توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید پالس 220 یا 200 ns ؟
tak3az
25-11-1393, 08:22 بعد از ظهر
با سلام
دوستان الان سه ماه شده ک من اپاچی 180 خریدم ولی احساس میکنم موتورم خسته شده چون خیلی باهاش تاپ اسپید میرم و بیشتر از 138 تا نرفت
اینم بگم ک خودم تنهایی هستم یعنی دو ترکه زیاد با موتور نمیرم
پیشنهادتون ان اس هست یا 200 ؟
لطفا اونایی ک این دو موتور رو دارن یا داشتن بگن بیشترین سرعتشون چقدر بوده و کلا خصوصیات موتور رو بگن
خیلی ممنون از مدیران و کلا همهههه
VAHID
25-11-1393, 09:15 بعد از ظهر
با سلام
دوستان الان سه ماه شده ک من اپاچی 180 خریدم ولی احساس میکنم موتورم خسته شده چون خیلی باهاش تاپ اسپید میرم و بیشتر از 138 تا نرفت
لطفا اونایی ک این دو موتور رو دارن یا داشتن بگن بیشترین سرعتشون چقدر بوده و کلا خصوصیات موتور رو بگن
سلام
138 برای اپاچی خیلی زیاده و اگر یه مدت باهاش اینجوری برونید قطعا نیاز به یک تعمیر موتور اساسی خواهید داشت
برای مشخصات به تاپیک موتور ها مراجعه کنید.
[Only registered and activated users can see links]
digitalcanon
25-11-1393, 09:30 بعد از ظهر
با سلام
دوست عزیز اگه قراره با 200 یا 220 هم تاپ اسپید 140 بری مطمعن باش خسته میشن. و هزینه میزارن رو دستت
اگه پول داری برو سراغ 250 که حداقل با سرعت 140 تا مشکلی واسش پیش نمیاد
said khansar
25-11-1393, 09:31 بعد از ظهر
دوست عزیزپالس ان اس و220واپاچی باهرکدوم بخای دایم 140تابری موتورت زودترداغون میشه وبه روغن سوزی میفته شمایابایددایلیم یاهیوسانگ بگیری یااگه بودجت نمیرسه یادوست نداری این دوتاموتورونبایدباپالس ان اس و220بیشتراز120تابه مدت طولانی رانندگی کنی بااپاچی هم110تا!
ali.motahari
26-11-1393, 01:38 بعد از ظهر
دوست عزیز شما بهتره مقداری بیشتر هزینه کنید تا حداقل 250 بگیرید که با سرعت 140 مشکلی نداشته باشه.
هرکدوم از موتور های 220.200.ns رو خریداری کنی و زیاد فشار بیاری برای رسیدن به سرعت 140 خرج زیادی برات ایجاد میکنه
NiNjA-Wild
26-11-1393, 05:46 بعد از ظهر
داداش.... نشی با این موتورا 140تا بریا.داغون میشن
AMIR_NINJA
26-11-1393, 06:50 بعد از ظهر
من نظر خودمو میگم
پالس 220 موتورسیکلت محکم و خوبیه
بیشتر از 4500 کیلومتر باهاش رفتم و بیشتر از چهار ماه باهاش راندم
غیر از روغن موتورسیکلت و تعویض روغن هزینه ای نداشته برام
250 تومان واسه فلاپ براش خرج کردم که سلیقه ای است و برای من عالی بود
موتورسیکلت جان سخت و خوبیه
به ماشینی که از پشت ماشینای دیگه یکدفعه پرید بیرون با سرعت نسبتاً زیاد برخورد داشتم اما برام جالب بود که ماشین آسیب دید ولی موتورسیکلت خط جزئی برداشت
واسه من رانندگی با این موتورسیکلت عالی بود و انصافاً خیلی مسیرهای خاص رفتم و اکثر اوقات حدود 135 کیلومتر سرعت داشتم و با سرعت 125 کیلومتر به بالا خیلی رفتم
گاهی به سرعت 145 رسیدم
و چند بار هم 150 کیلومتر که بستگی به مسیر و عدم وزش باد شدید دارد
مثل یک موتورسیکلت کلاس ریس روندمش ولی عالی بوده
من میدونم ns موتورسیکلت جدیدی است و نسبت به سال ساخت از فنی این موتورسیکلت بهتر است اما پالس 220 موتورسیکلت دیگری است که حتی قابلیت ارتقاء یافتن با کلاس 250 را داشت با تغییرات فنی و فلاپ کشی بهتر و جنس فلاپ بهتر میتوانست رقیب جدی برای بعضی موتورسیکلت های 250 سی سی باشد.
tak3az
26-11-1393, 08:56 بعد از ظهر
سلام
دوستان بزگروار ببخشید من کلا خر شدم با اپاچی 138 تا رفتم و با ان اس 120 تا بیشتر نمیرم:D
ولی خب ی سوال NS ک چراغ و ایناش با فرمون میچرخه قدرت مانورش بیشتره نسبت به 220 یا ن؟
و اینکه فاصله زین تا زمین موتور های اپاچی 180 و ان اس و 220 چقدره؟
من امروز رفتم ی ان اس دست دوم دیدم میگفت 8300 و اینکه هزار تا کار کرده بود
خیلی ترو تمیز بود
ولی خب من ک تجبرم زیاد نیست به نظرتون چجوری باید تستش کنم؟
به چیاش باید توجه کنم؟
------------------------موتور های 250 سی سی خیلی بزرگن و سنگین و اینکه از لحاظ هیکلی من رو موتور گم میشم
ali.motahari
27-11-1393, 12:50 قبل از ظهر
سلام
دوستان بزگروار ببخشید من کلا خر شدم با اپاچی 138 تا رفتم و با ان اس 120 تا بیشتر نمیرم:D
ولی خب ی سوال NS ک چراغ و ایناش با فرمون میچرخه قدرت مانورش بیشتره نسبت به 220 یا ن؟
و اینکه فاصله زین تا زمین موتور های اپاچی 180 و ان اس و 220 چقدره؟
من امروز رفتم ی ان اس دست دوم دیدم میگفت 8300 و اینکه هزار تا کار کرده بود
خیلی ترو تمیز بود
ولی خب من ک تجبرم زیاد نیست به نظرتون چجوری باید تستش کنم؟
به چیاش باید توجه کنم؟
------------------------موتور های 250 سی سی خیلی بزرگن و سنگین و اینکه از لحاظ هیکلی من رو موتور گم میشم
شتاب 200 بیشتره و مدل موتری ک قیمت کردی چنده؟
درکل برای خرید شما باید ببری یه تعمیرکار مطمئن موتورو ببینه و نظرشو بگه
ولی موتور باید زمین خورده نباشه و موتورش صدای اضافی نداشته باشه و موتور تنبل نباشه و سرحال باشه و کمکاش سالم باشنو جلو بندی سالم باشه و رادیات آب نداده باشه و ... .
tak3az
27-11-1393, 12:38 بعد از ظهر
شتاب 200 بیشتره و مدل موتری ک قیمت کردی چنده؟
درکل برای خرید شما باید ببری یه تعمیرکار مطمئن موتورو ببینه و نظرشو بگه
ولی موتور باید زمین خورده نباشه و موتورش صدای اضافی نداشته باشه و موتور تنبل نباشه و سرحال باشه و کمکاش سالم باشنو جلو بندی سالم باشه و رادیات آب نداده باشه و ... .
گفت مدل 93 از نظر ظاهری ک من دیدم مشکلی نداشت
فقط نگفتم بهش ک برم ی دور با موتور بزنم
اول اومدم اینجا ک بپرسم چیاشو باید تست کنم یا به چیاش توجه کنم بعد برم ی دوری باهاش بزنم
داداش من کلا دوتا موتور بیشتر نداشتم ی بیکلاج 125 و الانم اپاچی 180 یکم راهنمایی کنید لطفا
واقعا من متوجه نمیشم از اینکه رادیات اب نداده باشه چیه؟
ali.motahari
27-11-1393, 10:50 بعد از ظهر
گفت مدل 93 از نظر ظاهری ک من دیدم مشکلی نداشت
فقط نگفتم بهش ک برم ی دور با موتور بزنم
اول اومدم اینجا ک بپرسم چیاشو باید تست کنم یا به چیاش توجه کنم بعد برم ی دوری باهاش بزنم
داداش من کلا دوتا موتور بیشتر نداشتم ی بیکلاج 125 و الانم اپاچی 180 یکم راهنمایی کنید لطفا
واقعا من متوجه نمیشم از اینکه رادیات اب نداده باشه چیه؟
خودت متوجه نمیشی داش گلم
به ریسکشم نمیارزه ببر پیش کار بلد با تجربش
در کل منظورم این بود که نشتی نداشته باشه چ باک چه انجین چه رادیات
خاستی موتورو بخری به تعمیرکارت بگو باکو باز کنه جوش نخورده باشه یا رنگ نشده باشه فلاپات
tak3az
27-11-1393, 11:02 بعد از ظهر
اخه من ک گفتم اصلا تعمیر کار سراغ ندارم
ali.motahari
27-11-1393, 11:09 بعد از ظهر
اخه من ک گفتم اصلا تعمیر کار سراغ ندارم
از کسی بپرس ببین آشنایی نداره
یا خودت برو بچرخ یه تعمیرگاه پیدا کن ک جلو درش موتورای باجاج یا حجم بالا پارک شده باشن یا در حال تعمیر
tak3az
27-11-1393, 11:18 بعد از ظهر
اون موقع همین بازکردن باک و تست کردن رادیات و انجینش چقدر زمان میبره؟
ali.motahari
27-11-1393, 11:54 بعد از ظهر
اون موقع همین بازکردن باک و تست کردن رادیات و انجینش چقدر زمان میبره؟
فقط باز کردن باک زمان بره (1ساعت)شما اگه خریدتون قطعی باشه باید باکو باز کنید
نشتی ها با چشم دیده میشه صدای انجین با گوش شنیده میشه و زمانی نمیبره
tak3az
28-11-1393, 12:15 قبل از ظهر
خب داداش اخه موتور مغازه دارو ک نمیشه یک ساعت برد تعمیرگاه ک ولی خب رادیات و انجین رو میبرم یکم اونطرف تر پیش یکی از این تعمیرگاه ها ببینم چی میگه
ولی خب اگه باک سوراخ باشه ک چکه میکنه بعدشم من هر موتوری میخرم بعد میرم پس خودش میدم
ali.motahari
28-11-1393, 01:48 قبل از ظهر
خب داداش اخه موتور مغازه دارو ک نمیشه یک ساعت برد تعمیرگاه ک ولی خب رادیات و انجین رو میبرم یکم اونطرف تر پیش یکی از این تعمیرگاه ها ببینم چی میگه
ولی خب اگه باک سوراخ باشه ک چکه میکنه بعدشم من هر موتوری میخرم بعد میرم پس خودش میدم
o_O
:wall3:
داداش منظور من از جوش نخوردن باک این بود ک قبلا باک ضربه نخورده باشه ک برشش داده باشن ک صافش کنن:s (9):
وگرنه چند سال کار هم نشتی نداره:waiting:
چون تو اینجور موتورا رنگ شدگی خیلی مهمه و باک گرونی هم داره
tak3az
28-11-1393, 02:03 قبل از ظهر
o_O
:wall3:
داداش منظور من از جوش نخوردن باک این بود ک قبلا باک ضربه نخورده باشه ک برشش داده باشن ک صافش کنن:s (9):
وگرنه چند سال کار هم نشتی نداره:waiting:
چون تو اینجور موتورا رنگ شدگی خیلی مهمه و باک گرونی هم داره
قیمت باکش چقدره؟
ی سوالی تو ذهنم هست ولی به جواب نرسیدم
فلاپ چیه؟
من خواهش میکنم دیگه خود زنی نکن :3ztzsjm:
داداش شما وایبر یا لاینی چیزی نداری ک زود جوابمو بدی؟
ali.motahari
28-11-1393, 10:52 قبل از ظهر
قیمت ندارم چند ماهه بیخبرم:26:
کلا تو فزایه مجازی چت نمیکنم بجز اینجا چون همه عین خودم عشق موتورن
ولی تو همشون عضوم
هر قسمتی از موتور که جنس پلاستیکی یا... داره ک برای زیبا یی موتور یا پنهون کردن چیزی در زیرش بکار رفته را فلاپ گویند
مثلا این پلاستیک های زیر زین موتور قسمت عقب رنگ آبیا
- - - Updated - - -
[Only registered and activated users can see links] es%2Fnew-bikes%2Fbajaj-pulsar-220-dts.html&ei=9eviVKWqBIbUaq75gfAC&bvm=bv.85970519,d.d2s&psig=AFQjCNGA_12A04_1zqFqORlixL7luNm-gQ&ust=1424244079461034
- - - Updated - - -
tak3az
28-11-1393, 11:17 بعد از ظهر
دوستان به دلیل اینکه من زیاد خوش شانسم این موتور رو فروختن یعنی یادم رفت به مغازه داره بیعانه بدم ک نگهش داره امروز رفتم فروخته بود
ی سوال موتور نو بخرم پلاک و اینا داره یا ن؟
میشه ی توضیحی بدید اخه من تاحالا موتور نو نخریدم
AMIR_NINJA
30-11-1393, 05:38 قبل از ظهر
دوستان به دلیل اینکه من زیاد خوش شانسم این موتور رو فروختن یعنی یادم رفت به مغازه داره بیعانه بدم ک نگهش داره امروز رفتم فروخته بود
ی سوال موتور نو بخرم پلاک و اینا داره یا ن؟
میشه ی توضیحی بدید اخه من تاحالا موتور نو نخریدم
موتورسیکلت صفر معمولاً پلاک شده است
البته اگر مجاز به تردد باشد و از فروشگاه های معمولی و نمایندگی ها خریداری شود
بعد از خریداری موتورسیکلت فروشنده قولنامه مینویسد تا آماده شدن برگ سبز مالکیت موتورسیکلت یا همان سند
خیلی سریع در حد یکی دو روز گاهی اوقات مرحله صدور سند بنام خریدار انجام میشود
تا وقتی که خریدار سند را دریافت نکرده قولنامه حکم مدرک مالکیت موتورسیکلت و دزدی نبودن موتورسیکلت را دارد و باید به دقت نگهداری شود و در کیف مطمئنی حمل شود هنگام تردد تا وقت گرفتن سند
هنگام آماده شدن سند که معمولاً فروشنده به خریدار اطلاع میدهد خریدار با مراجعه به فروشگاه و تحویل قولنامه سند را که به اسم خریدار صادر شده تحویل میگیرد
هنگام خرید موتورسیکلت آدرس خریدار برای ارسال کارت مالکیت موتورسیکلت و کارت سوخت موتورسیکلت لازم است و یکی از قبوض ارسالی به محل سکونت خریدار موتورسیکلت لازم است برای تطبیق دادن آدرس محل سکونت خریدار موتورسیکلت
همچنین اگر در مغازه کسی موتورسیکلت را بیمه کند تا زمان ارسال اصل مدرک بیمه یک کپی برای تحویل به راهنمایی و رانندگی به خریدار تحویل میشود
یک مدت زمان میبرد تا صدور کارت و ارسال که کپی داشتن از سند و قولنامه و بیمه نامه و همراه داشتن کارت شناسایی خوب است که اگر پلیس ترافیک مدارک خواست موتورسیکلت صفر روانه پارکینگ نشود
این سوال برای این تاپیک نیست
در تاپیک مرتبط با سوال بنویس سوالتو.
tak3az
11-12-1393, 07:48 بعد از ظهر
با سلام با توجه به اینکه خیلی از تاریخ شروع این تاپیک میگذره ولی من ی موتور گیر اوردم ان اس سفید و مشکی 2000 کارکرد میگه نقد 8300 می ارزه؟
زمین خوردگی و اینا نداره و اینم بگم که برگه سفیده یعنی چی؟
من تا حالا موتور نو و بدون مدرک و نمیدونم چیچی نخریدم میشه توضیح بدید؟
سربازصفر
11-12-1393, 08:47 بعد از ظهر
اصلا نمی ارزه چون خشکش 8600 هست
tak3az
11-12-1393, 09:08 بعد از ظهر
اصلا نمی ارزه چون خشکش 8600 هست
با سلام
داداش منظورتون از خشک چیه؟
سربازصفر
11-12-1393, 10:01 بعد از ظهر
یعنی نو دیگه
tak3az
12-12-1393, 01:02 قبل از ظهر
الان نو 200 ان اس که حدود 9.500 هستش چطوری این قییمت رو میفرمایید؟
سربازصفر
12-12-1393, 11:09 قبل از ظهر
دوس عزیز من زنگ زدم نمایندگی ولیعصر پشت تلیف گفت 8800 حتما تو بازار کمتر هم هست
همین کرمان 9100 هست چطور شما میگین 9500
VAHID
12-12-1393, 04:50 بعد از ظهر
من هفته پیش ان اس قیمت گرفتم از گمرک 8600
tak3az
12-12-1393, 11:48 بعد از ظهر
باطریش باید اسیدی باشه یا چیز دیگه ای؟
راستی میشه تایر کلفت تر واسه ان اس گذاشت؟
AMIR_NINJA
12-12-1393, 11:56 بعد از ظهر
باطریش باید اسیدی باشه یا چیز دیگه ای؟
راستی میشه تایر کلفت تر واسه ان اس گذاشت؟
شما از ns در حد یک 200 سی سی پیشرفته نسبت به 200 سی سی های دیگه انتظار داشته باش نه 250 سی سی
موتورسیکلت تمیز گیر آوردی با قیمت به صرفه خریداری کن و استاندارد موتورسیکلت را بیخود تغییر نده وقتی لازم نیست.
tak3az
13-12-1393, 12:01 قبل از ظهر
شما از ns در حد یک 200 سی سی پیشرفته نسبت به 200 سی سی های دیگه انتظار داشته باش نه 250 سی سی
موتورسیکلت تمیز گیر آوردی با قیمت به صرفه خریداری کن و استاندارد موتورسیکلت را بیخود تغییر نده وقتی لازم نیست.
داداش باطری رو نگفتیدا!!!
و اینکه من ی موتور گیر اوردم 2000 تا کارکرد میگه 8300 نقد دیگه نمیدونم قسطی چقدر میکشن روش
زنگ زدم تهران گروه صنعتی فارس میگه 8900 نو هستش
و اصفهان هم زنگ زدم به دوتا نمایندگی میگه نوش 9 تومنه
قیمتش زیاده به نظرتون یا مناسبه؟
زمین خوردگی و اینا هم میگه نداره و بیمه هم نداره و گفت برگه سفید هست که نیدونم یعنی چی
AMIR_NINJA
13-12-1393, 07:15 قبل از ظهر
داداش باطری رو نگفتیدا!!!
و اینکه من ی موتور گیر اوردم 2000 تا کارکرد میگه 8300 نقد دیگه نمیدونم قسطی چقدر میکشن روش
زنگ زدم تهران گروه صنعتی فارس میگه 8900 نو هستش
و اصفهان هم زنگ زدم به دوتا نمایندگی میگه نوش 9 تومنه
قیمتش زیاده به نظرتون یا مناسبه؟
زمین خوردگی و اینا هم میگه نداره و بیمه هم نداره و گفت برگه سفید هست که نیدونم یعنی چی
مزیت باتری هابحث مفصلی دارد
باتری سیلد که تکنولوژی جدید تولید باتری است در ایران به نام اتمی شهرت دارد و بعضی افراد فکر میکنند این نوع باتری الکترولیت (اسید) ندارد ولی دارای الکترولیت(اسید) است اما با توجه به جنس خاص صفحات درون آن نیازی به نگهداری و افزودن آب مقطر ندارد
از انواع جدید این نوع باتری سیلد کلسیوم و سیلد سیلور کلسیوم است که قیمت و طول عمر بیشتری نسبت به انواع باتری ها دارد
سیلد سیلور کلسیوم بهترین نوع باتری است که فقط تعداد محدودی از تولید کنندگان بزرگ خارجی قادر به تولید آن هستند
نوع دیگر باتری اسید شارژ است که نوع قدیمی باتری است و از نشانه آن وجود ۶ درب روی باتری است که با باز کردن ۶ درب باید سطح الکترولیت بررسی شود و در صورت کسر الکترولیت باید آب مقطر اضافه شود پس نیاز به نگهداری و بازدید دارد.
باتری اسیدی بسته به نوع موتورسیکلت و وضعیت فنی به طور معمول جوابگو است و هر چند وقت باید بررسی شود.
درباره موتورسیکلت با این اوصاف که نقد با این کارکرده 700 تومان تفاوت قیمت دارد نقد بهتر است شاید
برگه سفید شاید منظورش سند موتورسیکلت است که دست اول است.
amir2===S===2106
13-12-1393, 04:36 بعد از ظهر
سلام.من میخوام یه پالس220مشکی بردارم قیمتشم7/5میگه صفر وقیمتNS10/5 من حالاموندم که کدوم روبردارم
لطفایه کمکی بهم بکنید که من چی کارکنم؟؟؟؟؟؟؟
VAHID
13-12-1393, 05:41 بعد از ظهر
سلام.من میخوام یه پالس220مشکی بردارم قیمتشم7/5میگه صفر وقیمتNS10/5 من حالاموندم که کدوم روبردارم
لطفایه کمکی بهم بکنید که من چی کارکنم؟؟؟؟؟؟؟
ان صفر حدود 8600 هست
میتونید با خواندن تاپیک این موتور ها به جواب برسید
مقایسه دو موتور [Only registered and activated users can see links]
tak3az
13-12-1393, 07:00 بعد از ظهر
با سلام خدمت تمامى دوستان عزيز
من امشب ان اس رو خريدم ٨٢٠٠ و به صورت قسطي ٨٥٠٠ داد ماهى يك ميليون
فنش هنوز روشن نشده
امشب عكساشو كامل ميگيرم ميفرستم
چرا اينه هاش ي تيكه هستن؟
قيمت نوش هم ٩ تومنه!!
گرون خريدم؟
سربازصفر
13-12-1393, 07:24 بعد از ظهر
ی مقدار گرون خریدی اما چون قسطش ماهی ی میلیونه خیلی هم مناسب خریدی مبارکت باشه
tak3az
13-12-1393, 09:11 بعد از ظهر
ان صفر حدود 8600 هست
میتونید با خواندن تاپیک این موتور ها به جواب برسید
مقایسه دو موتور [Only registered and activated users can see links]
با سلام
من با گروه صنعتی فارس تماس گرفتم نوش 8900 در تهران و در اصفهان هم نمایندگی ها میدن 9 تومن
چطوری شما 8600 میخری؟
اینم عکس های موتور من
مبارکم باشه
خخخخخ
سربازصفر
13-12-1393, 09:48 بعد از ظهر
دوست گلم معمولا قیمته بازار یه مقدار از اونی که نمایندگی و شرکت تو تلیف میگه کمتره
ضمنه قیمتای تهران از شهرستانها مناسب تره
قیمت الانش همون 8600 هست
Sooli
21-12-1393, 03:54 بعد از ظهر
اِن اس از هر لحاظ سرتره...
بعضیام 220رو دوس دارن واسه استایلش...
ولی از لحاظ فنی 200ns خیلی بهتره و درضمن تکنولوژی جدیدتری نسبت به 220داره...
CGL
22-12-1393, 11:32 قبل از ظهر
قیمت کف بازار ۲۲۰ چنده؟
tak3az
23-12-1393, 05:08 بعد از ظهر
دوستانی که میخان بخرن حتما این دوتا صفحه رو مشاهده کنن
اولیه نمایش 360 درجه پالس هستش
دومی هم که تیزرشه
dehvar
25-12-1393, 05:26 بعد از ظهر
سلام خدمت اساتید گرامی
خداییش بدجور موندم بین این دو گزینه . هر دوتاشون دست دوم هستند.
135 , 8000 کارکرد تعمیر نشده تا حالا و تمیزه قیمت: 3500000
220 , 40000 کارکرد غیر واقعی چون سیم کیلومترش وصل نیست احتمالا 50 الی 60 هزار کارکرده ولی سیلندرش رو تازه عوض کرده و نو - ظاهرش هم تقریبا تمیز , قیمت 4500000
لطفا کمکم کنید تا فردا بیشتر وقت ندارم تا یکی شون رو انتخاب کنم
erfi.747
20-01-1394, 12:34 قبل از ظهر
اِن اس از هر لحاظ سرتره...
بعضیام 220رو دوس دارن واسه استایلش...
ولی از لحاظ فنی 200ns خیلی بهتره و درضمن تکنولوژی جدیدتری نسبت به 220داره...
دوست عزیز ان اس رو زیاد نمیشه گازوند چون شاتونش کوتاهه و زود شاتون میزنه ولی 220 مرگ نداره تنها مشکل 220 سر خوردن عقب موتور و فلاپای مسخرش هستش ..
12345
23-07-1394, 01:09 قبل از ظهر
سلام من موتور Xigma نیمه اسپرت و مدلی از مدلای تلر دارم این موتور 125سی سی هس و واقعا راضیی ام از این موتور ولی در حال حاضر به دلایلاتی میخوام بفروشم این موتورو من 3.200م خریدم و مدل 92 هست 4هزار کیلومتر کارکرد داره و بسیار بسیار تمیزه و بدون هیچ نقضی است قیمت 2.600م واقعا چون احتیاج دارم همچین قیمتی رو دارم میذارم مگر نه مشتریشو اگه صبر کنم تا 3.000میلیون پیدا میشه موتوره عالیی هستش خریدار واقعی تماس بگیرد 8931 766 37 09
- - - Updated - - -
سلام من موتور Xigma نیمه اسپرت و مدلی از مدلای تلر دارم این موتور 125سی سی هس و واقعا راضیی ام از این موتور ولی در حال حاضر به دلایلاتی میخوام بفروشم این موتورو من 3.200م خریدم و مدل 92 هست 4هزار کیلومتر کارکرد داره و بسیار بسیار تمیزه و بدون هیچ نقضی است قیمت 2.600م واقعا چون احتیاج دارم همچین قیمتی رو دارم میذارم مگر نه مشتریشو اگه صبر کنم تا 3.000میلیون پیدا میشه موتوره عالیی هستش خریدار واقعی تماس بگیرد 8931 766 37 09 خراسان رضوی - شهرستان نیشابور