توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل کم شدن شتاب موتور
mahdizclash.mz
07-06-1394, 04:12 بعد از ظهر
سلام دوستان چند مدته شتاب موتورم خیلی کم شده و روغن هم به گفته تعمیر کار کم میکنه و تازه کاربراتو تمیز کردم ولی هنوز مشکلم حل نشده کسی میتونه کمک کنه ببینم چشه؟؟؟
Sent from my C2105 using Tapatalk
mahdizclash.mz
07-06-1394, 05:05 بعد از ظهر
کسی نیست جواب بده دوستان؟؟
Mohsen_14
07-06-1394, 05:06 بعد از ظهر
نوع موتور ؟
Komando
07-06-1394, 07:42 بعد از ظهر
سلام.چندتا ایراد احتمالی 1.ضعیف شدن رینگ های کمپرس 2. اببند نبودن سوپاپ ها 3. فیلر سفت 4.گرفتگی ورودی هوای کاربراتور 5.ضعیف شدن شمع 6.دیسک ها و صفحه های کلاچ
mahdizclash.mz
08-06-1394, 08:40 بعد از ظهر
نوع موتور ؟
پیشرو 70cc نخندیا[emoji27] [emoji4] [emoji4]
mahdizclash.mz
08-06-1394, 08:41 بعد از ظهر
سلام.چندتا ایراد احتمالی 1.ضعیف شدن رینگ های کمپرس 2. اببند نبودن سوپاپ ها 3. فیلر سفت 4.گرفتگی ورودی هوای کاربراتور 5.ضعیف شدن شمع 6.دیسک ها و صفحه های کلاچ
از کجا بفهمم مشکل میتونه کدوم باشه؟؟
Mohsen_14
09-06-1394, 05:23 قبل از ظهر
پیشرو 70cc نخندیا[emoji27] [emoji4] [emoji4]
خنده نداره ، احتمال زیاد صفحه هات باید عوض بشه .
ببر پیش موتوری یه نگاه بندازه .
BKING
09-06-1394, 06:00 قبل از ظهر
کسی نیست جواب بده دوستان؟؟
سلام
موتورت مدل چنده و چند کیلومتر کارکرده ؟
said khansar
09-06-1394, 02:30 بعد از ظهر
موتورت گازمیخوره راه نمیره یانه گازنمیخوره راه نمیره؟
mahdizclash.mz
09-06-1394, 04:23 بعد از ظهر
سلام
موتورت مدل چنده و چند کیلومتر کارکرده ؟
سلام مدل نود کیلومترشم خرابه
mahdizclash.mz
09-06-1394, 04:28 بعد از ظهر
موتورت گازمیخوره راه نمیره یانه گازنمیخوره راه نمیره؟
گاز میخوره راه نمیره با کلاج یکم بازی میکنم تا شتاب بگیره
said khansar
09-06-1394, 07:13 بعد از ظهر
میدونم چی میگی مثلن انگاری داری با2حرکت میکنی!به دیسک صفحه که هیچ ربطی نداره!اگه موتورت راحت روشن میشه به احتمال زیادازکاربراتورته اگه فیلتر بنزین براش گزاشتی فیلتروعوض کن اگه که نه بایدببری پیش موتورساز یاخودت کاربراتوسرویس کن!
mahdizclash.mz
09-06-1394, 07:21 بعد از ظهر
میدونم چی میگی مثلن انگاری داری با2حرکت میکنی!به دیسک صفحه که هیچ ربطی نداره!اگه موتورت راحت روشن میشه به احتمال زیادازکاربراتورته اگه فیلتر بنزین براش گزاشتی فیلتروعوض کن اگه که نه بایدببری پیش موتورساز یاخودت کاربراتوسرویس کن!
نه عزیز به فیلتر دست نزدم لازمه عوض کنمش؟؟ و تازه کاربراتو دادم دادم سرویس کردن تنها چیزی که به ذهنم میرسه صفحه کلاجه و البته ایا روغن کم کردن موتور میتونه با شتابش در ارتباط باشه؟؟
Komando
09-06-1394, 07:31 بعد از ظهر
نه عزیز به فیلتر دست نزدم لازمه عوض کنمش؟؟ و تازه کاربراتو دادم دادم سرویس کردن تنها چیزی که به ذهنم میرسه صفحه کلاجه و البته ایا روغن کم کردن موتور میتونه با شتابش در ارتباط باشه؟؟
Sent from my C2105 using Tapatalkسلام.اگه روغن کم میکنه رینگ ضعیف کرده یا لاستیک های گایت سوپاپ خرابن که در این صورت موتور دود میکنه و اگه موتورت خوب گاز میخوره ولی نمیره (همزمان با گاز دادن موتور شتاب نمیگیره) بدونه شک دیسک ها و صفحه های کلاچ ضعیفه.
said khansar
09-06-1394, 07:35 بعد از ظهر
مگه یه فیلترچقدرقیمتشه عوض کن!موتورت روغن کم میکنه دودم میکنه دایم دودمیکنه یااولش دودمیکنه وقطع میشه؟ببین بندازی دنده کلاجوول کنی گازبدی ودورموتورتااخربره ولی موتورحرکتش کندباشه صفحته ولی شمامیفرمایی نیم کلاج میکنی که موتورشتاب بگیره واین مسعله هیچ ربطی به صفحه نداره!بازبایدموتورودیدتاب ه ایرادشوفهمید!
mahdizclash.mz
09-06-1394, 08:35 بعد از ظهر
مگه یه فیلترچقدرقیمتشه عوض کن!موتورت روغن کم میکنه دودم میکنه دایم دودمیکنه یااولش دودمیکنه وقطع میشه؟ببین بندازی دنده کلاجوول کنی گازبدی ودورموتورتااخربره ولی موتورحرکتش کندباشه صفحته ولی شمامیفرمایی نیم کلاج میکنی که موتورشتاب بگیره واین مسعله هیچ ربطی به صفحه نداره!بازبایدموتورودیدتاب ه ایرادشوفهمید!
فیلترو بزودی عوض میکنم فیلتر بنزین دیگه درسته؟؟ و بله اول که روشن میکنم گاز میدم دود میکنه اما در حال حرکت دود نمیکنه.بعدش هزینه یه صفحه کلاج مگه چقدره؟؟ عوضش کنم خیالم راحت شه
said khansar
10-06-1394, 04:20 بعد از ظهر
اگه گرم بشه موتورودودقطع بشه ویااول گازفقط دودکنه گیت ولاستیک گیت خرابه اگه دایم دودکنه رینگ پیستونه !این روغن سوزی باعث روغنی شدن شمع ودرنتیجه بدگازخوردن موتورمیشه!شمعوبازکن تمیزکن بعدببندسرجاش ببین خوب میشه!شمابایدسرسیلندرروباز نی وگیت ولاستیک گیتو درصورت خرابی عوض کنی وقبل این که سرسیلندرروببندی ببینی رینگ پیستون سالمه سیلندرگشادنکرده واونم درصورت خراب بودن درست کنی !
mahdizclash.mz
10-06-1394, 05:58 بعد از ظهر
اگه گرم بشه موتورودودقطع بشه ویااول گازفقط دودکنه گیت ولاستیک گیت خرابه اگه دایم دودکنه رینگ پیستونه !این روغن سوزی باعث روغنی شدن شمع ودرنتیجه بدگازخوردن موتورمیشه!شمعوبازکن تمیزکن بعدببندسرجاش ببین خوب میشه!شمابایدسرسیلندرروباز نی وگیت ولاستیک گیتو درصورت خرابی عوض کنی وقبل این که سرسیلندرروببندی ببینی رینگ پیستون سالمه سیلندرگشادنکرده واونم درصورت خراب بودن درست کنی !
باید بدم تعمیر گاه پس، و راهی بلدی چراغ موتورو و بوغو یکطوری روشن کنم باطری یا سیمکشیم خرابه میشه یکسرش کرد؟؟
said khansar
11-06-1394, 12:27 بعد از ظهر
یکسره که نمیشه چون بوق دایم میزنه ومیسوزه وهمینطورچراغ!شمابایدببینی کلیدبوق منفی میبری به بوق یامثبت اکثرن منفی میبرن بعدببینی سوییچوبازمیکنی برق پای بوق میره یا نه اگه همه چیزاوکی بودبوقت سوخته اگه نه بایدفیوزوچک کنی وببینی توراه سیم قطعی نداره!راجب چراغم همینطوربایدموتوروروشن کنی بعدببینی برق پای کلیدمیادوکیدوروشن میکنی به سه فیش چراغ برق میادولامپت نسوخته همه ایناروچک کنی وهرچیزی که اشکال داره برطرف کنی تا مشکلت حل بشه!سرسیلندروسیلندرهم ببری پیش موتورسازبهتره اگه کرجی ببرنرسیده به پل ساسانی تابرات درست کنه!
mahdizclash.mz
13-06-1394, 02:25 بعد از ظهر
یکسره که نمیشه چون بوق دایم میزنه ومیسوزه وهمینطورچراغ!شمابایدببینی کلیدبوق منفی میبری به بوق یامثبت اکثرن منفی میبرن بعدببینی سوییچوبازمیکنی برق پای بوق میره یا نه اگه همه چیزاوکی بودبوقت سوخته اگه نه بایدفیوزوچک کنی وببینی توراه سیم قطعی نداره!راجب چراغم همینطوربایدموتوروروشن کنی بعدببینی برق پای کلیدمیادوکیدوروشن میکنی به سه فیش چراغ برق میادولامپت نسوخته همه ایناروچک کنی وهرچیزی که اشکال داره برطرف کنی تا مشکلت حل بشه!سرسیلندروسیلندرهم ببری پیش موتورسازبهتره اگه کرجی ببرنرسیده به پل ساسانی تابرات درست کنه!
تعمیر کار همرو چک کرد اخرش گقت از بوبینه !! بوبینشم پیدا نمیکنم !
kaveh_am
13-06-1394, 06:08 بعد از ظهر
تعمیر کار همرو چک کرد اخرش گقت از بوبینه !! بوبینشم پیدا نمیکنم !
یه عکس ازش بدار ببینیم چه شکلیه...
یعنی آهنرباش ضعیف شده؟
said khansar
13-06-1394, 06:38 بعد از ظهر
اهنرباضعیف نمیشه دوتاحالت داره یاسیم پیچ بوبین میسوزه یاقطعی پیدامیکنه اگه بوبینشوپیدانمیکنی بده تابرات سیم پیچی کنند!
سینا2.5.0
05-08-1394, 08:03 قبل از ظهر
سلام دوستان.ی تریل 250 زنجیر تایمی دارم میخام خودم بازش کنم ی دست رینگ و پیستون سوپاپ ازش عوض کنم .بنطرت سخته و دردسر داره? من فقط مشکلم تایم گرفتن زنجیرشه :icon_pf (95):
namast
01-08-1395, 09:15 قبل از ظهر
سلام خدمت تمامی اساتید و دوستان عزیز
دو ماهی است که موتور خریدم( هوندا رهرو 125صفر - الان 1000 کار کرده ) و به کمک انجمن خوب شما تونستم صفحه کلاچ موتور را عوض کنم و هم اینکه پیچ هوا کاربرات را تنظیم کنم که موتور بدون گاز دادن با یک ریتم قشنگ روشن میشه
مشکلم این بود که قبل از عوض کردن صفحه کلاچ موتور توی 60 کیلومتر کلی لرزش داشت و سرعت نمیگرفت بعد از اینکه صفحه کلاچ را عوض کردم شتاب موتور خوب شده ولی دوباره روی 60 تا اینگار سرعت نداره و موتور لرزش داره و سرعت نمگیره
ی مشکل را اینطور میبینم وقتی موتور روی جک هست لاستیک عقب را می چرخانم قشنگ میچرخه وقتی با پا ترمز را مگیرم و ول میکنم لاستیک را که میخوام با دست بچرخانم سفت شده باید یکم ترمز پایی را بدم بالا که لاستیک روان بچرخه
و اینکه چراغ عقب موتور همش روشن هست ( ی جایی توی انجمن خواندم که همیشه چراغ عقب روشن است - پس چراغ ترمز چطوری کار میکنه برای هوندا )
احتمال اینکه ترمز درگیر باشه هست یا نه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
حسین برابادی
14-12-1395, 08:11 بعد از ظهر
سلام ببخشید مخام بودنم روی متور 150میشه سیلند 200گذاشت مشکلی به وجود نمی اید
Sinakhan
20-10-1397, 10:12 قبل از ظهر
سلام منم موتور ۷۰دارم دیسک و صفحه نو انداختم ولی شتاب وسرعت نداره
Amirhossein.z
22-10-1397, 02:22 قبل از ظهر
سلام منم موتور ۷۰دارم دیسک و صفحه نو انداختم ولی شتاب وسرعت نداره
سلام دوستان، هوندا ۱۲۵ دارم اما تازگیا مشکلاتی پیدا کرده.گاز نمیخوره_ ریپ میزنه _ نفس کم میاره_ احساس میکنم کمی دور موتور بالا رفته و صدای اگزوز کمی تغییر کرده.
مشکل از چیه؟؟؟!!!!
محمود ثمندری
26-01-1398, 11:32 بعد از ظهر
سلام میتونم باطری ۹ امپر بندازم روی ۱۲۵ جا میشه دوتا لامپ هدلایت انداختم رو موتور ۳ امپر جواب نمیده زنون هم انداختم جواب نداد