتور هم تو دنده یک و دو خفه کار میکنه تو سه یهویی اتک باز میشه
- - - Updated - - -
به نظر شما کاربرات شتاب دهنده برای این موتور جواب میده بندازم ؟ بحث روغنش هم از باکه
shahriarr
14-08-1394, 01:20 بعد از ظهر
سلام حتی واشر هم اضاف کردم که از هیچ جاش باد نره داخل ولی بازم خودش یهو گاز زیاد میکنه
حتی پیچ هوا هم بستم بازم دور موتور بالاس به نظر شما بنزین زیاد میخوره یا کم ؟ که این حالت میشه
- - - Updated - - -
سوزن مشکلی نداره موتور هم تو دنده یک و دو خفه کار میکنه تو سه یهویی اتک باز میشه
- - - Updated - - -
به نظر شما کاربرات شتاب دهنده برای این موتور جواب میده بندازم ؟ بحث روغنش هم از باکه
کاربراتت فکر کنم باید یه تنظیم و سرویس بشه
دور موتور بالا نمیاد موتور پرت پرت میکنه یا ریپ میزنه.. چطوری دور موتور بالا نمیره چی جلوش رو میگیره؟؟
کاربرات فابریک موتور ژاپنی طلاس به نظرم عوضش نکنید
احتمال زیاد همین کاربراتت به مشکل خورده
اخرین باری ک کاربرات به صورت اصولی و حرفه ای تنظیم شده کی بوده؟
- - - Updated - - -
اگر تو دنده یکو دو خفه کار میکنه یکی از احتمالات اینه که بنزین زیاد میپاشونه--مثل این میمونه که به یه انسان یه ساندویچ درسته بدن بخوره صد درصد ادم خفه میشه
بعد که در سرعت بالاتر مشکل کمی بهتر میشه بیشتر باید شک کنیم به همین زیاد پاشوندن بنزین
nima99
14-08-1394, 02:52 بعد از ظهر
کاربراتو پارسال سرویس کردم
که برا یه روز فقط جواب داد بعد اون خودم تنظیم کردمش تا چند ماهی کار میکرد که جدیدا روشن میشد و یهو خاموش،..
النم که دوباره تنظیم کردم درست کار میکنه ولی انگار از یه جایی هوا میکشه در حالی که دو طرف کاربراتو فیکس کردم باد نره داخل ولی بازم یه دفعه دور موتور نرماله چند لحظه بعدش یهو خودش پرگاز میشه