PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره خرید دایچی 200

yaser_tak
16-02-1394, 07:13 بعد از ظهر
سلام
دوستان عزیز دو میلیون دارم این دایچی 200 بخریم یا یه طرح هوندا 125صفرشو ؟
یکی از شهر خودمون دیوار یه اگهی زده نظرتون راجعبه این چیه [Only registered and activated users can see links] اینم لینک
منتظر راهنمایی شما هستم .
کاوه
16-02-1394, 09:05 بعد از ظهر
عنوان ویرایش شد

yaser_tak
17-02-1394, 08:25 قبل از ظهر
یعنی کسی نیس جوابه بده!!؟

فلات دوست
17-02-1394, 09:25 قبل از ظهر
ایست موتور خوبه
اگزوز میگه حسابی گازیدن
باکشم فک کنم رنگ شده ( احتمالا زمین خورده )
با یه فنی ، کار بلد موتور رو از نزدیک ببین
فی هم اگه فنی عالی باشه به نظرم خوبه

yaser_tak
17-02-1394, 10:51 قبل از ظهر
ایست موتور خوبه
اگزوز میگه حسابی گازیدن
باکشم فک کنم رنگ شده ( احتمالا زمین خورده )
با یه فنی ، کار بلد موتور رو از نزدیک ببین
فی هم اگه فنی عالی باشه به نظرم خوبه

دادش برای این دایچی مدل 85 دو میلیون بدم یا یه طرح هوندا صفرش بخرم خوبه چون سر رشته تو موتور برای همین وقتتون میگیرم میترسم بخرم رو دست بمونه
دایچی 85 هم این الکی زدن نمیزارن سوار بشم موتور ماله یه موتورسازهس که برای فروش گذاشته رفتم موتور دیدم بنظرم موتور فقط قیافه داره و لی انجینش حسابی خسته شده
بازم منتظر نظرت استادانه شما هستم.تشکر

hamed510
17-02-1394, 11:32 قبل از ظهر
دوست عزیز صفره این موتورا مالی نیس چه برسه به مدل 85!! که بخوایی 2 تومن هم پاش بدی!!

yaser_tak
17-02-1394, 04:16 بعد از ظهر
دوست عزیز صفره این موتورا مالی نیس چه برسه به مدل 85!! که بخوایی 2 تومن هم پاش بدی!!

دادش قیمت خشک دایچی 200 چقدر هس؟؟

amir220
17-02-1394, 08:30 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز
از اونجا که این نوع موتور زیاد جالب به نظر نمیاد و فقط ظاهرش رو بزک کردن بهتره بیخیالش بشید خصوصا اینکه میگی دست یه موتور ساز بوده
, این رو مطمئن باش که گذشت اون دورانی که میگفتن موتور و ماشین رو از دست مکانیک بخری برد میکنی , الان دیگه مکانیکها و موتورسازها هم دلال شدن , وسیله نقلیه داغون رو
مفت میخرن یه دست به سر و روش میکشن بعد به قیمت بیشتر میفروشن , بعد خریدار بیچاره
همش باید آواره تعمیرگاه باشه و خرجش بکنه ., به نظر من بهتره شما با این پول که داری از 125 طرح هندا شروع بکنی
بعد که انشا ا... دستت باز تر شد یه موتور بهتر با حجم بالاتر بخری .فکر دایچی هم از سرت بیرون کن و گرنه باید کل وقتت رو تو تعمیرگاه بگذرونی.
موفق باشی

فلات دوست
19-02-1394, 07:48 قبل از ظهر
دادش برای این دایچی مدل 85 دو میلیون بدم یا یه طرح هوندا صفرش بخرم خوبه چون سر رشته تو موتور برای همین وقتتون میگیرم میترسم بخرم رو دست بمونه
دایچی 85 هم این الکی زدن نمیزارن سوار بشم موتور ماله یه موتورسازهس که برای فروش گذاشته رفتم موتور دیدم بنظرم موتور فقط قیافه داره و لی انجینش حسابی خسته شده
بازم منتظر نظرت استادانه شما هستم.تشکر

با این مدلش به نظرم همون طرح هندا صفر بخری بهتره

MANHUNT
19-02-1394, 01:21 بعد از ظهر
صد در صد یه سی جی 125 صفر بخر خودت رو هم تو دردسر ننداز

amirv
26-03-1394, 10:09 قبل از ظهر
سلام
یکی از شهر خودمون دیوار یه اگهی زده نظرتون راجعبه این چیه [Only registered and activated users can see links] اینم لینک

داداش من خودم هم میخوام دایچی بخرم تحقیق هم کردم موتور خوبی از کار دراومده شما مدل هشتادو نه یا نود میتونی بخری از من میشنوی دایچی میخوای بخری مدل بالاتر بخر سی جی قاتله از ما گفتن بود

moein 007
26-03-1394, 03:01 بعد از ظهر
سلام
سلام من نتونستم آگهی رو ببینم ولی دایچی در کل نسبت به قیمت موتور خوبیه ولی بازم شما با یه آدم وارد برو بالا سر موتور و موقع خرید حواست به چند نکته باشه
1موتور زمین خوردگی نداشته باشه
2پمپ های ترمز سالم باشه
3موقع گاز دادن ریپ نزنه لرزش رو هم چک کن موتور موقع گاز دادن نباید لرزش داشته باشه
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

33mmjj
27-04-1394, 10:31 قبل از ظهر
من این موتور رو دارم.موتور خوبیه.دوستانی که این موتور رو ندارن نظر ندن.این موتور خیلی نرم و عالیه و اصلا قابل مقایسه با سی جی نیستش.از وقتی این موتور رو خریدم دیگه نمیتونم سی جی سوار شم.گازخور دایچی کجا سی جی کجا.در کل موتور بیستیه.البته من بخاطر تیپ موتور چون اسپرت دوست دارم میخوام دایچی GM248بردارم.این موتور رو برای فروش گذاشتم.کسی خریداره بزنگه.مدل ۹۰ بیمه تا برج ۱۱ قیمت خشکش پنج تومنه من ۲/۶ میدم.اینم شمارمه.09377366020

فرستاده شده از G630-U10ِ من با Tapatalk