PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خريد موتور اسپرت با هشت نه تومن

jengelbert
27-03-1394, 04:29 بعد از ظهر
دوستان اهل فن لطفا يه راهنمايي بكنين با هشت نه تومن بهترين گزينه بازار چي هست برا من تيپو قيافه مهم نيس خر كار باشه فقط تاپ اسپيد هم مهم نيس صد تا بره كفايت ميكنه ، تو اين قيمت جز ان اس گزينه ي ديگه اي هست؟ ممنون از لطف دوستان
برا تفريح و دور زدن ميخوام و آخر هفته ها جاده شمال دم همتون گرم

Mohsen_14
27-03-1394, 05:36 بعد از ظهر
به دایلیم 250 هم فکر کن ، گزینه ی خوبیه و خر کار تر از ان اس .
تو این رنج قیمت تقریبا انتخاب دیگه ای نیست مگر اینکه مگلی رو هم بیاری جزء گزینه ها .... :wall3:

salar.gorgani
27-03-1394, 05:45 بعد از ظهر
دوستان اهل فن لطفا يه راهنمايي بكنين با هشت نه تومن بهترين گزينه بازار چي هست برا من تيپو قيافه مهم نيس خر كار باشه فقط تاپ اسپيد هم مهم نيس صد تا بره كفايت ميكنه ، تو اين قيمت جز ان اس گزينه ي ديگه اي هست؟ ممنون از لطف دوستان
برا تفريح و دور زدن ميخوام و آخر هفته ها جاده شمال دم همتون گرم

9تومن دایلیم تیپ 2تمیز گیرت میاد البته باید بگردی طرف فروشنده و پول لازم باشه .ان اس رو بزار گزینه بعد از دایلیم

said khansar
27-03-1394, 08:20 بعد از ظهر
پالس220 بگیرموتورخوبی هست کارتو راه میندازه دایلیم هم موتورخوبی هستش

معمار
28-03-1394, 03:40 قبل از ظهر
با 9 م موتوری که خوب و بی درد سر باشه :

دایلیم مدل 91
و تمام هندیا صفرشون

فقط همین

jengelbert
28-03-1394, 09:22 قبل از ظهر
ظاهرا همه نظرشون رو داييليمه آقا دستتون درد نكنه ، يعني دايليم مدل ٩١ از ان اس صفر بهتره ؟

jengelbert
28-03-1394, 11:17 قبل از ظهر
9تومن دایلیم تیپ 2تمیز گیرت میاد البته باید بگردی طرف فروشنده و پول لازم باشه .ان اس رو بزار گزینه بعد از دایلیم

سالار جان مدل 92 خودش ميگه ٢٤٠٠ تا كاركرده نه تومن خوبه ؟

- - - Updated - - -

moein 007
28-03-1394, 12:57 بعد از ظهر
دوستان من در مورد دربی هم خیلی تعریف شنیدم البته میگن خرید و فروشش ضعیفه ولی موتورش عالیه

MANHUNT
28-03-1394, 01:43 بعد از ظهر
نمیخواد انقدر هزینه کنی دایلیم برداری پالس 220 بردار همه جوره راضیت میکنه صفرشم 6700 800 هستش بقیه پولتم بزار جیبت

salar.gorgani
28-03-1394, 01:56 بعد از ظهر

- - - Updated - - -

عاره برو ببینش از نزدیک اگه بدون شکستگی و سالم بود قیمتش منصفانس نسبت به مدل و کارکردش حتی میشه گفت عالیه ..واسه کارکردش اگه به عددش شک داشتی به لاستیکای موتور نگاه کن با این کارکرد باید در حد نو باشه لاستیکاش

در مورد دربی هم که دوستمون معرفی کرد درسته کیفیتش بالاست ولی متاسفانه استقبال خوبی ازش نشد و کویر هم دیگه نیاورد و قطعا به فروشش و تهیه قطعاتش به مشکل میخوری و اما پالس 220هم بسیار خوبه ولی چون شما ذهنیتت رو دایلیم وهیوسانگ هست قطعا اگه 220بگیری 2هفته بعدش پشیمون میشی که چرا همون دایلیم رو نگرفتم ...سرت درد اوردم ! موفق باشی

Alireza.BMW
28-03-1394, 08:25 بعد از ظهر
دایلیم لوازمش خیلی بد گیر میاد و گرونه حتی خوده کویرم نداره بعدشم شما یه بار سوار دایلیم بشو ببین خوشت میاد موتور لشی هستش کیلومترشم که ماشالا خدای خطی ست... بهترین گزینه هندی هاست بهتریسن پیشنهاد با قیمت واقعی تر که من میتونم بدم پالس 220 صفره که حدود 7 تومنه

VAHID
28-03-1394, 10:06 بعد از ظهر
البته علیرضا جان اکر بخوای حساب کنی لوازم هیچ کدوم از ۲۵۰ ها نیست و به راحتی پیدا نمیشه.

به علاوه دایلیم موتور با کیفیتی هست و کم تر احتیاج به تعمیرکار و لوازم پیدا میکنه.

اینطور که میگی لش طرف فکر میکنه اردیه.به نسبت بقیه ۲۵۰ ها بله شتابش.کمتره ولی تاپ اسپید و کیفیت و تکنولوژی بالاتر و بهتر از موتور های هندیه.

erfi.747
28-03-1394, 10:32 بعد از ظهر
البته علیرضا جان اکر بخوای حساب کنی لوازم هیچ کدوم از ۲۵۰ ها نیست و به راحتی پیدا نمیشه.

به علاوه دایلیم موتور با کیفیتی هست و کم تر احتیاج به تعمیرکار و لوازم پیدا میکنه.

اینطور که میگی لش طرف فکر میکنه اردیه.به نسبت بقیه ۲۵۰ ها بله شتابش.کمتره ولی تاپ اسپید و کیفیت و تکنولوژی بالاتر و بهتر از موتور های هندیه.
یه چیزی که هست اینه که من از یکی دوتا دایلیم سوارا و موتور سازا پرسیدم میگن با دلیلیم زیاد نمیشه گاز داد و باید آسه بری آسه بیای .. منظور اینه که جو گیر نشی فکر کنی zx سواری و تا ته گازو بدی به خورد موتور که خرج ور میداره .. اما این پالسا مخصوصا 220 مرگ نداره نمیدونم چرا رفیقم به فجیع ترین شکل ممکن گاز میده و دنده عوض میکنه اینطور بگم که دور موتور اکثرا بالای 6000 هستش اما تا الآن هیچ خرجی نذاشته به اون صورت موتورم مدل 91 هستش ..

salar.gorgani
29-03-1394, 02:10 قبل از ظهر
یه چیزی که هست اینه که من از یکی دوتا دایلیم سوارا و موتور سازا پرسیدم میگن با دلیلیم زیاد نمیشه گاز داد و باید آسه بری آسه بیای .. منظور اینه که جو گیر نشی فکر کنی zx سواری و تا ته گازو بدی به خورد موتور که خرج ور میداره .. اما این پالسا مخصوصا 220 مرگ نداره نمیدونم چرا رفیقم به فجیع ترین شکل ممکن گاز میده و دنده عوض میکنه اینطور بگم که دور موتور اکثرا بالای 6000 هستش اما تا الآن هیچ خرجی نذاشته به اون صورت موتورم مدل 91 هستش ..

اتفاقا من از دایلیم 9000تا سواری گرفتم یعنی بهتره بگم اعتراف گرفتم ولی مرگ نزد یعنی تو بگو اگه یه فیوز سوزونده باشه ! احتمالا اون تعمیرکاره منظورش مگلی بوده

jengelbert
29-03-1394, 09:12 قبل از ظهر
عاره برو ببینش از نزدیک اگه بدون شکستگی و سالم بود قیمتش منصفانس نسبت به مدل و کارکردش حتی میشه گفت عالیه ..واسه کارکردش اگه به عددش شک داشتی به لاستیکای موتور نگاه کن با این کارکرد باید در حد نو باشه لاستیکاش

در مورد دربی هم که دوستمون معرفی کرد درسته کیفیتش بالاست ولی متاسفانه استقبال خوبی ازش نشد و کویر هم دیگه نیاورد و قطعا به فروشش و تهیه قطعاتش به مشکل میخوری و اما پالس 220هم بسیار خوبه ولی چون شما ذهنیتت رو دایلیم وهیوسانگ هست قطعا اگه 220بگیری 2هفته بعدش پشیمون میشی که چرا همون دایلیم رو نگرفتم ...سرت درد اوردم ! موفق باشی
زنگ زدم گفت فروخته شده ، از كجا ميتونم دايلييم كاركرده پيدا كنم ؟ آگهي هاي تو سايت ها كه خيلي محدوده چيز به درد بخوري نداره

كسي آدرسي بلده مغازه اي تو تهران چون من شهرستانم نميشناسم كجا و كدوم مغازه ميشه اين موتور رو پيدا كرد ،

ممنون از راهنمايي دوستان با پالس حال نميكنم با ان اس يه خورده چرا ولي با ٢٢٠ نه همين داييليمو كسيسراغ داره بهم خبر بده لطفا دم همتون گرم

والا اينجوري كه دوستان از ٢٢٠ تعريف ميكنن چاره اي نيس بايد رو اونم فكر كنم حالا گزينه ها شد
داييليم
ان اس
٢٢٠
هيچكي نظرش رو ان اس نيست ؟ من كل تاپيك ان اس رو خوندم همه نظرات رو در كل كفه به نفع تعريفش بود نه تخريب

دوستان من در مورد دربی هم خیلی تعریف شنیدم البته میگن خرید و فروشش ضعیفه ولی موتورش عالیه

من در مورد دربي هيچ اطلاعاتي ندارم هر چي دنبال تاپيكش گشتم پيدا نكردم حدود قيمتش چجورياست ؟ صفرش هست ؟ يه آگهي ديدم ٢٥٠ سي سي تو اروميه گذاشته ١٥ تومن تيپ و قيافه اش كه تو دل بروئه عجيب . رنج قيمتش همينه ؟ كلا در مورد دربي علامت سوال زياده تو ذهنم

salar.gorgani
29-03-1394, 12:40 بعد از ظهر
ان اس فقط زردش .دایلیم هم تو دیوار و شیپور بگرد شاید چیز بدرد بخور پیدا کنی

moein 007
29-03-1394, 04:33 بعد از ظهر
نه دوست عزیز دربی160 سی سی هست نه250 تازه فکر کنم نو موجود باشه تو کویر ولی من حدود7 یا8تومن دست دو رو تو دیوار دیدم موتور خیلی زیبایی هست شما تو آپارات دربی160 رو سرچ کن من چند تا کلیپ از این موتور دیدم
موفق باشی

sad.seds
29-03-1394, 06:28 بعد از ظهر
ان اس عالیه
من ۱۸۰ داشتم بعد رفتم دنباله گرفتن نینجا یا سی بی ار هرچی فک کردم دیدم نمی ارزه بعدم موقع فروش باید کلی ضرر بدی
رفتم ان اس گرفتم وقتی نشستم روش واقعا خوشم اومد
شتابش عالیه نسبت به قیمتش ولی یکم سوسوله نباید خیلی اذیتش کرد

jengelbert
29-03-1394, 07:47 بعد از ظهر
آقا تو رو خدا مارو از اين بلا تكليفي در بيارين كدوم موتور واقعا به قيمتش ميارزه تو كشور ما ان اس. دايليم دربي. اگه ١٢ خرج كنم ميارزه داييليم در حد بگيرم يا هيوسانگ مدل ٩٠ اينا به درد ميخوره كلا با قيافه اين چهارتا مشكلي ندارم حالا بستگي به قيمتش دوستاي عزيز لطف كنن بگن كدوم مورد بهتره والا من يه پنج شش سالي تو نوجواني موتور روندم الان يه ده سالي ميشه دورو بر موتور نرفتم ولي به عشق همون سال ها يكي ميخوام بگيرم فقط برا چرخ زدن حالا شما يه راهنمايي بكنين تا آتيش اين عشقه فروكش نكرده نهايت ١٢ تومن برا موتور كنار گذاشتم حالا بستگي به اينكه بهترين موتور به نسبت كيفيت و قيمت و خر كار بودنش يكي رو انتخاب كنم نظر خودم رو دايليم در حد و هيو كار كرده است ممنون همتون يجور راهنمايي كنين بيشتر از اين تو خرج نيافتيم برا دور زدن قربون دستتون

moein 007
29-03-1394, 08:19 بعد از ظهر
دوست عزیز در مورد ارزش موتور ها هیچ موتوری در ایران ارزش واقعی خودشو نداره یا به عبارتی قیمت ها کاذبه
ولی اگه من جای شما بودم این ترتیب انتخابم بود
دایلیم صفر کیلومتر
هیوسانگ 90یا91
دربی160
پالس220 صفر کیلومتر
بازم هر جور صلاحه ولی با12تومن دایلیم صفر میدن که شرف داره به تمام موتور های دست دوم ولی بهت بگم ها دایلیم دنده یکش اصلا شتاب نداره ولی در مجموع موتور عالیه ی هست
موفق باشید

jengelbert
29-03-1394, 08:35 بعد از ظهر
دوست عزیز در مورد ارزش موتور ها هیچ موتوری در ایران ارزش واقعی خودشو نداره یا به عبارتی قیمت ها کاذبه
ولی اگه من جای شما بودم این ترتیب انتخابم بود
دایلیم صفر کیلومتر
هیوسانگ 90یا91
دربی160
پالس220 صفر کیلومتر
بازم هر جور صلاحه ولی با12تومن دایلیم صفر میدن که شرف داره به تمام موتور های دست دوم ولی بهت بگم ها دایلیم دنده یکش اصلا شتاب نداره ولی در مجموع موتور عالیه ی هست
موفق باشید
دمت گرم رفيق شتابو ميخوام چيكار اهل جنگولك بازي نيستم داداش فقط يه سواري نرم و راحت و مطمعن پس با اين حساب اون يكي گزينه هارو حذف كنم ميمونه دايليم و هيو كاركرده تو شيپورو ديوار هيوهاي خوبي گذاشتن با ١٢ تومن ٩٠ ٩١ ميشه خريد با هفت هشت هزار تا كاركرد البته اگه واقعي باشه و موتور پلمپ خداييش هيو تيپو استيلش بهتره ولي خب صفر دايليم هم يه مزيتيه خدا اين كثيرو بگم چيكار كنه از جولو كپي دايليمه تو ذوق ميزنه يخورده

jengelbert
29-03-1394, 09:16 بعد از ظهر
اي بابا مارو باش داريم رو چه موتوري حساب باز ميكنيم تاپيك دايليم رو خوندم پاك ذهنيتم ازش به عوض شد دوستان اونجا گفتن دايليم ديگه توليد نميشه و قطعاتش وارد نميشه پس با اين حساب اين موتور رو بخريم ايرادي اشكالي پيدا كرد باس چه خاكي تو سرمون بريزيم؟ مسخره است هيو هم همين وضعيتو داره؟

said khansar
29-03-1394, 09:59 بعد از ظهر
دوست عزیزدایلیم وهیوسانگ ونینجاومگلی لوازمشون کمیابه یعنی هرلوازم فروشی نداره به علاوه مکانیک کاراشونم کمه ودایلیم حالاحالاهالوازمش هست فقط یکم بایدبگردی بقیه250هاهم همینطورولی پالس ان اس و220بهترلوازمشون گیرمیادومکانیک کاراشون بیشترن ولوازمشون ارزونتره اگه میخای 250 سوارشی بایدهمه مواردودرنظربگیری بین موتورهای نامبرده پالس 220ازهمه ازهمه خرکارتره بعدم نینجاودایلیم!درموردکثیرم شبیه سی بی ار150 هستش اگه ارم هونداروبچسبونی فکرمیکنی سی بی اره مخصوصن مشکی باخط زردش ولی خوب اون موتورتابلوش دادمیزنه که کثیره ازلحاظ فنی هم که دیگه هیچی لاستیک جلوی سی بی ارنمیشه!

salar.gorgani
30-03-1394, 06:53 قبل از ظهر
اگه شهرستانی هیوسانگ نگیر که اگه یه روز احتیاج به دیاگ زدن پیدا کنی که قطعا پیدا میکنی باید بلندشی با موتور بیای تهران واسه یه دیاگ زدن ولی اگه تهرانی که با 12همون هیو بگیر در غیر اینصورت فقط دایلیم بگیر خراب بشو هم نیست قطعاتشم سخت گیر میاد ولی گیر میاد .الان من خودم 3سال پیش دایلیم داشتم فروختم حالا باز بعد 3سال دوباره میخوام دایلیم بگیرم البته اگه تهران بودم قطعا هیو میگرفتم ولی چون اینجا خبری از دیاگ واسه هیو نیست همون دایلیم خیلی بهتره و در خصوص شتابشم انقدی کم نیست که شما ذهنیتت خراب بشه در حدیه که تو درگ با هیو فقط 2.3متر عقب میمونه

MANHUNT
30-03-1394, 10:33 قبل از ظهر
دوست عزیز من یه چیزی میدونم میگم پالس 220 بردار همه جوره راضیت میکنه کیفیتش خوبه مصرفش خوبه رادیات روغن هم داره شتاب و سرعت خوبی داره قیمتش خ.به شما با 6800 یه موتور صفر با کیفیت میخری الان جدیداش دو رنگش امده مثل پالس ان اس امکانات خوبی داره مثلا قطع کن راهنما دیگه بهترین انتخاب نسبت به پول همینه بعدشم سر فروشش مثل دایلیم ضرر نمیکنی لوازماش همه هستش واقعا کم خرجه امنیت و راحتیه خوبی هم داره فرمون پذیریش هم خیلی خوبه 220 بگیری صفر تا دو سه سال راحتی اما ان اس و دایلیم مشکلات خاص خودشونو دارن

jengelbert
30-03-1394, 12:05 بعد از ظهر
دوست عزیز من یه چیزی میدونم میگم پالس 220 بردار همه جوره راضیت میکنه کیفیتش خوبه مصرفش خوبه رادیات روغن هم داره شتاب و سرعت خوبی داره قیمتش خ.به شما با 6800 یه موتور صفر با کیفیت میخری الان جدیداش دو رنگش امده مثل پالس ان اس امکانات خوبی داره مثلا قطع کن راهنما دیگه بهترین انتخاب نسبت به پول همینه بعدشم سر فروشش مثل دایلیم ضرر نمیکنی لوازماش همه هستش واقعا کم خرجه امنیت و راحتیه خوبی هم داره فرمون پذیریش هم خیلی خوبه 220 بگیری صفر تا دو سه سال راحتی اما ان اس و دایلیم مشکلات خاص خودشونو دارن
مرسي از راهنماييت سرور ، والا با تيپش اصلا حال نميكنم اگه بدونم داييليمه در حد يا صفر دو سال برام هيچ دردسري نخواهد داشت شك نميكنم تو خريدش حالا تو تاپيك دايليم هم خيلي صحبتش شده كه ديگه توليد نميشه كه حسابي خورد تو ذوقم ممنون از راهنمايي دوستان مخصوصا سالار گرگاني عزيز خيلي كمكم كردين ايشالا ببينيم يه داييليم تميز گير مياد

salar.gorgani
30-03-1394, 01:45 بعد از ظهر
مرسي از راهنماييت سرور ، والا با تيپش اصلا حال نميكنم اگه بدونم داييليمه در حد يا صفر دو سال برام هيچ دردسري نخواهد داشت شك نميكنم تو خريدش حالا تو تاپيك دايليم هم خيلي صحبتش شده كه ديگه توليد نميشه كه حسابي خورد تو ذوقم ممنون از راهنمايي دوستان مخصوصا سالار گرگاني عزيز خيلي كمكم كردين ايشالا ببينيم يه داييليم تميز گير مياد

بازم تحقیقات کن عجله نکن زنگ بزن کویر سوال کن یا اقای نیما نادری که اینجاست اگه اشتباه نکنم از اعضای کویر موتور هستن ازشون سوال کن که تولید میشه یا نه ..یچیز دیگه تو خرید موتور برادرانه بهت میگم که اگه با موتوری که میخوای بگیری حال نمیکنی اصلا طرفش نرو چون زود پشیمون میشی اصلا چه کاریه بزور یچیزی رو بخودت تحمیل کنی اگه صحبت خراب نشدن و خر کار بودن موتور فقط ملاک بود که دیگه کسی موتورهای خوب نمیخرید سوارشه همه میرفتن 125میخریدن که خر کاره خخخخخ

jengelbert
30-03-1394, 02:16 بعد از ظهر
طرف آگهي داده دايليم با چهارصدتا كاركرد راهي برا تشخيص اينكه اين كاركرد واقعي هست يا نه وجود داره؟ قيمتشم مناسب گذاشته ، چجوري ميشه اطمينان پيدا كرد واقعا كم كاركرده ميگه دو سال خواب بوده موتوره

salar.gorgani
30-03-1394, 02:38 بعد از ظهر
طرف آگهي داده دايليم با چهارصدتا كاركرد راهي برا تشخيص اينكه اين كاركرد واقعي هست يا نه وجود داره؟ قيمتشم مناسب گذاشته ، چجوري ميشه اطمينان پيدا كرد واقعا كم كاركرده ميگه دو سال خواب بوده موتوره

کجا هست ؟ تیپ 2بگیر اون قدیمیاش دمبی عقبش اصلا جالب نیست . تمیزیه موتور و لنت ترمزها و لاستیکها مشخصه

jengelbert
30-03-1394, 03:09 بعد از ظهر
کجا هست ؟ تیپ 2بگیر اون قدیمیاش دمبی عقبش اصلا جالب نیست . تمیزیه موتور و لنت ترمزها و لاستیکها مشخصه

تو شيپور گذاشته 8600 اگه كاركردش درست باشه كه فكر كنم محاله ممكنه قيمتش خوبه

زنگ زدم از شركت پرسيدم گفتن همه رنگاش 800'13 بخريم نخريم قطعاتش و چه كنيم ؟

jengelbert
30-03-1394, 09:29 بعد از ظهر
دوستان دايليم مدل ٩٣ با ٢٠٠٠ تا كاركرد تيپ دو ٥٠٠'١٠. خوبه قيمتش ؟ تو خريد بايد به چه مواردي دقت كرد رو موتور لوازمي ميدن موقع خريد ؟ منظورم آچارو آينه يدكيو اينجور چيزاست

ahmad.jalali
31-03-1394, 12:18 قبل از ظهر
دوستان دايليم مدل ٩٣ با ٢٠٠٠ تا كاركرد تيپ دو ٥٠٠'١٠. خوبه قيمتش ؟ تو خريد بايد به چه مواردي دقت كرد رو موتور لوازمي ميدن موقع خريد ؟ منظورم آچارو آينه يدكيو اينجور چيزاست
دوست عزیز مدل 93 با 2تا رو اگه 10 یا زیر ده بده عالیه منم چند وقته دنبال دایلیم یا نینجا هستم .ولی تورنج همین 10 تا 12 13 دایلیم خوبه موتوره بی دردسریه .سرعتشم خوبه شتابشم بد نیست نرمه هندلینگشم از اون هندیا خیلی بیشتره مصرف صدی 3 حالا به نظر من قیافشم بد نیست .تزمز جلو اگه درست هوا گیری بشه میتونم بگم تقریبا در حد نینجا هست ترمز عقبش اگه تک سرنشین باشی یه مقدار میکشه ولی دو ترک خوب عمل میکنه.اگه صفر یا کارکرده تمیز بگیری حالا حالا ها مشکل قطعه نداری.فقط روغن فیلتر روغن و فیلتر هوا باید بگیری .من ملایرم اینجا 12800 واسم میارن صفرشو از کویر ارزونتر میوفته .ببین تو شهری که هستی محصولات کویر کی میاره به همون بگو میتونه پایین تر بگیره واست.

dreamworld
31-03-1394, 12:15 بعد از ظهر
دوست عزیز جهت اطلاع بگم ان اس تو هند حدود 1450 دلاره در حالی که دایلیم حدود 5000 دلاره. فکر میکنم تنها موتوری که تو ایران با قیمت واقعی فروش میره همین دایلیمه.

jengelbert
01-04-1394, 10:03 بعد از ظهر
دوستان كسي شماره آقاي نادري رو داره يا يه شخص فني كه از دايليم سر درد بياره و تو تهران باشه لطف كنه شمارشو برام خصوصي كنه يه زحمتي براش دارم اجرتش هم رو جفت چشام