توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید موتور تریل
hannan p
20-02-1394, 09:35 بعد از ظهر
سلام دوستان خسته نباشید
یه موتور تریل می خوام بگیرم تا سقف 4 ت تا حالا تریل نداشتم و ازش سررشته ندارم ولی mz 251 داشتم آلمانی غولی بود برا خودش . نظر خودم تریل روان هستش باز دوستان حرفه ای پیشنهاد بدین زیاد موتور سواری نمی کنم تفننینه هفته ای یکی دو بار . دوستان تریل قوی و پرقدرت و محکمی باشه . سوسول نباشه کلا ؟؟؟؟ دوستان بسم ا..
رامین آفرود
20-02-1394, 10:00 بعد از ظهر
همون روان به کارت می یاد.
فلات دوست
21-02-1394, 09:30 قبل از ظهر
یه موتور تریل می خوام بگیرم تا سقف 4 ت به این قیمت ایرانی خشک درست درمون هم نمیدن
mz 251 داشتم آلمانی غولی بود برا خودش ام زد یه استثنا بود و خیلی سالار و به تمام معنی موتور ،از موتورهای ایرانی هیچ انتظار ام زد رو نداشته باش
. نظر خودم تریل روان هستش باز دوستان حرفه ای پیشنهاد بدین زیاد موتور سواری نمی کنم تفننینه هفته ای یکی دو بار تفننی و بدون فشار روان و فلات به نسبت از بین ایرانی ها خوب هستن
. دوستان تریل قوی و پرقدرت و محکمی باشه . سوسول نباشه کلا ؟؟؟؟ فلات قوی و پرقدرت هست ولی هیچ موتور ایرانی محکم نیست و صدا اکثرا داری. کل تریل های ایرانی سوسول هستن . غیر سوسول هندا و کی تی ام و ... که پول بالای 15 خرج دارن
در کل اگه فشار نیاری همین فلات و روان خوبن
موفق باشی
MANHUNT
21-02-1394, 09:33 قبل از ظهر
روان 200 كاركرده ميتوني بگيري كه باز از بقيه تريل هاي ايراني و چيني بهتر هستش
Magma
21-02-1394, 08:37 بعد از ظهر
دلتا 250 و شوکا 250 موتورهای خیلی خوبی هستن. از روان و فلات قوی ترن. خودم دلتا دارم دو پشته هم باهاش پریدم کم نمیاره
hannan p
25-02-1394, 09:18 قبل از ظهر
سلام دوستان این یه لینک فروش هست تریل روان نظرتون چیه قیمتش چطوره بنظرم بالا زده یه نگاه بندازین نظرتونو بگین . شاید معامله کردم
[Only registered and activated users can see links]
دوستان گزینه خوبی داشتین لینک بذارین ببینم
ali_r
25-02-1394, 11:05 قبل از ظهر
سلام دوستان این یه لینک فروش هست تریل روان نظرتون چیه قیمتش چطوره بنظرم بالا زده یه نگاه بندازین نظرتونو بگین . شاید معامله کردم
دوستان گزینه خوبی داشتین لینک بذارین ببینم
اولی قیمتش که خیلی تیره دومی هم مشکوک میزنه انگار ظاهرش فلاپ ها و دشک عوض شده
اگه دور نبودی روان خودمو بهت میدادم
hosin555
29-02-1394, 05:36 بعد از ظهر
داداش از من میشنوی دلتا بخر من هم روان دارم هم دلتا زور و شتابی که دلتا داره روان نداره شاسی مهکمی داره شتاب بالایی دار توافرودم من باش رفتم با crmوktm باهم میرفتن در زمن ترمزای خوبی هم دار