توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای خرید HYOSUNG GT250R
sam.mgdm
24-10-1393, 02:25 بعد از ظهر
با سلام خدمت عزیزان ...
چند وقته میخوام یه هیوسانگ GT250r کم کارکرد، بدون تصادف، خط و خش و خصوصاً "به قیمت" صرفاً جهت دور زدن آخر هفته بگیرم.
دوستانی که تجربه این موتور رو دارن میشه راهنمایی کنن که برای خرید یه هیو خوب و سرحال و بدون خرج به چه نکاتی باید توجه کنم ؟ :297:
با سپاس ...
r.hasani7023
24-10-1393, 02:51 بعد از ظهر
دوست عزیز یه هیو سفید تو سایت هست موتور تمیزیه .تخصصی تر باید دوستان راهنمایی کنند .
sam.mgdm
24-10-1393, 03:16 بعد از ظهر
مرسی دادا، دیدم موتورو ولی سفیدش به دلم نیست بیشتر نظرم روی قرمز سفیده و قرمز یا قرمز مشکیه.
مورد بعدی اینه که در حال حاضر 13 تومن برام زیاده و اینقد نمیتونم هزینه کنم...
kamran hajikhani
24-10-1393, 06:04 بعد از ظهر
سلام دوست عزیزچقدرمیخوای هزینه کنی که هم موتوری سالم باشه هم بی خطوخش هرچی پول بدی اش میخوری مدلش چه سالی باشه
abolfazls
24-10-1393, 06:50 بعد از ظهر
دوست من يكى از دوستان به همراهى آقا كاوه يه هيو سفيد قرمز مدل ٩٢ خيلى خيلى تميز مجهز به دزدگير تصويرى خريدارى كردند به قيمت ١٤/٥٠٠ .
بازهم ميمونه با بودجه و سليقه شما ، الان قيمت همين هيو سفيد كه تو سايت خودمون هست خيلى خوبه با اگزوز و كتى رنتالى و غيره ولى چون رنگ سفيد با سليقه شما همخوانى نداره بعدها امكان داره دلتون رو بزنه و پشيمان بشيد ....
پس همين اول دقت خودتون رو تو خريد بكنيد كه بعدها پشيمان نشيد ، ولى با بودجه ١٣ تومن ميشه موارد خوبى رو پيدا كرد ، موفق باشيد
Reza-M
25-10-1393, 12:36 قبل از ظهر
سلام دوست عزیز؛
به نظر بنده شما هیوسانگی میخواین که قیمتش نهایتآ تا 10 میلیون باشه درسته؟
اگه این نوع موتور میخواین هیوسانگ تمیز با این قیمت پیشنهادم سایت دیوار هست اگهی هیوسانگ های تمیزی زده تو این سایت میتونید با مراجعه به این سایت موتور مورد علاقه خودتون رو پیدا کنید.
sam.mgdm
25-10-1393, 01:35 بعد از ظهر
سلام دوستان عزیزم و ممنونم از توضیحاتتون
با توجه به رکود بازار ترجیهاً میخوام به قیمت بخرم موتورو که چند ماه دیگه هوا بهتر شد سوار شم و میدونم که هرچی بیشتر پول بدم موتور بهتری گیرم میاد.
(منظورم قیمت دلالی نیست ولی اون قیمتایی هم که بعضی از دوستان از روی تعصب و توهم میگن با بودجم جور نیست!
من 2تا موتور دارم الان (آونجر92 و آپاچی93 در حد نو)که بی استفاده تو خونه افتاده و باید اونارو هم رد کنم و نهایت مبلغی که میخوام هزینه کنم بین 7 تا 10 تومنه مگر اینکه یه مورد گیرم بیاد که قصد تعویض با موتورای منو داشته باشه ...
تو سایت دیوار رو هم میبینم ولی اکثراً کارکردهای بالای 15000 با قیمتای ناعادلانه دارن و انگار قصد فروش ندارن و صرفاً جهت خالی نبودن عریضه آگهی میکنن.
چنتا هیو کومت 92 هم با کارکرد 4000 تا 5000 دیدم که یکم قیمتشون برام بالا بوده (حدود 12500 تا 13000)
لطفاً راهنماییم کنید که با توجه به خرج نسبتاً بالای این موتور تو چه مدل ها و با چه کارکردهایی بیشتر بگردم که سر و کارم با تعمیرگاه نباشه...
کاوه
25-10-1393, 02:46 بعد از ظهر
سلام و درود
هیوسانگ فقط مدل 91 به بالا بخرید
یا هزینه نکنید یا اگر هزینه کردید یه مدل بالا بگیرید
92 یدونه دارم خواستید 15 تومن
اگر خواستید پی ام بدید
NiNjA-Wild
25-10-1393, 02:50 بعد از ظهر
برادر با 10تومن نمیدونم چطور اونطور موتوری ک تو سلیقته میخوای بگیری.
با 13تومن میشه خیلی گزینه های بهتری رو داشت.
ولی با 10تومن هرچی میگیری فقط نیمه اول 90نگیر که بدبخت میشیا.
همش نیمه دوم 90 به بالا.چون تغییر کرد اون زمان.
قیمت دسته 2 هیو خوب بین 12تا 14هست
sam.mgdm
25-10-1393, 03:05 بعد از ظهر
پس بنظرتون 91 تمیز بگیرم بهتره ؟ :crazy:
قیمتاشم تا حدودی با بودجه من سازگارتره :D
دادا 15 تومن در حال حاضر برام خیلی سنگینه . :(
دوستان اگه هیو تمیز و بقیمت سراغ داشتین با این شماره بهم خبر بدین ( سام مقدم 3643592-0395) واتس اپ و وایبر و لاین هم هستم.
با سپاس
sam.mgdm
04-11-1393, 11:47 قبل از ظهر
با سلام.
یه سولل داشتم از دوستای خوبم:
من طالب هیو هستم بدلیل قیافه و سایز هیکلش که شبیه موتور سنگینا هستش، سرعت هم برام مهم نیست چون این موتور رو فقط برای دور زدن آخر هفته می خوام.
دیروز بهم یه نینجا 2012 سفید 6000 کارکرد معرفی کردن (16 تومن که البته بخشی از مبلغ رو اقساط هم میده)، میدونم از نظر شتاب و کیفیت نینجا بهتره و اینکه لوازمش کمیابه و هزینه تعمیراتش بالاس،
دوستانی که تجربه این دوتا موتورو دارن لطفاً راهنماییم کنن که هم انتخاب بهتر و خرید خوبی داشته باشم و در نهایت ضرر کمتری برای فروش موتور متحمل بشم.
مرسی
فلات دوست
04-11-1393, 01:14 بعد از ظهر
با سلام.
من طالب هیو هستم بدلیل قیافه و سایز هیکلش که شبیه موتور سنگینا هستش، سرعت هم برام مهم نیست چون این موتور رو فقط برای دور زدن آخر هفته می خوام.
دیروز بهم یه نینجا 2012 سفید 6000 کارکرد معرفی کردن (16 تومن که البته بخشی از مبلغ رو اقساط هم میده)، میدونم از نظر شتاب و کیفیت نینجا بهتره و اینکه لوازمش کمیابه و هزینه تعمیراتش بالاس،
دوستانی که تجربه این دوتا موتورو دارن لطفاً راهنماییم کنن که هم انتخاب بهتر و خرید خوبی داشته باشم و در نهایت ضرر کمتری برای فروش موتور متحمل بشم.
مرسی
دوست عزیز به نظرم این موتورها چون گرانقیمت هستن و لوازماشونم به همون نسبت گران ، بنابراین خشک بخر و سراغ دست دوم نرو که خوب در نیومد بیچاره شدی و تموم پولت رفته
البته اگه طرف رو میشناسی و از نگهداری و خرج کردن به موتورش و فنی مطمئن باشی فرق میکنه
NiNjA-Wild
04-11-1393, 01:19 بعد از ظهر
دوست عزیز میتونی ببری موتورو تعمیرگاه قبلش 20ت بندازی تو جیبش به عنوان شیرینی بعد حسابی بت میگه چخبره توی موتور.
انجین اینارو چک کن.ضربه خوردگی نداشته باشه .
دسته 2در حد بخری خوبه. من خودمم میخوام هیو در حد بخرم. 13میلم هنوز جور نشده
کاوه
04-11-1393, 01:21 بعد از ظهر
با سلام.
مرسی
نینجا اصلا قابل مقایسه با هیوسانگ نیست !!
از هر لحاظ حساب کنید سواری نینجا کیفیت بالاتری داره
از لحاظ سواری هم خب نینجا یه موتور اسپورت تورینگ هست و هیوسانگ ریس
بستگی به خودتون داره که چه سبک سواری رو بپسندید
اما در کل من جای شما بودم قطعا نینجا رو انتخاب میکردم البته به شرط سالم بودن موتور
sam.mgdm
04-11-1393, 10:34 بعد از ظهر
سلام آقا کاوه
بنظرت نینجا مدل 90 با 6تا کارکرد چقدر میرزه؟
سندش دست اوله, تصادف و خط و خش نداره و فقط یه قری کوچیک به اندازه یه عدس رو باکش داره که طرف میگه جای ضربه نازل بنزینه!
راستیتش اینه که من اصن قصد 16 تومن هزینه کردن رو نداشتم, واسه همین هیچ آماری از قیمت نینجا, بازار فروشش وسایر شرایطش ندارم.
الانم این بنده خدا پول لازم هستش که داره شرایطی این موتورو میفروشه و میگه که مشتری نداره و اگه تو این یکی دو روز فروش نره باید به دلال بدتش.
بنظرت برم سمتش یا نه؟
کاوه
04-11-1393, 11:09 بعد از ظهر
سلام آقا کاوه
بنظرت نینجا مدل 90 با 6تا کارکرد چقدر میرزه؟
سندش دست اوله, تصادف و خط و خش نداره و فقط یه قری کوچیک به اندازه یه عدس رو باکش داره که طرف میگه جای ضربه نازل بنزینه!
راستیتش اینه که من اصن قصد 16 تومن هزینه کردن رو نداشتم, واسه همین هیچ آماری از قیمت نینجا, بازار فروشش وسایر شرایطش ندارم.
الانم این بنده خدا پول لازم هستش که داره شرایطی این موتورو میفروشه و میگه که مشتری نداره و اگه تو این یکی دو روز فروش نره باید به دلال بدتش.
بنظرت برم سمتش یا نه؟
قیمتش بد نیست با توجه به اینکه داره شرایطی میده بهت
اما از لحاظ بازار فروش چون این اتاق جدید ها اومده طلبه اتاق قدیم ها کمتر شده
ولی اگه میخوای یه موتور خوب و با کیفیت داشته باشی برو سمتش
sam.mgdm
04-11-1393, 11:14 بعد از ظهر
مرسی دادا. :smilies(182):
ممنون از دوستای خوبم بابت راهنماییاتون . . . :)
سعید شاهین
30-11-1393, 09:24 قبل از ظهر
با سلام.
مرسی
سلام.من خودم نینجا و هیو تداشتم و این که کاوازاکی بهتر از هیو هست شکی درش نیست
ولی برای ما ایرانی ها که دلار رو 3500 میخریم و هیوسانگ 6 یا 7 میلیونی رو دور و بر 20 بهمون میدن بهترین گذینه پیدا کردن یه هیوسانگ تر و تمیز مدل 91 در حد 12 میلیون هست.این هم دو روز که سوار شدی حالت ازش بهم می خوره و میره یه گوشه ی دنج حیاط برای استراحت