ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره تعيين قيمت مگلى

Saman Hatami
15-10-1393, 01:14 قبل از ظهر
سلام دوستان عزيز من تازه عضو اين سايت شدم و خوشحال در جمع شما عزيزان هستم ...من يه مگلى ميخوام بخرم به شرح زيل هست مدل 89 رنگ سفيد چميز بدون خط خش همه چيزش تميز پلمپ دون تعمىىرى خشک ميگه 6.500 شماها بدون بيمه حساب کنيد گاز زيادى نخورده نميدنم چندتا رفته شما 8هزارتا حساب کنيد فردا قراره بهم بگه....

- - - Updated - - -

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

sepehr ninja
15-10-1393, 10:01 قبل از ظهر
سلام خوش آمدی عزیز:pm:
89 سالم 3.5 بیشتر نمی ارزه قیمت واقعیش!! دیگه بقیه اش بستگی به فروشنده داره که چند بخواد بده....شما با6.5 دایلیم 89 بگیر اذیتت نکنه..

Saman Hatami
15-10-1393, 03:22 بعد از ظهر
سلام خوش آمدی عزیز:pm: 89 سالم 3.5 بیشتر نمی ارزه قیمت واقعیش!! دیگه بقیه اش بستگی به فروشنده داره که چند بخواد بده....شما با6.5 دایلیم 89 بگیر اذیتت نکنه.. قربونت داش 3500 يا 5300 اقا تميزتميز من خوشم از قيافش نمياد و من زياد تابش نميدم که بخواد اذيت کنه.. تا 6 ميارمش اما بازم گرون ؟ اخه زياد نيست مگلى خوزستان چون گرمه منم حوصله امدن تهران ندارم تازه اون چيزى که من خواستم پيدا نکردم هيچ جا مثل اين .

NiNjA-Wild
15-10-1393, 07:03 بعد از ظهر
داداش ببخشیدا اینو میگم. من خومدم از طرفدارای سر سخت مگلی بودم.
مگلی بخوای نخوای ایذت داره.حوصله داری هر روز تعمیرگاه بری؟
اگه حوصلش رو داری بگیر.من که دیدم نمیشه. به قول ادمین علیرضا میگه میخوای هر 2ماه روندن به خاطر قطعه 2ماهم بمونه تو خونت خاک بخوره؟

Saman Hatami
15-10-1393, 11:56 بعد از ظهر
خواهش ميکنم ...همه فقط ميگن خراب ميشه اماچه چيزش خراب ميشه من گيج شدم يکى از طرفى کمى راضى هست کس ديگه اى ناراضى ....ميشه کمى بيشتر راهنماى کنيد. ممنون

Afshin007
20-10-1393, 09:01 بعد از ظهر
داداش به طور کلی موتور قطعاتش از چین میاد و ممکنه هر جاییش خراب بشه ولی اگه میخای ایراداش دستت بیاد تاپیک مربوط به مگلی رو بخون اینجوری با ایراداش اشنا میشی ////[Only registered and activated users can see links]

کاوه
20-10-1393, 09:39 بعد از ظهر
خواهش ميکنم ...همه فقط ميگن خراب ميشه اماچه چيزش خراب ميشه من گيج شدم يکى از طرفى کمى راضى هست کس ديگه اى ناراضى ....ميشه کمى بيشتر راهنماى کنيد. ممنون

مشکل برقی دارن
استارت مورد داره
بلبرینگ چرخ
جنس فلاپ ها خشک هست و بی کیفیت
این مشکلات رو با توجه به مدلی که میفرمایید حتما داره

NiNjA-Wild
20-10-1393, 09:58 بعد از ظهر

داداش نمیخواد 1000صفحه بخونی.

ببین بعد یه ماه همش باید تعمیرگاه باشی.اگه تهرانم باشی بیشتر از اینکه موتورت دستت باشه دست تعمیرکاره
شهرستانم باشی و هرجا غیر تهران باشی بدبختی به معنای واقعی.

منم فکر میکردم ، منم میگفتم ای گاز نمیدم آسته میرم آسته میام.
ولی هرکاری کنی کم کم لرزش زیاد و انواع مشکلات بخوای یا نخوای میاد سراغت.
بیخیالش شو
پالس بگیر.اپاچی بگیر.مگلی نگیر نگیر نگیر

- - - Updated - - -

مشکل برقی دارن
استارت مورد داره
بلبرینگ چرخ
جنس فلاپ ها خشک هست و بی کیفیت
این مشکلات رو با توجه به مدلی که میفرمایید حتما داره

درود بر کاوه.

aghilzabihi
20-10-1393, 10:44 بعد از ظهر
سلام دوستان ، من تازه به اين گروه امدم
من ميخوام يه تي وي اس ويگو بخرم ، ميشه منو راهنمايي كنيد
خوبه ؟

Sent from my iPad using Tapatalk

aghilzabihi
20-10-1393, 10:47 بعد از ظهر
[Only registered and activated users can see links]

Sent from my iPad using Tapatalk

mohammadnazarpou
19-04-1394, 12:06 قبل از ظهر
من یه مگلی مدل89دیدم میخوام با پالس 220مدل 90خودم تاق بزنم...البته شنیدم سری اول مگلی انقدرام مضخرف نیست...به هرحال راهنماییم کنید...

فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk

VAHID
19-04-1394, 12:09 قبل از ظهر
من یه مگلی مدل89دیدم میخوام با پالس 220مدل 90خودم تاق بزنم...البته شنیدم سری اول مگلی انقدرام مضخرف نیست...به هرحال راهنماییم کنید...

فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk

مگلی مزخرفی بیش نیست

اشتباه نکنید همون 220 خیلی بهتره

درضمن تو چند تا تاپیک یه سوالو نپرسید