PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای خرید موتور غیر موتورهای طرح سی جی

amirv
23-03-1394, 11:40 بعد از ظهر
سلام کلافه شدم دیگه بخدااااااا!!!!!
چندتاتاپیک زدم اما به نتیجه ای نرسیدم این تاپیک رو زدم دیگه به هر نتیجه ای رسیدم همون رو میخرم هرچه باداباد!!!!
من میخوام یه موتور تا قیمت دومیلیون ششصد هزار تومن بخرم (دسته دوم) در ضمن میخوام هم شتام وتاپ اسپید خوبی داسته باشه و هم وسایلش زیاد باشه وکیفیتشم خوب باشه
میخواستم یه راهنماییم بکنید ویه موتور غیر از طرح سی جی بهم معرفی کنید.
ممنونم از موتور بازا وافراد باتجربه ای که نطرات مفیدشون رو مطرح میکنن

mosi68
24-03-1394, 10:14 قبل از ظهر
بودجت کمه داداش

MANHUNT
24-03-1394, 10:19 قبل از ظهر
شما با این پول میتونی هم طرح ویو بگیری دست دوم هم بوکسر 150 هندی کارکرده اما اون انتظارات شتاب و سرعت رو تا حدی دارن شما متاسفانه پولت کمه

amirv
24-03-1394, 10:35 قبل از ظهر
بودجت کمه داداش

خب باید چقدر هزینه کنم و چی بگیرم؟

- - - Updated - - -

شما با این پول میتونی هم طرح ویو بگیری دست دوم هم بوکسر 150 هندی کارکرده اما اون انتظارات شتاب و سرعت رو تا حدی دارن شما متاسفانه پولت کمه

خب طرح ویو و باکسرشتاب خوبی ندارن......به نظرت چقدر هزینه کنم چی بگیرم

vahid03
24-03-1394, 10:43 قبل از ظهر
یک تومن هم بزار روش یه 200 روان بگیر

اگه اولین باره موتور میخری سی جی بعد حجم بالاتر...

MANHUNT
24-03-1394, 10:47 قبل از ظهر
خب باید چقدر هزینه کنم و چی بگیرم؟

- - - Updated - - -

خب طرح ویو و باکسرشتاب خوبی ندارن......به نظرت چقدر هزینه کنم چی بگیرم

بوکسر شتاب خوبی داره///شما شتاب تا چه حدی میخوای موتورهای زیر ده تومن فقط پالس 200 ان اس شتاب خوبی داره خودت حساب کن که اونم 8500 هستش باز پالس 135 بخاطر چهار سوپاپ بودنش شتاب خوبی داره یه تومن فقط باید بزاری رو پولت

moein 007
24-03-1394, 12:33 بعد از ظهر
دوست عزیز من دایچی 200داشتم با این پولی که داری گیرت میاد یه دوسالی هم سوار شدم و کاملا راضی بودم موتور خوبیه ولی نباید توقع پالس و یا آپاچی رو ازش داشت و اگر هم پولت رو تا سه تومن یا سه و نیم برسونی میتونی یه پالس135بگیری آپاچی هم مدل89یا90 تمیز گیرت میاد ولی اگه افزایش پول برات مقدور نیست به همون دایچی200فکر کن فقط یه خورده مصرفش بالاست ولی بقیه ی چیزاش عالیه بازم امیدوارم اساتید نظر بدن
موفق باشی

soul13
24-03-1394, 02:09 بعد از ظهر
دوست عزیز من دایچی 200داشتم با این پولی که داری گیرت میاد یه دوسالی هم سوار شدم و کاملا راضی بودم موتور خوبیه ولی نباید توقع پالس و یا آپاچی رو ازش داشت و اگر هم پولت رو تا سه تومن یا سه و نیم برسونی میتونی یه پالس135بگیری آپاچی هم مدل89یا90 تمیز گیرت میاد ولی اگه افزایش پول برات مقدور نیست به همون دایچی200فکر کن فقط یه خورده مصرفش بالاست ولی بقیه ی چیزاش عالیه بازم امیدوارم اساتید نظر بدن
موفق باشی

آقا دایچی 135 چطوره ؟
کلا تعمیر و قطعات دایچی ها چطوره راحت پیدا میشه ؟؟
لطف میکنی اگه جواب بدی

amirv
24-03-1394, 09:03 بعد از ظهر
موفق باشی

ممنون از جوابت یه سوال پوسار180 خوبه بگیرم مدل 89 هست ولی انجینش یه بار بازشده

- - - Updated - - -

بوکسر شتاب خوبی داره///شما شتاب تا چه حدی میخوای موتورهای زیر ده تومن فقط پالس 200 ان اس شتاب خوبی داره خودت حساب کن که اونم 8500 هستش باز پالس 135 بخاطر چهار سوپاپ بودنش شتاب خوبی داره یه تومن فقط باید بزاری رو پولت

داداش اینا تاپ اسپیدشون هم کمه!!!
نظرت راجب پولسار 180 چیه لوازمش پیدا میشه ؟شتاب وتا اسپید قابل قبولی داره شنیدم 140 تا پرمیکنه

- - - Updated - - -

یک تومن هم بزار روش یه 200 روان بگیر

اگه اولین باره موتور میخری سی جی بعد حجم بالاتر...

داداش پنجمین موتورمه دویست روان کدوماست همون طرح سی جی ها؟؟

farshad 54
24-03-1394, 09:59 بعد از ظهر
دوست عزیز

شما با تاپیکات نه تنها خودت مارو هم کلافه کردی

با این پول فقط میتونی به سی جی 150 یا 200 فکر کنی

یا یه تومن بذار روش پالس 135 بخر یا پالس 180 مدل 87 و 88 سالم

پاسار هم موتور بسیار آشغالیه 140 تا رو هم نمیره بکشیش 120 تا بره حماسه کرده

شما باید به اندازه پولت توقع داشته باشی

انگار من بگم 5 تومن دارم از سی جی و پالس و آپاچی و فلان خوشم نمیاد یه موتور میخوام شتابش خوب باشه قیافش خوب باشه لوازمش همه جا گیر بیاد مصرفشم کم باشه سرعتش زیاد

باشه

فعلا همچین موتوری تو ایران نداریم حالا شما با 2600 دنبال همچین موتوری میگردی ؟

موفق باشی

moein 007
24-03-1394, 10:53 بعد از ظهر
دوست عزیز به قول فرشاد جان پاسار که موتور بسیار مزخرفیه دایچی 135 هم بدرد نمیخوره و قطعاتش کم یابه همون دایچی200عالیه واسه شما چون تمتم قطعات پالس بهش میخوره البته ظاهری نه باطنی بعدش هم موتور پر شتاب و پر سرعتی هست البته نسبت به پولی که داری میدی پای موتور من واقعا از دایچیم راضی بودم بسیار سگ جونه البته نا گفته نماند باید خیلی مواظبش باشی بالاخره چینیه دیگه

amirv
24-03-1394, 11:15 بعد از ظهر
دوست عزیز به قول فرشاد جان پاسار که موتور بسیار مزخرفیه دایچی 135 هم بدرد نمیخوره و قطعاتش کم یابه همون دایچی200عالیه واسه شما چون تمتم قطعات پالس بهش میخوره البته ظاهری نه باطنی بعدش هم موتور پر شتاب و پر سرعتی هست البته نسبت به پولی که داری میدی پای موتور من واقعا از دایچیم راضی بودم بسیار سگ جونه البته نا گفته نماند باید خیلی مواظبش باشی بالاخره چینیه دیگهممنون بابت راهنمایی هات...از چه نظر میگی پاسار بد هست؟پاسار ساخت کجاست؟تا جایی که من تحقیق کردم میگن دایچی اشغال ترین موتور بازار هست

- - - Updated - - -

دوست عزیز

شما با تاپیکات نه تنها خودت مارو هم کلافه کردی

با این پول فقط میتونی به سی جی 150 یا 200 فکر کنی

یا یه تومن بذار روش پالس 135 بخر یا پالس 180 مدل 87 و 88 سالم

پاسار هم موتور بسیار آشغالیه 140 تا رو هم نمیره بکشیش 120 تا بره حماسه کرده

شما باید به اندازه پولت توقع داشته باشی

انگار من بگم 5 تومن دارم از سی جی و پالس و آپاچی و فلان خوشم نمیاد یه موتور میخوام شتابش خوب باشه قیافش خوب باشه لوازمش همه جا گیر بیاد مصرفشم کم باشه سرعتش زیاد

باشه

فعلا همچین موتوری تو ایران نداریم حالا شما با 2600 دنبال همچین موتوری میگردی ؟

موفق باشی

داداش ولی اگه همه درست ومنطقی و با دلیل جواب بدن یکی مثل من اینقد تاپیک نمیزنه که شما کلافه بشی مثلا شما میای میگی پاسار اشغاله در حالی که هم وسایلش پیدا میشه هم تاپ اسپید وشتاب قابل قبولی داره شما میگی اشغالا اما نمی گی چرا؟

salar.gorgani
24-03-1394, 11:17 بعد از ظهر
عاغا پاسار عالیه قیمتشم مناسبه تیپ و تال پالس هم داره بگیر معطلش نکن

amirv
24-03-1394, 11:28 بعد از ظهر
عاغا پاسار عالیه قیمتشم مناسبه تیپ و تال پالس هم داره بگیر معطلش نکنممنون بابت جوابت نمی دونی ساخت کجاست؟

moein 007
24-03-1394, 11:34 بعد از ظهر
پاسار ساخت چینه امکان نداره یه سال سوار شی و خراب نشه من دوستم داشت خیلی داغونه من به شخصه دایچی داشتم و راضی بودم ولی پاسار رو نداشتم ولی دیدم چه جوریاست اصلا کنار هم روشن باشن خودت میفهمی چه خبره حتی اگه وارد نباشی تازه دایچی حداقل میدونی یه شرکت داره که چند نوع موتور داره ولی پاسار حتی فکر نکنم شرکت داشته باشه بازم هر جور صلاح میدونی

amirv
24-03-1394, 11:54 بعد از ظهر
پاسار ساخت چینه امکان نداره یه سال سوار شی و خراب نشه من دوستم داشت خیلی داغونه من به شخصه دایچی داشتم و راضی بودم ولی پاسار رو نداشتم ولی دیدم چه جوریاست اصلا کنار هم روشن باشن خودت میفهمی چه خبره حتی اگه وارد نباشی تازه دایچی حداقل میدونی یه شرکت داره که چند نوع موتور داره ولی پاسار حتی فکر نکنم شرکت داشته باشه بازم هر جور صلاح میدونی

تاپ اسپید دایچی200 چقدره؟

farshad 54
25-03-1394, 11:30 قبل از ظهر
ممنون بابت راهنمایی هات...از چه نظر میگی پاسار بد هست؟پاسار ساخت کجاست؟تا جایی که من تحقیق کردم میگن دایچی اشغال ترین موتور بازار هست

- - - Updated - - -

داداش ولی اگه همه درست ومنطقی و با دلیل جواب بدن یکی مثل من اینقد تاپیک نمیزنه که شما کلافه بشی مثلا شما میای میگی پاسار اشغاله در حالی که هم وسایلش پیدا میشه هم تاپ اسپید وشتاب قابل قبولی داره شما میگی اشغالا اما نمی گی چرا؟

اگر به این نتیجه رسیدید که پاسار همه این ویژگی هارو داره پس چرا از دیگران مشاوره میگیرین همین پاسار رو بخرین و حالشو ببرین دیگه

فرض کنید ما هم حتما اشتباه میکنیم و شاید اصلا پاسار رو ندیده باشیم و الکی یه چیزی گفتیم

salar.gorgani
25-03-1394, 11:58 قبل از ظهر
اگر به این نتیجه رسیدید که پاسار همه این ویژگی هارو داره پس چرا از دیگران مشاوره میگیرین همین پاسار رو بخرین و حالشو ببرین دیگه

فرض کنید ما هم حتما اشتباه میکنیم و شاید اصلا پاسار رو ندیده باشیم و الکی یه چیزی گفتیم

فرشاد جان پاسار خیلی هم خوبه بزار بگیره دیگه ما همه تلاشمون رو کردیم :16:

amirv
25-03-1394, 01:06 بعد از ظهر
من نظرم عوض شد میخوام دایچی 200بگیرم تاپ اسپید دایچی چقدره؟

moein 007
25-03-1394, 01:11 بعد از ظهر
دوست عزیز بستگی به تمیزی موتور داره من خودم دو ترک با جی پی اس129تا رفتم البته تو حالت خم شده رو موتور و مصرف موتور رو هم بالا برده بودم شتابشم تقریبا قابل قبوله

amirv
25-03-1394, 01:33 بعد از ظهر
دوست عزیز بستگی به تمیزی موتور داره من خودم دو ترک با جی پی اس129تا رفتم البته تو حالت خم شده رو موتور و مصرف موتور رو هم بالا برده بودم شتابشم تقریبا قابل قبوله

دمت گرم همشهری قیمت این موتور ها الان چطوره؟

amirv
27-03-1394, 02:23 بعد از ظهر
پالس135 بهتره یا دابچی 200؟
کسی نیست جواب بده

moein 007
27-03-1394, 02:51 بعد از ظهر
پالس135 بهتره یا دابچی 200؟
کسی نیست جواب بده
خوب طبیعتا پالس135 بهتره
قیمت هم دایچیاز1/5هست تا4
پالس 135هم از 2/5هست تا4/5
البته قیمت دقیق ندارم و اساتید بهتره قیمت دقیق تر رو اعلام کنند
ممنون

farshad 54
28-03-1394, 10:45 قبل از ظهر
amirv ([Only registered and activated users can see links]) کاربر گرامی

هر سوالی براتون پیش میاد نیازی نیست براش یه تاپیک ایجاد کنید هر سوالی راجب هر موتوری که میخواید بخرید از سی جی 125 تا هندا 1000 تو همین تاپیک که ایجاد کردید بپرسید

چندین تاپیک تو این مدت ایجاد کردید واسه هر موضوعی که به ذهنتون میرسه

لطفا تکرار نشه