PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیم گاز هیو

roots
21-02-1393, 08:13 بعد از ظهر
با سلام

عرض شود این سیم گاز هیو جریانش چیه هی راه به راه پاره میشه؟ حضرت عباسی 4000 تا راه رفتیم 4 بار پاره شد!! اخریش هم امروز ....

salar.gorgani
21-02-1393, 08:15 بعد از ظهر
با سلام

عرض شود این سیم گاز هیو جریانش چیه هی راه به راه پاره میشه؟ حضرت عباسی 4000 تا راه رفتیم 4 بار پاره شد!! اخریش هم امروز ....

چقد بدشانسی تو دادا....سیم گاز هیو خر است.........حالا قیمتش چقدری هه؟

roots
21-02-1393, 08:15 بعد از ظهر
ناقابل 110 تومان!

VAHID
21-02-1393, 08:16 بعد از ظهر
شاید گیر داره میتونی با سرنگ یه مقدار داخل سیم ترمز رو روغن بزنی

salar.gorgani
21-02-1393, 08:18 بعد از ظهر
وحید درست میگه باز اگه بتونی گریسمالیش کنی بعدش بفرستی تو اون روکش پلاستیکیش عالی میشه

VAHID
21-02-1393, 08:19 بعد از ظهر
وحید درست میگه باز اگه بتونی گریسمالیش کنی بعدش بفرستی تو اون روکش پلاستیکیش عالی میشه
با سرنگ روغنو تزریق میکنی تو روکش نیازی به باز کردن و در اوردن نیست

salar.gorgani
21-02-1393, 08:23 بعد از ظهر
با سرنگ روغنو تزریق میکنی تو روکش نیازی به باز کردن و در اوردن نیست

خب روغن ماندگاریش کمتر از گریسه اگه یکم زحمت به خودش بده در بیاره سیمو اغشته به گریس کنه عالیه برحسب تجربه شخصی میگم البت فوق العاده هم روان میشه انگار دسته بدون سیم میشه

roots
21-02-1393, 09:43 بعد از ظهر
سالار جون کاملا درست میگی..این سری پیش یکی دیگه بردم کلیرگریس مالی کرده..میگفت روغن زیاد جواب نمیده..ولی سوال اینه که گریس هم بعد مدتی باز خشک میشه یا...؟؟؟
اخه چرا فقط هیو این مدلیه؟ یه کثیر دارم این همه باهاش رفتیمو اومدیم یه بارم پاره نکرد!

salar.gorgani
21-02-1393, 09:48 بعد از ظهر
سالار جون کاملا درست میگی..این سری پیش یکی دیگه بردم کلیرگریس مالی کرده..میگفت روغن زیاد جواب نمیده..ولی سوال اینه که گریس هم بعد مدتی باز خشک میشه یا...؟؟؟
اخه چرا فقط هیو این مدلیه؟ یه کثیر دارم این همه باهاش رفتیمو اومدیم یه بارم پاره نکرد!

گریس خیلی دیر از بین میره مگر اینکه محض اطمینان هر 3 ماه باز کنی یه گریسمالی کنی خیالت راحت بشه

حالا تو گریس بزن ایشالله دیگه پاره نمیشه

roots
21-02-1393, 10:09 بعد از ظهر
اره چون من مسافرت هم میرم باهاش قبل سفر این کارو بکنم لااقل خیالم راحت میشه که مارو وسط راهدنمیزاره!
راستی اقا به سمت گلستان جاده موتوری هست؟؟ این سری سرشو کج کنیم بیایم سمت اونور شما هم ببینیم!

koosha
21-02-1393, 10:56 بعد از ظهر
داداش زيادم موتورو ابو كف نزن شستنه زياده موتورم باعثه خشك شدنه سيم گازو كلاج و پارگيش ميشه

omid kawasaki
22-02-1393, 09:01 قبل از ظهر
آقا من یه چیزو بگم درباره قیمت لوازم... سیم گاز و کلاج بعضی موتورا به هم میخوره اشتباه شما اینه که میری به اسم هیو خرید میکنی قیمت خیلی بیشتری رو میدی ، مثلا سیم کلاج موتورم فابریکیش 15 قیمت گرفتم ولی نخریدم بردم تعمیرگاه با تعویضش شد 3 تومن !!! چه خبره آخه سیم گاز 110 تومن !!

abolfazls
22-02-1393, 11:24 قبل از ظهر
آقا من یه چیزو بگم درباره قیمت لوازم... سیم گاز و کلاج بعضی موتورا به هم میخوره اشتباه شما اینه که میری به اسم هیو خرید میکنی قیمت خیلی بیشتری رو میدی ، مثلا سیم کلاج موتورم فابریکیش 15 قیمت گرفتم ولی نخریدم بردم تعمیرگاه با تعویضش شد 3 تومن !!! چه خبره آخه سیم گاز 110 تومن !!

اينو با اميد موافقم . لنت نينجا و هيو و آپاچى يكيه . حالا ميرى همون جنس لنت رو به اسم نينجا ميخرى ميشه ٣٥ تومن ! به اسم هيو ٢٥ تومن ! به اسم آپاچى ١٠ تومن !

البته در مورد سيم گاز هيو مال موتور ديگه اى بهش نميخوره و نميشه فقط سيم داخلش رو عوض كرد و بايد كمپلت تعويض شه !

cho0bin
22-02-1393, 12:34 بعد از ظهر
اينو با اميد موافقم . لنت نينجا و هيو و آپاچى يكيه . حالا ميرى همون جنس لنت رو به اسم نينجا ميخرى ميشه ٣٥ تومن ! به اسم هيو ٢٥ تومن ! به اسم آپاچى ١٠ تومن !

البته در مورد سيم گاز هيو مال موتور ديگه اى بهش نميخوره و نميشه فقط سيم داخلش رو عوض كرد و بايد كمپلت تعويض شه !
دادا بجز لنت و روغن فیلتر هیو که با آپاچی یکی هست دیگه چیاشون مثل همه
اخه شهرستان گیر اوردن قطعات سخته
راستی مارک خوبش چیه؟ اینجا میری واسه پالس 200 میگی شمع فابریک بده طرف میگه شمع انرژی هست عالیه عالی هست !!!

abolfazls
22-02-1393, 12:43 بعد از ظهر
لوازم مصرفيش هميناس كه يكيه ،،،
شمع هم مثل ngk ايروديوم يه جفت بخرى حالا حالاها برات كار ميكنه ، در مورد سيم گاز هم معمولا به اين راحتى پاره نميشه ، نميدونم مال عليرضا چشه ! ولى من خودم زمانى كه هيو داشتم ، با سرنگ داخل سيم گاز و سيم كلاچ رو روغن پر ميكردم و كلاچ و گاز مثل دنبه نرم ميشد ، آدم كيف ميكرد كلاچ ميگرفت ! داخل اون قُر قُرى هاى پدال دنده كه مثل سيبك هست هم با سرنگ روغن ميزدم و دنده هم نرم تر ميشد ...

imported_KTM
23-02-1393, 08:22 قبل از ظهر
داداش گیریس بهتره از نوع نسوزش که معمولا قرمز رنگه بهتر تره