PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره خرید کراس یا تریل

ali-y
13-02-1394, 10:12 بعد از ظهر
سلامم دوستان راستش من خیلی وقته تو فکر خرید یه موتور خوب هستم...به نظرتون با بودجه 7.8 تومن چه موتوری بگیرم بهتره wrکه عاشقشم یا یه کراس f 250مدل پایین؟؟باهاش هم میخام افرود سنگین برم هم پستو پرش خودم بیشتر نظرم رو کراسه.......ممنون میشم راهنماییم کنیید...

ali-y
14-02-1394, 10:53 قبل از ظهر
دوستان ممنون میشم کمک کنید....

ali_r
14-02-1394, 12:01 بعد از ظهر
اگه برای پیست و پرش و افرود سنگین میخوای فکر تریل رو از سرت بیرون کن
سوپاپدار مدل پایین هم به درد نمیخوره چون هی برات خرج میتراشه
اگه تونستی بودجتو افزایش بده مدل بالا سوپاپدار بگیر اگه که نه یه 250 دوزمانه بگیر حالشو ببر

ali-y
14-02-1394, 12:21 بعد از ظهر
ممنون علی آقا.....:thanks: منظورم از مدل پایین همون مدل 2005یا6 هست البته اگه شکار گیر بیاد...منظورتون از 250 دوزمانه کراسه؟کراس دوزمانه واسه افرود زود داغون نمیشه؟؟؟
به نظرتون wrجواب گو نیست؟؟
بازم ممنون که وقت میزارید

ali_r
14-02-1394, 08:33 بعد از ظهر
خواهش میکنم
همون 2006 مدل پایینه اگه مورد بی دردسر میخوای باید به فکر2010 به بالا باشی
بله منظورم همون 250 دوزمانه هستش نه داغون نمیشه ولی باید مراعات کنی بدونی چجوری گاز بدی کجا گاز بدی کجا ندی
نه برای پیست پرش wr اصلا صلاح نیست

ali-y
15-02-1394, 11:39 قبل از ظهر
لطف کردید علی اقا....
باقی دوستان نظری ندارن؟ممنون میشم نظر بدید دوستان

ali-y
16-02-1394, 12:10 قبل از ظهر
یه سوال دیگه.....خرج نگه داری کدوم یکی از اینا پایین تره کلا کراس چهار زمانه. دو زمانه یا wr.....؟

ali-y
16-02-1394, 08:27 بعد از ظهر
دوستان؟علی اقا؟ لطفا راهنمایی کنید

farshad 54
16-02-1394, 08:57 بعد از ظهر
دوست عزیز

همه چی باید با هم جور در بیاد

واسه استفاده شما که تریل به درد نمیخوره این از این و فقط باید موتور کراس تهیه کنید

با 6 و 7 تومن طبق فرمایش علی آقا شما میتونی یه کراس مدل پائین تهیه کنید 4 زمانه که هزینه ها و مشکلات خودش رو داره به خاطر مدلش

کراس 2 زمانه هم که کلا مدل بالا نداره و با این پول شما باز باید یه دوزمانه مدل پائین بخرید که علاوه بر اینکه 2 زمانه هزینه هاش بیشتر از 4 زمانه هست و اینکه در کل موتور کراس چه 4 زمانه و چه

دو زمانه هزینه نگهداریش خیلی بالاتر از موتورهای دیگس حتی مدلهای بالا و به روزش

به همین دلایل با این بودجه شما و هدفی که از خرید موتور دارید کار براتون سخت میشه و تنها گزینتون خرید یه کراس مدل پائین و کنار اومدن با ایرادهاش و رفع اونها و تقبل هزینه هاش هست

m-s-d
16-02-1394, 09:39 بعد از ظهر
من هم اینطور به نظرم می رسه که چون هزینه اینطور موتور ها بالاست اکثر کسایی که اینطور موتور سوار میشن در کار خرید و فروش موتورند و موتور ثابتی برای استفاده دائم ندارن
یعنی مثلا یکی میگرن 8 تومن سوار میشن هر وقت مشتری جور شد می فروشن و ...
وگرنه دو زمانه بخری بعد چند وقت رینگ عوض کن، پیستون عوض کن و ... شاید از خود موتور بیشتر هزینه اش کنی.شمام اگه بگیری باید بعد چند وقت بفروشی مثل این بنگاه ماشین که نه هزینه بیمه میدن نه روغن نه لاستیک نه تعمیرات و ... کلا مملکت ما همینطوره. در غیر اینصورت اذیت میشی

و کمن اونایی که موتور ثابت میخرن برای یک یا دو یا چند سال که اونا هم معمولا مدل بالا می گیرن که فقط هزینه لاستیک و روغن و بنزین بدن

ali-y
16-02-1394, 10:51 بعد از ظهر
دوست عزیز

همه چی باید با هم جور در بیاد

واسه استفاده شما که تریل به درد نمیخوره این از این و فقط باید موتور کراس تهیه کنید

با 6 و 7 تومن طبق فرمایش علی آقا شما میتونی یه کراس مدل پائین تهیه کنید 4 زمانه که هزینه ها و مشکلات خودش رو داره به خاطر مدلش

کراس 2 زمانه هم که کلا مدل بالا نداره و با این پول شما باز باید یه دوزمانه مدل پائین بخرید که علاوه بر اینکه 2 زمانه هزینه هاش بیشتر از 4 زمانه هست و اینکه در کل موتور کراس چه 4 زمانه و چه

دو زمانه هزینه نگهداریش خیلی بالاتر از موتورهای دیگس حتی مدلهای بالا و به روزش

به همین دلایل با این بودجه شما و هدفی که از خرید موتور دارید کار براتون سخت میشه و تنها گزینتون خرید یه کراس مدل پائین و کنار اومدن با ایرادهاش و رفع اونها و تقبل هزینه هاش هست

بله فرمایش شما درسته ولی من بودجم 7.8 تومنه شاید بتونم به 9 تومنم برسونم در این صورت چه میشه کرد؟؟؟؟در کل هزینه ی نگه داری 4 زمانه بیشتره یا دوزمانه البته منظورم موتور تمیز هست....ممنون

ali-y
17-02-1394, 11:03 قبل از ظهر
دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ali-y
18-02-1394, 03:25 بعد از ظهر
?????????????:11:

ali_r
18-02-1394, 06:14 بعد از ظهر
تقریبا حساب کنی یکی میشه ولی چهار زمانه دیرتر به خرج میفته و اگه بیفته اندازه 4 بار خرجی که به دوزمانه میکنی برات هزینه میشه