توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جلوگیری از بخار گرفتن طلق کلاه در زمستان
Kamal 69
08-07-1394, 06:45 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان - هوا به زودی سرد خواهد شد و خیلی از موتورسواران بنا به هر دلیلی مجبورند در هوای سرد با موتورسیکلت تردد کنند و برای جلوگیری از ورود باد و سرما به داخل کلاه ایمنی شال مخصوص کلاه خود را نصب میکنند که در هوای سرد روی طلق کلاه از داخل بخار میگیرد و دید بسیار مشکل میشود که بسیار خطرناک است برای رفع این مشکل یک راه حل بسیار ساده وجود دارد و آن هم اینست که فقط یک قطره نه بیشتر مایع ظرفشویی را روی طلق کلاه از داخل بمالید و کاملا پخش کنید این کار تا 3-4 روز جواب میدهد برای این کار از یک دستمال بسیار نرم مثل دستمال مخصوص عینک استفاده کنید و از دستمال کاغذی استفاده نشود چون طلق را خش می اندازد و در شب باعث اختلال در دید می گردد موفق باشید.
VAHID
08-07-1394, 06:58 بعد از ظهر
دریچه های کوچکی بالا و پایین اکثر کلاه ها هست که میتونین اونارو باز کنین تا مقدار کمی هوا جریان داشته باشه و بخار نگیره
ali_r
08-07-1394, 07:03 بعد از ظهر
اگه کلاه ورودی هوا نداشته باشه یه کوچولو هم طلق رو باز بزارین بخار نمیگیره
Kamal 69
08-07-1394, 07:29 بعد از ظهر
دریچه های کوچکی بالا و پایین اکثر کلاه ها هست که میتونین اونارو باز کنین تا مقدار کمی هوا جریان داشته باشه و بخار نگیره
سلام آقا وحید - من در زمستان در هوای زیر صفر مسافت طولانی موتورسواری کرده ام نمیشه هوای سرد از روی صورت جریان داشته باشه سرما خوردن و سینوزیت حتمی است.
VAHID
08-07-1394, 09:43 بعد از ظهر
سلام آقا وحید - من در زمستان در هوای زیر صفر مسافت طولانی موتورسواری کرده ام نمیشه هوای سرد از روی صورت جریان داشته باشه سرما خوردن و سینوزیت حتمی است.
مقدار هوایی از از اون مجاری عبور میکنه کمه و مشکلی ایجاد نمیکنه
Mohsen_14
09-07-1394, 09:50 قبل از ظهر
یه اسپری لوازم ورزشی ها دارن ، مال عینک شنا هست . اون از شامپو و ریکا هم خیلی اثرش قوی تر هست .
Alireza.BMW
09-07-1394, 01:57 بعد از ظهر
سلام به همه دوستان - هوا به زودی سرد خواهد شد و خیلی از موتورسواران بنا به هر دلیلی مجبورند در هوای سرد با موتورسیکلت تردد کنند و برای جلوگیری از ورود باد و سرما به داخل کلاه ایمنی شال مخصوص کلاه خود را نصب میکنند که در هوای سرد روی طلق کلاه از داخل بخار میگیرد و دید بسیار مشکل میشود که بسیار خطرناک است برای رفع این مشکل یک راه حل بسیار ساده وجود دارد و آن هم اینست که فقط یک قطره نه بیشتر مایع ظرفشویی را روی طلق کلاه از داخل بمالید و کاملا پخش کنید این کار تا 3-4 روز جواب میدهد برای این کار از یک دستمال بسیار نرم مثل دستمال مخصوص عینک استفاده کنید و از دستمال کاغذی استفاده نشود چون طلق را خش می اندازد و در شب باعث اختلال در دید می گردد موفق باشید.
.
دوست عزیز این تاپیکای اضافی که زده میشه توی سایت حجمشو میبره بالا و سرعتشو میاره پایین... من فک نمیکنم برای همچین چیزی نیازی به سوال پرسیدن باشه...این سایت سایت تخصصی هستش نه این مذل سوالات...در زدن تاپیک دقت کنید
Kamal 69
09-07-1394, 04:42 بعد از ظهر
سلام جناب Alireza.BMW پس شما فکر میکنید این جور موضوعات بی اهمیت هست ما که نیتمون خیره . تو ذوقمون نزن شما انجام نده ولی من کاری رو که فکر میکنم درسته انجام میدم.
فلات دوست
11-07-1394, 08:43 قبل از ظهر
سلام جناب Alireza.BMW پس شما فکر میکنید این جور موضوعات بی اهمیت هست ما که نیتمون خیره . تو ذوقمون نزن شما انجام نده ولی من کاری رو که فکر میکنم درسته انجام میدم.
سلام
دوست عزیز منظور علیرضا این هست که اینگونه موضوعات در تاپیک پرسش و پاسخ یا تاپیک دیگه آورده بشه
علیرضا از بچه های ناب و با معرفت سایت هستش
از نظرتون هم ممنون
موفق باشی