ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعمیرگاه مجازی جعفری(نمایندگی مجاز کویر)

صفحه ها : 1 [2]

Komando
03-07-1394, 08:25 بعد از ظهر
نوشته اصلی توسط soheilspeedart [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) سلام، در مورد زنجیر تایم یه سوال داشتم.
می خواستم بدونم چقدر باید زنجیر رو سفت کرد؟ اگه بیش از حد سفت بشه چی می شه؟

این ویدئو رو بی زحمت ببینید! این صدای زنجیرتایمه دیگه درسته؟
[Only registered and activated users can see links]

اون پیچ زنجیر سفت کن رو چقدر بچرخونم که سفتی ش مناسب باشه؟
کاملا معلومه صدای اسبک هاست .فیلر سوپاپ ها شل گرفته شده

sam.mgdm
04-07-1394, 10:35 قبل از ظهر
با سلام خدمت عزیزان
دیروز با موتور (هیو کامت) تقریباً 2 ساعتی بیرون بودم.
یجا چند دقیقه توقف کردم و بعد که حرکت کردم حس کردم که موتور ریپ میزنه،
گاز رو بیشتر کردم گفتم شاید آشغال گیر کرده رد کنه، اما انگاری با 1 سیلندر کار میکرد و صدا و شتابش کم شده شده بود.
با همون وضعیت انداختم سرازیری و اکثراً خلاص اومدم دم خونه، موتورو خاموش کردم و دوباره استارت زدم...
خیلی بد روشن شد و هنگام استارت زدن کمی هم دود سیاه از اگزوزش میومد بیرون!
یه دور باهاش زدم اولش عادی بود، دوباره ریپ زد تک سیلندر کار کرد.
شمع عقب رو سرویس کردم، استارت زدم، راحت روشن شد، اما بعد 5 دقیقه دوباره یک و دو کار کردن شروع شد!

لطفاً راهنمایی کنید که مشکل از چیه؟:28:

ممنون

sadeghi
04-07-1394, 11:46 قبل از ظهر
با سلام خدمت عزیزان
دیروز با موتور (هیو کامت) تقریباً 2 ساعتی بیرون بودم.
یجا چند دقیقه توقف کردم و بعد که حرکت کردم حس کردم که موتور ریپ میزنه،
گاز رو بیشتر کردم گفتم شاید آشغال گیر کرده رد کنه، اما انگاری با 1 سیلندر کار میکرد و صدا و شتابش کم شده شده بود.
با همون وضعیت انداختم سرازیری و اکثراً خلاص اومدم دم خونه، موتورو خاموش کردم و دوباره استارت زدم...
خیلی بد روشن شد و هنگام استارت زدن کمی هم دود سیاه از اگزوزش میومد بیرون!
یه دور باهاش زدم اولش عادی بود، دوباره ریپ زد تک سیلندر کار کرد.

شمع عقب رو سرویس کردم، استارت زدم، راحت روشن شد، اما بعد 5 دقیقه دوباره یک و دو کار کردن شروع شد!

لطفاً راهنمایی کنید که مشکل از چیه؟
:28:

ممنون

سر شمع یا شمع موتورت خرابه ، عوض کن درست میشه ، الکی هم نبر هیچ تعمیرگاهی که 300 400 پیادت میکنن واسه یه ایراد 50 هزار تومنی

sam.mgdm
05-07-1394, 12:16 بعد از ظهر
چه شمعی بگیرم دادا؟

sadeghi
05-07-1394, 12:55 بعد از ظهر
چه شمعی بگیرم دادا؟
ngk cr8e

saeid_fitness
05-07-1394, 02:18 بعد از ظهر
سلام دوستان کیت پاور واسه موتورهای کاربراتی هم استفاده میشه؟ اگه میشه کسی داره؟
و اینکه امروز رفتم پیش تعمیرکارم واسه تنظیم کاربراتور،تو دور موتور ۶۰۰۰ تا ۷۰۰۰ موتور پر پر میکنه میگم گاز که میدم پر پر میکنه میگه خب گاز نده:25r30wi: خلاصه درستش نکرد پیچ هوا ۳ دور بازه بوش نو انداختم سوزنشم پینش تا خط آخر زدم بالاتر میزدم موتور خوب کار نمیکرد

sam.mgdm
06-07-1394, 11:33 قبل از ظهر
جناب صادقی، این شمع (البته نوع اصلی) رو از کجا میشه پیدا کنم؟ البته منظورم تهران هستش.
معمولاً تقلبیش تو بازاره!
و اینکه یکی از دوستان میگفت شمع آپاچی یا پالس بنداز، دمای انجین میاد پایین و راندمان بالا میرهو نظرتون چیه؟

VAHID
06-07-1394, 01:11 بعد از ظهر
سلام دوستان کیت پاور واسه موتورهای کاربراتی هم استفاده میشه؟ اگه میشه کسی داره؟
و اینکه امروز رفتم پیش تعمیرکارم واسه تنظیم کاربراتور،تو دور موتور ۶۰۰۰ تا ۷۰۰۰ موتور پر پر میکنه میگم گاز که میدم پر پر میکنه میگه خب گاز نده:25r30wi: خلاصه درستش نکرد پیچ هوا ۳ دور بازه بوش نو انداختم سوزنشم پینش تا خط آخر زدم بالاتر میزدم موتور خوب کار نمیکرد

کیت پاور برای موتور انژکتوریه نه کاربرات

soheilspeedart
14-07-1394, 11:43 بعد از ظهر
کاملا معلومه صدای اسبک هاست .فیلر سوپاپ ها شل گرفته شدهاین فیلم مال خیلی وقت پیشه، ولی متاسفانه هنوز اشکال رو پیدا نکردم، نه از فیلر و این چیزا نیست، یک سال بعد از این فیلم، موتور رو باز کردم (از روی کنجکاوی) و متوجه شدم که زنجیر تایم شلاق می زده به پوسته (از روی اثرش روی پوسته)، دوباره هم موتور رو بستم ولی بازم همون آش و همون کاسه س!!! نمی دونم چرا

حتی زنجیرتایم و راهنماهای زنجیر رو هم عوض کردم، ولی بازم فرقی نکرد!!!

saeid_fitness
16-07-1394, 01:26 بعد از ظهر
سلام دوستان کارب موتورم ضعیف شده میشه این پکیج رو روش خوروند و واقعا تاثیر داره
شماره ای که تو این سایت زده 26،28،30
کدومش به موتور من میخوره ( عجله دارم مرسی)

hosseinm
16-07-1394, 04:44 بعد از ظهر
این فیلم مال خیلی وقت پیشه، ولی متاسفانه هنوز اشکال رو پیدا نکردم، نه از فیلر و این چیزا نیست، یک سال بعد از این فیلم، موتور رو باز کردم (از روی کنجکاوی) و متوجه شدم که زنجیر تایم شلاق می زده به پوسته (از روی اثرش روی پوسته)، دوباره هم موتور رو بستم ولی بازم همون آش و همون کاسه س!!! نمی دونم چرا

حتی زنجیرتایم و راهنماهای زنجیر رو هم عوض کردم، ولی بازم فرقی نکرد!!!

سلام
ببینید این چیزی که میگم در حد ایده هست, باید موتور رو درست بررسی کنید ولی به احتمال قوی همین موردی هست که میگم, نمیدونم تا حالا براتون پیش امده یا نه که وقتی دنده زنجیر عقب موتور یکم از محور بدور باشه, زنچیر شلاق میزنه, یعنی یکجای دنده با مرکز میل توپ مثلا 100 میل فاصله داره نقطه مقابلش 105 میل, دیگه هم زنجیرو اذیت میکنه هم شلاق میزنه که در تمام موتور های چینی و ایرانی وجود داره, تقریبا, حالا یا دنده بالای شما مشکل داره, یعنی دنده روی میل بادامک, یا خود میل بادامک تاب داره, یا هم دنده پایین روی میل لنگ.
دوست من بررسی این تخصص میخواد ولی شک نکنید که از همین هست, پیش یک استاد کار ببرید تا مشکل رو برطرف کند.

Komando
16-07-1394, 07:37 بعد از ظهر
این فیلم مال خیلی وقت پیشه، ولی متاسفانه هنوز اشکال رو پیدا نکردم، نه از فیلر و این چیزا نیست، یک سال بعد از این فیلم، موتور رو باز کردم (از روی کنجکاوی) و متوجه شدم که زنجیر تایم شلاق می زده به پوسته (از روی اثرش روی پوسته)، دوباره هم موتور رو بستم ولی بازم همون آش و همون کاسه س!!! نمی دونم چرا

حتی زنجیرتایم و راهنماهای زنجیر رو هم عوض کردم، ولی بازم فرقی نکرد!!!سلام.موتور خودم هم زنجیر تایم هست یه بار واسه تعویض رینگ و پیستون بازش کردم بعد دیدم زنجیر تایم به کناره سیلندر مالیده بود و حدود 2 میلیمتر اون رو ساییده بود حتی یه مقدار از سرسیلندر رو هم ساییده بود .قبل از باز کردن و بعد از بستنش هم هیچ صدایی نداشت و نداره.به نظر من صدا از فیلر سوپاپ هاست که شل گرفته شده.دلیل ساییدن زنجیر به بدنه سیلندر هم از شل بودن زنجیر هست (زنجیر سفت کن خوب عمل نمیکنه یا بالشتک ها ساییده شدن)پارسال یه سیلندر نو گذاشتم رو موتور بعد چند وقت پیش بازش کردم دیگه اثری از مالیدن زنجیر روش نبود.

saeid_fitness
17-07-1394, 12:33 بعد از ظهر
دوستان کسی نیست کمک کنه؟

soleymani
17-07-1394, 02:10 بعد از ظهر
تا اونجا که من می دونم کویر نمایندگی چند تا نمایندگی خوب هم توی گمرک داره ها
مثل شاهد و آقا قادر احمدی که حتی داخل سایت کویر زده نمایندگی تخصصی هیوسانگ و کی تی ام و کاواساکی
بهتره از این دوستان هم نام ببریم.

saeid_fitness
23-07-1394, 11:55 بعد از ظهر
دوستان کمک لطفا:29dz8zk:

soheilspeedart
28-07-1394, 09:24 بعد از ظهر
سلام
ببینید این چیزی که میگم در حد ایده هست, باید موتور رو درست بررسی کنید ولی به احتمال قوی همین موردی هست که میگم, نمیدونم تا حالا براتون پیش امده یا نه که وقتی دنده زنجیر عقب موتور یکم از محور بدور باشه, زنچیر شلاق میزنه, یعنی یکجای دنده با مرکز میل توپ مثلا 100 میل فاصله داره نقطه مقابلش 105 میل, دیگه هم زنجیرو اذیت میکنه هم شلاق میزنه که در تمام موتور های چینی و ایرانی وجود داره, تقریبا, حالا یا دنده بالای شما مشکل داره, یعنی دنده روی میل بادامک, یا خود میل بادامک تاب داره, یا هم دنده پایین روی میل لنگ.
دوست من بررسی این تخصص میخواد ولی شک نکنید که از همین هست, پیش یک استاد کار ببرید تا مشکل رو برطرف کند.

خوب استادکار نمی شناسم، پیش کی ببرم؟

سلام.موتور خودم هم زنجیر تایم هست یه بار واسه تعویض رینگ و پیستون بازش کردم بعد دیدم زنجیر تایم به کناره سیلندر مالیده بود و حدود 2 میلیمتر اون رو ساییده بود حتی یه مقدار از سرسیلندر رو هم ساییده بود .قبل از باز کردن و بعد از بستنش هم هیچ صدایی نداشت و نداره.به نظر من صدا از فیلر سوپاپ هاست که شل گرفته شده.دلیل ساییدن زنجیر به بدنه سیلندر هم از شل بودن زنجیر هست (زنجیر سفت کن خوب عمل نمیکنه یا بالشتک ها ساییده شدن)پارسال یه سیلندر نو گذاشتم رو موتور بعد چند وقت پیش بازش کردم دیگه اثری از مالیدن زنجیر روش نبود.

فیلر و زنجیر سفت کن رو چک کردم، از اونا نبود، بالاخره «خر» شدم و دادم تعمیر کار، 200 تومن کرد تو پاچه م، آخرشم فاتحه خوند به موتور!

الان موتور صداش که قطع نشد هیچ، یه صدای اضافی هم پیدا کرده، دیگه می ترسم موتور رو روشن کنم، باید دوباره خودم بازش کنم، فقط لطفا یکی اینجا راهنمایی کنه، ببینم چی به چیه

از کجا باید قطعات جدید بگیرم؟ (مشهد)

arman ramezani
29-07-1394, 07:15 قبل از ظهر
سلام من یه موتور سیکلت نامی cdi150گرد استارتی پنج دنده خریدم از موتور کار نکشیدم فقط روزای افتابی اوردمش فقط برای رفتو امد به سرکارم استفاده میکنم موتورو دوماه خریدم حتی اقساط شم تموم نکردم منتهی دوسه هفته س ک دنده سه چهار پنج صدا میده دنده میخونه الان من مشکلم اینه موتور چشه سرم کلاه رفته باید چیکار کنم ایا رشت نمایندگی نامی داره یا ن ممنون میشم راهنمایی کنید منو!

فرستاده شده از C1605ِ من با Tapatalk

Alireza.BMW
29-07-1394, 09:26 قبل از ظهر
دنده های مذکو به زوزه افتاده یک صدای ناله ای داره وقتی توی اون دنده ها میره با این چیزهایی که میگید... موتور باید باز بشه دنده 3و4و5 ش تعویض شه

m_rezayi
29-07-1394, 04:40 بعد از ظهر
سلام نحوه باز کردن کاسه برق (آهنربا) روان 200 را میخواستم بدونم
بعد از باز کردن پوسته مهره جلوی شفت را باز کردم ولی کاسه از جاش در نمیاد.آیا مهره دیگه ای هم وجود داره که باید باز باشه؟

arman ramezani
29-07-1394, 10:13 بعد از ظهر
دنده های مذکو به زوزه افتاده یک صدای ناله ای داره وقتی توی اون دنده ها میره با این چیزهایی که میگید... موتور باید باز بشه دنده 3و4و5 ش تعویض شه
امروز رفتم ب یکی از تعمیرکارهای مجرب گفتن ک بخاطر اینه گیربوکسش چینیه روغنشو بموقع عوض کن ب مرور صداش کم میشه بازم میرم جای دیگه سوال میکنم کالای بیکیفت پشمکی یعنی این!

فرستاده شده از C1605ِ من با Tapatalk

farshid37
30-07-1394, 02:31 بعد از ظهر
سلام نحوه باز کردن کاسه برق (آهنربا) روان 200 را میخواستم بدونم
بعد از باز کردن پوسته مهره جلوی شفت را باز کردم ولی کاسه از جاش در نمیاد.آیا مهره دیگه ای هم وجود داره که باید باز باشه؟
یک آچار مخصوص می خواد که اشتباه نکنم اسمش فولی کش بود. مال موتور من چون موتوریه که کمه تعمیر کار نداشت و یک آچار خودش درست کرد ولی مال روان باید تو تعمیرگاه ها باشه. تو صفحه زیر یک عکس از باز کردن آهنربا لا فولی کش دست ساز گذاشتم.

arashmotor
17-08-1394, 08:47 قبل از ظهر
سلام آقای جعفری . می‌خواستم بدونم خریدن موتور دست دوم مثل هیوسانگ کاره درستی هست یا نه . موقع خرید به چه مواردی باید توجه کرد

rrezaa
19-08-1394, 10:58 بعد از ظهر
اقای جعفری میخواستم بدونم شما آچار کشی ns و بازرسی دوره ای هم انجام میدهید ؟

Barat2jafari
06-10-1394, 09:24 بعد از ظهر
سلام آقای جعفری . می‌خواستم بدونم خریدن موتور دست دوم مثل هیوسانگ کاره درستی هست یا نه . موقع خرید به چه مواردی باید توجه کرد
باسلام به همه دوستان عزیز دوستان من خیلی وقت بود به دلایلی نبودم ازاین به بعد درخدمت دوستان عزیز هستم

فرستاده شده از HUAWEI G730-U10ِ من با Tapatalk

keyvanj
07-10-1394, 02:33 قبل از ظهر
اقای جعفری عزیز
کم جون و جوندار شدن موتور در یک دور موتور ثابت به چه علت میتونه باشه؟
دایلیم 250 vjf کارکرد 2 هزار
2= هزینه دیاگ چقدره؟

Barat2jafari
07-10-1394, 11:58 قبل از ظهر
اقای جعفری عزیز
کم جون و جوندار شدن موتور در یک دور موتور ثابت به چه علت میتونه باشه؟
دایلیم 250 vjf کارکرد 2 هزار
2= هزینه دیاگ چقدره؟
دوست عزیز دیاک ابزار کاره ما برای دیاک هزینه نمیکیریم وباید بگی درچه دوری موتور حال به حال میشه منظورت ریب زدنه شما اولین کا ری که میکنی شمه عوض کن

keyvanj
07-10-1394, 04:12 بعد از ظهر
دوست عزیز دیاک ابزار کاره ما برای دیاک هزینه نمیکیریم وباید بگی درچه دوری موتور حال به حال میشه منظورت ریب زدنه شما اولین کا ری که میکنی شمه عوض کن

دور موتور خاصی نیست. معمولا" زیر 9-10 هزار
چه شمعی پیشنهاد میکنید؟

keyvanj
15-10-1394, 03:15 قبل از ظهر
ظاهرا فیلتر هواش نباز به تمیزکاری داشت . حل شد . ممنون

رامین آفرود
16-10-1394, 07:51 بعد از ظهر
سلام. ببخشید چطور می تونم یه خورشیدی که شفتش مشابه سی جی 125 باشه و واسه زنجیر 520 و 14 تایی باشه پیدا کنم. به نظرتون واسه کدوم موتور می خوره؟

Barat2jafari
16-10-1394, 09:33 بعد از ظهر
اگه خواستی دا رم

رامین آفرود
16-10-1394, 10:58 بعد از ظهر
سلام. خدا خیرتون بده. من موتورم فلات 250 طرح کی تی ام هستش. می خواستم زنجیرش رو 520 کنم. دنبال خورشیدی جلو بودم که بهش بخوره. باهاتون با این شماره ای که دادین تماس می گیرم حتما.

roots
16-10-1394, 11:04 بعد از ظهر
تشکر از جناب جعفری.

galaxy s6 edge plus!

Barat2jafari
16-10-1394, 11:12 بعد از ظهر
سلام. خدا خیرتون بده. من موتورم فلات 250 طرح کی تی ام هستش. می خواستم زنجیرش رو 520 کنم. دنبال خورشیدی جلو بودم که بهش بخوره. باهاتون با این شماره ای که دادین تماس می گیرم حتما.
خواهش میکنم درخدمت دوستان هستم بخصوص بچهای گل پرشین موتور خیلی خوشحال ممیشم که کاری ازدستم بربیاد برای دوستان گل

keyvanj
21-10-1394, 12:23 قبل از ظهر
سلام
لطفا" در صورت امکان ویدیوی زیر را که در آپارات آپلود شده مشاهده بفرمایید و بفرمایید علت نوسان دور موتور رو چی میدونید. دایلیم 250

keyvanj
24-10-1394, 06:47 بعد از ظهر
اقای جعفری آدرس تعمیرگاه رو میدید؟

Barat2jafari
24-10-1394, 10:29 بعد از ظهر
اقای جعفری آدرس تعمیرگاه رو میدید؟
دوست عزیزم موتور شما مشکل درسوخت دارد البته نمیشه قطعی گوفت ازنزدیک باید ببینم آ درس میدان رازی خ هلال احمر چهارراه استخرخ فاتح چهر پلاک 152تعمیرگاه جعفری وصبوری

Barat2jafari
01-11-1394, 12:44 بعد از ظهر
سلام بنزین موتورت یادت رفته

keyvanj
01-11-1394, 08:53 بعد از ظهر
سلام بنزین موتورت یادت رفته

با تشکر فراوان از آقای جعفری عزیز
امروز بعد از اینکه سه تا نمایندگی موتور رو معاینه کردن و انواع نسخه های عجیب رو پیچیدن واسه ما نزدیک کلی خرج بیخودی بالای 180 تومن بندازن مارو با کلی علافی.... . آقای جعفری با یه حرکت ظرف مدت 1 ساعت ایراد رو تشخیص دادن و مشکل با مبلغ اندکی حل شد.

بنزینم که جا گذاشته بودم اومدم گرفتم .مرسی

wizard
07-12-1394, 03:29 بعد از ظهر
باسلام من ی موتور 125 دارم ک ی مدتی روشن نشده و حالا وقتی میخوام روشنش کنم از قسمت پیچ تنظیم ک روی کاربراته هنگام هندل زدن باد میده بیرون و روشن نمیشه لطفا راهنماییم کنید با تشکر

mrjm
12-01-1395, 08:07 بعد از ظهر
با عرض سلام
من یک تریل ۲۰۰ سی سی طرح KTM دارم ب دلایل بسیار زیادی به این نتیجه رسیدم ک تعویض کامل انجین به نفعم هستش.
میخام روش انجین ax1 بزارم.هزینه و بحث شماره موتور زیاد ملاک نیس.
ایا این کار شدنیه؟
قیمت انجین ax1 نو و دست دو چنده و از کجا میشه خرید؟

aidinx
25-01-1395, 02:08 قبل از ظهر
سلام اقای جعفری مشه روی موتور توربو نصب کرد؟

baratjfr
14-02-1395, 09:36 بعد از ظهر
سلام اقای جعفری مشه روی موتور توربو نصب کرد؟
میشه نصب کرد ولی فایده نداره به انجین صدمه جدی وارد میکنه

sajjadme
15-02-1395, 02:13 بعد از ظهر
سلام اقای جعفری ...
میخواستم از شما خواهش کنم درباره ی خرید دایلیم مدل 93 چند تا نکته ی فنی بگید که خودم بتونم به اونا توجه کنم و بفهمم موتور در چه حدیه ؟
میخوام بدونم ایا راهی وجود داره که بشه فهمید موتور درست اب بندی شده یا نه؟
ایا راهی وجود داره که بشه فهمید کارکردی که میگن درست هست یا دستکاری شده ...مثلا کارکرد 700 کیلومتر رو چطور میشه فهمید راسته یا دروغ و توی همین کارکرد میشه فهمید که اصولی استفاده شده یا نه ؟
چند تا نکته هم از روی تجربه ی خودتون برای خرید دایلیم مدل 93 که میگن کارکردش پایین هست بفرمایید خیلی خوشحال میشم
ممنونم
یاعلی
درضمن عید بعثت روسول اکرم صلی الله علیه و اله بر همه ی شما عزیزان مبارک

baratjfr
15-02-1395, 09:46 بعد از ظهر
سلام اقای جعفری ...
میخواستم از شما خواهش کنم درباره ی خرید دایلیم مدل 93 چند تا نکته ی فنی بگید که خودم بتونم به اونا توجه کنم و بفهمم موتور در چه حدیه ؟
میخوام بدونم ایا راهی وجود داره که بشه فهمید موتور درست اب بندی شده یا نه؟
ایا راهی وجود داره که بشه فهمید کارکردی که میگن درست هست یا دستکاری شده ...مثلا کارکرد 700 کیلومتر رو چطور میشه فهمید راسته یا دروغ و توی همین کارکرد میشه فهمید که اصولی استفاده شده یا نه ؟
چند تا نکته هم از روی تجربه ی خودتون برای خرید دایلیم مدل 93 که میگن کارکردش پایین هست بفرمایید خیلی خوشحال میشم
ممنونم
یاعلی
دوست عزیزم درمورد سلامت بودن موتور باید به صداودرست کارکردن موتور توجه کرد باید بادقت ازباز شدن یانشودن انجین مطمان بشی بخصوص‌به فلاپهای موتور باید دقت کنی به رنگ وتعویض شدنش موتور کم کارکرده رابعدازاین مراحل به دیسک ترمز ها وبه لاستیکهادقت کنید که فابریک خودش باشه تعویض نشده باشد وبهتر اینکه از یکی که وارد باشد کمک بگیری امیدوارم موافق باشی

baratjfr
15-02-1395, 10:38 بعد از ظهر
سلام برهمه دوستان گرامی وتبریک عیدمبعث پیامبراکرم

sajjadme
17-02-1395, 02:51 بعد از ظهر
اقای جعفری من یه سوالی دارم ...
من یه دایلیم دیدم توی اصفهانه با کارکرد پایین بنظر شما اگه برای مشخص شدن وضعیت فنیش ببرم نمایندگی کویر توی اصفهان ...میتونم اعتماد کنم به کارشون و اگه تایید کردن اعتماد کنم بهشون و بخرم یا نه؟

baratjfr
17-02-1395, 10:10 بعد از ظهر
اقای جعفری من یه سوالی دارم ...
من یه دایلیم دیدم توی اصفهانه با کارکرد پایین بنظر شما اگه برای مشخص شدن وضعیت فنیش ببرم نمایندگی کویر توی اصفهان ...میتونم اعتماد کنم به کارشون و اگه تایید کردن اعتماد کنم بهشون و بخرم یا نه؟
دوست عزیزم من نمایندگی اصفهان کسی را نمیشناسم پیش کسی ببر که اعتمادداشته باشی

mogrem
27-02-1395, 07:31 قبل از ظهر
سلام اقای جعفری واسه موتورم یه مشکل پیش اومده وقتی کلاچ رول میکنم از داخل انجین سمت صفحه صدا تق میاد موتور هم پیشرو گلد هستش خودم فکر میکنم از فنر روی صفحه شکسته

abbashoseini15
10-03-1395, 07:24 بعد از ظهر
سلام دوست عزیز من میخوام موتورم رو از 125 به 150 ارتقا بدم.میخواستم بپرسم که ایا میشه گیربکس ایکس ال بندازم روش(جواب میده؟؟؟)و اینکه قطعات دیگر مثل میلنگ رو چی بندازم ؟؟؟؟هر چیزی که فکر میکنین یه ایا دیسک کلاچ ایکس ال تو پوسته 125 جا میشه؟؟؟در صفحه زنجیر باید تغییر بدم یا نه؟؟؟

baratjfr
10-08-1395, 11:53 بعد از ظهر
سلام و شب بخیر برهمه دوستان گرامی دوستان عزیز دراین تاپیک به زودی شاهد مطالب جالب خواهیدشد به امید خدا

Afshin007
11-08-1395, 07:43 قبل از ظهر
اقای جعفری 2تا سوال دارم
1)هیوسانگای مدل پایینو که بر اثر داغی انجین خاموش میکنن میشه کاری کرد؟
2)پروتکشن هیوسانگ تو بازار موجوده اگه هست با نصبش چه قد هزینه میگیرین؟
با تشکر ////

Barat2jafari
09-11-1395, 08:22 بعد از ظهر
سلام

Barat2jafari
09-11-1395, 09:43 بعد از ظهر
سلام

ali.motahari
10-11-1395, 12:35 قبل از ظهر
سلام آقای جعفری شما دیاگ هم میزنید هیوسانگ رو؟

VAHID
10-11-1395, 06:19 بعد از ظهر
سلام آقای جعفری شما دیاگ هم میزنید هیوسانگ رو؟بله دیاگ میزنن

alt_f4
30-11-1395, 12:39 بعد از ظهر
با سلام و احترام
دوستان آیا اگزوز مناسبی برای این موتور میشناسید که هم در قدرت و کارایی موتور تاثیر مثبتی داشته باشه و هم صدای خوبی بده؟
اگر میدونید لطفا مدل رو ذکر کنید و اینکه از کجا میتونم تهییه کنم .

موتور سیکلت KTM RC250 با اگزوز AHM ([Only registered and activated users can see links])

موتور سیکلت KTM RC250 با اگزوز WRX سری GP ([Only registered and activated users can see links])

موتور سیکلت KTM RC250 با اگزوز Tiger ([Only registered and activated users can see links])

mardan
31-01-1396, 01:35 بعد از ظهر
سلام ببخشید یه سوال داشتم
میشه کیلومتر باکسر ۱۵۰ رو روی باکسر ۱۲۵ سوار کرد؟

farshid37
06-02-1396, 02:18 بعد از ظهر
استارت موتورم سوخته. ظاهرت گیرپاژ کرده هم سیم پیچی و هم زغالاش خراب شده. موتور تریل ریجو هست. کویر موتور حدود 800 هزار می ده که خیلیه. جایی هست که تعمیر کننذ یا ارزونترش جایی پیدا می شه؟

Arash.ajdary
03-04-1396, 03:54 قبل از ظهر
آقای جعفری روزه نمازتون قبول

Barat2jafari
20-12-1396, 09:53 بعد از ظهر
با سلام مجدد

roots
20-12-1396, 10:06 بعد از ظهر
با سلام، تاپاتاک

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Barat2jafari
20-12-1396, 10:11 بعد از ظهر
فن [Only registered and activated users can see links]

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

Barat2jafari
20-12-1396, 10:22 بعد از ظهر
با سلام به همه ی دوستان عزیز...
جعفری هستم مجدد در خدمت شما...

شماره تلفن جهت ارتباط

09109764612

02155653816

در این مدتی که نبودیم سوالات بی پاسخ موند. با عرض پوزش
از این به بعد این تاپیک فعال هست و دوستان میتونید سوالات خودتون رو مطرح کنید...

Barat2jafari
20-12-1396, 11:09 بعد از ظهر
با سلام به همه ی دوستان عزیز...
جعفری هستم مجدد در خدمت شما...

شماره تلفن جهت ارتباط

09109764612

02155653816

در این مدتی که نبودیم سوالات بی پاسخ موند. با عرض پوزش
از این به بعد این تاپیک فعال هست و دوستان میتونید سوالات خودتون رو مطرح کنید...باسلام دوستان عزیزبرای راحتی اون دسته ازعزیزانی که برای حمل موتور سنگین خود به دلایل مختلف به تعمیرگاه مشکل دارند دارم برنامه ریزی میکنم اگه مقدور بشه مشکلات موتورهایخاص را در محل برطرف کنیم به زودی اعلام خواهم کردواین کار فعلان برای کسانیکه عضو سایت پرشین هستن انجام خواهد شد دوستان عضو سایت بااین شماره تماس بگیرند 09109764612 جعفری برای همه آروزوی شب خوب را دارم

فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk

farshad 54
21-12-1396, 08:47 قبل از ظهر
این چیه آقای جعفری ؟

فن برای شارژره ؟

به چه دردی میخوره؟

Barat2jafari
21-12-1396, 10:18 قبل از ظهر
این چیه آقای جعفری ؟

فن برای شارژره ؟

به چه دردی میخوره؟باسلام فرشاد عزیز فن هست برای تست دیشب انجام شده

Barat2jafari
29-12-1396, 09:19 بعد از ظهر
سال نورا برای همه عزیزان تبریک کفته وآرزوی سلامتی وشادی برای تک تک شما را از درگاه خداوند مهربان را دارم

hm13862007
05-01-1397, 11:16 بعد از ظهر
سال نورا برای همه عزیزان تبریک کفته وآرزوی سلامتی وشادی برای تک تک شما را از درگاه خداوند مهربان را دارم

سلام و عرض ادب و احترام جناب جعفری گرامی
سال نو رو تبریک عرض میکنم

میخواستم موردی رو در خصوص شارژ نشدن موتور سیکلت برقی خودم با شما در میان بذارم و از راهنمایی شما استفاده کنم .

بنده یه موتور برقی 2000 وات لیفان دارم که تاپیکش در اینجا موجود هستش جهت استحضار شما :

اما مشکل من اینه که عرض میکنم :

من تقریبا 4 ماهی هست که این موتور رو خریدم . حقیقتا و بی تعارف از شتاب و مصرف برق و کلیه امکانات این موتور قلبا ، بسیار راضی هستم .
در اواخر بهمن ماه سال 96 که بارون خیلی شدیدی در یکی از شب ها در تهران میبارید ، من توی خیابونی صاف که فضایی وسیع حدود نیم متر آب در کف سطح گودی جمع شده بود با موتور به صورت ناخواسته رفتم و فورا ازش با عقب راندن موتور خارج شدم (تا اینجا رو مد نظر داشته باشید)
مورد بعدی اینکه که موتور از حدود 3 هفته پیش که آخرین بار در حیاط منزل کاملا با شلنگ آب شستمش و تمیزش کردم ظاهرش رو ، وقتی به برق زدمش که شارژش فول بشه (چون عازم سفر بودم چند روز) بعد از 6 ساعت مثل همیشه شارژش کامل شد و بنده ترانس شارژ رو از برق کشیدم و کاور موتور رو انداختم و رفتم سفر . وقتی 5 روز بعد برگشتم که موتور رو بردم بیرون و دنبال انجام کارهام بودم ، متوجه شدم که بعد از گذشت حدود 20 کیلومتر مسافت (در دو فاصله زمانی 10 کیلومتر) با 2 ساعت وقفه ، موتور با طی 20 کیلومتر یهو شارژش کم داره میشه و خلاصه به زور من رو رسوند منزل .

از اون روز به بعد ، تقریبا 20 کیلومتر با هر بار شارژ کردن کامل حرکت میکنه در حالی که تا قبل از این براحتی 37 کیلومتر باهاش میرفتم تا باتری شارژش رو تموم کنه .
یکمی به این کیلومتر طی شده شک داشتم تا اینکه مدت زمان شارژ باتری موتور رو تازه هفته پیش چک کردم و با تعجب دیدم که موتوری که 6 ساعته همیشه فول شارژ میکرده و چراغ قرمز رنگ روی ترانسش تبدیل به سبز میشد ، الان داره 2 ساعت و 15 دقیقه فول شارژ میکنه و دیدم بعله این شارژ غیر طبیعی شده و مشکل داره که نمیتونه 37 کیلومتر سابق رو طی کنه .

در جریان باشید که این موتور رو زمانی که از نمایندگی تهرانش تحویل گرفتم کمتر از 4 هفته بعدش به دلیل مشکل باتری های فابریکش ، یکبار بردم نمایندگی و ترانسش رو چک کرد که اوکی بود و باتری های آکبند برای موتور به رایگان تعویض کردند از کارخونه فرستادند که موتور راحت 37 کیلومتر میرفت و مشکلی نداشت .

حالا باتوجه به اینکه حدودا 2.5 ماه قبل کل باتری این موتور رو نمایندگی با باتری آکبند و نو تعویض کرده ، الان چه اتفاقی برای موتور افتاده که بعد از زدن به شارژ ترانس فقط 2 ساعت و ربع شارژ میکنه و دیگه فن ترانس متوقف میشه و چراغش سبز میشه و باتری موتور به صورت کاذب فول شارژ میشه ؟

لطفا موارد مطروحه رو بررسی و راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی ممکنه باشه ؟ ترانس شارژ یا باتری ها یا موتور براشلس در چرخ عقب یا مدار و بردی الکترونیکی که من نمیدونم چیه و اصلا وجود داره در موتورم یا خیر .. چیکار کنم با این مشکل .

البته با نمایندگی هماهنگ کردم و چون بسیار خوش برخورد و محترم هستند گفتند که بعد از تعطیلات 13 فروردین موتور رو بیارید اینجا بررسی کنیم ببینیم این چش شده باز .. ما هم گفتیم چشم .

ممنون از توجه شما

Barat2jafari
08-01-1397, 07:27 قبل از ظهر
باسلام وتبریک سال نو دوست عزیز بنده درشهرستان هستم اینجا اینترنت ضعیف هست نوشتت خوندم احتمال خیلی زیاد باطری عیب داره شما هرزمان خواستید بااین شماره تماس بگیرید 09109764612 جعفرب

Barat2jafari
08-01-1397, 07:29 قبل از ظهر
باسلام وتبریک سال نو دوست عزیز بنده درشهرستان هستم اینجا اینترنت ضعیف هست نوشتت خوندم احتمال خیلی زیاد باطری عیب داره شما هرزمان خواستید بااین شماره تماس بگیرید 09109764612 جعفربقبل ازتماس گرفتن لطفان چرغ جلو وعقب رابررسی کنید بعد من درخدمتم

Barat2jafari
18-02-1397, 01:32 بعد از ظهر
باسلام قابل توجه دوستانی کخ بنلی دارند چراغ چک بنای به دلایل زیاد روشن میشه ودرکارکردموتور اختلال ایجاد نمیکنه دیاگ هم بزنی کدی نشان نمیده اگه کسی وسوای نداشته باشخ به مرور زمان خواموش میشخ درغیر اینصورت قابل حله وهزینخ زیادی نداره

Barat2jafari
09-03-1397, 05:45 بعد از ظهر
آقای جعفری روزه نمازتون قبولممنونتم همچنین

shahab.gh77
11-07-1397, 10:32 بعد از ظهر
سلام آفای جعفری خسته نباشید و ممنون بابت اطلاعت خوبی که در اختیار من و بقیه گذاشتین. من یه تریل کویر srr200 مدل 90 دارم. موتور دست یکی از دوستام بوده نزدیک به 2 سال و حدود 1 سال هم خواب بوده. خودمم ایران نبودم. سرتونو درد نیارم من بعد از این 2 سال رفتم موتورو بگیرم باتری رو شارژ کردم و موتور خیلی خوب روشن شد. اما بعد از چند دقیقه روندن متوجه شدم موتور ریپ میزنه. بعد از یکم بالا پایین کردن دیدم سیم کشی موتور ترکیده خیلی بد بسته شده بود بعد فهمیدم ذوستم چتد دفعه سیم کشی رو دست زده، خلاصه بعد از یکم بالا پایین کردن سیم های موتور و بعد از باز کردن سوییچ کوئل موتور داغ کرد منم دیر متوجه شدم. حالا من کل سیم کشی رو باز کردم و دارم از اول میبندمش سوالم از شما اینه که؛ به دلیل زدگی که روی سیم‌های موتور دیدم قطعا یک سری از سیم‌ها اتصالی دادن به هم و من 99 درصد مطمئنم کوئل موتور سوخته، اگر شما لطف کنید تست کوئل، شارژر و ترانزیستور (tcu) رو به من بگین یا اگر عکسی از نقشه‌ی مدار داخلی این سه قطعه رو دارین برای من بذارید خیلی ممنون میشم. در ضمن تاکید کنم که من رشته‌ی تخصصیم الکترونیک و هم نقشه خونی بلدم و دستگاهایی مثل آوو متر ( اهم متر ) و اسیلوسکپ دارم و متونیم دستگاهایی که بتونه وضعیت داخل موتور شبیه سازی کنه بسازم گرچه تو درک سیستم جرقه زنی چنتا سوال دارم که باید رفع بشن و بیشتر از سرتونو درد نمیارم و قبل از پاسخ دادن به این بنده‌ی حقیر کمال تشکر رو از راهنمایی و مطالب خوبتون دارم.

barat2jafarii
16-08-1397, 12:38 قبل از ظهر
باسلام به همه دوستان عزیز دوستان گرامی ازاین به بعد تصمیم گرفتیم دوباره دراین سایت فعالیت خودراازسربگیریم بخصوص درمورد بنلی وسوزگی امیدوارم مواردی که ازاین به بعد دنبال خواهد شد برای همکاران محترم وموتورسواران عزیز مؤثر باشد

barat2jafarii
16-08-1397, 12:43 قبل از ظهر
سلام دوست عریز بنده تا به این ساعت درسایت فعالیت نداشتم ومتاسفانه الان دذخواست شما رادیدم چنانچه مشکلت برطرف نشده درخدمتم

barat2jafarii
16-08-1397, 12:45 قبل از ظهر
دوست عزیز شرمنده اگر هنوز مشکل برطرف نشده تماس بگیرید
سلام آفای جعفری خسته نباشید و ممنون بابت اطلاعت خوبی که در اختیار من و بقیه گذاشتین. من یه تریل کویر srr200 مدل 90 دارم. موتور دست یکی از دوستام بوده نزدیک به 2 سال و حدود 1 سال هم خواب بوده. خودمم ایران نبودم. سرتونو درد نیارم من بعد از این 2 سال رفتم موتورو بگیرم باتری رو شارژ کردم و موتور خیلی خوب روشن شد. اما بعد از چند دقیقه روندن متوجه شدم موتور ریپ میزنه. بعد از یکم بالا پایین کردن دیدم سیم کشی موتور ترکیده خیلی بد بسته شده بود بعد فهمیدم ذوستم چتد دفعه سیم کشی رو دست زده، خلاصه بعد از یکم بالا پایین کردن سیم های موتور و بعد از باز کردن سوییچ کوئل موتور داغ کرد منم دیر متوجه شدم. حالا من کل سیم کشی رو باز کردم و دارم از اول میبندمش سوالم از شما اینه که؛ به دلیل زدگی که روی سیم‌های موتور دیدم قطعا یک سری از سیم‌ها اتصالی دادن به هم و من 99 درصد مطمئنم کوئل موتور سوخته، اگر شما لطف کنید تست کوئل، شارژر و ترانزیستور (tcu) رو به من بگین یا اگر عکسی از نقشه‌ی مدار داخلی این سه قطعه رو دارین برای من بذارید خیلی ممنون میشم. در ضمن تاکید کنم که من رشته‌ی تخصصیم الکترونیک و هم نقشه خونی بلدم و دستگاهایی مثل آوو متر ( اهم متر ) و اسیلوسکپ دارم و متونیم دستگاهایی که بتونه وضعیت داخل موتور شبیه سازی کنه بسازم گرچه تو درک سیستم جرقه زنی چنتا سوال دارم که باید رفع بشن و بیشتر از سرتونو درد نمیارم و قبل از پاسخ دادن به این بنده‌ی حقیر کمال تشکر رو از راهنمایی و مطالب خوبتون دارم.

Yazdan
17-08-1397, 03:57 قبل از ظهر
باسلام به همه دوستان عزیز دوستان گرامی ازاین به بعد تصمیم گرفتیم دوباره دراین سایت فعالیت خودراازسربگیریم بخصوص درمورد بنلی وسوزگی امیدوارم مواردی که ازاین به بعد دنبال خواهد شد برای همکاران محترم وموتورسواران عزیز مؤثر باشد

سلام دوست عزیز
به عنوان اولین سوال میخوام بپرسم شما در زمینه تقویت بنلی چه توصیه ای دارید ؟ امکان ریمپ ای سی یو هست تو ایران ؟ براش لوازم تقویت هست ؟ مثلا فیلتر هوا اسپرت .

barat2jafarii
18-08-1397, 11:25 بعد از ظهر
باسلام دوست عزیز ممنونم ازشما باید بگم سوال خیلی خوبی کردید در مورد رمپ کردن که قبلان هم درموردش صحبت شده که من نمیدانم دوستان دانسته یا ندانسته این حرف را میزنند به هرحال جای تأسفه وقتی شما کلمه رمپ کردن را معنی کنی به نتيجه میرسه که همچین چیزی امکان ندارد درمورد برنامه بنلی یا هیوسانگ درمورد برنامهای مختلف صحبت خواهیم کرد وسوال دومت باید بگم درحال حاضر نه کارهای انجام شده است که به امید خدا درهمین ماها اعلام خواهیم کرد

barat2jafarii
18-08-1397, 11:42 بعد از ظهر
ازمدیران محترم سایت کمال تشکر را دارم

barat2jafarii
19-08-1397, 04:40 بعد از ظهر
با سلام، تاپاتاک

Sent from my SM-G955F using Tapatalkسلام جناب شیرازی عزیزخوبید سایت ایراد داره یا مشکل از جای دیگری ست خیلی سخت میشه وارد شد چندین مرتبه باید کلیک کنی وقت کردی بیا ببینمت

barat2jafarii
19-08-1397, 07:55 بعد از ظهر
موردتوجه دوستانی که علاقمند به موتور سوزکی هستند بایدزودتر از اینها اطلاع رسانی میشود که نمایندگی مجاز شرکت تکتازموتور هم دريافت شددوستان می‌توانند ازاین به بعد مشکلات خود را بیان کنند

ahmadra.2520
31-04-1398, 12:16 بعد از ظهر
اقا برات سلام
من یه زونتس ۲۵۰ صفر گرفتم الان ۸۰۰ تا کار کرده هیچ مشکلی نداره فقط درجا که کار میکنه از اگزوزش بوی ناقص کار کردن بنزین میاد اصلا دود نداره
ای سی یو زونتس هم دلفیه
به نظر شما علتش چیه؟

ariatel2
02-12-1399, 02:39 قبل از ظهر
سلام از روان 200هم اطلاعاتی هست من بپرسم ازتون؟

Saeidirib
12-05-1401, 07:08 بعد از ظهر
سلام من موتور بنلی ۲۵۰ تک دارم
اولش ک می‌خوام روشن کنم استارت میزنم اما روشن نمیشه یا پت پت می‌کنه خاموش میشه چن بار بزنم روشن میشه بعد ک راه می افتم اولش موتور جون نداره تا یکم گرم بشه
در حین حرکت هم سرعت کم میکنم از اگزوز صدای شلیک و پت پت میده
کلا موتور تنظیم کار نمیکنه شمع و صافی بنزین تعویض کردم از مایع شستشو انژکتور استفاده کردم فرقی نکرده
اگزوز قهرمانی روش نصب شده و منبع ندارن و چراغ چکش هم روشنه که دستی ریست کردم باز روشن شده دیاگ زدم نوشت سنسور پارک مشکل داره
به نظر شما سنسور اکسیژنش یا اگزوز مشکل داره ؟
شهرستانم چن جا بردم درست نشده