ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فنر

Batman232
31-02-1393, 01:34 بعد از ظهر
سلام دوستان،

چند وقتیه زمانیکه دوترک سوار موتوریم ،توی دست انداز که کمک فنر بازی میکنه (یا سرعت گیرها) کمک فنر ضربه میزنه، یه حسی که انگار طوقه چرخ عقب میخوره رو زمین

از یکی پرسیدم گفت باید روغن بریزی توش ، به این صورت که باید اون پیچ رو باز کنی و با روغن دون ، روغن بریزی داخلش تا پر بشه

این رفیقمون درست میگه؟ کسی اطلاعاتی داره؟

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

koosha
31-02-1393, 01:48 بعد از ظهر
ابولفضل جان اره اينجوريهه؟!

salar.gorgani
31-02-1393, 02:04 بعد از ظهر
این کمک گازیه احتمالا گازش تخلیه شده ....زیر اون مخزن کوچیکه نقره ای والف نداره؟؟؟؟ احتمال 99درصد باید والف داشته باشه که بتونی گاز نیتروژن بزنی

VAHID
31-02-1393, 02:24 بعد از ظهر
اره والف داره میبری یه کمک سازی یا اپاراتی توش نیتروزن بزنی

koosha
31-02-1393, 02:27 بعد از ظهر
ااا ماله موتوره منم بايد ببرم چي كار كنم حالا

salar.gorgani
31-02-1393, 02:28 بعد از ظهر
ااا ماله موتوره منم بايد ببرم چي كار كنم حالا

کمکهای سی بی هم همینه دیگه اگه خوابیده و میکوبه ببر گاز بزن

koosha
31-02-1393, 02:29 بعد از ظهر
بايد كمكو واز كنم ببرم كجا؟!

salar.gorgani
31-02-1393, 02:31 بعد از ظهر
بايد كمكو واز كنم ببرم كجا؟!

اخخخخخخخخ کوشاااااا...باز کردن نمیخواد که زیر همون صابمرده مخزن کمک والف داره ببر اپاراتی والفو باز کن نیتروژن بزن همش میشه 2تومان

Batman232
31-02-1393, 02:34 بعد از ظهر
این کمک گازیه احتمالا گازش تخلیه شده ....زیر اون مخزن کوچیکه نقره ای والف نداره؟؟؟؟ احتمال 99درصد باید والف داشته باشه که بتونی گاز نیتروژن بزنی

چک کردم ،صافه و هیچ روزنه ای نداره...

البته همه بدنه از فلزه ولی کفش از جنس یه پلاستیک محکمه،که به احتمال زیاد باید از همین قسمت گاز بخوره

ولی هنوز متوجه نشدم که اون پیچ واسه چیه که ازونجا روغن میریزن داخلش؟ اون روغن کجای فنر میره؟

VAHID
31-02-1393, 02:35 بعد از ظهر

البته همه بدنه از فلزه ولی کفش از جنس یه پلاستیک محکمه،که به احتمال زیاد باید از همین قسمت گاز بخوره

ولی هنوز متوجه نشدم که اون پیچ واسه چیه که ازونجا روغن میریزن داخلش؟ اون روغن کجای فنر میره؟
احتمالا زیرش پیچه شارز گاز نیتروزنه
این کمک گازیه و روغن نمیخواد
ببر پیش یه موتور ساز خوب راهنمایی میکنه

koosha
31-02-1393, 02:35 بعد از ظهر
دادا ميبرن والفامونو عوض مي كنن اخه پس ببرمش بگم نيتروژن بزن

salar.gorgani
31-02-1393, 02:36 بعد از ظهر

همون درپوش پلاستیکی رو با پیچ گوشی در بیار زیرش والفه.....با ائن پیچه هم کاری نداشته باش

Batman232
31-02-1393, 02:38 بعد از ظهر
پس احتمالا اون پیچه واسه تنظیم مقدار گازه یا یه همچین چیزی آره؟

Batman232
31-02-1393, 03:24 بعد از ظهر
به این عکس دقت کنید :

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

compression adjuster : تنظیم فشرده سازی
hydraulic oil : روغن هیدرولیک

abolfazls
31-02-1393, 04:06 بعد از ظهر
کمکهای سی بی هم همینه دیگه اگه خوابیده و میکوبه ببر گاز بزن

سالار گاز بزنه دندوناش ميشكنه خو ....

VAHID
31-02-1393, 04:08 بعد از ظهر
به این عکس دقت کنید :

والا تا اونجایی که من میدونم کمک گازی یعنی گاز هیدروزن جای اون روغن رو میگیره تا فنر نرم تر و بهتر عمل کنه و دیگه از روغن تو محفظه کمک فنر خبری نیست

abolfazls
31-02-1393, 04:09 بعد از ظهر
به این عکس دقت کنید :

درسته دوست من ...
شما اول موتورو ببر بده نيتروژن بزنن ، اگه رديف شد كه هيچ ، اگه باز مشكل داشتى همون پيچ رو باز كن و با سرنگ يا روغن دون روغن ( البته روغن هيدروليك ) بريز توش ...

ولى به احتمال ٩٠ درصد مشكل شما با گاز نيتروژن زدن رديف ميشه ...

abolfazls
31-02-1393, 04:10 بعد از ظهر
والا تا اونجایی که من میدونم کمک گازی یعنی گاز هیدروزن جای اون روغن رو میگیره تا فنر نرم تر و بهتر عمل کنه و دیگه از روغن تو محفظه کمک فنر خبری نیست

در كمكهاى گازى هم روغن وجود داره ، دليل اصليش هم اينه كه هر وسيله متحركى بدون اينكه چرب بشه كار كنه به مرور زمان ساييده ميشه !

abolfazls
31-02-1393, 04:13 بعد از ظهر

ببخشيد موتور شما چيه ؟؟؟

بعضى از كمكها طرح گازى هستن و واقعا گازى نيستن ! شايد كمكهاى موتور شما از اين دسته باشن ، شما همون پيچ رو باز كن و توش روغن هيدروليك بريز ( البته در شرايطى كه كمكها زير فشار نباشن و كاملا آزاد باشن )

VAHID
31-02-1393, 06:17 بعد از ظهر
ببخشيد موتور شما چيه ؟؟؟

بعضى از كمكها طرح گازى هستن و واقعا گازى نيستن ! شايد كمكهاى موتور شما از اين دسته باشن ، شما همون پيچ رو باز كن و توش روغن هيدروليك بريز ( البته در شرايطى كه كمكها زير فشار نباشن و كاملا آزاد باشن )
فکر کنم طرح هوندا باشه چون من رو هوندام از این کمکا انداخته بودم

Batman232
01-03-1393, 01:13 بعد از ظهر
فکر کنم طرح هوندا باشه چون من رو هوندام از این کمکا انداخته بودم

موتورم پوساره

ببخشيد موتور شما چيه ؟؟؟

ای ول، فقط چه مقدار باید بریزم؟ اندازه خاصی داره؟
روغن هیدرولیک ها باهم فرق دارن؟

imported_soheilr1
17-06-1393, 07:31 بعد از ظهر
این کمکها گازی روغنی هستن یه سیستم پیشرفته تره کمکهمثل کمکهای (گوی و جک) زانتیا هستن یه طرفشون گاز نیتروژنه طرف دیگه روغنه این دوتا هم با یه دیافراگم از هم جدا میشناگر شما گاز نیتروژن زدی درست شد که بهتر ولی اگه نشد یعنی اون دیافراگم پاره شده و گاز و روغن قاطی شده که دیگه بدرد نمیخوره البته شاید تعمیر بشه بپرسید

javad1782
15-04-1396, 02:18 بعد از ظهر
سلام.مقدار گاز نیتروژن چقدر باید باشه؟یکی از کمکها کاملا خالیه.آیا نشتی باعث شده خالی بشه؟یا هرچندوقت یکبار باید گازگیری شه؟منظورم اینه که ممکنه بصورت طبیعی گازش حالی بشه.سوال دیگه هم دارم:گاز نیتروژن توی کمکها ممکنه فاسد بشه؟