PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره در باره خرید مگلی

علیرضا تقی زاده
02-10-1393, 09:38 قبل از ظهر
سلام من میخواستم یه موتور اپاچی بخرم ولی یکی از دوستان یه موتور مگلی مدل 89 به قیمت 5.8 معرفی کرده که شرایطی برام 7 تموم میشه میخواستم بدونم مگلی با این قیمت مناسب هست ... از نظر فنی مورد تایید هست...نمیخوام ریسک کنم بعد فقط تو تعمیر گاه باشم ......در اخرم موقع فروشش به مشکل نمیخورم.

Alireza.BMW
02-10-1393, 09:47 قبل از ظهر
تو فروش موتور خوب میخاید فقط آپاچی... مگلی دایلیم هیو موتورایی هستن که طلبه میخان واسه خریدش... بهتر از آژاچی میخاین پالس 200 ان اس... ولی خی مگلی بین 250های بازار لوازم ارزونتری داره و بیشتر هستش... در مورد موتورم باید یه تعمیر کار ببینه چون مگلی رو بخاطر شتاب فوقولادش اکثر فقط میبندنش به گاز

sepehr ninja
02-10-1393, 11:12 قبل از ظهر
سلام من میخواستم یه موتور اپاچی بخرم ولی یکی از دوستان یه موتور مگلی مدل 89 به قیمت 5.8 معرفی کرده که شرایطی برام 7 تموم میشه میخواستم بدونم مگلی با این قیمت مناسب هست ... از نظر فنی مورد تایید هست...نمیخوام ریسک کنم بعد فقط تو تعمیر گاه باشم ......در اخرم موقع فروشش به مشکل نمیخورم.

این مدل مگلی خیلی بیارزه 4 الی 4.5 نهایت شما یه آپاچی بخری خیلی بهتره چون این موتورارو باید خیلی بگردی تا هم سالم پیدا کنی هم قیمت مناسب.

در کل هم مگلی خرابیش زیاده فقط خوشگله اونم ازبغل نه ازجلو.

said khansar
02-10-1393, 11:25 قبل از ظهر
بااین پول قیدمگلی روبزن اپاچی موتورخوبی هستش اگه اپاچی نخاستی با5800میتونی یه پالس220درحدبگیری که گزینه خیلی خوبی هستش!

کاوه
02-10-1393, 05:36 بعد از ظهر
موضوع منتقل شد
لطفا در محل مناسب تاپیک بزنید

Ali
02-10-1393, 07:47 بعد از ظهر
مگلی رو به هیچ عنوان به هیچکس توصیه نمیکنم مخصوصا که شما گفتید تعمیرگاه نمیخاید برید حتی صفرش هم مشکلات زیادی داره

salahshor
03-10-1393, 02:39 قبل از ظهر
به هیچ عنوان سراغ مگلی نرو نه صفر و نه کارکرده
مگرررر اینکه
کل تاپیک مگلی رو فول خونده باشی و بازم راضی به خرید باشی
ک اون قضیش فرق میکنه

معمار
03-10-1393, 10:50 قبل از ظهر
اگه به حرف جناب سلحشور گوش نکنی ضرر میکنی حسابی

اگه 5800 و داری برو همون اپاچی و بخر
ولی اگه نه اون مبلغ و نداری و میخای شرایطی برداری
بازم بهتره که بری سراغ همین پالس و اپاچی

NiNjA-Wild
11-10-1393, 04:13 بعد از ظهر
به هیچ عنوان سراغ مگلی نرو نه صفر و نه کارکرده
مگرررر اینکه
کل تاپیک مگلی رو فول خونده باشی و بازم راضی به خرید باشی
ک اون قضیش فرق میکنه
ادمین جدی میگی؟اوه اوه پس بیخیال نخرمش.
دایلیم چطوره. با 10میل چی توصیه میکنی

farshad 54
11-10-1393, 04:25 بعد از ظهر
به نظرم آدم پولشو بریزه تو جوب اینقدر نمیسوزه که بره مگلی بخره

با 10 تومن بهترین 250 که میتونی بخری دایلیمه البته با این وضع تامین قطعاتی که کویر داره اونم اذیتایه خودشو داره ولی خب جنازه دایلیم به مگلی صفر میرزه

ولی اگر یه موتور از لحاظ قدرت هم پای دایلیم میخوای NS 200 پالس هم گزینه خوبیه البته فلاپ دار نیست ولی لااقل بابت تامین قطعات و خدمات پس از فروش و خرید و فروش آسونتر از دایلیم بهتره

با 10 تومن البته به هیوسانگ هم میتونی فکر کنی ولی خب اگر بتونی یه سالمشو پیدا کنی که البته هیوسانگ هم هزینه نگهداریه بالایی داره

hannan
11-10-1393, 09:46 بعد از ظهر
داش من خودم خیلی ازموتورهاروتجربه کردم وپی شون بودم:laie_14:به هزار ویک دلیل که الان نمی خوام اینجا بازش کنم خرید اپاچی یه اشتباه خنده داره اصلا اپاچی قابل قیاس با مگلی نیست ولی درخصوص دایلیم باید بگم به لحاظ سرعت و طراحی از مگلی بهتر نیست اما بازتوصیه میشه که دایلیم خریده بشه چون دایلیم به لحاظ کیفیت خیلی خوبه چون محصول کره جنوبیه ولی مگلی طراحی بریتانیا وساخت کشوردوست وهمسایه چینه.........درضمن هرکجای دنیا که باشی یه حتما حتما سری به خیابان گمرک درتهران بزن که موتورباانواع مختلف وباقیمت های عالی پیدا میشه

محمد دولابی
12-10-1393, 12:38 بعد از ظهر
مگلی خوبه ؟:25r30wi:

hannan
13-10-1393, 09:06 بعد از ظهر
مگلی ازبابت طراحی وسرعت بهتره ولی دایلیم درکل انتخاب بهتریه وبرمیگرده به سلیقه ادماوانتظاری که ازیک موتورسیکلت داره برای این دوست عزیزدایلیم به نظر انتخاب مناسبی میاد :28:

- - - Updated - - -

اقای دولایی خان عمری رو با اپاچی {اپاچی جونت }سرکردیم جز توسری خوردن بین موتورهای دیگه چیز دیگه ای برامون نداشت اون ازسرعتش اون از ترمز عقبش وهیبت وطراحی خنده داری که در مقایسه با مگلی داره به چیه اپاچی مینازی تعصب که نداریم مام داشتیم ازکاه که نمیشه کوه ساخت:bunnyearsmiley:

sepehr ninja
13-10-1393, 09:33 بعد از ظهر
اگه هدف اینه که مردم عادی تحسین و تشویق کنن که عجب موتوریه بین مگلی و آپاچی !! مگلی خوبه ولی اگه یه موتور شناس ببینتت مگلی گرفتی میفهمه که موتور فقط قیافه داره و توش هیچی نیست مثل پرواز 200cc که نیرو موتور میزنه اونم خوشگله و 2 تا اگزوزم داره اما قدرتش از cg کمتره

کاوه
14-10-1393, 12:16 قبل از ظهر
آقای hannan ([Only registered and activated users can see links]) هرکسی هر وسیله ای سوار میشه به خودش ارتباط داره
این درست نیست که دیگران رو بخاطر مدل موتورشون قضاوت کنید

s.mm
14-10-1393, 12:44 قبل از ظهر
مگلی ازبابت طراحی وسرعت بهتره ولی دایلیم درکل انتخاب بهتریه وبرمیگرده به سلیقه ادماوانتظاری که ازیک موتورسیکلت داره برای این دوست عزیزدایلیم به نظر انتخاب مناسبی میاد :28:

- - - Updated - - -

اقای دولایی خان عمری رو با اپاچی {اپاچی جونت }سرکردیم جز توسری خوردن بین موتورهای دیگه چیز دیگه ای برامون نداشت اون ازسرعتش اون از ترمز عقبش وهیبت وطراحی خنده داری که در مقایسه با مگلی داره به چیه اپاچی مینازی تعصب که نداریم مام داشتیم ازکاه که نمیشه کوه ساخت:bunnyearsmiley:

به این آپاچی میشه نازید که میشه باهاش 30*40 هزار کیلومتر رفت اما به انجینش دست نزد ولی مگلی تو این کارکرد باید لششو از کنار خیابون جمع کنی

rbrostam
16-10-1393, 11:17 قبل از ظهر
اگه خواستی دایلیم بگیری یه پالس 220 بگیر فلاپ بزار میشه دایلیم:biggrin: بره سرعت و شتاب میخایی دایلیم رو بیخیال شو اصن راه نمیره

hannan
16-10-1393, 09:14 بعد از ظهر
دوست گلم کاوه من اصلا قصدجسارت به کسی رو نداشتم وندارم وحرفامو صرفا براساس تجربه عرض میکنم نمی دونم شما اپاچی داشتین یانه ولی من بدون بعصب باید بگم هزگز اون انتضاری که داشتم رو متاسفانه اصلا برابرده نکرد در خصوص مگلیم تاحدودی با sepehr ninja موافقم ولی بهر حال باز صدرحمت به همون مگلی که قیافه داره...اقای s,mm عزیزانی که تجربه ی اپاچی رونداشتن ونروندن احتمالا حرف شمارو قبول میکنن ولی اونایی که روند مسلما نمک روزخمشون پاشیده مییشه چون به زور 115تا میره اگه هم 120تا روکیلومترش ثبت شدن زیاذ دلتون خوش نکنین چون باز از سی جی ها جا میمونن البته من منکر حرف شما نمی شم شاید شما سرعتی که عرض کردین رو ثبت کرده باشین ولی اپاچی ها به صورت کارخانه ای یعنی بدون دست کاری بیش از سرعتی که عرض کردم نمیرن:flower4:

- - - Updated - - -

اخ sepehrجان شرمند فکر کردم سرعتو عرض کردین بله این جاشو قبول دارم و میشه ازاون بابت بهش نازید و ازمگلی سرباشه

- - - Updated - - -

ولی کیفیت میتونه فقط یکی از ملاکها برای انتخاب موتورباشه

محمد دولابی
17-10-1393, 12:12 قبل از ظهر
داداش شما موتور بازید که موتورو فقط از سرعت و قیافه میخرید !؟ من خودم آپاچی داشتم رفیقم مگلی 2تایی باهم خریدیم تو 1سال کلی خرجش کرد آخرم مجبور شد بفروشه با کلی ضرر ولی آپاچی پول نقده مثل پراید لوازمش هست و قیمتی هم مناسب تره از مگلی و خرید و فروشش هم خوبه . لاستیک عقب آپاچی رو عوض کن ببین خوب میشه !
راستی به آپاچی هم ننازیدم نسبت به رنج قیمت و کاربرد بهترینه به نظر من . در مورد سرعتم سر موتورم باهات شرط میبندم سربالیی امام علی 110-115 میرم از cg هم جلو میزنه جنگ که نیست

hannan
22-10-1393, 03:52 بعد از ظهر
دوست گرامی دولایی خان با حرفایی که در خصوص قیمت وکیفیت اپاچی گفتی حقیقتش موافقم ولی در مورد سرعت نمی تونم روش حساب کنم اخه هر چی اپاچی به پست ماخورده بد رومونو سیا کرده به همین خاطر برای ما که سرعت ملاک مهمیه خاطره هایی تلخ اپاچی از خودش به جا گذاشته واین برای ما غیر قابل قبوله وهرچی سی جی بوده حال ما رو گرفته :s (9):