PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی موتور تریل بین چند گزینه

T-REZA-T
12-09-1393, 04:56 بعد از ظهر
سلام دوستان شرمنده دوباره مزاحمتون میشم و دوباره وقتتون رو میگیرم.
من قبلا هم از همین سایت مشورت گرفته بودم بنا بر این که خرید موتور تریل تا 5 تومن تقریبا همه گفتن برو روان دسته دو بگیر.
من یه سر رفتم گمرک از قطعه فروش ها هم پرس و جو کردم که چه موتور تریل بخرم همه گفتن روان بگیر به غیر از چند نفر که گفتند اصلا تریل نگیر.
ولی دوستان روان 6 تومنه ولی من 5 تومن دارم 1 تومنم گذاشتم واسه کلاه کاسکتو.دزد گیرو.زنجیرو . .......اگه روان بگیرم کلا جیبم خالی میشه
دوستان شما چی پیشنهاد می کنید بگیرم با ذکر دلیل بگید لطفا.
در ضمن کسایی که میخوان موتور مثل پالس و آپاچی بگیرن صبر کنن یه شخصی تو گمرک گفت قراره یه سری موتور به نام هیرو در برج یازده وارد ایران بشه که خیلی کیفیتش توپه و هندی هستش و تحت لیسانسه ژاپنه و ارزون تر از موتورای دیگه تو نوع خودشه.
ولی حیف که تریل نیست:hanghead:

m-s-d
12-09-1393, 07:15 بعد از ظهر
من بودم می گشتم یدونه روان صفر و خشک با مدل پایین مثلا 92 با قیمت مثلا 5 تومن می گرفتم
حالا اگه تا بهمن صبر کنید شاید بشه مدل 93 هم با مثلا 5/250 خرید.

Hesam Kabiri
13-09-1393, 09:02 قبل از ظهر
اگه پلاک ملی میخوای که بحثش جداست ولی اگه پلاک برت مهم نیست به AX-1 فکر کن .

T-REZA-T
14-09-1393, 08:04 قبل از ظهر
دست عزیز پلاک دار میخوام در ضمن ax1 دست دوش گرونه 10 تومن 12 تومن اون هارت فورده که ارزونه 4 یا 5 تومنه بعد قطعاتشم کمه
من الان نمیدونم جت رو بگیرم یا 4 ماه صبر کنم روان خشک یا روان عادی بگیرم

ZirCgari
14-09-1393, 08:15 قبل از ظهر
همشهری بهترین تریلی ک میشه از 5تا10گرفت این دوتاست ک واقعا مییارزن

[Only registered and activated users can see links]

(اولی رو زده پلاک! نمیدونم منظورش چیه)

منظور اینه ک اگه اهل کوه و اینایی ها وعلا بره خیابون اینو بگیر

وایی اینم نزدیک ماست اینقدرصداش خوبه! لالایی میخونه

آقا کادیس هیچ رقمه پلاک بشو نیس؟ بندیت و کیپس رو ک لایی بازی پلاک کردید اینم میکردید دیگه!

رامین آفرود
14-09-1393, 10:24 قبل از ظهر
تو شرایط حاضر دنبال روان خشک یا فلات 250 خشک باش. فلات وزنش یکم زیاده و واسه آفرود مناسبه نه داخل شهری. روان هم به خاطر کمکهای نرم تر تو شهر مناسب تره و وزنش نسبت به فلات کمتره. ریجیو و سی پی آی هم هستن که دیگه صفرشون کم پیداست و قطعاتشون سخت گیر می یاد.

T-REZA-T
14-09-1393, 02:52 بعد از ظهر
فکر کنم همون 4 ماه صبر کنم روان بگیرم. تفاوت روان با روان خشک چیه دوستان

m-s-d
14-09-1393, 09:00 بعد از ظهر
فکر کنم همون 4 ماه صبر کنم روان بگیرم. تفاوت روان با روان خشک چیه دوستان

منظور از خشک موتور صفره نه دست دو. عید موتور گرون میشه بهتره بهمن بگیری بخاطر عوض شدن سال موتور های مدل 93 رو کمی ارزونتر از قیمت اصلی می دن مثلا احتمالا بتونی 5/5 مدل 93 رو بخری یا اگه 92 هم بتونی پیدا کنی از اون هم ارزونتر گیرت میاد.البته باید بری بگردی

رامین آفرود
17-09-1393, 10:01 بعد از ظهر
دوستمون راست می گه. بهمن و اسفند به گوش باش موتورای صفر کیلومتر (خشک) مدلهای پایین تر (93 و 92 و ...) که فروش نرفته رو با قیمت پایین تر عرضه می کنن. اگه واسه استفاده بلند مدت می خوای بخری اینا بهترین گزینه هستن. روان الان 6 تومنه البته مدل 93. مدل 94 احتمالا گرون تر هم بیاد.

کاوه
18-09-1393, 05:28 بعد از ظهر
موضوع منتقل شد
لطفا در زدن تاپیک دقت کنید

Pjanfeshani
09-11-1393, 10:03 بعد از ظهر
خواستي من يك روان دارم ٢٨٠ تا راه رفته ٢٠ تا مونده تا اولين گارانتيش موتور يجورايي خشك ١٠ روزه خريدمش پول لازمم ميخوام بفروشم

m-s-d
09-11-1393, 11:57 بعد از ظهر
خواستي من يك روان دارم ٢٨٠ تا راه رفته ٢٠ تا مونده تا اولين گارانتيش موتور يجورايي خشك ١٠ روزه خريدمش پول لازمم ميخوام بفروشم
چند می فروشید؟

VAHID
10-11-1393, 12:57 بعد از ظهر

اگر قصد فروش موتورتون رو دارید لطفا در قسمت بازارچه اقدام به زدن اگهی کنید.اینجا مکان خرید و فروش نیست و جایی صرفا جهت مشاوره هست.