PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بین ( پالس 135 ) و ( آپاچی 180 ) ماندم کدوم بخرم بصرفه باشه !؟

irmacfa
24-04-1394, 01:42 قبل از ظهر
سلام دوستان وقتتون بخیر

ممنون میشم با توجه به شماره گذاری جواب این سوالات مبهم بنده رو بدید !!!!!!

1. دوستان من اهل سرعت و شتاب نیستم و خیلی وقت هست تو انجمن رو دارم زیر و رو میکنم اما بین این دو ماندم کدوم هزینه زیادی برام نزاره چون هر روز میخوام مسافت 10 کیلومتر برم دانشگاهدو برگردم جمعا 20 کیلومتر ، از نظر لوازم مصرفی و هزینه نگهداری و لوازم جانبی و مقاومت بین این دو موتور چی پیشنهاد میدین !

2. تو تاپیک های مختلفی هم سوال کردم در خصوص بی صدا بودن اکثرا میگفتن هر دو صدا نداره اما بیشتر کدام بی صدا تره !

3. آپاچی 180 و پالس 135 تو ایران چند تا میرن ؟

4. من بچه شهرستانم ممکنه قطعات کم گیر بیاد چون هستیم اسلام اباد غرب از استان کرمانشاه پس یه برادری کنین پیشنهاد شهرستانی بدین برای خرید این مورد !

5. رنگ های موجود موتور در ایران جهت سفارش برای آپاچی 180؟

6. رنگ های موجود موتور در ایران جهت سفارش برای پالس 135 ؟

7. آیا آپاچی 180 مثل پالس 135 زیر هر دکمه چراغ و ... نور داره ؟

Sent from my B1-750 using Tapatalk

moein 007
24-04-1394, 01:54 قبل از ظهر
سلام دوستان وقتتون بخیرقربون شما وقت شما هم بخیر

ممنون میشم با توجه به شماره گذاری جواب این سوالات مبهم بنده رو بدید !!!!!!به روی چشم

1. دوستان من اهل سرعت و شتاب نیستم و خیلی وقت هست تو انجمن رو دارم زیر و رو میکنم اما بین این دو ماندم کدوم هزینه زیادی برام نزاره چون هر روز میخوام مسافت 10 کیلومتر برم دانشگاهدو برگردم جمعا 20 کیلومتر ، از نظر لوازم مصرفی و هزینه نگهداری و لوازم جانبی و مقاومت بین این دو موتور چی پیشنهاد میدین !من خودم بیشتر پالس رو میپسندم و برای کار شما هم خوبه

2. تو تاپیک های مختلفی هم سوال کردم در خصوص بی صدا بودن اکثرا میگفتن هر دو صدا نداره اما بیشتر کدام بی صدا تره ! پالس کم صدا تره

3. آپاچی 180 و پالس 135 تو ایران چند تا میرن ؟اگه منظور سرعت هست که آپاچی 120تا راحت و بدون فشار میره و پالس100تا که البته پالس کم حجم تر و کم مصرف تره

4. من بچه شهرستانم ممکنه قطعات کم گیر بیاد چون هستیم اسلام اباد غرب از استان کرمانشاه پس یه برادری کنین پیشنهاد شهرستانی بدین برای خرید این مورد !تو شهر ما قطعات آپاچی بیشتره بازم شما باید از هم شهری هات سوال کنی

5. رنگ های موجود موتور در ایران جهت سفارش برای آپاچی 180؟
مشکی-سفید-زرد-آلبالویی-سبز مشکی-قرمز مشکی-زرد مشکی-شاید هم رنگ های دیگه باشه ولی من ندیدم
6. رنگ های موجود موتور در ایران جهت سفارش برای پالس 135 ؟
قرمز-مشکی-سفید(خیلی قشنگه)من رنگ دیگه ی ندیدم
7. آیا آپاچی 180 مثل پالس 135 زیر هر دکمه چراغ و ... نور داره ؟

نه این آپشن رو فقط من تو پالس135و220 دیدم آپاچی نداره
موفق باشید

بازم سوالی بود ما در خدمتیم

irmacfa
24-04-1394, 02:01 قبل از ظهر
بازم سوالی بود ما در خدمتیم
قربان معرفت و بیانت رفیق !!! حل شد !!!!

VAHID
24-04-1394, 11:45 قبل از ظهر
کاربر محترم شما برای هر سوالتون تو بخش مشاوره یه تاپیک جداگانه زدید.

[Only registered and activated users can see links]

لطفا با زدن تاپیک هایی که محتوای خاصی ندارند حجم سرور سایت رو بیخود اشغال نکنید.این سوالاتتون رو میتونستید تو بخش خود موتورا بپرسید.

در ضمن برای مشاوره خرید یه تاپیک بزنید و تمام سوالاتتون رو اونجا بپرسید

irmacfa
24-04-1394, 02:49 بعد از ظهر
کاربر محترم شما برای هر سوالتون تو بخش مشاوره یه تاپیک جداگانه زدید.

لطفا با زدن تاپیک هایی که محتوای خاصی ندارند حجم سرور سایت رو بیخود اشغال نکنید.این سوالاتتون رو میتونستید تو بخش خود موتورا بپرسید.

در ضمن برای مشاوره خرید یه تاپیک بزنید و تمام سوالاتتون رو اونجا بپرسید

آقا وحید من شرمنده هستم به دلیل اینکه سوالات رو تو تاپیک مربوط به خودش کسی پاسخگو نبود و یا رد میشدن مجبور شدم حالا هر طور خودتون مختار هستین عمل کنید !
هر کدام رو که خودتون میدونید حذف کنید !

VAHID
24-04-1394, 06:02 بعد از ظهر
آقا وحید من شرمنده هستم به دلیل اینکه سوالات رو تو تاپیک مربوط به خودش کسی پاسخگو نبود و یا رد میشدن مجبور شدم حالا هر طور خودتون مختار هستین عمل کنید !
هر کدام رو که خودتون میدونید حذف کنید !

چون پاسخ ندادن دلیل نمیشه شما دوباره تاپیک بزنی

اگر سوال خاصی مد نظرته میتونی از طریق پیام خصوصی از کاربرای فعال تاپیک بپرسی