PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره خرید موتور CB 400 یا cbr 250

mamad11
02-02-1394, 03:34 بعد از ظهر
سلام دوستان نمیدونم cb 400 بخرم یا cbr 250 به نظر شما یه شهرستان تقریبا کوچیک بدون پیست کدوم موتور بهتره براش خودم دلم رو cb 400 هست اما دوستان میگن cbr 250 بخرم اگه میشه راهنمایی کنید دوستان
البته غیر قانونی میخام بخرم

nomar
02-02-1394, 05:30 بعد از ظهر
من‌ سی بی آر نداشتم ولی cbرو داشتم موتور عالی هست ۱۸۵رو پر میکنه و چون تو شهرستان هستید به نظرم cbبخر که بهتره ولی cbrیه سبک دیگه داره و ریس هست قیمتشم بالاست البته با پلاک ولی خیلی زیبا تره اما cbیه اوبوهت مردونگی داره

mamad11
02-02-1394, 07:36 بعد از ظهر
ممنون من خودم هم نظرم بود که cb بخرم

Mohsen_14
03-02-1394, 02:29 قبل از ظهر
اگه میخوای هر موقع دلت خواست موتورو بکشی بیرون بری چرخ بزنی دور دور ، باید پلاک بخری (سی بی آر 250)
اگه با یه شب جمعه بیرون رفتن ارضا میشی و با دلهره ی گرفتن موتور مشکلی نداری ، همون سی بی رو بخر ولی شهر کوچیک سریعتر آمار موتور در میاد تا شهرای بزرگ .
قبلن چه موتوری داشتی ؟ اگه قبلا موتور تو این حدود نداشتی یه 250 پلاک ارضات میکنه ، دردسر هم نداره . موتور سوییچ مال کسیه که موتور بازیهاشو کرده الان دیگه با یه شب بیرون رفتن راضی میشه .
ببین کل هفته و روزها باید موتور جلو چشمت باشه تا یه روز جمعه یا پنج شنبه شب جرات کنی بیاریش بیرون ، وقتی هم که بگیرن تازه اول دردسر ...

mamad11
03-02-1394, 04:27 قبل از ظهر
اگه میخوای هر موقع دلت خواست موتورو بکشی بیرون بری چرخ بزنی دور دور ، باید پلاک بخری (سی بی آر 250)
اگه با یه شب جمعه بیرون رفتن ارضا میشی و با دلهره ی گرفتن موتور مشکلی نداری ، همون سی بی رو بخر ولی شهر کوچیک سریعتر آمار موتور در میاد تا شهرای بزرگ .
قبلن چه موتوری داشتی ؟ اگه قبلا موتور تو این حدود نداشتی یه 250 پلاک ارضات میکنه ، دردسر هم نداره . موتور سوییچ مال کسیه که موتور بازیهاشو کرده الان دیگه با یه شب بیرون رفتن راضی میشه .
ببین کل هفته و روزها باید موتور جلو چشمت باشه تا یه روز جمعه یا پنج شنبه شب جرات کنی بیاریش بیرون ، وقتی هم که بگیرن تازه اول دردسر ...

اینجا زیاد اوضاع بگیر مگیر نیست تازش هم اینجا اگه موتور پلاک ملی یا برگه سبز بیاره کسی مسخرش میکنن من خودم قبلا اکسوان و دیگری داشتم ممنون بابت راهنماییت

Javadjj204
12-06-1397, 01:28 قبل از ظهر
سلام خسته نباشید
من دنبال یه برگه اوراق cb 400میگردم اگه کسی سراغ داره لطف کنه بگه