توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای شروع موتور سنگین
mahdishaham
23-08-1393, 11:23 بعد از ظهر
به نام خدا
سلام خدمت همه بزرگواران و سنگین سواران انجمن
دوستان بنده میخام موتور سنگین سواری رو شروع کنم
تجربه سواری زیاد با موتور رو فقط با 125 داشتم و آپاچی 180
میخام از تجربیات شما سنگین سواران سایت استفاده کنم و مطمئنم که مفید خواهد بود
با توجه به این که تا حالا اصلا سوار موتور سنگین نشدم و فقط تجربه موتور شهری رو دارم.
و اینکه نمیدونم سواری آپاچی نسبت به سنگین چقدر تفاوت داره.
اما تفاوت قدرت و شتاب رو تا حدودی میدونم که زمین تا آسمونه !
بنده آدمی هستم که اهل هیجان و آدرنالین و تجربه جدید توی موتور سواری ام
لطفا منو راهنمایی کنید که از کجا شروع کنم.
(خودم میگم از 600 )
Hesam Kabiri
24-08-1393, 11:22 قبل از ظهر
با سلام
به طور کلی سنگین سوارشدم بستگی به جنبه و مهارت فرد داره . به نظره من مهم ترین شاخصه برایه سواری گرفتن از یه موتور مثلا 600 جنبه ی خود فرد میتونه باشه .
کسی که یه موتور میخواد سوار حالا فرقی نداره 100cc یا 1000cc اول باید یه دور آروم با موتور بزنه تا قِلِقه موتور بیاد دستش . نه اینکه به محضه نشست رویه موتور گاز بده و بعد متوجه شه که ترمز ندازه !!!!
من خودم 125 دارم اما چیزی که تجربه کردم موتور های 600cc مانور پذیریه بهتری دارن و راحت تر میشه کنترل کرد :17:ولی موتور های 1000cc به دلیل اینکه گاز خور زیادی دارند و وحشی هستند کمی کنترلشون سخت تره .:19:
- - - Updated - - -
moein 007
24-08-1393, 02:14 بعد از ظهر
اصلا داداش تو تیپ های سنگین من دیدم طرف موقع حرکت میخواست شتاب بالا داشته باشه ته موتور در رفت خورد زمین باید قلق گیری بشه مثل تفنگ
satiar
24-08-1393, 02:15 بعد از ظهر
با سلام دوست عزیز
برا شروع میتونی از سی بی 400 یا بندیت 250 شروع کنی تا دستت راه بیفته.نکات ایمنی رو هم کامل رعایت کن.پشیمون نمیشی
moein 007
24-08-1393, 02:23 بعد از ظهر
اگر هم میخوای تیپش تو دستت بیاد با پیشرو پارس بشین خیلی استیلش مثل سی بی400هست (نظر شخصیمه)بعد میتونی سنگین تر هم سوار بشی
MANHUNT
24-08-1393, 02:28 بعد از ظهر
براي شروع شما از كلاس ٢٥٠ يا نهايتا ٤٠٠ شروع كني خيلي خوب هستش قبل از سوار شدن هم بايد با موتور سواري كه سنگين سوار ميشه اطلاعات بگيري تا خدايي نكرده رو موتور اتفاقي باست نيوفته موتورت هم صد رد صد اگه ميتوني مدارك دار بگير يعني برگ سبز داشته باشه تا استرس كمتري داشته باشي لوازم ايمني هم بايد كامل باشه بايد بدوني كه نوع كلاچ گرفتن رو موتور سنگين خيلي مهم هستش يه بي احتياطي كار دست ميده بايد قبلش تمرين كني از كساني كه تجربه دارن پرس و جو كن بدونه اطلاعات كامل نشين پشت موتور
Ali
24-08-1393, 03:12 بعد از ظهر
بستگی داره چقدر میخاید هزینه کنید 1000 که زیاد برای شروع موافق نیستم ولی 600 خوبه اگر موارد ایمنی رو رعایت کنید و همون اول نخواید گازو ببندید به موتور :24:
mahdishaham
24-08-1393, 03:48 بعد از ظهر
با سلام
به طور کلی سنگین سوارشدم بستگی به جنبه و مهارت فرد داره . به نظره من مهم ترین شاخصه برایه سواری گرفتن از یه موتور مثلا 600 جنبه ی خود فرد میتونه باشه .
کسی که یه موتور میخواد سوار حالا فرقی نداره 100cc یا 1000cc اول باید یه دور آروم با موتور بزنه تا قِلِقه موتور بیاد دستش . نه اینکه به محضه نشست رویه موتور گاز بده و بعد متوجه شه که ترمز ندازه !!!!
من خودم 125 دارم اما چیزی که تجربه کردم موتور های 600cc مانور پذیریه بهتری دارن و راحت تر میشه کنترل کرد :17:ولی موتور های 1000cc به دلیل اینکه گاز خور زیادی دارند و وحشی هستند کمی کنترلشون سخت تره .:19:
- - - Updated - - -
ممنون دداش
من خودم هر موتوری رو اول میشینم روی قلقش خیلی حساسم,و اینکه چقد ترمز داره و کلاجش کجاست و . . . . .
ازین بابتا خیالم از خودم جمع جمعه
و اینکه اگه اولی رو 600 بگیرم تا چند وقتی فقط با دنده یک راه برمو . . . . . . . .
- - - Updated - - -
اصلا داداش تو تیپ های سنگین من دیدم طرف موقع حرکت میخواست شتاب بالا داشته باشه ته موتور در رفت خورد زمین باید قلق گیری بشه مثل تفنگ
خب هر وسیله ای یه قلقی داره و کلا تازگی خاصی داره که در مرور زمان بهش عادت میکنی
- - - Updated - - -
با سلام دوست عزیز
برا شروع میتونی از سی بی 400 یا بندیت 250 شروع کنی تا دستت راه بیفته.نکات ایمنی رو هم کامل رعایت کن.پشیمون نمیشی
سلام داداش
ممنون از راهنمایی تون
بنده خودم روی مسائل ایمنی خیلی با دقتم
- - - Updated - - -
براي شروع شما از كلاس ٢٥٠ يا نهايتا ٤٠٠ شروع كني خيلي خوب هستش قبل از سوار شدن هم بايد با موتور سواري كه سنگين سوار ميشه اطلاعات بگيري تا خدايي نكرده رو موتور اتفاقي باست نيوفته موتورت هم صد رد صد اگه ميتوني مدارك دار بگير يعني برگ سبز داشته باشه تا استرس كمتري داشته باشي لوازم ايمني هم بايد كامل باشه بايد بدوني كه نوع كلاچ گرفتن رو موتور سنگين خيلي مهم هستش يه بي احتياطي كار دست ميده بايد قبلش تمرين كني از كساني كه تجربه دارن پرس و جو كن بدونه اطلاعات كامل نشين پشت موتور
فکر میکنم از 400 تا 600 شروع کنم,البته اگه با 600 خاستم شروع کنم کلی محتاطانه سواری میگیرم ازش !
آدمی هستم تا موتور کاملا دستم نیاد پیچ گاز رو نمیپیچونم.
موتور بی مدارک و فقط سوییچ یا همون قا چا قی اگه گیر پلیس بیاد چی میشه ؟؟؟؟؟
اما استرس زیادی واسه سنگین سوار شدن ندارم,چون از طریق بسیج میتونم یه کارایی بکنم که گیر ندن
اطلاعاتم دنبالشم شدید هم توی دنیای مجازی و هم واقعی
از راهنماییاتون ممنونم
- - - Updated - - -
بستگی داره چقدر میخاید هزینه کنید 1000 که زیاد برای شروع موافق نیستم ولی 600 خوبه اگر موارد ایمنی رو رعایت کنید و همون اول نخواید گازو ببندید به موتور :24:
بستگی به هزینم میتونم یه 600 متوسط رو به بالا بگیرم
نه میخام شتاب 1000 رو داشته باشه,نه میخام از 600 کمتر باشه واسه سرعتای بالا و تاپ اسپید
موارد ایمنی رو هم 100% رعایت میکنم
کسی ام نیستم هنوز موتورو نشناخته بهش گازو ببندم بعد نتونم جمعش کنم
ممنونم
کاوه
24-08-1393, 04:49 بعد از ظهر
کنترل کردن موتور تو شرایط مختلف مهم هست و اینکه چند وقت با دنده یک برم و اینا همش چرت و پرته
بیشترش مهارت هستش که اونم به مرور زمان ب دست میاد
اینم بدونید که زمین خوردن قطعی هست و امکان نداره کسی زمین نخوره حتی حرفه ای ها هم گاهی به دلیل اشتباه زمین میخورن
یه نکته خیلی مهم اینه که هیچوقت با ترس سوار موتور نشید
ترس باعث میشه شما نتونی وسیلتو خوب کنترل کنی
هیچ وقت توی موتورای وحشی، خصوصا توی دنده یک، یک دفعه گاز ندید وقتی کلاچ آزاده، شک نکنید که زمین می خورید.
اوایل خیلی نرم به موتور گاز بدید و تا مرز کات آف بالا نبرید دور موتورتون رو
مهمترین بخش هنگام دور زدن هست. چون ممکنه با یه گاز اشتباه تبدیل به یک حادثه تلخ میشه.
اصطلاحا فرمون میشکنه و لاستیک جلو لیز می خوره و بقیش رو خودتون می دونید.
برای شروع هم همون 600 خوبه
اماراتی هم اگر خریدید اول به فکر محل نگهداریش باشید بعد اقدام به خرید کنید
satiar
24-08-1393, 05:34 بعد از ظهر
آخ چه حالی میشی وقتی فرمون قفل میکنه و لیز میخوری.ی چند ثانیه بهت شوک وارد میشه.خدا قسمت هیچکس نکنه.:wow:
soleymani
24-08-1393, 09:47 بعد از ظهر
براي شروع سمت 400 برو تا قلق دستت بياد.اولش نرو سراغ 600 و ريس
roots
24-08-1393, 09:48 بعد از ظهر
براي شروع سمت 400 برو تا قلق دستت بياد.اولش نرو سراغ 600 و ريس
اقا به نظرت سی بی 400 یه کمی واسه شروع این کار کم نیستش؟؟.من با نینجا خیلی راحت تو اتوبان 400 رو گرفتم...
VAHID
24-08-1393, 09:52 بعد از ظهر
اقا به نظرت سی بی 400 یه کمی واسه شروع این کار کم نیستش؟؟.من با نینجا خیلی راحت تو اتوبان 400 رو گرفتم...
والا اکثرا میگن با 400 شروع کنید ولی شما چون نینجا و هیو سوار شدی و قلقش دستت اومده میتونی بری رو 600
ولی خوب یه نکته ای هست و سی بی 400 یه موتور استریته و از یه موتور اسپرت شتاب و قدرتش کمتره.اگر میتونی یه تست از zzr400 یا سوزوکی rf400 هم بگیر
roots
24-08-1393, 09:57 بعد از ظهر
والا اکثرا میگن با 400 شروع کنید ولی شما چون نینجا و هیو سوار شدی و قلقش دستت اومده میتونی بری رو 600
ولی خوب یه نکته ای هست و سی بی 400 یه موتور استریته و از یه موتور اسپرت شتاب و قدرتش کمتره.اگر میتونی یه تست از zzr400 یا سوزوکی rf400 هم بگیر
کاملا حرفت درسته...اصلا از نظر شتاب بهش نمیرسید که به قول شما برمیگرده به مدل استریت بودنش..
soleymani
24-08-1393, 09:58 بعد از ظهر
عليرضا جان
شما تجربه 300 داري
بله نينجا 300
سي بي 400 رو مي گيره
ولي قيمت موتور رو هم نگاهي بنداز.با 10 تا 12 سوييچ و تا 20 مدرك دار 400 هست
ولي 300 رو كمتر از 27 نمي شه گير آورد.
و اينكه خطر ريس براي تازه كار و مخصوصا كلاس 600 كه شتاب بالايي داره مثل آر6 يكم بالاس
roots
24-08-1393, 10:00 بعد از ظهر
عليرضا جان
شما تجربه 300 داري
بله نينجا 300
سي بي 400 رو مي گيره
ولي قيمت موتور رو هم نگاهي بنداز.با 10 تا 12 سوييچ و تا 20 مدرك دار 400 هست
ولي 300 رو كمتر از 27 نمي شه گير آورد.
و اينكه خطر ريس براي تازه كار و مخصوصا كلاس 600 كه شتاب بالايي داره مثل آر6 يكم بالاس
حرف شما کاملا درسته ... البته اقا کسی که میخواد بره سراغ سنگین سواری چپش پره حتما !! خخخخ[emoji12] [emoji12] [emoji12]
moein 007
24-08-1393, 11:32 بعد از ظهر
وای آقا ببخشید که این جا جاش نیست ولی یبار داشتم میرفتم نیشابور (یکی از شهر های اطراف) افتاده تو سرازیری موتور سرعتش طبق کیلومتر خودش رفت بالای 140 تا اومدم پیچ رو بپیچم نپیچید اومدم ترمز بگیرم نگرفت رفتم تو بیابون البته دوستانی که اومدن سمت ما میدونن جاده ی نیشابور به کاشمر همش گردنه های وحشتناکه (در ضمن موتور دایچی200 بود)
mahdishaham
25-08-1393, 12:18 قبل از ظهر
کنترل کردن موتور تو شرایط مختلف مهم هست و اینکه چند وقت با دنده یک برم و اینا همش چرت و پرته
بیشترش مهارت هستش که اونم به مرور زمان ب دست میاد
اینم بدونید که زمین خوردن قطعی هست و امکان نداره کسی زمین نخوره حتی حرفه ای ها هم گاهی به دلیل اشتباه زمین میخورن
یه نکته خیلی مهم اینه که هیچوقت با ترس سوار موتور نشید
ترس باعث میشه شما نتونی وسیلتو خوب کنترل کنی
هیچ وقت توی موتورای وحشی، خصوصا توی دنده یک، یک دفعه گاز ندید وقتی کلاچ آزاده، شک نکنید که زمین می خورید.
اوایل خیلی نرم به موتور گاز بدید و تا مرز کات آف بالا نبرید دور موتورتون رو
مهمترین بخش هنگام دور زدن هست. چون ممکنه با یه گاز اشتباه تبدیل به یک حادثه تلخ میشه.
اصطلاحا فرمون میشکنه و لاستیک جلو لیز می خوره و بقیش رو خودتون می دونید.
برای شروع هم همون 600 خوبه
اماراتی هم اگر خریدید اول به فکر محل نگهداریش باشید بعد اقدام به خرید کنید
ممنون آقا کاوه
حرف شما متینه,دنده یک رو مثال زدم فقط.
منظورم از آروم رفتن بود تا اینکه کم کم قلق دستم بیاد و مهارتشو پیدا کنم.
از زمین خوردن نمیترستم,با ماشین هم تا چندتا تصادف کوچیک نکنی خم و چم رانندگی دستت نمیاد
نه داداش,اگه بخام از موتور سنگین و شتابش بترسم اصلا سمتش نمیومدم.
علاقه دارم و از سرعت بالا هم نمیترسم.
حتما راهنمایی هاتونو به گوشم میسپارم.
برای شروع نظر خودمم 600 هست,اما کمی با دقت باید باهاش رفتار کنم.
بنظرم CBR-600 بهتر باشه واسه دفعه اول,تعریف r6 رو زیاد شنیدم که میگن خیلی وحشیه.
اما هندا رو میگن هندلینگ بهتری داره و کلا کیس کم دردسر تری از بقیه موتوراست.
در ضمن من مشهدم برای خرید موتور سنگین کجا باید رفت ؟
از جنوب و اون طرفا چجوری میشه موتور آورد تا مشهد ؟
قیمت سوییچ چقدره و اطمینانی بهش هست ؟
اگه موتور بدون مدارک گیر پلیس بیفته چی میشه ؟ دیگه موتورو نمیده ؟
moein 007
25-08-1393, 12:25 قبل از ظهر
با اجازه ی آقا کاوه من سوالات این دوستمون رو جواب بدم
1-از سایت دیوار میتونی موتور پیدا کنی تو قسمت مشهد جایی دیگه بلد نیستم
2-از جنوب قاچاقی میارن ولی امکان لو رفتن هست ولی اگه طرفت رو پیدا کنی که تو خط باشه برات میاره
3-موتور مد نظرت چیه اطمینان هم نیست شاید دزدی باشه
4-اگه گیر پلیس بیفته باهاش باید خدافظی کنی البته با این وضع اگه 200تومن تو جیبت باشه هم میتونی مامور رو کور کنی هم کر(اشاره به عمل کثیف رشوه)
soleymani
25-08-1393, 12:35 قبل از ظهر
اگه خود شهر مشهد هستي
پيست ثامن برو
البته خود بچه هاي سنگين سوار مشهدي اينجا عضو هستن مثل كاربر munazah يا همون محمد ياماهاي خودمون
كه مي توني براي خريد و راهنمايي و ياد گيري و مشاوره از ايشون كمك بگيري
mahdishaham
25-08-1393, 12:37 قبل از ظهر
با اجازه ی آقا کاوه من سوالات این دوستمون رو جواب بدم
1-از سایت دیوار میتونی موتور پیدا کنی تو قسمت مشهد جایی دیگه بلد نیستم
2-از جنوب قاچاقی میارن ولی امکان لو رفتن هست ولی اگه طرفت رو پیدا کنی که تو خط باشه برات میاره
3-موتور مد نظرت چیه اطمینان هم نیست شاید دزدی باشه
4-اگه گیر پلیس بیفته باهاش باید خدافظی کنی البته با این وضع اگه 200تومن تو جیبت باشه هم میتونی مامور رو کور کنی هم کر(اشاره به عمل کثیف رشوه)
1.چیزی رو که میخاستمو پیدا نکردم : CBR-600
2.مد نظرم همونه
3.CBR-600
4.آخه چرا ؟
از طریق بسیج میشه یه حکمی چیزی واسه موتور سنگین بی مدرک زد تا بهش کاری نداشته باشن ؟
کاوه
25-08-1393, 12:43 قبل از ظهر
ممنون آقا کاوه
حرف شما متینه,دنده یک رو مثال زدم فقط.
منظورم از آروم رفتن بود تا اینکه کم کم قلق دستم بیاد و مهارتشو پیدا کنم.
از زمین خوردن نمیترستم,با ماشین هم تا چندتا تصادف کوچیک نکنی خم و چم رانندگی دستت نمیاد
نه داداش,اگه بخام از موتور سنگین و شتابش بترسم اصلا سمتش نمیومدم.
علاقه دارم و از سرعت بالا هم نمیترسم.
حتما راهنمایی هاتونو به گوشم میسپارم.
برای شروع نظر خودمم 600 هست,اما کمی با دقت باید باهاش رفتار کنم.
بنظرم CBR-600 بهتر باشه واسه دفعه اول,تعریف r6 رو زیاد شنیدم که میگن خیلی وحشیه.
اما هندا رو میگن هندلینگ بهتری داره و کلا کیس کم دردسر تری از بقیه موتوراست.
در ضمن من مشهدم برای خرید موتور سنگین کجا باید رفت ؟
از جنوب و اون طرفا چجوری میشه موتور آورد تا مشهد ؟
قیمت سوییچ چقدره و اطمینانی بهش هست ؟
اگه موتور بدون مدارک گیر پلیس بیفته چی میشه ؟ دیگه موتورو نمیده ؟
تو کلاس 600 تا حالا R6 سوار نشدم ولی خب تعریفش بسیار هست که میگن پا به پای 1000ها راه میاد
ولی به صورت کلی خودم ZX6 رو بهت پیشنهاد میکنم یدونه 2008 رو میتونی بین 21تا 25تومن بگیری
فوق العادس و خیلی هم وحشی
تاپ اسپیدی که زدم با ZX6 تقریبا 160مایل بود و فکر میکنم راضی کننده باشه برات
در رابطه با خریدش هم سمت مشهد که زیاد هست سنگین سوار اتفاقا آقا محمد از بچه های سایت خودمون سنگین سوار هست و سمت مشهد هستش
اگرم دوست داشتی از جنوب بیاری خودت من اونجا یه بنده خدایی رو میشناسم کلا کارش همینه و میتونه هر موتوری رو بخوای واست گیر بیاره البته هزینت بالا در میاد
منطقی ترین روش اینه که سمت خودتون بگردی دنبال موتور
در مورد گرفتن هم بله اگر موتور سوییچ بگیرن ازت پس دادنی در کار نیست و حتی جریمه و حبس هم میتونه در پی داشته باشه
اگه گیر پلیس بیفته باهاش باید خدافظی کنی البته با این وضع اگه 200تومن تو جیبت باشه هم میتونی مامور رو کور کنی هم کر(اشاره به عمل کثیف رشوه)
به این راحتی ها هم نیست
اکثر مامور ها رو موتور قاچاق حساسن و کوتاه نمیان
-
- - - Updated - - -
از طریق بسیج میشه یه حکمی چیزی واسه موتور سنگین بی مدرک زد تا بهش کاری نداشته باشن ؟
بسیج نمیتونه هیچ حکمی واسه تردد صادر کنه
تمام حکم تردد ها توسط هیات موتور سواری باید صادر بشه که معمولا برای یسری روزها - مناسبت ها-و ....صادر میکنن
حکم ها حالت های مختلف داره که تو تاپیک راهنمایی جامع موتور سنگین توضیح داده شده دربارشون