توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای خرید و تیونینگ ظاهری موتور
Broodyjoker
12-02-1394, 01:14 قبل از ظهر
من از این موتوری که عکسش رو ضمیمه کردم خیلی خوشم اومده، میخواستم ببینم همچین موتوری توی ایران پیدا میشه؟
اگر نمیشه موتور دیگهای هست که از نظر ظاهری بشه مثل این کردش؟ مثلا باک و زین و گلگیر و ...
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
tak3az
12-02-1394, 12:27 بعد از ظهر
به نظرم با هوندا سی جی ها که چراغشون گرده بشه اینکارو کرد فقط باید خیلی چیزاشو عوض کنی ولی این رنگ سبزشو اول بزن که خیلی قشنگ و قدیمی بشه
معمار
12-02-1394, 02:09 بعد از ظهر
یه لحظه یاد هیوسانگ اکویلا افتادم
همین جوری به ذهنم رسید موضع نگیرید
- - - Updated - - -
48591
Broodyjoker
12-02-1394, 10:51 بعد از ظهر
یه لحظه یاد هیوسانگ اکویلا افتادم
همین جوری به ذهنم رسید موضع نگیرید
- - - Updated - - -
[Only registered and activated users can see links]
هیچ شباهتی ندارن D:
ali.motahari
12-02-1394, 10:54 بعد از ظهر
بوکسر 150 نسبتا شباهت داره به این
بیشتر جاهاشو با خرج کردن میشه شبیهش کرد
tak3az
12-02-1394, 11:22 بعد از ظهر
بهترین مورد یاماها صد هست
حتی امروز یکیشو دیدم که عکسشم میزارم برات
[Only registered and activated users can see links]
تشکر یادتون نره!
Broodyjoker
12-02-1394, 11:37 بعد از ظهر
خودمم بیشتر نظرم روی بوکسره.
یاماها باکش به این نمیخوره، باکی مثل این هست که بشه روش گذاشت؟
ZirCgari
13-02-1394, 12:40 قبل از ظهر
فک کنم این ([Only registered and activated users can see links])دقیقا خوده خاکبرسرش ـه:D
ویرایش سیلندر هاشو مقایسه کردم نظرم عوض شد:D ولی بازم چیزی از شایسته گی هاش کم نمیشه
Magma
13-02-1394, 10:16 بعد از ظهر
این موتوری که عکسشو گذاشتین royal enfieldهست که تک سیلندر و 500سی سیه. کارخونش توی انگلستان بوده که بعدا به هند منتقل میشه و هنوزم بعد از چهل سال بدون هیچ تفاوتی ساخته میشه. تنها تفاوتش اینه که اخیرا انژکتورش کردن. بنده میتونم این طرحو واستون رو هر موتوری که بخواین پیاده کنم
Broodyjoker
14-02-1394, 02:01 قبل از ظهر
این موتوری که عکسشو گذاشتین royal enfieldهست که تک سیلندر و 500سی سیه. کارخونش توی انگلستان بوده که بعدا به هند منتقل میشه و هنوزم بعد از چهل سال بدون هیچ تفاوتی ساخته میشه. تنها تفاوتش اینه که اخیرا انژکتورش کردن. بنده میتونم این طرحو واستون رو هر موتوری که بخواین پیاده کنم
اگر روی باکسر یا سی جی بخام این طرح و انجام بدم هزینش چقدر میشه؟
چه چیزایی باید عوض بشه؟