PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید موتور با بودجه 1.5

theboy
01-04-1394, 12:55 بعد از ظهر
سلام.
مدتی قبل تاپیک زده بودم ولی متاسفانه الان که پول حاضره بودجم کمتره.
1.500 دارم میخوام یه موتور بگیرم.
موارد استفاده:
صبح باهاش برم سر کار عصر بیام خونه
دور دور در سطح شهر با دوستام
رفت و برگشت به دانشگاه
استفاده های دم دستی مثل رفتن تا باشگاه و...

خودم نظرم روی طرح ویو هست ولی با این بودجه تقریبا مدل 88-89 میشه گرفت. به نظرتون بگیرم یا سی جی مدل 90 اینا بگیرم؟
طرح ویو مدل 88-89 خرج رو دستم میذاره؟ چقدر خرج؟

moein 007
01-04-1394, 01:49 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز
به نظر من همون سی جی رو شما بگیر بهتره برای کار های تو شهری ولی اگه ویو خواسته باشی فکر نکنم با این مبلغ موتور خوبی گیرت بیاد و باید یه مدل پایین بگیری که باز مشکلات خودش رو داره همون سی جی میتونی یه تر تمیزش رو گیر بیاری هم خرکار تره هم اصطحلاکش پایین تره

theboy
01-04-1394, 02:15 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز
به نظر من همون سی جی رو شما بگیر بهتره برای کار های تو شهری ولی اگه ویو خواسته باشی فکر نکنم با این مبلغ موتور خوبی گیرت بیاد و باید یه مدل پایین بگیری که باز مشکلات خودش رو داره همون سی جی میتونی یه تر تمیزش رو گیر بیاری هم خرکار تره هم اصطحلاکش پایین تره
آخه یکی طرح ویو خوش قیافه تره یکی هم اینکه خیلی به کلاج مسلط نیستم با ویو راحت ترم، یعنی کلا طرح ویو هیچ رقمه جوابگوی نیاز من نیست؟

moein 007
01-04-1394, 02:22 بعد از ظهر
آخه یکی طرح ویو خوش قیافه تره یکی هم اینکه خیلی به کلاج مسلط نیستم با ویو راحت ترم، یعنی کلا طرح ویو هیچ رقمه جوابگوی نیاز من نیست؟
از لحاظ ظاهر و مصرف سوخت و نرم بودن موتور قبول دارم ولی میگم با این بودجه یه داغونشو باید بگیری یه کم اگه پولتو زیاد کنی خوبه ولی بازم یه دور تو بازار بزن ببین چی گیرت میاد شاید به امید خدا یه تمیزش گیرت بیاد

farshad 54
01-04-1394, 04:05 بعد از ظهر
آقا یه سی جی بخر خیالت راحت باشه

با این پول طرح ویو ترکیده باید بگیری

در کل سی جی بهتر از طرح ویوه

farshid54
01-04-1394, 08:01 بعد از ظهر
آقا یه سی جی بخر خیالت راحت باشه

با این پول طرح ویو ترکیده باید بگیری

در کل سی جی بهتر از طرح ویوه

من خودم چند ماه پیش یه طرح ویو مدل 89 احسان خریدم 1.700.000 تنها خرجش عوض کردن صفحه کلاج بوده واسم، خدارو شکر مشکلی نداشتم
خیلیم راضیم
سعی بشه موتور از تو دست خریداری بشه بهتره تا بخواد بره بنگاه یه موتور بخره