ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خريد زير 6 ميليون براي سركار رفتن

user5487
09-02-1394, 10:19 قبل از ظهر
سلام دوستان يه موتور ميخام
وزن من 115 کیلو گرم
بودجه هم بین 5 و 6 میلیون هست(البته بودجه من خیلی بیشتر از اینهاست میخاستم ماشین بگیرم ولی بخاطر شرایطی نمیتونم ماشین بخرم گفتم موتور فعلا بخرم با این مقدار پول اگه موتور بهتری باشه هم بوجه رو زیاد میکنم)
موتور رو هم فقط برای مسیر 7 کیلومتری
دو شیفت کار میکنم
صبح میرم ظهر ساعت 2 برمیگردم بعد ساعت 4 دوباره میرم (یعنی تو یک روز 28 کیلومتر )

چه موتوری به من پیشنهاد میکنید؟

مهارت موتور سواري : آماتور

MANHUNT
09-02-1394, 01:21 بعد از ظهر
موتور های کاب یا همون بی کلاچ برای شما گزینه مناسبی هستش مخصوصا اینکه هم مبتدی هستید هم مسافت استفادتون کم هستش موتور های کاب مصرفشون پایینه و سبک وراحت هستن رانندگی باهاشون هم راحت و اسون هستش قیمت های موتور های کاپ هم اگه اشتباه نکنم از 2 خورده ای داره تا 6 تومن که یه رادیسون کویر هم کارد رو راه میندازه

BKING
09-02-1394, 01:43 بعد از ظهر
سلام دوستان يه موتور ميخام
وزن من 115 کیلو گرم
بودجه هم بین 5 و 6 میلیون هست(البته بودجه من خیلی بیشتر از اینهاست میخاستم ماشین بگیرم ولی بخاطر شرایطی نمیتونم ماشین بخرم گفتم موتور فعلا بخرم با این مقدار پول اگه موتور بهتری باشه هم بوجه رو زیاد میکنم)
موتور رو هم فقط برای مسیر 7 کیلومتری
دو شیفت کار میکنم
صبح میرم ظهر ساعت 2 برمیگردم بعد ساعت 4 دوباره میرم (یعنی تو یک روز 28 کیلومتر )

چه موتوری به من پیشنهاد میکنید؟

مهارت موتور سواري : آماتور

سلام

گزینه هایی که می تونی بگیری

آپاچی و پالس 180 ug4

موتور های اسکوتر هم TVS می تونی بگیری بهتره بدون کلاج پیشنهاد نمی کنم چون عادت می کنی و بعدا بخوای موتور بهتری بگیری کلاج داره و برات سخت می شه

SEYED VALI
09-02-1394, 02:45 بعد از ظهر
داداش به نضر من تریل 250 JAPANبگیر 6 تومنه

mid
09-02-1394, 03:40 بعد از ظهر
این "تریل"ی که شما فرمودید اسم هم داره ؟

فلات دوست
10-02-1394, 07:17 قبل از ظهر
سلام
به نظرم یه توریست 200 طرح هندا بگیر که فیش فک کنم 3 تومن هستش
هم برا وزنت خوبه ، هم محکم ساختن ، قیمتشم مناسب هستش و موقع فروش هم زود با افت کم میفروشی