توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی در خصوص خرید موتور استارتی با صدای کم
irmacfa
06-04-1394, 01:41 بعد از ظهر
سلام دوستان با توجه به اینکه منزل ما در آپارتمان هست و در پارکینگ همسایه وجود دارد یه موتور بی صدا میخواستم چی پیشنهاد میدین ارزان باشه فقط
ali_r
06-04-1394, 02:11 بعد از ظهر
چقدر میتونی هزینی کنی تا دوستان بیان راهنماییت کنن
irmacfa
06-04-1394, 02:49 بعد از ظهر
چقدر میتونی هزینی کنی تا دوستان بیان راهنماییت کنن
تا 3 تومن
VAHID
06-04-1394, 02:55 بعد از ظهر
تا سه تومن به طرح ویو میتونید فکر کنید
irmacfa
06-04-1394, 04:05 بعد از ظهر
تا سه تومن به طرح ویو میتونید فکر کنید
نه از اینا از اون تخت هاش
بعد اینا صدا ندارن
محمدمحسن
06-04-1394, 08:06 بعد از ظهر
منظور از تخت از کدوم مدله نشندیم تابحال
پالس 135 هم خوبه .
داداش منم اپارتمانی هستم اما موتور رو که تو پارکینگ رو شن نمیکنند حالا هر چقدر هم بی صدا باشه بازم لرزش و صدای
تو فضا پارکینگ میپیچه .
irmacfa
06-04-1394, 11:16 بعد از ظهر
منظور از تخت از کدوم مدله نشندیم تابحال
پالس 135 هم خوبه .
داداش منم اپارتمانی هستم اما موتور رو که تو پارکینگ رو شن نمیکنند حالا هر چقدر هم بی صدا باشه بازم لرزش و صدای
تو فضا پارکینگ میپیچه .
داداش ایول همین خوبه ! اون وقت نوش تولید میشه ؟ چقدر
نماینده فروشش کجاست ؟ سایت اینترنتی
turtle
09-04-1394, 11:44 قبل از ظهر
داداش ایول همین خوبه ! اون وقت نوش تولید میشه ؟ چقدر
نماینده فروشش کجاست ؟ سایت اینترنتی
منم دو هفتس پالس 135 خریدم، موتور بی سرو صدا و نرمیه فقط یکم با خلاص کردنش مشکل دارم خیلییی بد قلقه، (شاید نیاز به تعمیر داره)
من تهران نیستم و به قیمت 4700 خریدم که با بیمه و خورده پولاش که بعد خرید پیدا میشه تقریبا 5 تومن آب خورد
سایتشم میتونی فقط ببینی و نمایندگیهاش رو پیدا کنی [Only registered and activated users can see links] (البته سایتش الان Down شده!!!!)
irmacfa
09-04-1394, 09:43 بعد از ظهر
منم دو هفتس پالس 135 خریدم، موتور بی سرو صدا و نرمیه فقط یکم با خلاص کردنش مشکل دارم خیلییی بد قلقه، (شاید نیاز به تعمیر داره)
من تهران نیستم و به قیمت 4700 خریدم که با بیمه و خورده پولاش که بعد خرید پیدا میشه تقریبا 5 تومن آب خورد
سایتشم میتونی فقط ببینی و نمایندگیهاش رو پیدا کنی [Only registered and activated users can see links] (البته سایتش الان Down شده!!!!)
مدلش 94 هست ؟
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk