ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به راهنمایی در خرید تریل (آماتور )

abdollah007
18-09-1393, 05:21 بعد از ظهر
سلام اساتید موتور...من ی موتور عادی 125 سی سی احسان مدل 87 دارم...از اونجایی که از موتورهای تریل بیشتر خوشم میاد ، تمایل به خرید دارم...البته هزینه زیاد نمی تونم بپردازم...
ی موتور زیپ استار 200 سی سی مدل87 مطعلق به دوستم هست که خوب بدنش زمین نخورده ولی کایتاشم سالم نیست...جای چسب زیاده رو کایتاش
به من گفته 1300 و خودش موتور 125سی سی منو به مبلغ 800ت خریداره....حالا اگر انجین سالم باشه ... ارزش خرید داره؟

راستیی زیپ استار بدرد کوه و کمر میخووره ؟؟

ممنون

MANHUNT
18-09-1393, 05:27 بعد از ظهر
سلام اساتید موتور...من ی موتور عادی 125 سی سی احسان مدل 87 دارم...از اونجایی که از موتورهای تریل بیشتر خوشم میاد ، تمایل به خرید دارم...البته هزینه زیاد نمی تونم بپردازم...
ی موتور زیپ استار 200 سی سی مدل87 مطعلق به دوستم هست که خوب بدنش زمین نخورده ولی کایتاشم سالم نیست...جای چسب زیاده رو کایتاش
به من گفته 1300 و خودش موتور 125سی سی منو به مبلغ 800ت خریداره....حالا اگر انجین سالم باشه ... ارزش خرید داره؟

راستیی زیپ استار بدرد کوه و کمر میخووره ؟؟

ممنون
اون زيپ استار كه شما ميگي ديگه تركيده همش خرجه همون احسان خودت خيلي بهتره اگه بودجه نداري فلن به فكر تعويض موتورت نباش شما ببين چقدر ميتوني بودجه بزاري براي خريد؟

کاوه
18-09-1393, 05:27 بعد از ظهر
موضوع منتقل شد
لطفا در زدن تاپیک دقت کنید