توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی خرید موتور از شهرستان
سربازصفر
01-12-1393, 08:05 بعد از ظهر
سلام رفقا
من قصد خرید پالس ns دارم
از اونجایی که زاهدانم و اینجا نمایندگی فارس و کلا این موتور وجود نداره باید این موتورو از یه جای دیگه بگیرم
به نظر شما از کدوم شهر بگیرم
گویا شرکت اصلی شیراز هست ؟
اگر اینطوره تفاوت قیمتش با تهران چطوره؟
شهرهایی مثل کرمان که به ما نزدیکن تقریبا اگر این موتورو داشته باشن و نمایندگی مطمئنی باشه حتی 500 تومن هم بیشت از تهران بدن بازم میصرفه برام
چون هم آوردنش راحت تره هم خرید و کاراش
چون توی تهران گویا سند رو فقط به نام ساکنین میزنن و پلاک و این کاراش داستان داره
شیرازم نسبتا برام خوبه
آیا دوستی اینجا هست بدونه قیمتها توی شیراز نسبت به تهران چطوره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
امیدوارم دوستان اطلاعاتشونو بدن تا این تاپیک راهنمایی خوبی برای همه شهرستانیا برای خرید موتور باشه.
hannan
01-12-1393, 08:34 بعد از ظهر
داش یک کلام ختم کلام نخر گوله هارتو پورتشونخور
سربازصفر
01-12-1393, 09:49 بعد از ظهر
داش یک کلام ختم کلام نخر گوله هارتو پورتشونخور
داداش چی بخرم؟
با بودجه من فقط میتونم دایلیم دسته دو بخرم
که اینجا نیس و خودمم تخصصی ندارم و مثلا اگه تهران بیام به احتمال زیاد کلا میره سرم
یا مگلی بخرم که اونم یک پاش تعمیرگاست به درد این شهر نمیخوره
کلا دوستان با تجربه بگن تو این 1.5 سالی که ان اس اومده چطور نشون داده از نظر کیفیت
مثله بقیه پالس هاست یا شاید بد از اب در اومده که این دوستمون میگه نخر؟
farshad 54
01-12-1393, 10:49 بعد از ظهر
شما تاپیک پالس 200 ns رو مطالعه کنی همه چی برات روشن میشه بعد که دیدی ns به دردت میخوره اونوقت برو سر اینکه از کجا و چند بخری
موفق باشی
سربازصفر
02-12-1393, 09:40 قبل از ظهر
شما تاپیک پالس 200 ns رو مطالعه کنی همه چی برات روشن میشه بعد که دیدی ns به دردت میخوره اونوقت برو سر اینکه از کجا و چند بخری
موفق باشی
خوب دوست عزیز برای من روشن شده که بخرم
این دوستمون گفت نخرم خواستم که دلیلش رو هم بگه
اگر این یک پست من فکر میکنید؛ خلاف تاپیک بود، ببخشید
خیلی ممنون
حالا اگر عزیزان اطلاعاتی دارند لطف کنن همون سوالات اولیه رو جواب بدن
ali.motahari
02-12-1393, 06:06 بعد از ظهر
سلام رفقا
من قصد خرید پالس ns دارم
از اونجایی که زاهدانم و اینجا نمایندگی فارس و کلا این موتور وجود نداره باید این موتورو از یه جای دیگه بگیرم
به نظر شما از کدوم شهر بگیرم
گویا شرکت اصلی شیراز هست ؟
اگر اینطوره تفاوت قیمتش با تهران چطوره؟
شهرهایی مثل کرمان که به ما نزدیکن تقریبا اگر این موتورو داشته باشن و نمایندگی مطمئنی باشه حتی 500 تومن هم بیشت از تهران بدن بازم میصرفه برام
چون هم آوردنش راحت تره هم خرید و کاراش
چون توی تهران گویا سند رو فقط به نام ساکنین میزنن و پلاک و این کاراش داستان داره
شیرازم نسبتا برام خوبه
آیا دوستی اینجا هست بدونه قیمتها توی شیراز نسبت به تهران چطوره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
امیدوارم دوستان اطلاعاتشونو بدن تا این تاپیک راهنمایی خوبی برای همه شهرستانیا برای خرید موتور باشه.
شما خودتو چرا تو زحمت میندازی؟
مگه بنگاه موتور نیست تو شهرتون؟
سربازصفر
03-12-1393, 12:30 قبل از ظهر
شما خودتو چرا تو زحمت میندازی؟
مگه بنگاه موتور نیست تو شهرتون؟
دادا بنگاه موتور هس ولی از موتورای شهری هیچ استقبالی نمیشه انواع کراس و آفرود وجود داره ولی حتی پالس 135 هم کسی نداره
ali.motahari
04-12-1393, 01:10 قبل از ظهر
دادا بنگاه موتور هس ولی از موتورای شهری هیچ استقبالی نمیشه انواع کراس و آفرود وجود داره ولی حتی پالس 135 هم کسی نداره
آقا بنگاه دار پولو میشناسه شما برو پیشه یکودمشون ک قراره براش بار بیاد بگو سفارش شما رو هم بیاره و بیانه بده و هزینشو ازت میگیره و تازه خیالتم راحته ک اگه ضرب خورد خسارت میگیری
من خودم خرید داشتم اینجوری ک خیلی راحت و شیک و مجلسی بود
موتوری هم ک من میخاستم کسی نداشت
hannan
06-12-1393, 02:33 بعد از ظهر
سرباز گرامی اولین کاری شماباید انجام بدین اینه که ازخودتون بپرسین چه انتظاری ازیک موتور دارین یابرای چی میخواین بخرین بعد برین سراغ خرید موتورسیکلت یه نصیحت برادرانه هم ازمن پذیرا باش زیاد به شنیدها درمورد یک موتورسیکلت اکتفا نکن یه وقت این نباشه که امروز یه چیزبشنوی و بخری وفرداش بشیمون بشی شماحتما یه سر بیا تهران خیابان گمرک اونجا موتورسیکلت با انواع وسلایق مختلف وجودداره کسیم جسارت کلاه گذاشتن روسرت رونخواهد داشت سرعت وکیفیت:ax1 کیفیت وزیبایی:دایلیم زیبایی:مگلی حالا دوستان nsسوارهم ناراحت نشن.طراحی وفناوری به روزتر:ns و...
فلات دوست
07-12-1393, 08:15 قبل از ظهر
سرباز گرامی اولین کاری شماباید انجام بدین اینه که ازخودتون بپرسین چه انتظاری ازیک موتور دارین یابرای چی میخواین بخرین بعد برین سراغ خرید موتورسیکلت یه نصیحت برادرانه هم ازمن پذیرا باش زیاد به شنیدها درمورد یک موتورسیکلت اکتفا نکن یه وقت این نباشه که امروز یه چیزبشنوی و بخری وفرداش بشیمون بشی شماحتما یه سر بیا تهران خیابان گمرک اونجا موتورسیکلت با انواع وسلایق مختلف وجودداره کسیم جسارت کلاه گذاشتن روسرت رونخواهد داشت سرعت وکیفیت:ax1 کیفیت وزیبایی:دایلیم زیبایی:مگلی حالا دوستان nsسوارهم ناراحت نشن.طراحی وفناوری به روزتر:ns و...
برا جاده آپاچی و آفرود هم فلات رو عشق است :happy4:
hannan
07-12-1393, 02:24 بعد از ظهر
فلات رو دست بچه ها دیدم ولی زیاد تجربه ای ازش ندارم ولی ax1وهیوسانگ رو دیدم کف کردم بد جوری به دلم نشستن اصلا پستی وبلندی هارو غورت میدادن سرعت هیو بدک نبود ولی ax1رو نگو ونپرس یه پا 400واسه خودش:wall3:
فلات دوست
09-12-1393, 08:16 قبل از ظهر
فلات رو دست بچه ها دیدم ولی زیاد تجربه ای ازش ندارم ولی ax1وهیوسانگ رو دیدم کف کردم بد جوری به دلم نشستن اصلا پستی وبلندی هارو غورت میدادن سرعت هیو بدک نبود ولی ax1رو نگو ونپرس یه پا 400واسه خودش:wall3:
نظر من در مورد قشر بی مایه بودش و جنابعالی از مایه داری فول صحبت میکنی
اگه مایه داری یه نینجا یا بی ام دبلیو بخر ببین موتور چی هستش
hannan
09-12-1393, 03:21 بعد از ظهر
فک نکنم خیلی ربط خاصی به مایه دار بودن داشته باشه موتورهای که من عرض کردم از 4تومن شروع میشه به بالا قربونت فلات شمام بالای 6تومنه نمی دونم چرا عکسا اپلود نمیشن حالا بعدا که درست شد برات چیزایی میفرستم که نینجا خودش کف کنه
فلات دوست
10-12-1393, 07:52 قبل از ظهر
فک نکنم خیلی ربط خاصی به مایه دار بودن داشته باشه موتورهای که من عرض کردم از 4تومن شروع میشه به بالا قربونت فلات شمام بالای 6تومنه نمی دونم چرا عکسا اپلود نمیشن حالا بعدا که درست شد برات چیزایی میفرستم که نینجا خودش کف کنه
دوست گرامی موتورهای که جنابعالی گفتی ، اگه در حد باشه بالای 10 آب میخوره داش من
بازم اگه راهنمایی و آمار داشته باشی ممنونت میشیم
hannan
12-12-1393, 03:36 بعد از ظهر
دوست عزیز موتورهایی که من عرض کردم چه ax1وچه هیوسانگ 124 هر دو تریل هستن مثل فلات نمی دونم شایدشما با هیوسانگ 250اسپرت اشتباه گرفتین هیوسانگ تریل حتی قیمتش گاهی زیر 4تومن هم میاد توسایت یابازار سرچ کنی به راحتی پیدامیشه البته نباید انتظار داشته باشی که صفر باشن حالا چندمثال میزنم تا باکیفیتشون اشنابشی.........
هیو:میتونه به راحتی دوتا ادم یا خودروهای سواری مانند 206رو باخودش بکشه.....شیب های تند چاله های بزرگ حتی مانند جوبهای شهری رو غورت میده
ax1:علاوه برقابلیت هایی که برای هیو گفتیم میتونه باسرعتی معادل 140تا170تاروبره که این سرعت ها برای موتورهای سنگین هم راحت نیست
این مثال ها صرفا جهت نشان دادن اصالت وقابلیت های انها بود ax1هایی که در بازار میبیند متوسط عمرشون بالای 15سال هست ولی مانند موتورهای نو میمونن که این نشان از کیفیت بالای انهاست البته از شرکتی مثل هوندا بعید هم نیست
nightwolf_suzuki
12-12-1393, 03:53 بعد از ظهر
هیو:میتونه به راحتی دوتا ادم یا خودروهای سواری مانند 206رو باخودش بکشه.....شیب های تند چاله های بزرگ حتی مانند جوبهای شهری رو غورت میده
ax1:علاوه برقابلیت هایی که برای هیو گفتیم میتونه باسرعتی معادل 140تا170تاروبره که این سرعت ها برای موتورهای سنگین هم راحت نیست
این دوتا جملت دادا خیلی اغراق نداشت!!!
206 ببند به موتورت گاز اولو بدی شاسیت از وسط دو نصف میشه، شاتونم از انجین میزنه بیرون!!! :wall3:
واسه موتور سنگین سخته 140 تا 170 تا بره رفیق؟؟؟؟ :icon_pf _99_:
hannan
12-12-1393, 06:16 بعد از ظهر
این دوتا جملت دادا خیلی اغراق نداشت!!!
206 ببند به موتورت گاز اولو بدی شاسیت از وسط دو نصف میشه، شاتونم از انجین میزنه بیرون!!! :wall3:
واسه موتور سنگین سخته 140 تا 170 تا بره رفیق؟؟؟؟ :icon_pf _99_:
ههههه حقیقتش این پیشنهادو یکی از دوستان کرده بود اولش خودمم یکم جفت کرده بودم نمی دونم روندی یانه ولی ما تجربشو کردیم به هر صورت شمام امتحان بکنیین متوجه میشین یعنی خیلی راحت...اما در خصوص سرعت منضورم 170تا بود نه 140تا.بله 170تا برای موتورهایی سنگین مانند بندیت و...حتی برخی موتورهای400سی سی یکم سخته البته منضورم این نیست که نمی تونن برن میتونن برن ولی فشار روشون میاد ونباید بیش ازینها ازشون انتظار داشت وتصورکنیم که میتونن290به راحتی برن برای مثال اپریلا که نهمین موتورسیکلت سریع جهان هست وحجم سیلندرشون قابل غیاث باموتورهایی که عرض کردم نیست در حدود 290الی302کیلومتر درساعت سرعت داره موتورهایی مانند بندیت250یا بروس 400یاحتی zxمتوسط سرعتشون درحدود 180الی 200تاهست که البته سرعت کمیم نیست