PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره خرید تریل

mahdi24
18-02-1394, 09:53 قبل از ظهر
سلام ... الان شهباز 125 دارم میخوام بفروشم تریل دست دوم تمیز بخرم ... برام کیفیت خیلی مهمه موتوری باشه که خراب نشه !
باهاش کوه هم میرم ، نمیخوام وسط راه بمونم ...

یه کبیر 200 طرح KTM دیدم خیلی ظاهرش خوب بود ولی همین ظاهرش منو به شک انداخت که از این موتور های فریبنده باشه که کیفیت ساخت بالایی ندارن
البته طرف قیمتشو خیلی خوب میگفت مدل 91 در حد 3 تومن

ارزش داره از این صرف نظر کنم روان بخرم ؟ تعریف روانو خیلی شنیدم ! به نظرم موتور خوبی اومده

ali_r
18-02-1394, 10:22 قبل از ظهر
یا فلات بگیر یا روان

200 کبیر نسبت به شاسیش ضعیفه

mahdi24
18-02-1394, 07:43 بعد از ظهر
ممنون بابت پاسخگویی ... حالا اگه بحث قدرت نباشه کبیر از نظر کیفیت قطعات میتونه منو راضی کنه؟
چون من اگه موتورم وسط راه خراب شه یا تو خرج بیوفته دلمو میزنه با ضرر میفروشمش کسی هم نیستم که خیلی زیاد رعایت موتورو بکنم تو سواری
میتونه تا 5 سال برام موتور باشه ؟ اگه فکر میکنید دردسر داره همین شهباز 125 خودمو نگه میدارم حداقل میدونم خرج نداره و خر کاره . ممنون .

معمار
18-02-1394, 10:04 بعد از ظهر
ممنون بابت پاسخگویی ... حالا اگه بحث قدرت نباشه کبیر از نظر کیفیت قطعات میتونه منو راضی کنه؟
چون من اگه موتورم وسط راه خراب شه یا تو خرج بیوفته دلمو میزنه با ضرر میفروشمش کسی هم نیستم که خیلی زیاد رعایت موتورو بکنم تو سواری
میتونه تا 5 سال برام موتور باشه ؟ اگه فکر میکنید دردسر داره همین شهباز 125 خودمو نگه میدارم حداقل میدونم خرج نداره و خر کاره . ممنون .

از یه موتور تولید داخل چینی چه انتظاری دارید
موتور ژاپنیش هم بهش نرسی و رعایت حالشو نکنی به خرج و دردسر میوفته
تولید داخلیا که هیچی دیگه

با 3 م میشه هوندا xl خرید که یه همچین انتظاری و ازش داشت

فلات دوست
19-02-1394, 07:13 قبل از ظهر

با این تفاسیر جنابعالی همون شهبازت رو نگه داری بهتر هستش
تریل داخلی مراعات میکنی خرج داره چه برسه به اینکه بی خیال طی کنی
حتی هندا و کی تی ام هم با روش موتورداری شما 2 سال کار نمیده چه برسه به 5 سال

hegzz
19-02-1394, 12:11 بعد از ظهر
اصلا موتوری که آدمو وسط کوه و خاکی و گرما و بدبختی نذاره موتور نیست !! کللی هم لذت داره، واست هم خاطره میشه!!
ولی جدای از شوخی حیفه بخوای ضرر کنی و آخرش با همین نتیجه مواجه شی...
اوضاع اقتصادی که بهتر شد، یه موتور توپپ بردار خیالت هم راحت...:24:

mahdi24
19-02-1394, 12:20 بعد از ظهر
با این تفاسیر جنابعالی همون شهبازت رو نگه داری بهتر هستش
تریل داخلی مراعات میکنی خرج داره چه برسه به اینکه بی خیال طی کنی
حتی هندا و کی تی ام هم با روش موتورداری شما 2 سال کار نمیده چه برسه به 5 سال

حالا اگه به موتور برسم و خیلی روش فشار نیارم چی ؟ میتونه تا 5 سال کم دردسر برام موتور باشه ؟

پس همین طرح هندا 125 ها از موتور های ژاپنی و اروپایی بهترن که 5 سال موتورن بدون دردسر :))

- - - Updated - - -

اصلا موتوری که آدمو وسط کوه و خاکی و گرما و بدبختی نذاره موتور نیست !! کللی هم لذت داره، واست هم خاطره میشه!!
ولی جدای از شوخی حیفه بخوای ضرر کنی و آخرش با همین نتیجه مواجه شی...
اوضاع اقتصادی که بهتر شد، یه موتور توپپ بردار خیالت هم راحت...:24:

اره داداش انقدر خاطره داره از خرابی موتور که قسمت خاطراتم پر شده :))
انقدر پالس 200 هل دادم شده بودم عین بدن سازا :))

فلات دوست
20-02-1394, 07:00 قبل از ظهر
حالا اگه به موتور برسم و خیلی روش فشار نیارم چی ؟ میتونه تا 5 سال کم دردسر برام موتور باشه ؟

ا)

فشار بی خود نیاری و مراعات کنی حداقل 5 سال راحت برات کار میکنن
الان تریل فلات 200 دارم و مراعاتش میکنم و هر جایی باهاش رفتم کوه و ... هیچ اذیتی هم نداشته و هل هم ندادمش :25r30wi:
موفق باشی

mahdi24
20-02-1394, 10:28 قبل از ظهر
فشار بی خود نیاری و مراعات کنی حداقل 5 سال راحت برات کار میکنن
الان تریل فلات 200 دارم و مراعاتش میکنم و هر جایی باهاش رفتم کوه و ... هیچ اذیتی هم نداشته و هل هم ندادمش :25r30wi:
موفق باشی

ممنون بابت پاسخ ... همین تریل کبیر رو ایشالا میگیرم پس و بیشتر سعی میکنم مراعاتشو کنم :hanghead::12:

mahdi24
20-02-1394, 12:04 بعد از ظهر
;کسی قیمت خشک کبیر 200 طرح ktm رو داره ؟

912
20-02-1394, 01:31 بعد از ظهر
میشه یکی فرق تریل با کراس بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ali_r
20-02-1394, 01:38 بعد از ظهر
میشه یکی فرق تریل با کراس بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این تاپیک رو کامل بخون
[Only registered and activated users can see links]