ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای خرید

qwert
07-02-1394, 01:07 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیز
قصد دارم یه پالس 180 ug4 یا اپاچی 180 کارکرده بگیرم. لطفا راهنمایی کنید قبل از خرید به چه نکاتی باید توجه کنم؟ و اینکه خرج این موتورا زیاد هس یا نه؟ رنج قیمتی مدل ۸۸ تا ۹۰ چقده؟
پیشاپیش ممنون

ali.motahari
07-02-1394, 02:05 بعد از ظهر
هر دو گذینه انتخاب های خوبی هستن ولیug4خوبتره
موتوری ک شما بخری اگه سالم باشه و شما خوب استفاده کنی بغیر از بنزین و روغن و لنت و لوازم مصرفی خرج دیگه ای نداره
شما تا جایی ک میتونی موتور کم کارکرد بخر و موقع خرید انجین صدای اضافی نداشته باشه و موتور رنگ نشده باشه و زمین نخورده باشه و دود نکنه و ... .

qwert
07-02-1394, 02:28 بعد از ظهر
هر دو گذینه انتخاب های خوبی هستن ولیug4خوبتره
موتوری ک شما بخری اگه سالم باشه و شما خوب استفاده کنی بغیر از بنزین و روغن و لنت و لوازم مصرفی خرج دیگه ای نداره
شما تا جایی ک میتونی موتور کم کارکرد بخر و موقع خرید انجین صدای اضافی نداشته باشه و موتور رنگ نشده باشه و زمین نخورده باشه و دود نکنه و ... .

ممنون.منظورتونو از رنگ نشدن نفهمیدم.راستی از رنج قیمتیش خبر ندارین.من شنیدم قطعات پالس قیمتش پایینتره درسته؟؟؟

- - - Updated - - -

چه روغنی برا پالس بهتر هستش؟

qwert
07-02-1394, 05:28 بعد از ظهر
پالس ۱۸۰ug4 مدل ۸۹ یا ۹۰ تقریبا چقد می ارزه اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه رنگ شدن یا نشدنشو باید از کجا بفهمیم