توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلیل جیغ کشیدن لنت عقب
imported_امید64
10-05-1393, 11:55 قبل از ظهر
سلام دوستان من موتور ساز هستم
جدیدا به مشکل حادی بر میخورم مشکل اینه که لنت های عقبی که عوض میکنم اکثرا جیغ میکشن موقع ترمز کردن جنسهای مختلفی رو هم امتحان کردم مث برند انرژی یا لیزر هیچ فرقی نکرد توپی هم کاملا سالم هست بدون هیچ خطی
این مشکل از کجاست و چجوری رفع میشه؟
VAHID
10-05-1393, 12:15 بعد از ظهر
جدیدا به مشکل حادی بر میخورم مشکل اینه که لنت های عقبی که عوض میکنم اکثرا جیغ میکشن موقع ترمز کردن جنسهای مختلفی رو هم امتحان کردم مث برند انرژی یا لیزر هیچ فرقی نکرد توپی هم کاملا سالم هست بدون هیچ خطی
تو موتور های طرح هوندا شایع هست.دلیلش هم شیشه کردن لنت بعد از یه مدت هست .من شنیدم میگن رو لنت باید خط بندازی تا اینجوری صدا نده.ولی خوب دلیل اصلیش کیفیت پایین لنت هست
ali.motahari
10-05-1393, 12:23 بعد از ظهر
با توجه ب تایید حرفای آقا وحید شما باید لنتی تهیه کنی ک از همه نرمتر باشه و داخل توپیتو کامل تمیز کنی
imported_امید64
10-05-1393, 12:26 بعد از ظهر
کجای انت رو باید خط بندازم؟داخل توپی هم کاملا تمیز هست وقتی لنت رو سمباده میزنم تا 10 دقیقه خوبه بعدش دوباره جیغ میکشه
VAHID
10-05-1393, 12:31 بعد از ظهر
کجای انت رو باید خط بندازم؟داخل توپی هم کاملا تمیز هست وقتی لنت رو سمباده میزنم تا 10 دقیقه خوبه بعدش دوباره جیغ میکشه
والا منم شنیدم ولی خوب اینم یه راه حل موقتیه و پس از یه مدتی لنت دوباره جیغ میکشه.تنها راه حل امتحان کردن لنت های مختلف هست تا ببینید کدوم جواب میده
imported_امید64
10-05-1393, 12:34 بعد از ظهر
والا منم شنیدم ولی خوب اینم یه راه حل موقتیه و پس از یه مدتی لنت دوباره جیغ میکشه.تنها راه حل امتحان کردن لنت های مختلف هست تا ببینید کدوم جواب میده
یعنی مشکل از خود لنتها هست؟اخه لنت فابریک صدا میداد لنت نو هم انداختم بازم صدا میداد
مشتری کلی شاکی بود گفت لنت نو نباید صدا بده
VAHID
10-05-1393, 03:58 بعد از ظهر
یعنی مشکل از خود لنتها هست؟اخه لنت فابریک صدا میداد لنت نو هم انداختم بازم صدا میداد
مشتری کلی شاکی بود گفت لنت نو نباید صدا بده
شاید یه مقدار کار کنه درست بشه
imported_Garbaz
10-05-1393, 11:39 بعد از ظهر
برا من وقتی لنتا سرده جیغ میکشه ولی چند بار ترمز بگیرم داغ شه میشه پنیر.
imported_امید64
10-05-1393, 11:41 بعد از ظهر
برا من وقتی لنتا سرده جیغ میکشه ولی چند بار ترمز بگیرم داغ شه میشه پنیر.
پنیر؟؟
imported_dr.hosseyn
11-05-1393, 01:18 بعد از ظهر
سلام لنتا رو در بیار با سمباده یکم روشو سمباده بکش یا با سوهان یا چاقو روشو خط خطی کن
siavash63
13-06-1393, 02:42 قبل از ظهر
براي من هم ايجور ميشه بخصوص كه اب بخورن .همون مشك شيشه كردن لنتها است با برش سيمي روشون بكشي تا مدتي خوب ميشن
یک موتور سوار
22-07-1393, 07:49 بعد از ظهر
دوست عزیز احتمالا داخل توپی موتورت یه حالت دوده زده وجود داره.اگه این طور باشه توپی خرابه (نه با چشم) و سطح داخلیش مشکل داره که باعث میشه هر لنتی رو توی دو روز یا کمتر به سر و صدا بندازه.شما باید هم لنت و هم توپی رو همزمان عوض کنید.
omid kawasaki
22-07-1393, 08:37 بعد از ظهر
دوست عزیز احتمالا داخل توپی موتورت یه حالت دوده زده وجود داره.اگه این طور باشه توپی خرابه (نه با چشم) و سطح داخلیش مشکل داره که باعث میشه هر لنتی رو توی دو روز یا کمتر به سر و صدا بندازه.شما باید هم لنت و هم توپی رو همزمان عوض کنید.
موتور خودش رو نمیگه ، موتور سازه ... یعنی هر مشتری که میاد یه توپی نو بندازه واسش به نظر خودت این حرف منطقیه ؟؟!!!
یک موتور سوار
23-07-1393, 01:34 بعد از ظهر
موتور خودش رو نمیگه ، موتور سازه ... یعنی هر مشتری که میاد یه توپی نو بندازه واسش به نظر خودت این حرف منطقیه ؟؟!!!
میگه چطور درست میشه منم راه درست شدن رو گفتم.حالا این بنده خدا این کار رو انجام بده یا نه یا اصلا مقرون به صرفه باشه برا مشتری هاش دیگه به خودش مربوطه و مشتری هاش
hamedtafreshi2
30-08-1393, 10:00 قبل از ظهر
لنت ASK بخر .جعبش زرد رنگه توپه توپه
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hasan.A
02-09-1393, 10:27 قبل از ظهر
ایا میشه عکسی از لنت بزارید ممنون؟
02109002
02-09-1393, 10:43 قبل از ظهر
درود ...
فکر میکنم منظور دوستمون این باشه :
[Only registered and activated users can see links]
Hasan.A
02-09-1393, 10:52 قبل از ظهر
درود ...
فکر میکنم منظور دوستمون این باشه :
اقا خیلی خیلی ممنون حالا این کجاش شیشه ای میشه؟
hosseinm
02-09-1393, 04:40 بعد از ظهر
سلام
شایدم اصلا از لنت و توپی نباشه.
وقتی ترمز میگیری کم کم لنت و توپی باهم خورده میشن و یک گرد سیاه رنگی تولید میشه معمولا هر 1000 کیلومتر یا 3 ماه باید چرخها رو باز کنی و با سمباده نرم و بعدش با پارچه پشمی یا دستمال کاغذی کامل تمیز کنی دیگه صدا نمیده البته دوستون میگن لنت روش شیشه ای میشه دقیقا بخاطر همین هست یعنی اون مواد میاد بین لنت و توپی قرار میگیره و لنت انقدر سر میخوره تا مثل یک اهن سمباده کاری شده میشه.
اگه لنتت اونجوری شده باید همون قسمت رو کامل با سمباده از بین ببری درست میشه, لطفا سمباده نرم و سطحی ور دار.
ما سوزوکی 250 داشتیم تو مزرعه روزی 50 کلیومتر کار میزدیم لنت ژاپن توپی ژاپن ولی همین مشکل بود تا اینکه راهشو پیدا کردم و هر چند وقت باز می کنیم و تمیز می کنیم از دیسکی بهتر نگیره در سطح دیسکی هست.
Kamal 69
14-04-1394, 09:08 بعد از ظهر
سلام دوست گرامی به نظر من اول به جنس لنت بستگی داره مخصوصا مارک لیزر که اصلا خوب نیست و جیغ میکشه لنتایی خوبن که تیره باشن و ذرات فلزی توش به کار رفته باشه بعد میله ای که لنت روی اون سوار میشه رو از توی دری لنت در بیاری و تمیز کنی چون خشک میشه و میلرزه و باعث ارتعاش میشه و توشو گریسکاری کنی در اخر هم سطح کاسه چرخ محل تماس لنتا رو سمباده بزن انشاءالله دیگه جیغ نمیکشه مفوفق باشید.
kaveh_am
14-04-1394, 10:02 بعد از ظهر
اگر دستتون روغتی باشه و به لنت دست بزنید هم میتونه اینحوری بشه.....
ehsanbb
14-04-1394, 10:21 بعد از ظهر
سلام دوستان. من به علت دیر عوض کردن لنت توپی خورده شده و خط عمیقی افتاده به غیر از تعویض توپی راه دیگه ای هست. ممنون
Kamal 69
30-04-1394, 10:08 قبل از ظهر
سلام دوستان. من به علت دیر عوض کردن لنت توپی خورده شده و خط عمیقی افتاده به غیر از تعویض توپی راه دیگه ای هست. ممنون
با سلام بله دوست عزیز چرخو باز کن و لاستیک و تیوبو در بیار ببر تراشکاری بگو یه تیغ توش بگیره درست میشه.کوچیک شما کمال
محمد پاینده
30-04-1394, 03:24 بعد از ظهر
سلام . اگه با سنگ فرز دو تا خط عرضی بندازی مشکل حله. فقط مواظب باش لنت هارو ضعیف نکنی که خدای نکرده بشکنه.
MOHAMADALI
23-12-1394, 02:30 قبل از ظهر
معمولا وقتی رطوبت یا آب بره داخلش صدا میده و صیقلی بشه
- - - Updated - - -
linux_linda
06-01-1395, 08:20 بعد از ظهر
بخاطر همین مشکلاته که شرکت های موتورسازی به لنت دیسکی رو آوردن
اصلا لنت کاسه ای دیگه چین فقط برای کشورهای عقب افتاده مثل ایران و پاکستان و افغانستان تولید میکنه