PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره خرید موتور تا 2 یا نهایتا 2.500

vorya800
10-11-1393, 05:58 بعد از ظهر
سلام دوستان
یه موتور میخوام بخرم واسه داخل شهر که شتاب و کشش خوب باشه،کم صدا و نرم باشه قیافه اش هم خوشکل باشه،دنگ و فنگ هم نداشته باشه نگه داریش
خودم mkz 169 cc مد نظرم هست که اینجا مدل 93 در حد صفرش رو میشه 2 الی 2.400 خرید ولی از اونجایی که هیچی در مورد موتورسیکلت نمی دونم نظر شما دوستان رو جویا شدم که اولا این مدل خوبه یا نه؟دوما با 2 تومن چی می تونم بخرم؟؟؟؟

farshad 54
10-11-1393, 07:18 بعد از ظهر
یه موتور میخوام بخرم واسه داخل شهر که

شتاب و کشش خوب باشه

،

کم صدا و نرم باشه قیافه اش هم خوشکل باشه

،

دنگ و فنگ هم نداشته باشه نگه داریش

دوما با 2 تومن چی می تونم بخرم؟؟؟؟

دوست عزیز

ویژگیه دیگه ای مد نظرتون نیست ؟ که از قلم افتاده باشه ؟ با 2 تومن ؟

شما با 2 تومن فقط به سی جی و طرح ویو کارکرده میتونی فکر کنی همین زیاد خودتو اذیت نکن برادر

Reza-M
10-11-1393, 10:36 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز؛ فرمایش اقا فرشاد کاملآ صحیحه با 2 یا 500-2 جز هندا 125 یا ویو موتور دیگه ای نمیشه خرید.
این ویژگی هایی که شما فرمودید پس موتوری مٍثل پالس یا ns بدرد کارتون میخوره که با این قیمت غیر ممکنه.

البته برادر من جسارت نباشه ما بخاطر خودتون میگیم خیال نکنید که ما چون پالس سواریم این حرفهارو میزنیم، اما شما که خودتون اطلاع دارید از وضعیت بازار موتور میدونید که چقدر قیمت ها بالاست. اما هندا 125 عالیه.

vorya800
10-11-1393, 11:22 بعد از ظهر
ممنون ولی اگه دقت کرد6 باشین خودم گفتم که نظرم رو متین mkz169 سی سی هست که مدل 93 تروتمیز در حد صفرش رو می تونم 2.200 الی 2.400 بخرم!!!!نظرتون راجب اون چیه؟
اینم لینکش [Only registered and activated users can see links]

VAHID
10-11-1393, 11:31 بعد از ظهر
ممنون ولی اگه دقت کرد6 باشین خودم گفتم که نظرم رو متین mkz169 سی سی هست که مدل 93 تروتمیز در حد صفرش رو می تونم 2.200 الی 2.400 بخرم!!!!نظرتون راجب اون چیه؟
اینم لینکش [Only registered and activated users can see links]

دوست عزیز اینم همون 125 هس دیگه.حالا ورداشتن یه کیلومتر و بوق و چراغ عوض کردن.

بهتره به دسته دوم سی جی ال فکر کنی

vorya800
11-11-1393, 12:15 قبل از ظهر
داداش ببخشید ها ولی انگار شما حتی این مدل رو از نزدیک ندیدین!!!
من 125 و150 تخت و پالس 180 هم داشتم قبلا این mkz169 روهم سوار شدم،نمیگم مثل پالسه ولی دیگه این حرف شما هم خیلی بی انصافیه!
انصافا سواریش نرم و شتابشم خوبه،ولی چون خودم نداشتمش گفتم اگه کسی از دوستان داشته این مدل رو از تجربیاتش استفاده کنیم

serdar
12-11-1393, 08:52 بعد از ظهر
داداش ببخشید ها ولی انگار شما حتی این مدل رو از نزدیک ندیدین!!!
من 125 و150 تخت و پالس 180 هم داشتم قبلا این mkz169 روهم سوار شدم،نمیگم مثل پالسه ولی دیگه این حرف شما هم خیلی بی انصافیه!
انصافا سواریش نرم و شتابشم خوبه،ولی چون خودم نداشتمش گفتم اگه کسی از دوستان داشته این مدل رو از تجربیاتش استفاده کنیم

داش من خودم دنبال یه چی میگشتم واسه شروع موتور سواری کل این محصولاتو زیر و رو کردم

به خیلی از قدیمیا سایت پ .خ دادم نظرشونو پرسیدم که انصافا هم خیلی مشتی راهنمایی کردن! آخرشم رسیدم به کویر cg

خوبیه شما اینه مثل من مبتدی نیستین و خودتون قبلا چندین موتور داشتین

ولی خب با این بودجه عملا دستو پاتون بستس!

تو سی جی ها هم انرژی یه ریزه از ما بقی خوشکلتره طرف مام خیلی تعریفشو میکنن

NiNjA-Wild
17-11-1393, 09:23 قبل از ظهر
خب شما نظرت روی متینه.
خب بخر چرا معطل میکنی.با 2تومن اگه این صفاتو میشد یافت ک من 12میل جم نمیکردم هیو بخرم :D
یه تکتازی چیزی بگیر.خوبن هستن خدایی

vorya800
19-11-1393, 02:57 بعد از ظهر
ممنون از نظراتتون
متین (mkz169)تو اینر رنج قیمت از همه متورایی که امتحان کردم بیشتر بدلم نشسته،فقط قیافه اش شبیه 125 سی جیه که...
همتاز یه مدل 150 سیسی طرح پالس داره که اشتباه نکنم "ویکتوری" اسمشه،دوستان و اساتید نظرشون راجب این مدل چیه؟قیافه اش که جالبه برام،ارزش خرید داره به نظرتون؟

serdar
19-11-1393, 05:41 بعد از ظهر
ممنون از نظراتتون
متین (mkz169)تو اینر رنج قیمت از همه متورایی که امتحان کردم بیشتر بدلم نشسته،فقط قیافه اش شبیه 125 سی جیه که...
همتاز یه مدل 150 سیسی طرح پالس داره که اشتباه نکنم "ویکتوری" اسمشه،دوستان و اساتید نظرشون راجب این مدل چیه؟قیافه اش که جالبه برام،ارزش خرید داره به نظرتون؟

برادرانه بگم:

تو خیابون از این طرحا ریخته جوان و کایوت و ولگا و ایران دوچرخ و..... و.... هر کی هم یه چیزی میگه یکی میگه عالیه یکی میگه سرطانه

اما خب آدم نسبت به بودجش انتخابات محدودی داره

من یه رفیق دارم یه کاب گرفت در عرض 1 ماه موتور قفل کرد زیر قیمت دادش رفت یه پالس 180 گرفت این یکی 3 ماه دووم آورد و شاطون زد و داستانای دیگه ای که با موتورای دیگش داشت اما یه رفیق دیگمون هم هست کاب داره 3 ساله باش هر جا بگی رفتیم جنگل و بیابون هنوز که هنوزه رنگ تعمیرگاه ندیده چرا چون آسته رفتیم آسته اومدیم چرا چون از موتورش به اندازه خودش انتظار داره به اندازه یه کاب 125 ازش کار میکشه نه بیشتر.اینا رو گفتم تا بدونی هر موتوری به اندازه خودش موتوره به شرطی که به اندازه خودش ازش انتظار داشته باشی.البته هر اصلی یک استثنایی داره بعضی اوقات بعضیا موتورایی میگیرن که واقعا سرطانه و از روز اول اذیت میکن

این موتور ایران دوچرخم نگا بنداز منتحی قیمتشو نمیدونم

[Only registered and activated users can see links] 585759

vorya800
19-11-1393, 05:57 بعد از ظهر
ممنون

vorya800
19-11-1393, 06:02 بعد از ظهر
ممنون داداش
کیفیت کلی محصولات ایران دوچرخ،متین mkz،همتاز اینا کدومشون بهتره؟
مزیت ها ومعایب زنجیر تایم چیه؟بیشتر تعمیرکارا میگن متور زنجیرتایمی نخر که خرجش بالاست و دردسر زیاد داره و ادا اطوار درمیاره!!!راهنمایی کنن دوستان ممنون میشم

serdar
19-11-1393, 06:25 بعد از ظهر
ممنون داداش
کیفیت کلی محصولات ایران دوچرخ،متین mkz،همتاز اینا کدومشون بهتره؟
مزیت ها ومعایب زنجیر تایم چیه؟بیشتر تعمیرکارا میگن متور زنجیرتایمی نخر که خرجش بالاست و دردسر زیاد داره و ادا اطوار درمیاره!!!راهنمایی کنن دوستان ممنون میشم

ایران دوچرخ رو دو تا از دوستان تو همین سایت داشتن راضی بودن البته مدلش یادم نیست.

راجع به زنجیر تایم هم اطلاعات چندانی ندارم
فقط و فقط هر کار میکنی تصمیمتو اینجا قطعی کن بعد برو خرید.. چون فروشنده کارش اینه که از گندترین موتورا بهترین تعریفا رو کنه (تو شهر ما که اینطوریه سایر شهرها رو نمیدونم)

ولی بازم به نظر من تو رنج 2 تا 2 و نیم سی جی بهترین گزینست مگر اینکه بخوای یه موتور دست 2 بگیری که اونم قضیش فرق میکنه!

همتاز ویکتوری و اون مدل ایران دوچرخ هم فکر نمیکنم تو این رنج باشن باز برو تو تاپیک قیمتها سوال کن اگرم عجله داری شماره شرکتو بگیر زنگ بزن !

بازم میگم رو انرژی هم فکر کن تعریفشو زیاد شنیدم از بچه محلا !

[Only registered and activated users can see links]

اگرم دست 2 خواستی یه سر به دیوار و شیپور بزن

af9656
28-01-1395, 08:18 بعد از ظهر
سلام من این موتور رو دارم البته به تازگی خریدم بعد از داشتن ی هوندا 125 مسخره
شک نکن تو خریدت این موتور عالیه سواری نرم و عالی بی صدا و شتاب عالی ( خیلی بهتر از هوندا) که من با صفرش ، هوندا های کارکرده و پرشتاب در کورس جا گذاشتم
کلا نمیشه با هوندا 125 مقایسش کرد خیلی این بهتره از همه نظر --- قیمت شتاب سرعت نرمی کمک فنر ترمز ها و حتی قیمت

big_00a
28-01-1395, 10:47 بعد از ظهر
من نمیدونم این موتور در اصل کجایی هست سریع دوستان واکنش ندن اما ام کی زد ۱۶۹ عاشق اگزوزشم فوق العاده نرم و ریلکس هس خیلی باحاله اگزوزش سایلنته اصن

MANHUNT
29-01-1395, 11:24 قبل از ظهر
بهترین انتخاب تو این رنج بوکسر 150 دست دوم هستش کم مصرف با قدرت نرم وکم صدا و کم خرج