توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره و خرید موتور انجین طلاییcrf
nadder
24-08-1393, 10:44 بعد از ظهر
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت سروران گرامی اول ازهمه جا داره از همه ی شما کاربران گرامیم تشکر فراوان کنم ازبابت پستای خیلی خیلی خوبتون که مجانی در اختیار ما قرار میدین تا ماهم از اطلاعاتتون استفاده بکنیم. من تازه عضو شدم ولی خیلی وقته شاید کمی بالاتر از یه سالی میشه که هرروز سرمیزنم از پستای خوبتون استفاده می کنم من میخوام یه کراس هوندا سی ار اف بخرم خیلی گشتم همینو احساس کردم که به کارم میاد حالا ازشما خواهش میکنم منو راهنمایی بکنید من موتوری میخوام تو شیب کم نیاره زیاد اهل بپروتک چرخ واینجور چیزا نیستم فقط توکوه وشیب کم نیاره من عاشق کوهم منو نصف راه تنها نزاره صداشم بلندباشه البته زیاد مهم نی ولی باشه خوبه باقدرت باشه بادوام باشه اگرم کسی سراغ داره معرفی کنه خواهشن اگه واقعا تمیزه معرفی کنین خیلی ممنون بودجمم حدود 9 الی 10 میل
stoncold
24-08-1393, 10:53 بعد از ظهر
سلام داداشبا این پولت مدلا زیر 2006 میتونی بخری وزنت چقده
nadder
25-08-1393, 06:26 بعد از ظهر
سلام امیر اقا ممنون که جواب دادین شرمنده دیر جواب میدم اخه کشاورزم شبا میرسم من داداش وزنم حدود100 کیلو میشه قدمم 186 تقریبا. مدلش زیاد فرقی نمیکنه فقط سالم باشه ظاهری هم زیاد مهم نی چجوری یه فقط کارکنه اهل اعتراف گرفتن از موتور هم نیستم دو تا موتورم دارم که تقریبا میشه گفت در حد هستن. شما چیزی سراغ دارین؟
ARSH
25-08-1393, 10:38 بعد از ظهر
داداش چی هست این موتوری که اسمشو نوشتی ؟
nadder
25-08-1393, 11:33 بعد از ظهر
داداش ارش همون هندا crf انجین طلایی معروفه دیگه
milad 250
25-08-1393, 11:52 بعد از ظهر
داداش ارش همون هندا crf انجین طلایی معروفه دیگهدوست عزیز crf چهار زمانست و انجین طلا نداره.منظور شما crm انجین طلاست باید بودجتو ببری بالا تا بتونی یه عروسکشو بگیری.
nadder
26-08-1393, 12:22 قبل از ظهر
اقا میلاد گیج شدم انقدر گشتم قاطی کردم اخرم هیچی نفهمیدم درسته crm هست اشتباهی نوشتم باعجله بود درستش میکنم دستتون درد نکنه.حالا مثلا چقد اضافه بکنیم اگه از لحاظ موتور وشاسی وکمکها میزون باشه . چقدری اب میخوره برام ظاهری زیاد مهم نی
stoncold
26-08-1393, 12:45 قبل از ظهر
اقا میلاد گیج شدم انقدر گشتم قاطی کردم اخرم هیچی نفهمیدم درسته crm هست اشتباهی نوشتم باعجله بود درستش میکنم دستتون درد نکنه.حالا مثلا چقد اضافه بکنیم اگه از لحاظ موتور وشاسی وکمکها میزون باشه . چقدری اب میخوره برام ظاهری زیاد مهم نی
حالا چرا انجین طلایی؟
nadder
26-08-1393, 12:49 قبل از ظهر
راستشو بخوای هوندارو به خاطر بادوام وقدرتی وسابقه اش انتخاب کردم انجین طلا را هم به خاطر قدرت زیادش از بقیه رقبای خودش نمی دونم درس انتخاب کردم یانه حالا اگه شما نظر دارین ممنون میشم راهنماییم کنین
stoncold
26-08-1393, 01:09 قبل از ظهر
راستشو بخوای هوندارو به خاطر بادوام وقدرتی وسابقه اش انتخاب کردم انجین طلا را هم به خاطر قدرت زیادش از بقیه رقبای خودش نمی دونم درس انتخاب کردم یانه حالا اگه شما نظر دارین ممنون میشم راهنماییم کنین
داش الان سی ار ام طلا تمیز بخای بگیری دوازده سیزده باید پول بدی
یه انجین نقرشو بگیر کم دردسر تره ارزونترم هست
nadder
26-08-1393, 01:15 قبل از ظهر
اخه مثل انجین طلا هست منظورم وحشی از چه لحاظ میگین کم دردسر تر حالا نقره تمیزش چقد اب میخوره اهل ارومیه هستم
stoncold
26-08-1393, 01:37 قبل از ظهر
اخه مثل انجین طلا هست منظورم وحشی از چه لحاظ میگین کم دردسر تر حالا نقره تمیزش چقد اب میخوره اهل ارومیه هستم
اره برا اونی مبتدیه زیاد تفاوتش بچشم نمیاد
تمیزش از هفت هشت داره تا دوازده سیزده که در حد هستن
انجین طبا مشکل برق داره ترانسش مشکل پیدا میکنه
nadder
26-08-1393, 12:53 بعد از ظهر
من اگه درست یادم باشه یجا خوندم 5 اسب طلا بیشتره چطور بچشم نمیاد در ضمن فرمودید از 7هست تا13 میل مدلاش چطور یه نمونه میشه به اندازه پول مامعرفی کنین شما 9میل در نظر بگیر ممنون
nadder
26-08-1393, 07:47 بعد از ظهر
دستتون درد نکنه ممنون از همتون مخصوصا داش امیر گل که خیلی زحمت دادیم بازم ممنونم موند برا سال اینده مایرو افزایش بدیم که انشالله یه در حدصفرشو بگیریم اقا قفلش کنین مرسی