S!L3NT
02-07-1390, 02:38 قبل از ظهر
سلام دوستان و اساتید محترم ...
سایت فوق مفیدی هست و من خوشم اومد واقعا ...
من چند وقتیه که تو فکر خرید موتور هستم ! میخواستم نظرتونو در این باره بپرسم که اگه جایه من بودید چیکار میکردید !!!
1-من میخوام یه موتور داشته باشم که تو خاکی و سربالایی سنگ تموم بزاره ! و حداقل از یه سوزوکی 180 سی سی تریل سرتر باشه ! (با این سوزوکی من تو سربالایی ها کم میارم !!!)
یعنی یه پا کراس باشه تو سربالایی سرعتی باشه ! شتابشم خوب باشه ! بشه باهاش پرش ها تقریبا کم کرد ... (به موتور فشار زیاد واره نشه !!!)
2- بتونم باهاش مسافرت برم ! (مسافت هایی تا 150 یا 200 کیلومتر !) موتورش داغ نکنه زیاد ! و سرعتش بالا باشه !! زیادم خسته کننده نباشه ! موتور هم جا نزاره ادمو !!! وسط راه
3-خرجش نسبتا کم و قطعاتش گیر بیاد ! اصطحلاک و ...
4-مدارکش همه چی اوکی باشه کسی نتونه گیر بده !
5-سرعتش میخوام حداقل 140 باشه... (یعنی راحت بره تو کفی...)
اولی بنظرم پالس 220 اومد ولی با تحقیقاتی که کردم پالس خیلی تو سر بالایی ضعیفه ! ولی تو شهر خوبه !
تا اینجا نظرم به سی ار ام جلب شده !
نظر شما در این باره چیه ؟
سی ار ام 250 میتونه جوابگوی درخواست من باشه ؟
تو دسته ی 250 ها چی خوبه ؟ که مثل سی ار ام باشه ؟
ممنون میشم اونایی که تجربه دارن به من کمک کنن چون خیلی سردرگم شدم !!!
سایت فوق مفیدی هست و من خوشم اومد واقعا ...
من چند وقتیه که تو فکر خرید موتور هستم ! میخواستم نظرتونو در این باره بپرسم که اگه جایه من بودید چیکار میکردید !!!
1-من میخوام یه موتور داشته باشم که تو خاکی و سربالایی سنگ تموم بزاره ! و حداقل از یه سوزوکی 180 سی سی تریل سرتر باشه ! (با این سوزوکی من تو سربالایی ها کم میارم !!!)
یعنی یه پا کراس باشه تو سربالایی سرعتی باشه ! شتابشم خوب باشه ! بشه باهاش پرش ها تقریبا کم کرد ... (به موتور فشار زیاد واره نشه !!!)
2- بتونم باهاش مسافرت برم ! (مسافت هایی تا 150 یا 200 کیلومتر !) موتورش داغ نکنه زیاد ! و سرعتش بالا باشه !! زیادم خسته کننده نباشه ! موتور هم جا نزاره ادمو !!! وسط راه
3-خرجش نسبتا کم و قطعاتش گیر بیاد ! اصطحلاک و ...
4-مدارکش همه چی اوکی باشه کسی نتونه گیر بده !
5-سرعتش میخوام حداقل 140 باشه... (یعنی راحت بره تو کفی...)
اولی بنظرم پالس 220 اومد ولی با تحقیقاتی که کردم پالس خیلی تو سر بالایی ضعیفه ! ولی تو شهر خوبه !
تا اینجا نظرم به سی ار ام جلب شده !
نظر شما در این باره چیه ؟
سی ار ام 250 میتونه جوابگوی درخواست من باشه ؟
تو دسته ی 250 ها چی خوبه ؟ که مثل سی ار ام باشه ؟
ممنون میشم اونایی که تجربه دارن به من کمک کنن چون خیلی سردرگم شدم !!!